|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
To jest tłuk.
Za płaszczykiem ścian tekstu siedzi zwyczajny zakompleksiony tłuczek. W dodatku wywołuje mnie do dyskusji jakimś kretyńskim postem, który nie ma nic wspólnego z rzeczywistością tylko po to, żebym mu odpisał i żeby móc dalej trollować Jop stawiał na Brodę kosztem Ratona = FAKT Ja obstawałem za Brodą, gdy był konkurentem Ratona = FAKT Markus obstawał za Ratonem, gdy Broda był jego konkurentem = FAKT I Markusik odwala kolejnego fikołka intelektualnego, że w obecnym sezonie Jop wcale nie preferował Brody względem Ratona Wyśmiewa mnie ciągle wspominając, że wolałem Brodę niż Ratona, podczas gdy Pan trener Jop miał te same preferencje. Wcale się z resztą nie dziwię, nie był ślepy jak Rudy, Sobol czy Markusik. Ten chłop sam się pogrąża, wystarczy dać mu sobie popisać. Ja czekam na kolejnego fikołka intelektualnego zakrytego ścianą tekstu, COMING SOON.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 04.11.2024 o godz. 12:54.
|
|
|

|
||||||
|
|