|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nasz algorytm chyba z urzędu odrzuca kandydatury +175 cm
![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ostatni mecz 03.2024...klasyk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A co, wyście się Kounde spodziewali?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
. Wszyscy te Twoje wypociny traktują bardzo poważnie. Coley też pół roku nie gra i co? Nikt na niego nie czeka? ![]() Jeszcze nic nie wiadomo ale płacz zawsze wskazany ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Przy naszym budżecie nic mnie juz nie zdziwi. Myślę że sa dwie opcje: chcieliśmy go juz miec na poczatku przygotowan, ale czekal na lepsze oferty. Wlasnie sie zamykają w lepszych ligach, wiec wrocil do nas. Oczywiście jest druga opcja - wszystkie lepesze opcje nam pouciekaly. Nigdy sie nie dowiemy ktory byl na liscie "zyczen". Oby tylko ostatnie pół roku spędził "poza skladem" a nie w gabinetach lekarskich. Sama formę fizyczną powinien miec dobra - wszakże w Grecji przerwa między "rundami" to ledwo dwa tygodnie. Duarte mowil bodajze ze to jego pierwszy zimowy okres przygotowawczy. Najwieksze zagrożenie to sama adaptacja. Z kompilacji raczej potrafi grac w pilke. A juz na pewno na poziomie jakiego nie liznal Sukiennicki, Dziedzic czy Gogół. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piłkarz z urwanym kolanem, po prawie rocznej przerwie od piłki, u nas w zasadzie koniec przygotowań. No to się po prostu ....a nie może nie udać xD
Jak dobrze pójdzie, to będzie w stanie cokolwiek pomóc gdzieś w połowie kwietnia. Smutne jest tylko to, że my w zasadzie musimy przebierać w takich odpadach. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
"AAAAPiłkarza po kontuzjach zatrudnię...". Kurdupel, po ciężkiej kontuzji, przez ostatnie dwa i pół sezonu zagrał 3 pełne mecze, przyjedzie po zgrupowaniu. Po cichu liczyłem że zaliczy najwyżej dwa z czterech markerów po jakich ewidentnie szuka nasze AI, a tutaj komplecik.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.02.2025 o godz. 22:47.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To już serio wolałbym Omraniego. Może był gruby ale kolana miał całe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Omrani przynajmniej był groźny ze względu na posturę.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jesteśmy hegemonami transferów w przerwie. Rozniesiemy tą ligę z buta
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karcz w GK:
Cytat:
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
A doczytałeś że jeżeli się dogadają to przyjedzie na testy medyczne? I co znaczy zdezelowany
? Nie ma jednej nogi? To może do ampWisły go ściągamy...Większość tych którzy teraz biadolą, podobnie biadolili kiedy przyszedł i Mikulec i Zwoliński, więc wniosek jest prosty... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdezelowany to właśnie taki po ciężkiej kontuzji i długiej przerwie od gry w piłkę.
Co z tego, że przejdzie testy medyczne? Liczy się to kiedy będzie mógł w wymierny sposób pomóc drużynie, czyli w jego przypadku mówimy o kilku spotkaniach na koniec rozgrywek. Szanse na to, że jest on gotowy do gry od zaraz, są praktycznie zerowe. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Czy te kilka spotkań to mogą być baraże?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Serio jesteś gotów zrobić z siebie debila, żeby bronić ten ruch?
Strzeli dupą w finale baraży - jak Omrani, którego broniłeś ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Oczywiście, że broniłem bo ocenia się na koniec, a nie zanim jeszcze chłop buty założy. A debili robią z siebie wszyscy Ci którzy właśnie tak oceniają. To samo było z Mikulcem i Zwolińskim więc nauczony doświadczeniem ...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Cytat:
Zaskroniec zbudował potwora. Nie umie nawet ściągnąć do klubu pożytecznego piłkarza który by mógł grać od zaraz i coś pomoc. A takich kalek jak ten Francuz to już się wiele tu przewinęło. O takim jednym już słyszałem, że przyjdzie się odbudować i pomoże na koniec sezonu, nawet dupa wepchnie piłkę do bramki i sir Królewski będzie się z tego śmiał. Może by tak było ale przez tą lajze Rudego, nie doczekał końcówki sezonu :( ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Ja nie wiem, może chłop coś potrafi, ale kolejny przykład (potencjalnego) transferu piłkarza po poważnej kontuzji i do odbudowania do klubu, który ma hory pion fizjomedu, a wzmocnień potrzebuje na już...
Tak, ewidentnie jedyne co konsekwentnie wdrażamy od lat, to nauka na błędach. Na wiecznym powtarzaniu tych samych błędów w nadziei, że prawdopodobieństwo mówi, że za którymś razem musi się udać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Jeszcze inna sprawa to tzw. dyrektor sportowy i jego kwalifikacje na ten stołek.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 02.02.2025 o godz. 13:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z jednej strony - rozwala to że takiego kolesia musimy przekonywać.
Z drugiej - jest nadzieja że go jakoś strasznie nie przepłacimy. Choćby dlatego że nas już na to nie stać. Zresztą, pewnie i tak jest lepszy niż nasze młode pseudotalenty, o ile w ogóle będzie zdatny do gry.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.02.2025 o godz. 15:55.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie - Primavera to nie to samo co profesjonalny futbol. Życzę mu jak najlepiej, ale mnóstwo pracy jeszcze przed nim żeby zaistnieć choćby w takim Udinese, czy nawet żeby być w Ekstraklasie kimkolwiek więcej niż statystą. Albo gramy o awans, albo ogrywamy "bąbelki" (z mizernym skutkiem, dodajmy). Nie chce mi się powtarzać, ale u nas Krzyżanowski by się tak nie rozwinął jak pod okiem fachowców w lidze włoskiej, a jego gra kosztem lepszych piłkarzy by nas punktowo pogrążyła. Najlepsze dla niego i dla Wisły rozwiązanie to zostać wykupionym przez jakiś zachodni klub i tam się rozwijać. Przykre, ale mało odkrywcze. Nawet mi się nie chce zaczynać znowu dyskusji o szkoleniu i naszym sztabie, więc daruj sobie. Te "minuty" w pierwszym składzie którymi się podniecasz nic nie dają ani naszym młodym, ani Wiśle. Trudno żeby było inaczej, niby kto miałby ich rozwinąć i nauczyć?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.02.2025 o godz. 18:00.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|