The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.12.2024, 12:10. 7. kolejka (zaległa), Wisła Kraków - Miedź Legnica, 12 grudnia 2024, 21:00
konczmy te runde

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.12.2024, 12:19
sinusoida?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.12.2024, 12:20
FraMat napisał(a):Wyświetl post
sinusoida?
Też mam takie przeczucie.Myślę że przejedziemy się po miedziance
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 07.12.2024, 12:46
Urlopy tuż tuż, będzie bardzo ciężko o mobilizację.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 07.12.2024, 13:15
Po meczu ze stala pisałem, że jesteśmy na tyle chimeryczni, że pewnie wygramy z ŁKS, przegramy z polonia a z miedzia zremisujemy.

Skoro trafiłem 2/3 to trzymam się swojej teorii, gówniane 1:1 albo 0:0 w mroźny grudniowy wieczór.

Mam jeszcze drugą teorię o 'przerywaniu serii':

Z ŁKS nie udało nam się w lidze wygrać do ostatniego meczu, mieliśmy bilans 0-1-2 i cyk przełamanie.

Z Polonią do wczoraj nie przegraliśmy w lidze, mieliśmy bilans 2-1-0 i cyk przegraliśmy.

Z Miedzia mamy bilans ligowy 1-1-0, i cyk...
Odpowiedz cytując
pi0tr3k94
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 07.12.2024, 13:42
Remis albo porażka. Komu by się chciało w czwartkową grudniową noc walczyć i starać (niektorzy jak Lasicki juz w meczu z Polonią zapracowali sobie na wolne w czwartek).... byle odbębnić 90 minut a potem urlopik, następnie 2 tygodnie oleksjuzmi w Turcji i tak się toczy wesołe życie naszych chłopców próbujących udawać piłkarzy.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.12.2024, 19:42
Wygramy, przegramy itp itd..

Miedź ostatnio wygrała, my przejebaliśmy - to na koniec roku 1:1 wychodzi.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.12.2024, 09:59
Ja mam problemy z optymizmem ponieważ Igbekeme trafił do szpitala (genialnie Jop rotował składem) a jak wygląda gra bez niego widzieliśmy. Nie ma go kim zastąpić, Duda, Gogół czy Sukiennicki zagrali parodię.

Pozostaje liczyć że James wróci do składu albo na fart.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 08.12.2024, 10:17
Zobaczymy co nasz geniusz taktyki wymyśli. Obstawiam brak wygranej.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.12.2024, 11:18
James ma być kilka dni w szpitalu na diagnostyce także na pewno do składu nie wróci.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 08.12.2024, 12:25
Wierzę w zwycięstwo, ale chyba każdy widzi, że w ostatnim czasie Jopowi mana w postaci łatwego terminarza się skończyła. Miedź też ma słabą końcówkę i w tym bardziej upatruję szansy na jakies 1-0 na farcie, niż na wodotryski taktyczne naszego guardioli od klepania outsiderów.
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.12.2024, 13:43
Martinho : trochę ci się ta teoria rozjeżdża, skoro objechaliśmy za Jopa lidera i wicelidera... no, ale cóż, co ja tam wiem
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 08.12.2024, 14:01
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Martinho : trochę ci się ta teoria rozjeżdża, skoro objechaliśmy za Jopa lidera i wicelidera... no, ale cóż, co ja tam wiem
To są jedyne wartościowe zwycięstwa za jego kadencji, resztę zwycięstw byłoby pewnie bez względu na to kto by nas trenował. Po za tym nie nadrabiasz dystansu jak wygrywasz z Płockiem,a przewracasz się na twarz w Łęcznej...

Po dwumeczu z Polonią widać, że na dłuższą metę nic wielkiego z tego nie będzie, po prostu jest to bardzo średni trener ze średnią kadrą
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.12.2024, 16:27
Jop nawet licząc mecz pucharowy ma średnią punktową nieosiągalną dla swoich poprzedników. Jeżeli rozegrał 10 meczy w lidze i walnął w tym czasie lidera i wicelidera to pisanie tego typu teorii o pokonywaniu tylko słabych nie ma żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.12.2024, 17:26
Jak Jop wystawi na środku kogoś z tercetu Duda - Gogół - Sukiennicki to nic z tego nie będzie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 08.12.2024, 17:56
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jak Jop wystawi na środku kogoś z tercetu Duda - Gogół - Sukiennicki to nic z tego nie będzie.
Innego sensownego wyboru nie ma. Chyba ze Igbekeme ozdrowieje.

Miedz w podobnej formie jak my, pachnie na kilometr remisem.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.12.2024, 18:25
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Innego sensownego wyboru nie ma. Chyba ze Igbekeme ozdrowieje.

Miedz w podobnej formie jak my, pachnie na kilometr remisem.
Jest jeszcze Alfaro.
Ale potrzebujemy wzmocnienia na środku.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 08.12.2024, 19:04
Kacprze Dudo, nie zawiedź mnie.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.12.2024, 19:18
Ja to ciągle nie mogę uwierzyć co się tu odpierdala xd
Jak ten nieudacznik Rude był trenerem, ze średnia 1 pkt na mecz i dwoma remisami oraz jedna wygrana w PP to podnieta, że trener na lata będzie bo on ma wizję i się zna, a zespół tak się przy nim rozwija że ja pierdziele.
Wtedy Markusy czy Lesie pisały jak to Krzyżanowski itp się rozwijają przy nim, jak starsi piłkarze podnieśli formę itd. teraz jak jest Jop ze średnią około 2, to źle, bo smieszny ten Jop, nie zna się zupełnie, Rude to był, a Jop to nie jest.

Co do samej formy zespołu czy umiejętności Jopa to wszystko się wyjaśni po nowym roku. Widać teraz ze jest słabiej ale można mieć nadzieję/oszukiwać się, że to pokłosie długiego sezonu dla Wisły.
Od nowego roku mamy klarowna sytuację, brak PP, tylko mecze ligowe. Jeśli Jop się nadaje to w barażach Wisła zagra. Z powodu start z początku sezonu to ciężko wymagać od chłopa że ma zająć minimum 2 miejsce więc jeśli baraże zrobi - a myślę że zrobi to brawa dla niego.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 08.12.2024 o godz. 19:21.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 08.12.2024, 19:41
Jakbyśmy wygrali z Miedzią to na 15 meczów przed końcem będziemy mieć max 8 pkt straty do drugiego miejsca i będzie można się jeszcze łudzić, że jak w każdym meczu zagramy na poziomie jak z termą to moze jakimś cudem uda się to odrobić
Trzymajmy kciuki za Jopa bo jk w życiu nikogo lepszego nam nie znajdzie.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 09.12.2024 o godz. 05:24.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 08.12.2024, 23:29
Wygrali z Miedzią? Hahaha, dobre sobie. Z Polonią dwa razy sobie nie poradzili, z Miedzią wygrają? Dobre. Ta drużyna do baraży się nie dostanie.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 09.12.2024, 08:33
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Jakbyśmy wygrali z Miedzią to na 15 meczów przed końcem będziemy mieć max 8 pkt straty do drugiego miejsca i będzie można się jeszcze łudzić, że jak w każdym meczu zagramy na poziomie jak z termą to moze jakimś cudem uda się to odrobić
Trzymajmy kciuki za Jopa bo jk w życiu nikogo lepszego nam nie znajdzie.
Jesli ŁKS sie dzisiaj odbije (kiedys w koncu musi) to z jednej strony walka o baraże bedzie jeszcze trudniejsza, a z drugiej ta strata moze wynosic "tylko" 5 oczek.

