The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2024, 09:47
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Młyński może chcieć zacząć szukać sobie klubu i odpuścić pół roku. U nas już nie pogra.
Tyle.
P.S. Może jeszcze Gogół jak się nie dogada z klubem.
Dodałbym do tego grona Starzyńskiego i Szota. Obaj są po prostu za słabi na obecną Wisłę, nie mówiąc o ekstraklasowej.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 04.12.2024, 10:01
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Nie no, spoko, luz.

Tylko nie wiesz czasem jak?

Podaj nazwiska tych 4-5 graczy, których uda się komuś wcisnąć.
To że tak napisalem, to nie oznacza że to będzie proste i ze na pewno sie uda. Czy będą próbować? Wiadomo że z niektorymi od dluzszego czasu próbują.

Na dobrą sprawe jeden juz poszedł: Sapała

Mlynskiemu zostalo pol roku kontraktu, sądzę ze 2/1 liga może sie na niego skusic a jemu juz nie oplaca sie kisić w rezerwach.
Falzgaic - wiadoma sprawa
Wypozyczyc kogos z grona Starzynski/Dziedzic/Sukiennicki - o ile nie bedzie wysypu nowych kontuzji
Broda - podobno jest niezadowlony ze swojej pozycji, niech sie ogrywa gdzies indziej
Taki Szot pewnie zostanie, choć jak mu sprowadza konkurenta to myślę że może szukac sobie innego miejsca.

Jak z zyczeniowych 4-5 nazwisk zredukujemy liste plac przynajmniej o 3 nazwiska to bedzie juz moze miejsce na 2 nowe twarze
Ostatnio edytowane przez Karherop : 04.12.2024 o godz. 10:04.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 04.12.2024, 10:47
Filip Baniowski puka do pierwszego składu:
B. Karcz napisał(a):
Wisła Kraków zgłosiła do rozgrywek zarówno I ligi jak i Pucharu Polski Filipa Baniowskiego. To młody, zaledwie 17-letni zawodnik "Białej Gwiazdy", który od kilku tygodni trenuje już z pierwszym zespołem.

Filip Baniowski uchodzi za duży talent, co potwierdzał w ostatnich czasie przede wszystkim w drugim zespole Wisły, występującym w III lidze. Był wyróżniającą się postacią, pokazywał m.in. bardzo dobry drybling. Ma wręcz niesamowitą lekkość w grze jeden na jeden. Dokładał też konkretne liczby, bo w rundzie jesiennej na jego koncie widnieją dwie bramki i pięć asyst. Pomocnik grał też w zespole CLJ U-19, choćby w ostatnich derbach z Cracovią, które młodzi wiślacy wygrali 3:0.
(...)
Wisła prowadzi bowiem z menedżerem zawodnika, jego rodzicami i nim samym negocjacje w sprawie przedłużenia kontraktu. Ten ostatni wygasa z końcem czerwca 2025 roku, a w Krakowie bardzo chcieliby umowę przedłużyć. I w tych staraniach się nie poddają, choć jak usłyszeliśmy już z kilku źródeł, rozmowy są bardzo trudne, bo talent zawodnika dostrzega wiele klubów z I ligi i ekstraklasy. Widać zatem, że w Wiśle próbują przekonać Filipa Baniowskiego i jego otoczenie, że przy ul. Reymonta będą mieli dla niego właściwą ścieżkę kariery.
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra.../c2p2-27050717
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 04.12.2024 o godz. 10:49.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 04.12.2024, 11:10
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Filip Baniowski puka do pierwszego składu:

https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra.../c2p2-27050717
Ciekawe dlaczego nie podkreśliłeś innego fragmentu - o tym, że rozmowy są bardzo trudne bo ma oferty z ekstraklasy?

@Karherop:

znając dotychczasowe podejście Młyńskiego to będzie wolał zostać te pół roku w Wiśle, grać w rezerwach i kasować te 5 dyszek miesięcznie. Nigdzie aktualnie takiego kontraktu nie dostanie.

