|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak tam miliony z pucharów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie ma milionów bo żadna telewizja meczów nie pokazała, a stadion był pusty bo wakacje były
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak…to na ile wyceniasz Rodado?
Wracając do sensownych tematów: zadanie Jopa(o ile nie powróci hiszpański pisarz-eseista) na przerwę zimową - jak upchnąć Carbo, Igbekeme i Dudę w pierwszej 11. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Igbekeme po dzisiejszym meczu raczej ława do końca rundy. Jest kompletnie bez formy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Moskal by to przegrał, bo za późno zdjąłby z boiska Starzyńskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jest bez formy tylko obrósł w piórka i wydaje mu się, że da radę grać na stojąco. Zresztą całą pierwszą połowę wszyscy grali chodzonego. Jak siądzie na ławie to powinien się otrząsnąć.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już tez nie pamiętam dokładnie, ale przy pierwszej przygodzie u nas nie było z nim podobnie? Ogień na początku i potem postępujący stojanov?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W pierwszej połowie dostawał piłki między trzech przeciwników i nie miał czasu na nic, a w przodzie nikt do gry nie wychodził więc albo oddawał w tył albo się kiwał i tracił. Jedno podanie przy wyjściu z połowy kiedy nieatakowany podał do przeciwnika przelało czarę. Na tym polega rywalizacja, grasz słabiej to schodzisz. To samo tyczy się Rodado.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chodziło mi o postawę w jednym meczu tylko w skali tych nastu spotkań, które rozegrał. Żeby nie było - w formie i pełnym zaangażowaniu jest dla nas niezbędny, ale czy przypadkiem nie ma tendencji do stopniowego zjazdu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Podchodzą do niego we dwóch czy trzech bo wiedzą,że on tą piłkę lubi mieć przy nodze i można mu ją wtedy odebrać.To stąd wynika dość duża liczba strat.Dziś do tego doszły niecelne zagrania.Igbekeme musi mieć miejsce żeby coś wyczarować,w agresywnej grze on się po prostu gubi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
@azor: tak
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przede wszystkim musi mieć komu zagrać, bo jest czas na jeden zwód i zagranie, w pierwszej połowie nie miał komu... ą że nie lubi wybijać na pałę to tracił. Ale raz ładnie strzelił
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
@Drozd: z Tobą też się zgadzam, on się gubi przyciśnięty.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Absolutnie niezrozumiała decyzja o wystawieniu dzisiaj Biedrzyckiego
Absolutnie niezrozumiała zmiana Zwolinskiego Zupełny brak planu B w ofensywie, zmiany ustawienia w końcówce, zaryzykowania Najgorszy mecz Jopa jako trenera ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gorszy niż poprzedni?
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten wyjazd potraktowali chyba jak wakacje, bilard pingpong tylko na granie w piłkę mocy nie wystarczyło.
