|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Prezentacja nowych strojów meczowych Wisły Kraków:
https://twitter.com/wislakrakowsa/st...43867379290114 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nowe koszulki Wisły Kraków:
https://www.youtube.com/watch?v=h8y-_qE5iis Do kupienia na stronie: https://sklep.wisla.krakow.pl/produkty/mojakoszulka |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W najbliższą sobotę (4 lutego) o godz. 18:00 w hali Wisły przy Reymonta odbędzie się prezentacja drużyny Wisły Kraków.
Prezentacja otwarta dla wszystkich kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() niby drobna, ale jednak istotna zmiana w strojach meczowych ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
Te kwadraciki są ch...e
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
A tymczasem od wczoraj na portalu X afera macronowa - może "afera" to zbyt duże słowo, ale sprawa nabiera rozpędu
![]() W skrócie: jeden z kibiców chciał kupić dziecku strój meczowy i w sklepie otrzymał informację, że rozmiarów nie ma i już nie będzie. Na Twitterze odniósł się do tego pan prezes Królewski: Cytat:
https://twitter.com/piotr_obi/status...06326912344522 Temat ciekawy, bo do tej pory nie było żadnych znaków wskazujących na problemy we współpracy z Macron i jak zauważył Obidziński, w czasie obowiązywania naszej umowy Lech swoją przedłużył, a Widzew podpisał (po problemach, które stworzyła im Kappa). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Patrząc na ekspansję Marona na Europe to nic dziwnego że zaczynają tracić na tym mniejsze kluby. Gdy podpisywaliśmy umowę byliśmy bodajże dla nich jednym z pierwszych 30 klubów, teraz to juz przeszlo 120..
Wątpię abyamy byli na tej umowie bardziej stratni niż adidasa z 3 ręki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Problemy z dostawami od Macrona były od dawna. Nie mam pojęcia z czego one wynikały (być może klub nie płacił za faktury) natomiast problem z dostępnością meczowek w fanszopie nie jest nowy. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Wtedy pieniądze wpływają w ciągu jednego dnia i okazuje się, że to było tylko przeoczenie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam to w tamtym sezonie meczówki dla kibiców na nowy sezon były chyba pod koniec sierpnia, więc opóźnienia to nic nowego.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
Oczywiście początki były trudne ("przejściowe" koszulki meczowe spowodowane rzekomymi problemami pandemicznymi), ale poza tym nie kojarzę, żeby klub otwarcie sygnalizował jakieś problemy z dostępnością sprzętu itd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Od przyszłego sezonu na 90% sponsorem technicznym zostanie 4F.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A skąd takie info?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Niestety wszystko wskazuje na to, że do dopięcia pozostały już tylko szczegóły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Jeśli warunki finansowe będą dobre, mogą grać nawet w 4f.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Powtórzę się - skąd takie info?
Nie jestem zorientowany, poza wyżej wymienioną koroną, są jeszcze czyimś sponsorem w polskiej kopanej? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla mnie mogą grać w czymkolwiek, ale ja jako kibic chcę kupić coś dobrego
![]() Piast Gliwice i Stal Mielec |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Watts: to uszyj sobie u krawca jakiś ładny galowy strój, a na boisku niech biegają w tym, co korzystne finansowo
![]() @Azor: Raków i Stal Mielec, chyba że Raków już nie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Raków zmienił na adidasa w bodajże zeszłym sezonie
Ostatnio edytowane przez Watts : 30.11.2024 o godz. 23:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to ubrania 4f się nie sprzedają? Nie wiem, pytam.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wiem chytrusku, wypadałoby się dowiedzieć, za ile schodzi replik meczowych, a ile pozostałego asortymentu - w tym pierwszym przypadku mam zastrzeżenia i do jakości 4F, jak ich designów
chociaż wszystko wraca, pamiętam ceraty TICO podobnej jakości i śmigało w nich pół ligi, to może pojadą na nostalgii ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tico Polonia zdobywała mistrza.
Były jeszcze hummel, jako, joma, też źle mi się kojarzyły. Generalnie wszystko, co przerobiła Korona Kielce albo Polonia Warszawa wyglądało źle - oj nie mieli oni tam szczęścia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zgadza się
![]() Cytat:
ze względów estetycznych i jakościowych to dla mnie krok w tył, ale zakończmy tę fascynującą dyskusję stwierdzeniem, że chyba faktycznie idzie wyłącznie o finanse - pewnie w hurcie te koszulki będą tańsze i klub więcej zarobi na marży tak mi się wydaje |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mnie zawsze Nike do Wisły najbardziej pasował, ale niestety na taki powrót nie ma co w najbliższych czasach liczyć.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a mi sie zawsze marzył adidas orginals , tylko kiedyś to było nierealne, a teraz najwyrazniej juz w marketingu w adidasie pracuja ludzie ok 40stki i widza ten potencjał , wiec na zachodzie juz daja znaczki orginalsa
no ale 4F to dla mnie super wiadomość, to kolejny element wstawania z kolan jakoś Dania gra Hummelu nie w adidasie, Włochy zawsze jakieś Lotto czy Kappa etc ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
4F nie no k..a szczyt marzeń. Masakra. Mam nadzieję, że się nie potwierdzi. Może niech Biedronka szyje albo Lidl?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
4F jest obecnie krakowską firmą - przenieśli się z Wieliczki.
Mam kilka ich ciuchów (bluzy, koszulki) i raczej nie narzekam. Ale co kto lubi. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Co my jakieś snoby jesteśmy? Tu chodzi o zarobek dla klubu, a nie bieganie w koszulce za 500zł na której klub zarobi 7zł. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2020
Offline |
|
|
A czy kilka lat wstecz właściciel 4F nie chciał sponsorować Wisły? Może tu nie chodzi o same stroje meczowe.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|