Co do pozostałych - patrząc na historię Łasickiego myślę, że Szocik (podobnie Gogół) dostaną propozycje nowych kontraktów.

Sukiennicki na wypożyczenie nie pójdzie, nie pół roku po transferze, zwłaszcza że minut mimo wszystko trochę nabił.

Co innego Dziedzic i Broda - tutaj ewentualne wypożyczenia są możliwe. Przy czym akurat nie sądzę, żeby te ruchy znacząco odciążyły budżet.

Fazlagic, Młyński, Starzyński - tutaj są kontrakty jeszcze ekstraklasowe a przydatność żadna.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.12.2024, 11:16
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe dlaczego nie podkreśliłeś innego fragmentu - o tym, że rozmowy są bardzo trudne bo ma oferty z ekstraklasy?

@Karherop:

znając dotychczasowe podejście Młyńskiego to będzie wolał zostać te pół roku w Wiśle, grać w rezerwach i kasować te 5 dyszek miesięcznie. Nigdzie aktualnie takiego kontraktu nie dostanie.

Co do pozostałych - patrząc na historię Łasickiego myślę, że Szocik (podobnie Gogół) dostaną propozycje nowych kontraktów.

Sukiennicki na wypożyczenie nie pójdzie, nie pół roku po transferze, zwłaszcza że minut mimo wszystko trochę nabił.

Co innego Dziedzic i Broda - tutaj ewentualne wypożyczenia są możliwe. Przy czym akurat nie sądzę, żeby te ruchy znacząco odciążyły budżet.

Jest jeszcze Talar...
Fazlagic, Młyński, Starzyński - tutaj są kontrakty jeszcze ekstraklasowe a przydatność żadna.
Młyński jest jeszcze młody, może chcieć odejść żeby nie gnić kolejne pół roku w rezerwach. To mu utrudni znalezienie następnego frajera.
Broda to nie wiem czy nie jest lepszy niż Cziczkan po wczorajszym meczu. Ale on, Starzyński i Dziedzic mogą chcieć gdzieś grać, a w Wiśle szanse na to mają żadne.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 04.12.2024, 11:21
Jak dla mnie to mogą ściągnąć za darmo tego Condrado co rozwiązał kontrakt z Lechią (idealna opcja dla nas), prawego obrońce, który z miejsca będzie filarem drużyny oraz napastnika na zmianę, chyba, że ten Baniowski mógłby wchodzić na końcówki..

jeśli się nie osłabimy to ten skład powinien wystarczyć.. powinien wrócić Collery, więc będzie rywalizacja na obronie
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 04.12.2024, 12:18
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
oraz napastnika na zmianę
Na szpicy mamy trzech zawodników, Zwolak, Duarte i Rodado. Na to potrzebni są prawy obrońca, defensywny pomocnik. I ewentualnie jakościowy skrzydłowy.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.12.2024, 14:22
Fajne jest to forum.
Do tej pory wszyscy jechali równo po Fredzie, chociaż niektórzy wstrzymywali się z tym wierząc, że ten w końcu odpali.
Teraz, po jednym dobrym meczu, nagle okazuje się, że Fred jest ok i jest nawet nadmiarem bogactwa.

Do niedawna wszyscy nabijali się z Dudy, a teraz okazuje się, że jest na równi z Carbo i Igbekeme.
Do niedawna wszyscy nabijali się z Kutwy, a teraz młody jest dobry.

Kto następny do wymazania uśmieszków?
Podejrzewam, że wiem, ale nie powiem. Szkoda się wykłócać.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 04.12.2024, 14:27
Fred jest ok, o ile traktujemy go jako 3 napastnika. Zobaczymy czy jeszcze coś strzeli, bo kiedy wczoraj cofnął się do 2 linii, od razu zgasł.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 04.12.2024, 15:30
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Fajne jest to forum.
Do tej pory wszyscy jechali równo po Fredzie, chociaż niektórzy wstrzymywali się z tym wierząc, że ten w końcu odpali.
Teraz, po jednym dobrym meczu, nagle okazuje się, że Fred jest ok i jest nawet nadmiarem bogactwa.

