|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nie będziemy nikomu ogrywać piłkarzy!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Pytanie czy jk ma jeszcze za co kupić/wypożyczyć tych nowych asów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Online |
|
|
Mieliśmy też niedawno "murzyna bez zęba na przedzie"...
Był też Gio, ale to już do czasów ekstraklasy trzeba się cofnąć. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Myślę że jakby zostal status quo w drużynie to Jop będzie rozczarowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To, że trzeba to każdy wie. Ja też uważam, że trzeba mi lotu w kosmos z międzylądowaniem w Brazylii na karnawale.
Chcieć, a móc to dwie sprawy. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jonathan Junior jest do wyjęcia, za darmo, jedynie kontrakt. Sprawdzony na szczeblu 1 ligi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Płock. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
Wisła Płock to sobie może działać, najwyżej radni przegłosują poprawkę do budżetu i pyk jest.
Dodatkowy napastnik to w naszym przypadku luksus, są wyższe priorytety na liście potrzeb. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To prawda. Jedno i drugie.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Jest jakaś iskierka nadziei, że coś się ruszy w temacie transferów w zimie.
Po meczu JK przyznał w wywiadzie, że najpilniejszych wzmocnień wymagają szeroko rozumiane pozycje "na bokach". Myślę, że całe trio Jop/Basha/Królewski zdaje sobie sprawę, że brak inwestycji w te strefy boiska skończy się spektakularną klęską na wiosnę. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Potrzebujemy więcej młodych Polaków! Wspaniała postawa Dudy, Sukiennickiego i Gogóła pokazuje że to właściwy kierunek. Wczoraj razem mieli może jedno udane zagranie...
P.S. Austriacy pytali już o Sukiennickiego? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Natomiast co do Kacpra Dudy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak kur..wa to pokazuje poziom jak ten kosmita jest wystrzelony w kosmos.
Do kadry z 7 drużyny polskiej ligi. Tak samo jak nasz cudak blondynek, którego pół Europy chce. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nawet nie jest mem. To jest zwyczajnie smutne. To drewno które wygląda jak dziecko we mgle jak tylko ktoś zastosuje pressing do reprezentacji?
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
, w rezerwach ma swoją szansę czeka Szywacz. No i nie zapominaj o jednym z ulubieńców S1monika Brodzie, który też ciągle jest stosunkowo młodym bramkarzem. Z nimi Wisła skazana jest na ekstraklasę! ![]() To w nich trzeba inwestować, a nie w szukanie takich grajków jak Carbo, Igbekeme, Moltenis, Rodado, Villar, Mula, czy niegdyś Carlitos, Lionch, Imaz, Yeboah z niższych zachodnich lig! Więcej Polaków, więcej, a nie odpadów z drugich czy trzecich lig na zachodzie! ![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ogóle to jest hit że mamy pięciu młodych Polaków do środka i żaden nie nadaje się do gry! Sukiennicki czy Gogól na skrzydle to wołanie o pomoc.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gogół wczoraj potwierdził ze jest drewnem niemiłosiernym - próba dryblingu [ kolejnego nieudanego] zamiast podania do pustego Kiaokosa to udowodniła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie wiem jakim trzeba być deklem żeby .......ić ciągle "wincej Polaków" i nie rozumieć że chodzi o piłkarzy takich jak Mikulec,Kutwa czy Letkiewicz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Co do Dudy to się nie zgodzę z krytyka
Materiał na bardzo dobrego środkowego pomocnika, przypomina mi stylem gry młodego Lobotke Ok wczoraj nie zagrał dobrego meczu ale on ile miesięcy nie trenował, 3 meczów w tydzień nie ogarnął fizycznie po prostu Co do Gogola to pełna zgoda, kolejny niewypał z rezerw Lecha Oby nikt nie wpadł na pomysł przedłużania z nim kontraktu ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Chyba właśnie trwają negocjacje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to chyba da się wyjaśnić tylko tym, że Kiakosa nie lubi, bo nie wiem co nim wtedy kierowało. Miał chłopa na czystej pozycji, a dryblował - nawet gdyby mu się drybling udał, to co dalej? By się tylko wygonił do bocznej linii, więc by był w gorszej pozycji, niż przed kiwką. Nie ma co gadać, kolejny do pożegnania.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Duda ma coś w sobie, ale to dalej chłopaczek 20-letni. Może pójść jeszcze w obie strony.
Natomiast od razu obwieszczać kadrę, to bez przesady. Praca, praca i jeszcze raz praca. Gogół to faktycznie Brud naszych czasów. Do tego z wieczną miną jakby się zesrał. Cieszy trochę lepszy Biedrzycki. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|