Wole chyba ten scenariusz, glownie dlatego ze majac w zasiegu miejsca 2-3 to predzej sciagniemy dobrych pilkarzy.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 09.12.2024, 11:26
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ja to ciągle nie mogę uwierzyć co się tu odpierdala xd
Jak ten nieudacznik Rude był trenerem, ze średnia 1 pkt na mecz i dwoma remisami oraz jedna wygrana w PP to podnieta, że trener na lata będzie bo on ma wizję i się zna, a zespół tak się przy nim rozwija że ja pierdziele.
Wtedy Markusy czy Lesie pisały jak to Krzyżanowski itp się rozwijają przy nim, jak starsi piłkarze podnieśli formę itd. teraz jak jest Jop ze średnią około 2, to źle, bo smieszny ten Jop, nie zna się zupełnie, Rude to był, a Jop to nie jest.

Co do samej formy zespołu czy umiejętności Jopa to wszystko się wyjaśni po nowym roku. Widać teraz ze jest słabiej ale można mieć nadzieję/oszukiwać się, że to pokłosie długiego sezonu dla Wisły.
Od nowego roku mamy klarowna sytuację, brak PP, tylko mecze ligowe. Jeśli Jop się nadaje to w barażach Wisła zagra. Z powodu start z początku sezonu to ciężko wymagać od chłopa że ma zająć minimum 2 miejsce więc jeśli baraże zrobi - a myślę że zrobi to brawa dla niego.
Myślę,że już czas odpalić drugą edycję o tytuł internetowego znawcy
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 09.12.2024, 12:09
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Nieee bo to przynosi pecha
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.12.2024, 15:33
Zwycięstwo na wagę złota. Porażka niestety oddali nas mocno od baraży.
Odpowiedz cytując
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.12.2024, 20:45
o kurde zapomnialem ze mecz jest, ale nie chce mi sie isc. Naprawde pogoda ma wplyw na to czy czlowiek zjawi sie na stadionie. Swieta ida. Mandarynki na talerz i nogi przed telewizor. Remis 1:1
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 09.12.2024, 20:55
Jutrzejszy mecz jest o 8 albo 10, albo 11 pkt straty do 2 miejsca.

Powiedzieć ze jesteśmy w dupie to jak nic nie powiedziec
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.12.2024, 21:12
Cytat:
Przed rundą kolejna odpalę. Teraz w lato nie mialem czasu ale w sumie dobrze wyszlo bo chyba mało kto by obstawiał, że Moskala tak szybko nie bezie a z kolei typowanie ile pkt zdobędziemy w sytuacji gdy zmienia się trener w ciągu rundy, traci sens.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kbr
Senior Member

Od: 08.2015

Stary 09.12.2024, 21:54
IMO jeżeli nasza strata do drugiego miejsca będzie wynosiła 10-11 punktów, to już przed przerwą zimową żegnamy się z awansem bezpośrednim Nie odrobimy 10 punktów w 15 meczach, bo to wymaga regularności. A tej bardzo nam brakuje. Przy zwycięstwie i 8 punktach straty będzie o to bardzo ciężko, ale będzie się jeszcze można łudzić.

Coraz bardziej przypomina to poprzedni sezon. Oczekiwania z tygodnia na tydzień będą coraz mniejsze
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 09.12.2024, 22:46
kbr napisał(a):Wyświetl post
IMO jeżeli nasza strata do drugiego miejsca będzie wynosiła 10-11 punktów, to już przed przerwą zimową żegnamy się z awansem bezpośrednim Nie odrobimy 10 punktów w 15 meczach, bo to wymaga regularności. A tej bardzo nam brakuje. Przy zwycięstwie i 8 punktach straty będzie o to bardzo ciężko, ale będzie się jeszcze można łudzić.

Coraz bardziej przypomina to poprzedni sezon. Oczekiwania z tygodnia na tydzień będą coraz mniejsze
W zeszłym sezonie to chociaż zimowaliśmy na miejscu barażowym
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów