|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Umówmy się, że nie ma raczej w I lidze drużyny, która jest w stanie utrzymać średnią punktową ~2,4 (tyle ma teraz TBB) w dłuższej perspektywie czasowej.
Każdego dopadnie prędzej czy później jakaś zadyszka, spadek formy, dojdą kontuzje, kartki, w jednym czy drugim meczu nie wpadnie to, co do tej pory wpadało etc. Nie mam wątpliwości, że na koniec roku tabela się spłaszczy. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Online |
|
|
Oglądam właśnie Łęczną z Odrą - wesoła pierwszoligowa kopanina, ale Górnik jest tak cienki, że frajerstwem będzie, jeżeli nie wsadzimy im ze trzech bramek. Pytanie tylko czy nasza wspaniała obrona znowu się nie ośmieszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dawno remisu nie było.. także 1-1
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Pojedynek Brosz-Jop. Mecz prawdy dla Letkiewicza.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 18.10.2024 o godz. 19:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
BBT od gdzieś 25 minuty już pełne gacie, proste błędy, polegiwanie na murawie.
James 2 groźne straty. Kiss na plus, dobrze ich tam jedzie po prawej stronie. Szkoda że nic nie strzeliliśmy w pierwszej połowie bo znowu trzeba bedzie grindować BBT przez +- 20 minut. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Moskal s.......ił Wiśle początek sezonu. Okazuje się po 45 minutach, że można nakryć najlepszą drużynę ligi czapką.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ba... i zamknąć w tej pierwszej połowie mecz co najmniej trzema bramkami, jak z Wartą... Oh, wait...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wspomnij jeszcze o wynikach z dołem tabeli. Oh, wait...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo Baena, Igbekeme, Carbo, Mikulec, Jaroch, Zwołak, Kiss. Letkiewicz dał rade.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JOP TOP
Brawo drużyna, nie płaczę za Moskalem. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moskal to sie musi schowac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Widać co daje duet Igbekeme Carbo w środku. I świetny występ Mikulca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Miał być test no i był. Pierwsza połowa jak z nut tylko znowu bez skuteczności.
Druga połowa ciężary i jak się wydawało że nie wpadnie nic lub się sfrajerujemy to strzelamy dwie bramki. Podsumowując: Obrona gra pewniej Znowu gdy mamy ciężary by strzelić coś wciskamy Zmiany ożywiają znacząco grę. Na plus: obrona, Igbekeme, Mikulec i Zwolak za dwa gole. Zmiany: Baena, Fred. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Pan trener Mariusz Jop !!
Chyba się przeproszę z Łukaszem Zwolińskim. Wreszcie chłop zaczął dojeżdżać na mecze. Dziś był dużo lepszy niż Rodado. Najlepsi na boisku z podstawowej jedenastki dziś Kiss i Zwoliński właśnie, rewelacyjna zmiana Baeny. Najmniej widoczny na boisku Carbo, najbardziej niechlujny Alfaro. Tak czy siak to tylko takie wskazanie lekko na siłę, bo kontrolowaliśmy mecz przez blisko 90 minut. Nawet ci, którzy grali trochę słabiej nadal prezentowali odpowiednią jakość. Mi się w naszej grze podobało wszystko, poza skutecznością. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sukiennicki nie ma podjazdu, Duda niepotrzebny.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Man of the match moim zdaniem Igbekeme. Miał kilka strat, ale to, co zrobił przy pierwszej bramce, to taki Kutwa nawet w Fifie nie jest w stanie zrobić. Dodatkowo dużo walczył i odbierał w środku.
2 asysty Baeny, 2 gole Zwolińskiego, kluczowe podania Rodado i Jamesa. Piękny wieczór, TBB w zasadzie nie istniał na boisku. Dawać już tą Łęczną ![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Awans jest nasz, brawo Prezes !
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Chciałoby się żeby w każdym meczu tak grali
Koncentracja, walka , dobrze fizycznie wszyscy wyglądają Każdy dobrze zagrał ale pochwalić trzeba Mikulca, nie spodziewałem się po nim gry przez cały mecz na takim poziomie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Najlepszy mecz w tym sezonie i nie ma co nawet o tym dyskutować. Termalica nawet nie pierdnęła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Kolejny solidny mecz Mikulca
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Alfaro powinien mieć asystę po dwusetce jaką sam wypracował Rodado schodząc do środka. Nie jego wina że Angel się pogubił. Masakra jak Wisła totalnie zdominowała Termalikę. Nawet nie pierdnęli. Wyglądali w pierwszej połowie jak Odra Opole, nie dojechała tylko skuteczność - przy wyniku 2-0. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
To co zagrali przy 1wszej bramce, opad szczeny. James + Baena wow.
Termalica bez sztycha, wybiegana, fizyczna i zorganizowana drużyna tylko w piłkę grać to nie za bardzo. Mam nadzieje ze wszyscy zwolennicy Brosza widzą co chłop docelowo buduje - typowy produkt PMS. Jop mega, drużyna fizycznie i mentalnie wygląda najlepiej w tym sezonie. Kiss, Igbekeme, Mikulec - najlepsi. Stoperzy dziś na plus, 2 razy było widać że to wozy z węglem ale poza tym to super trzymali tyły. Zwoliński strzelił 2 ale jak dla mnie grał niechlujnie, ciągle ma rezerwy zeby grać lepiej. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tak się gra jak przeciwnik pozwala.
![]() Na równym szybkim boisku możemy tak zniszczyć każdą drużynę w tej lidze. Dlatego w Łęcznej wpuszczą nas na wertepy. Zwoliński zaczął łapać luz, więc zacznie strzelać jeszcze więcej. Teraz walnąć Łęczną i leszczy w Płocka i meldujemy się w czołówce... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A to błąd. To jest różnica między 6-cioma punktami w 7-dmiu meczach i 9-cioma w 3-ech.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kluczem do zwycięstw było zwolenie Krzoski.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Całkiem możliwe, że to on był wiślacką Hestią
Bardzo dobrze, że go już nie ma.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Para Carbo-Igbekeme, robi różnicę. Kto tego nie widzi, nie zna się na piłce.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|