Jeżeli Królewski publicznie ich nie zjebie, tylko zacznie pieprzyć o wyrozumiałości to pogrzebie nadzieję która się rodziła. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czepiacie się Jopa a na razie to tylko Krolewski powiedział że Jop zostaje do końca sezonu. Sam Jop wyraźnie zaznacza że nie wszystko ustalone. Także ja bym się wstrzymał z ocenami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To czy Jop zostanie nie ma żadnego wpływu na ocenę gry drużyny. Te teksty o cierpliwości powtarzane po każdym meczu zaczynają być irytujące. Wiadomo, że zwykle problemem jest autobus przeciwnika, a jak zdarza się sytuacja że autobusu nie ma to nie widać żadnego planu żeby ją wykorzystać. Mamy 6 przeciwników za linią piłki i zamiast lecieć jak najszybciej pod bramkę gdzie jest 3/4 albo 4/4 to CIERPLIWIE pozwalamy autobusowi znowu zaparkować w polu karnym. Taka gra to jest sabotaż. Z ŁKS się udało w 90 min. Teraz się nie udało a Polonia wybiła nam piłkę z głowy. Trener też ponosi odpowiedzialność za taką cierpliwą grę.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
DAAAAJCIEE IM CZAAAAAS! XDDD
A tak serio, może już pora na drobną ocenę trenera Jopa? Bo jak dla mnie to ostatni dobry mecz zagraliśmy w Głogowie. Od wtedy te spotkania zalatują taką Sobolewszczyzną, że głowa mała. Mizeria ze Stalą, fart w ostatniej minucie z ŁKS, dwa w.......e z Polonią. Do tego jeszcze dokładając dramatyczną łęczną i równie dramatyczny mecz z Tychami to wychdozi mi, że za trenera Jopa zagraliśmy tak: Dobre mecze - 6 (BBT, Odra, Siedlce, Płock, Chrobry, Stalówka) Nijakie mecze - 3 (Stal Rzeszów, ŁKS, Siarka) Dramaty - 4 (Polonia x2, Tychy, Łęczna) Także już niestety, te naprawdę dobra spotkania są w mniejszości wobec calej reszty + tednencja jest taka, że do sekcji 'Dramaty' zapewne dojdzie w tym roku jeszcze jeden mecz. Niemniej, uważam, że te problemy w tym klubie są tutaj cały czas i będą niezależnie od tego kto usiądzie na ławce trenerskiej. Z każdą kolejną roszadą na stanowisku szkoleniowca tylko się w tym zdaniu upewniam. Przerobiliśmy już Brzęczka, Sobola, Rudzielca, Kazka, teraz przerabiamy Jopa. A ja mam wrażenie, że mamy cały czas DOKŁADNIE te same problemy. Były tylko 2 momenty w przeciągu tych 2.5 sezonu kieedy drużyna się jakoś wyróżniała. In plus - 7 wygranych z rzędu Sobola In minus - w zasadzie cała runda Rudzielca, ale przede wszystkim seria od Zagłębia Sosnowiec. Cała reszta to standardowa maszyna losująca wyników i nie wiadomo czego się spodziewać.
Ostatnio edytowane przez Stelio : 06.12.2024 o godz. 23:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Trzeba obiektywnie zaznaczyć, że Wisła ma ~10 spotkań w nogach więcej, niż praktycznie cała I liga i to po prostu zaczyna widać. Rodado biega tak ociężale, jakby miał do pasa przywiązaną 10 kg piłkę lekarską.
Dzisiaj aż raził brak dynamiki w rozgrywaniu akcji i to na tle Polonii, w której taki Poczobut po 120 minutach w PP grał jak równy z równym z wypoczętymi Wiślakami. No ale przynajmniej natrzaskaliśmy eliminacjami pucharów punktów do współczynnika krajowego i spłaciliśmy Mandziarę, we wszystkim trzeba szukać pozytywów.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 06.12.2024 o godz. 23:50.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Efekt nowej miotły się wypalił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Podsumowując Mariusz Jop bilans 8-2-3.
Dlatego zamykam posiedzenie trolli, Mariusz zostaje na kolejna runde. Nie ma sensu dyskutowac bo i tak jest was garstka |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wystawienie rezerw w Pucharze Polski, by potem zagrać taką mizerię... to są decyzje Jopa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, że zostaje. Tym bardziej, że żadnych sensownych alternatyw nje ma i jakby doszło do zmiany to pewnie tylko na tego przebierańca z kostaryki a tego chyba każdy zdrowo myślący człowiek wolałby uniknąć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jop wybitnie nie ogarnął tego dwumeczu. Tym lepiej że to ostatni w tym sezonie.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No no....wybaczcie teyowy defektyzm, ale mam dziwne wrażenie, że dla Jarka taki rozwój sytuacji jest idealny. Dostaliście swojego Moskala, potem Jopa z nieskazitelnym bilansem i co? Wszystko na nic, wracamy w zimie do Alberta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ty widziałeś, żeby on kiedyś kopacza publicznie zjebał?
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A powinien? To coś poprawi? Sprawi że zaczną grać lepiej?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|