|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pan Arkadiusz sie obija wiec...
Zapraszam do prognoz i opinii na temat meczu Wisly Krakow ze Stala Rzeszów. Wisla na fali, Stal pod forma, co moze pójść źle? Strzal życia Wachowiaka? Asysta roku Warczaka? Oby nie. Z zimną głową, oby po 3 punkty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że zagrają lepsze spotkanie, niż ostatnio z Tychami przy R22.
Stal ma ostatnio fatalną passę, stawiam na 3-1 dla nas. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
0:0 jak w ....e strzelił
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
logika 1ligi:
Stal radzi sobie ostatnio zle, my dobrze więc cyk remis albo wygrana Stali na R22. rozum: No nie ma chu.., musimy wygrac, jestesmy lepsi Mam przeczucie, ze w tym meczu nasza skutecznosc bedzie na wysokim poziomie, by przestraszyc ŁKS ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dzieki
dorzucam: ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tu nie ma miejsca na gubienie pkt. Inny wynik niż wygrana byłby ogromnym rozczarowaniem. Czas by Zwoliński coś strzelił.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To samo mowilo sie przed Tychami. Podchodzilbym do tego spokojnie, ale tylko dlatego że nie mozna wygrac 100% spotkan.
Z tych 3 ostatnich domowych spotkan to chyba "najwiekszej wagi bedzie ten z Miedzią". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli drugi raz sie zblaznimy jak z Tychami, to Jop bedzie cienkim bolkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
|
Z Tychami to zbłaznił się Rude,na własnym stadionie pokornie przyjmując lekcję od Banasika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Lesiu, co kręcisz aferę żeby z Jopa zrobić ujowego trenera? Jop już zły bo nie wygra 10 na 10 meczów ale Rude jak wygrał 5 ja 15 to dojehany trener xd
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rude to melodia przeszłości. Oceniam aktualnego trenera. Czy Ty masz jakieś kompleksy na punkcie Rude, że tak go wspominasz? Tu już nie ma marginesu błędu, zwlaszcza takie spotkania u siebie trzeba wygrywać, co nie udało się z Tychami, mam nadzieję, że teraz się nie zblaźnią i się uda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie mam kompleksu Rudego tylko mam problem do tego co się na tym forum odpierdala, problem do takich osób jak Ty. Wstydzilbys się cokolwiek złego o Jopie powiedzieć jeśli Rudego chwaliles/chwalisz.
Błędy marginesu to nie miał nieudacznik Rude bo nie umiał wygrać dwóch meczów pod rząd. Jop mimo tragicznej sytuacji w tabeli przy objęciu klubu ten margines sobie wyrobił. Różnica między nim a poprzednimi trenerami jest taka, że przy nim Wisła umie wygrać seriami więc teraz co któryś przegrany mecz wchodzi w grę i kalkulacje bo gdzieś z tyłu głowy już siedzi że zaraz będzie kolejna seria i gonienie najlepszych klubów. W związku z tym każdy mecz możemy przegrać i wliczyć w straty z nadzieją że kilka kolejnych będzie wygrnaych. Póki co ten margines błędu jeszcze istnieje, nie musimy wygrać 100 procent meczów. Wczensiej z tyłu głowy były nerwy, chciało się wygrywac i nie myślało że jakiś mecz możemy przegrać, bo tak jak napisałem, trenerzy nie umieli robić serii wygranych. Stąd pojawiała się obawa, że jeśli przegramy dziś, to pewnie jutro też i później też itd. itd. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Żółte kartki:
5 - Uryga 4 - (wrócili) Kiss, Sukiennicki, Jaroch, Mikulec, Biedrzycki 3 - Łasicki, Ikbekeme 2 - Zwoliński, Carbo, Rodado 1 - Alfaro, Starzyński, Kutwa ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wraca Duda z kadry więc w środku mamy full wypas.
Co więcej w ostatnim meczu Pan Trener Mariusz Jop ćwiczył różne ustawienia środka, bo James był deczko pod grą. Więc chłopaki, po 3 punkty! Trzeba gonić czołówkę, a Stal ma tyle samo punktów co my. Więc trzeba odskoczyć! ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jarusiu, margines błędu jest bardzo mały, coraz bardziej się zacieśnia. Jeszcze nic złego o Jopie, ale nie wygranie dwóch meczów u siebie, to już nie będzie miłe, jeśli mamy wywalczyć awans.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Rywalizacja powinna jeszcze podniesc poziom druzyny. A i tak na zima zapewne z 2 ruchy transferowe by sie przydały. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W zimie myślę, że transfery minimum to prawa obrona (ktoś, kto podniesie poziom, Szot to poziom poniżej/równy Jarochowi) oraz skrzydłowy (ktoś do pierwszego składu).
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Ja dodam, że ucieszyłbym się gdyby znalazł się łoś chętny na Duarte, Biedrzyckiego albo Łasickiego i Młyńskiego. No i szczyt marzeń - Fazlagic.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 21.11.2024 o godz. 05:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś lepszy niż drewniak Sukiennicki by się przydal
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Wieje,wieje i to wieje mocno...
Pan chorągiewka 16:46 "Tu już nie ma marginesu błędu" Pan chorągiewka 19:36 czyli niecałe 3 godziny póżniej "margines błędu jest bardzo mały" Poczekajmy jeszcze kilka godzin na bank znowu mu się odmieni. A i byłbym zapomniał.Sukiennicki według chorągiewki to "niemota,drewniak" ale jakby co to on go nie obraża. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zwolak Gogół-Rodado-Baena James-Carbo Mikulec-Kutwa-Uryga-Jaroch Letkiewicz Rezerwa: Cziczkan Kiakos, Szot, Skrobański, Biedrzycki Fred, Alfaro, Dziedzic, Kuziemka Zakładając, że wraca Duda, Kiss i Sukiennicki to obstawiałbym, że na trybuny pójdą Szot, Skrobański, Dziedzic. Być może ktoś z tej trójki pojedzie na mecz rezerw z KSZO. Co do Łasickiego to jak nie jest na 100% sprawny to niech się leczy, jest kim grać. Sukiennicki wszedł z buta w sezon. I jak przepracuje zimę to możemy mieć z niego dużo pociechy. Poza tym w środku jest dość duża konkurencja więc nie ma co szaleć ze środkiem. Bardziej szukałbym kogoś do walki o miejsce ze Zwolińskim. Nawet jakby się miał przez rezerwy przebijać.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 20.11.2024 o godz. 21:58.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za nieudacznika Gogóła Alfaro i będzie git
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Byc moze zapisze sie w kronikach jako ten ktory spadł z klubem i wspolnie z nim powrocil do ekstraklasy rozgrywajac w jej barwach przez 4 lata 1 spotkanie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gramy swoje!! 7:1
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mecz można wygrać, przegrać lub zremisować.
Ale biorąc pod uwagę że sędziuje Sylwestrzak to raczej porażka najbardziej prawdopodobna. Czasem niech JB16 ze skajboksa nie wychodzi ![]() ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma chyba gorszego sędziego, niż Piotr Lasyk, więc nie ma co psioczyć na Sylwestrzaka
![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Nie no ja gorszej mendy niż Sylwestrzak nie kojarzę.Może jeszcze Jarzębak.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
11 B. Karcza:
https://gazetakrakowska.pl/przypuszc...ar/c2-18955765 Zwolak Kiss-Rodado-Baena James-Carbo Mikulec-Kutwa-Uryga-Jaroch Letkiewicz ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|