Do niedawna wszyscy nabijali się z Dudy, a teraz okazuje się, że jest na równi z Carbo i Igbekeme.

Markus rzeczywiście mniej aktywny ostatnio
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 04.12.2024, 15:45
Vuko napisał(a):Wyświetl post
Fred jest ok, o ile traktujemy go jako 3 napastnika. Zobaczymy czy jeszcze coś strzeli, bo kiedy wczoraj cofnął się do 2 linii, od razu zgasł.
No, ale widząc jego charakterystykę i zachowanie na boisku, od razu można było śmiało obstawiać tezę, że
Frederico Fonseca Pires de Almeida Duarte lepiej sprawdzi się w środku niż na skrzydle.
Zresztą na Transfermarkt zawsze figurował jako środkowy ofensywny pomocnik, a pozycje na skrzydłach były wskazywane jako dodatkowe.
Wydaje mi się też, że "zgasł" kiedy nie za bardzo jasna była jego rola po wejściu Rodado i Zwolińskiego.
Lub odwrotnie.

https://www.transfermarkt.pl/frederi...spieler/461936

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 04.12.2024, 16:06
Fajne jest to forum.

Z tym Wszyscy to lekko przesadzasz.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 04.12.2024, 16:08
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Z tym Wszyscy to lekko przesadzasz.
masz rację...

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.12.2024, 16:12
Fajne jest to forum.

Ech, wszystko przekręcasz.
Pomijając patologiczne przypadki (np. gościa domagającego się rozwiązania z Duarte kontraktu) większość stwierdziła że zagrał katastrofalny mecz, poza tym bywało różnie.
BTW. ja już jakiś czas temu zastanawiałem się czy nie można wpuścić Duarte na ostatnie 20 minut jeśli Rodado jest zmęczony.

Podobnie - niewielu normalnych ludzi twierdzi że Duda może grać wymiennie z Carbo. Nie może. Co nie zmienia faktu że po kontuzji ma najlepszą formę odkąd zaczął u nas grać. Tyle że nie jako defensywny pomocnik.

Jedno się nie zmienia - Sukiennicki nadal jest chujowy

Zamiast bez sensu generalizować - dyskutuj z konkretnymi postami.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.12.2024 o godz. 16:15.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 04.12.2024, 17:05
Jedno się nie zmienia - Sukiennicki nadal jest chujowy

.
To jest mało powiedziane. Zaraz jak przyszedł wyróżniał się jednym. Biegał walczył nie kalkulował i się nie bał. Nic z tego nie zostało, wczoraj mając 1/1 z bocznym obrońcą, 40 m miejsca do linii końcowej i przewagę pozycji zatrzymał piłkę i podał do tyłu. Coś mu się w główce poprzestawiało, nie ma innego wytłumaczenia.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 04.12.2024, 18:55
Weźcie to drewno Sukiennickiego do drużyny rezerwowej, tam będzie pasował poziomem, a z niej kogoś na jego miejsce.
To jak marnie grał wczoraj to jest dramat.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.12.2024, 21:09
Ech, wszystko przekręcasz.

Oczywiście, że jak zawsze wszystko przekręcają.

Które słowo dotyczące katastrofalnej dotychczas postawy Duarte było niezasadne? W jakim meczu poza tym ostatnim Fred nie dawał powodów do mocnej krytyki tylko do zachwytów?

Jeden mecz nie wymazuje kilkunastu innych beznadziejnych.

Ktoś wycofuje się z tego co było pisane o Biadrzyckim, Sapale, Sukiennickim, Gogółe, Łasickim, Szocie czy Brodzie?

Ktoś, kto pisał, że Carbo nie jest liderem zespołu i zawodnikiem dotychczas znacznie ważniejszym niż Duda wycofuje się z tego i nie miał racji?

Bardzo fajnie, że Kutwa okazał się obecnie lepszym środkowym obrońcą od Łasickiego czy gigantycznej pomyłki transferowej Królewskiego -Biedrzyckiego, co jednak nadal niestety nie czyni jeszcze z niego naprawdę solidnego defensora. To chyba oczywiste? Jest On najwyżej na dobrej drodze, by takim kiedyś zostać.

Powyżej oczekiwań i ciągle rosnąc (co jest oczywiście dużą zasługą Jopa) grają dziś też na pewno Mikulec i Zwoliński. Ten ostatni lepiej późno niż wcale. Zobaczymy jak długo będą w stanie utrzymać tą aktualną dyspozycję. Nie zauważyłem, by ktoś się wycofywał z tego co o nich pisał opisując ich dokonania we wcześniejszych meczach, szczególnie z początku sezonu.

Ja podtrzymuję wszystkie swoje poprzednie słowa dotyczące tego, gdzie moim zdaniem Wisła najbardziej potrzebuje wzmocnień i uzupełnień.
Ostatnio edytowane przez Markus : 04.12.2024 o godz. 21:37.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 08.12.2024, 19:02
Gołym okiem widać, że potrzebujemy PO. Moim zdaniem także ŚO, Waszym - ŚDP. Jeżeli mamy grać dwoma napastnikami to pewnie też N. No i jak zwykle skrzydła...

A prawda jest taka, że mamy 30 zawodników i brak forsy. Jeśli wskoczy do składu ten PO, to będzie cud.

Zamiast wyzywać zawodników od leszczy proponuję trzymać kciuki za Jopa, żeby jednak ten skład poukładał.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.12.2024, 20:47
Przede wszystkim potrzebujemy doświadczonego piłkarza lub dwóch (mam skromne potrzeby i nie wierzę w bardziej aktywne działania, ale może nie mam racji) na jedną z najsłabiej obsadzonych pozycji. Oczywiście gotowego do gry. Wszyscy wiemy na jakich pozycjach mamy największy problem, wiec nie będę się rozpisywał. Nawet jeden, którego będziemy mogli wymieniać jednym tchem z Jamesem czy Carbo, będzie sukcesem.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 08.12.2024 o godz. 20:49.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 08.12.2024, 21:21
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Gołym okiem widać, że potrzebujemy PO. Moim zdaniem także ŚO, Waszym - ŚDP. Jeżeli mamy grać dwoma napastnikami to pewnie też N. No i jak zwykle skrzydła...

A prawda jest taka, że mamy 30 zawodników i brak forsy. Jeśli wskoczy do składu ten PO, to będzie cud.

Zamiast wyzywać zawodników od leszczy proponuję trzymać kciuki za Jopa, żeby jednak ten skład poukładał.
W gruncie rzeczy to nie chodzi o to zeby ten skład poukladal, ale żeby pilkarze zaczęli grać to czego od nich wymaga trener częściej niz co drugi mecz. Sklad jako taki w 95% Pozostanie bez zmian, jak 3 odejdzie, a 2 przyjedzie to będzie max i to juz będzie sukcesem.

Jestem bardzo ciekaw co robil Basha przez ostatnie pop roku w gabinecie. Jak sie nie obroni jakims "zlotym strzałem" to nie zdziwie sie jak i tu będzie rotacja przed kolejnym sezonem
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 08.12.2024, 22:06
Ja bym był zadowolony z takiego Mikulca II, na drugiej stronie.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.12.2024, 08:28
W zimie powinni dołączyć jedynie zawodnicy, którzy z automatu dadzą jakość i z miejsca zluzują np. takiego Jarocha lub jednego ze skrzydłowych. Jeśli mityczne AI nie jest w stanie takich wyszukać, wujek Basha nie ogarnia lub nie ma kasy to należy sobie darować transfery kolejnych ogórów.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 09.12.2024, 08:30
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Ja bym był zadowolony z takiego Mikulca II, na drugiej stronie.
Krajowy rynek jest zabetonowany, a co dopiero w zimie. Trzeba szukac wsrod pilkarzy ktorzy rozegrali słaba runde i poprzedni klub rozwiazal z nim kontrakt.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 09.12.2024, 09:21
Ale my słabych piłkarzy mamy i to na pęczki, potrzeba takich jakościowych

Jeśli w zimie nie przyjdzie minimum PO do pierwszego składu, to będzie to oznaczać rzucenie ręcznika przez JK.

[35/54]

Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.12.2024, 10:05
Prawda jest taka że do rozegrania przez pół roku będziemy mieli 15 meczów
W optymistycznej wersji 17
30 chłopa to jest już za dużo a gdzie tu miejsce na dodatkowe transfery
PO jest koniecznością , bo Jaroch nie zwykł się odrywać od ziemi przy " wyskoku" a Szot to żadna alternatywa
Ale poza tym ?
Zmiennik Carbo ? Tylko jakby odszedł Dziedzic plus Gogol albo Sukiennicki
Gdzieś tam majaczy jeszcze na horyzoncie wracający po kontuzji Talar
Napastnik konkretny jaki przyjdzie do bycia 3 w kolejce do grania ?
Skrzydłowych nawet bez Duarte mamy 5 na 2 pozycję
A że słabych? No albo z wadami jak Baena albo zupełnie bez zalet jak Młyński że Starzynskim albo z taki głęboko schowanymi jak tragiczny w tej rundzie Alfaro
Stoperów na kontrakcie tez jest 5
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 09.12.2024, 10:38
16-18, bo będzie (?) jeszcze superpuchar.

Nie zmienia to natomiast wiele.

Historia transferow zimowych pokazuje, że zawsze gdy nie ma sie presji na ich przeprowadzenie to wychodzi gorzej niż źle. "Czekamy na okazje" niestety sprowadza sie do takich transferow jak rok temu czy chocby okno za Hyballi i Guli.

Jak jest presja wzmocnien to mozna zrobic okno jak 2 lata temu czy jak w 19/20. Teraz mamy tak przepasłą kadre ze pierwszy scenariusz jest bardziej prawdopopodobny
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 09.12.2024, 10:44
Transfery zimowe są też po to, żeby wlać trochę świeżej krwi do drużyny. W sezonie 22/23 zaliczylismy 7 wgranych z rzędu między innymi dzięki zimowym transferom. Villar miał zajebistą rundę, do tego Mula, Igbekeme, Junca.

Jak znowu olejemy zimowe okienko i nie sciagniemy nikogo, albo sciagniemy jakas pokrarke w stylu bregu czy omraniego, to w zasadzie wypiszemy sie z wyscigu juz na starcie.

Ale pewnie chuja ściągniemy, bo GROWTH MINDSET i taki SZOCIK z Jarochem dadza radę na PO a Baenka nauczy się w końcu innego zwodu niż zejście do prawej zewnętrzną częścią stopy.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 09.12.2024, 10:58
Ja jednak mam nadzieję, że te wszystkie gwałtowne ruchy prezesa po Sewilli świadczą o tym, że zdaje on sobie sprawę, że albo awansujemy w tym roku, albo lecimy w otchłań.
Dlatego stanie na rzęsach, żeby w okienku zimowym drużyna została realnie wzmocniona przynajmniej w linii obrony i przez przynajmniej jednego klasowego ŚP.
Oczywiście, pomijam sytuację, w której prezesowi wydaje się, że ma dziś optymalny skład na awans, a brakuje mu tylko jakiegoś nowego Ancelottiego w sztabie.
Dlatego musi być presja na wzmocnienie.

Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 09.12.2024, 11:16
Nie musimy kupować,na tu i teraz wystarczą wypożyczenia.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 09.12.2024, 11:26
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Ale pewnie chuja ściągniemy, bo GROWTH MINDSET i taki SZOCIK z Jarochem dadza radę na PO a Baenka nauczy się w końcu innego zwodu niż zejście do prawej zewnętrzną częścią stopy.
Myślę, że już nawet JK widzi, że nie ma czasu na czekanie, aż talent Starzyńskiego i Talara eksploduje i ustawi się po nich kolejka chętnych.

Trzeba działać tu i teraz, zmaksymalizować nasze szanse przed rundą wiosenną, bo w lecie w przypadku braku awansu nie będzie czego zbierać.

[35/54]

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów