The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2024, 20:08

Dziękuję, że kolejny raz przyznajesz się do wrzucenia statystyk nie oddających rzeczywistości, skażonych przedstawieniem niekompletnych, a więc i nieprawdziwych danych, fałszujących rzeczywistą liczbę oddanych strzałów. Bardzo uprzejmie z Twojej strony. To kończy temat Twojej rzetelności.
Ostatnio edytowane przez Markus : 15.10.2024 o godz. 20:11.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 15.10.2024, 22:00
Czy jest temat, w której Markus nie kłóci się z każdym o każde słowo i nie udowadnia swojej mądrości?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.10.2024, 05:33
Widać, że Markus ma jakieś problemy psychicznie bo jego działalność tutaj to jest niezły odlot.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 16.10.2024, 07:38
Tobie też by korona z głowy nie spadła, jakbyś co chwilę go nie obrażał.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 16.10.2024, 08:10
A gdzie ja go obrażam?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 16.10.2024, 08:53
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Tak trenerem który potrafił awansować z zespołem z budżetem na płace dużo mniejszym niż w Wiśle jest Moskal.
Jakie to zadania miał Moskal których nie zrealizował? Przecież na pierwszej konferencji z trenerem prezes ogłosił że awans nie jest celem samym w sobie. Ty nawet co przytoczyłem wyżej miałeś jakieś określone progi które nie zostały przekroczone. 8 porażek pamiętasz?
Tak, awansował, zresztą sam chciałem go w Wiśle.

Nie miałem natomiast pojęcia że w wielu kwestiach jego pociąg trenerski już powoli odjeżdża. Sam fakt że przez 9 miesięcy był bez pracy, gdzie karuzela trenerska trwa w najlepsze wiele mówi. Myślę że dobijając już do 60-tki jeszcze przed nim max 1-2 miejsca pracy w 1/2 lidze.

A co do gadania o braku awansu to każde takie gadanie jest wynikiem wyłącznie mitycznego zdejmowania presji. 6-7 zespołów chce z tej ligi awansować i jeśli głośno o tym mówią w 2-3 to nic kompletnie nie zmienia w gabinetach klubowych.

Jak dla mnie wyniki i wiele parametrów nas oddalało od celu, jakim jest awans bezpośredni. W jednym wywiadzie wydaje mi się że podobne sformułowania padaly z ust JK.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.10.2024, 12:23
Karherop napisał(a):Wyświetl post

Nie miałem natomiast pojęcia że w wielu kwestiach jego pociąg trenerski już powoli odjeżdża. Sam fakt że przez 9 miesięcy był bez pracy, gdzie karuzela trenerska trwa w najlepsze wiele mówi. Myślę że dobijając już do 60-tki jeszcze przed nim max 1-2 miejsca pracy w 1/2 lidze.

A co do gadania o braku awansu to każde takie gadanie jest wynikiem wyłącznie mitycznego zdejmowania presji. 6-7 zespołów chce z tej ligi awansować i jeśli głośno o tym mówią w 2-3 to nic kompletnie nie zmienia w gabinetach klubowych.

Jak dla mnie wyniki i wiele parametrów nas oddalało od celu, jakim jest awans bezpośredni. W jednym wywiadzie wydaje mi się że podobne sformułowania padaly z ust JK.
Ta jasne a ile bez pracy pozostawał Papszun?

Co do mitycznego zdejmowania presji (jak rozumiem tą presję Zaskroniec chciał zdjąć z piłkarzy) to może po części jest przyczyna takich a nie innych wyników.Mamy czas,nie musimy awansować,na spokojnie,bez nerwów....tak mogli myśleć piłkarze.

Jakie wyniki nas oddalały od celu jakim jest awans(który według słów Zaskrońca celem nie był) skoro sam założyłeś pewien margines błędów który nie został przekroczony?

Nawet nie chcę wiedzieć jaki margines błędu przyjąłeś dla Jopa,za 2-3 miesiące i tak Ci się odmieni.
Rozumiem,że jakbyśmy nie daj Bóg przegrali z Niecieczą będziesz wytykał Jopowi,że Rodado czy Jaroch zagrali po 90 minut w gówno meczu z Siarką.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 17.10.2024, 02:15
Markusik napisał(a):
Dziękuję, że kolejny raz przyznajesz się do wrzucenia statystyk nie oddających rzeczywistości, skażonych przedstawieniem niekompletnych, a więc i nieprawdziwych danych, fałszujących rzeczywistą liczbę oddanych strzałów. Bardzo uprzejmie z Twojej strony. To kończy temat Twojej rzetelności.

Hahahahah.
Oczywiście.
Statystyki ze strzałami zablokowanymi z tych dwóch meczy by jeszcze bardziej pogrążyły twojego uber trenera od asymetrycznego ustawienia na tle Mariusza Jopa, ale spoko - znalazłeś drobiazg, do którego się mogłeś przyczepić.

Gratuluje.
Ale, że wspierałeś nie tego trenera co trzeba zimą, a ja tego co trzeba to już nie przyznasz
Przecież Jop korki u Rudego brał po godzinach
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.10.2024, 09:39
Karherop napisał(a):Wyświetl post

U mnie Moskal był na drugim miejscu po Broszu jako potencjalny kandydat. Ale też nie miałem pojęcia że to będzie taki hobby football.
Po tym co zrobił w Wiśle chyba na zawsze zostaną mu biedne kluby z pierwszej ligi i niżej.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 17.10.2024, 10:40
O ile w ogóle coś mu zostanie. Czas myśleć o emeryturze zamiast o kolejnej kompromitacji.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.10.2024, 10:45
wolfy napisał(a):Wyświetl post
U mnie Moskal był na drugim miejscu po Broszu jako potencjalny kandydat. Ale też nie miałem pojęcia że to będzie taki hobby football.
Po tym co zrobił w Wiśle chyba na zawsze zostaną mu biedne kluby z pierwszej ligi i niżej.
Obawiam się, że cały czas forsowana jest teza jakoby Moskal był w tym czasie w klubie za wszystko odpowiedzialny.
Za wyniki, sprowadzanie nieprzygotowanych do gry piłkarzy, za krótki czas do przygotowania do gry na dwóch frontach, za wygłupy Kissa, za brak szczęścia napastników w kilku meczach, za czerwone kartki Biedrzyckiego, za przekładane mecze.
Jednak jego ocena jest niesprawiedliwie zakłócona przez te wszystkie czynniki, na które nie miał wpływu, lub miał wpływ niewielki.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.10.2024, 11:08
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Obawiam się, że cały czas forsowana jest teza jakoby Moskal był w tym czasie w klubie za wszystko odpowiedzialny.
Za wyniki, sprowadzanie nieprzygotowanych do gry piłkarzy, za krótki czas do przygotowania do gry na dwóch frontach, za wygłupy Kissa, za brak szczęścia napastników w kilku meczach, za czerwone kartki Biedrzyckiego, za przekładane mecze.
Jednak jego ocena jest niesprawiedliwie zakłócona przez te wszystkie czynniki, na które nie miał wpływu, lub miał wpływ niewielki.
Moskal winny wszystkiemu
a prezes tysiąclecia nadal rżnie zbawcę narodu
oszywiście to nie on "kompletował" kadrę
i to nie on akceptował kolejne transfery

tak że tak
łubudubu

ps. za sytuację finansową klubu też przecież nie on odpowiada
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 17.10.2024, 11:23
Myślisz,że Wolfy przyjmie te argumenty?Przecież on nawet w całej sytuacji ze zwolnieniem nie widział nic złego.Sam Zaskroniec po kilku dniach poryczał się przed kamerami tak go sumienie gryzło a Wolfy uważa,że wszystko było OK.
Odpowiedz cytując
Piknik1906
Senior Member

Od: 01.2019

Stary 17.10.2024, 12:35
emjot napisał(a):Wyświetl post
Moskal winny wszystkiemu
a prezes tysiąclecia nadal rżnie zbawcę narodu
oszywiście to nie on "kompletował" kadrę
i to nie on akceptował kolejne transfery

tak że tak
łubudubu

ps. za sytuację finansową klubu też przecież nie on odpowiada
Sytuacja związana z Kazkiem jest czymś absolutnie obrzydliwym.

Człowiek dostał zdekompletowaną drużynę, okres przygotowawczy był zwykłą farsą, potem zaczął się maraton ligowo/pucharowy, w którym drużyna zrobiła dwie rundy więcej niż ktokolwiek się spodziewał (zarabiając ekstra ok 4 miliony złotych). To w sposób oczywisty musiało przełożyć się na wyniki w lidze.

Tymczasem różni pseudoeksperci i pożyteczni idioci zwalają na Kazka winę za jakieś pierdoły wpisując się w tą brzydką historię.

Myślę, że każda myśląca osoba widzi, że decyzja o wyrzuceniu Moskala nie była żadnym impulsem tylko przemyślanym ruchem wykonanym w najlepszym (i ostatnim) momencie z punktu widzenia możliwości zmanipulowania publiczności. Ruch nastąpił po wyczerpującym maratonie przed serią spotkań ze słabszymi przeciwnikami. Ostatni moment, żeby komuś skutecznie wbić nóż w plecy.

Jak do tego dołożymy składane niecały kwartał wcześniej deklaracje dwuletniego wsparcia, co zapewne wpłynęło na taktykę trenera (mam czas na budowanie drużyny więc nie oszczędzam ich w pucharach i staram się z nich maksa wyciągnąć) to człowiekowi robi się niedobrze.

Z punktu widzenia metodologii zarządzania tłumem operacja jest wzorcowa. Z etycznego punktu widzenia to obrzydliwość, która mi niszczy chęć pójścia na stadion.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 17.10.2024, 13:33
Reducto ad absurdum nie jest poprawną formą argumentacji. To co konkretnie zawalił Moskal napisałem w niejednym poście. Nie zamierzam się powtarzać.

Nie jest prawdą że główną przyczyną porażki trenera był pech i obiektywne czynniki. Tą tezę obalił Jop zdobywając w dwóch meczach tyle samo punktów co Moskal.

Ignoranci twierdzą że obie drużyny grają tak samo. Sugeruję im wszystkim sprawdzić ile w meczach za Jopa było wrzutek na piątkę wyłapanych przez bramkarza rywali. Najczęstsze zagranie za Moskala z którego nie padł żaden gol, za to poszło sporo groźnych kontr. Jop to zapowiadał na konferencji przed swoim pierwszym meczem w tym sezonie.

Ile razy za Jopa poszły groźne kontry po przechwycie i dalekim wykopie na najszybszego zawodnika? I nie jest to przypadek ani kwestia rywali, tylko ustawienia, u Jopa gramy trójką w obronie asekurowaną przez cofniętego Carbo.

Ile było u Jopa wynikających z bezsilności prób wbiegnięcia z piłką do bramki?
Ile razy u Jopa Rodado wykonywał rzuty rożne, Sukiennicki grał na skrzydle etc.

Szukasz usprawiedliwień dla Moskala, ale nikt mu nie kazał wystawiać nieoptymalnego składu, grać amatorskiej piłki w obronie, napalać się na awans z Cercle etc. Do swoich tragicznych wyników w lidze Moskal sporo dołożył od siebie.

Dlatego nie chcę go już nigdy więcej oglądać w Wiśle, przynajmniej dopóki jej celem jest awans do Ekstraklasy. To co zobaczyłem skutecznie mnie wyleczyło z wiary że mógłby coś tutaj zdziałać.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 17.10.2024, 14:15
Nie jest prawdą że główną przyczyną porażki trenera był pech i obiektywne czynniki. Tą tezę obalił Jop zdobywając w dwóch meczach tyle samo punktów co Moskal.
Takie coś nie jest obaleniem tezy.
Byłoby, gdyby to Jop przejął drużynę zaraz po Rude i w pierwszych siedmiu meczach zdobył 21 zamiast 6 punktów mając drużynę w takim samym stanie, zawodników w takiej samej dyspozycji zaraz po transferach (Kiss, Duarte, Zwoliński, Kiakos, Sukiennicki, Biedrzycki, a nawet Igbekeme...)
Tego, niestety nie da się sprawdzić.
Miło, że próbujesz, ale chyba zdajesz sobie sprawę z nieporównywalności?

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 17.10.2024, 17:08
Kolejny pokaz czystego s....ysyństwa w wykonaniu antypolakow. Tym razem wolfy. Za takie manipulacje to już należałoby płuc w mordę. Oczernianie człowieka, który ograł dwa razy dobre zespołu w europucharach, wcisnął 4 bramki Cercle, człowieka który chwilę przed tymi pucharami i liga był na obozie przygotowawczym z 4 bramkarzami i 1 napastnikiem a chwilę po starcie wypadł mi Duda, Alfaro czy Colley i został z Biedrzyckim w obronie czy Sapala w pomocy, oczernianie Moskala w tej sytuacji to już najwyższy poziom s....ienia.
Oczywiście gdyby Moskal nazywał się Rude to te same zjeby by teraz pisały że takiego trenera jeszcze w Wiśle nie było, który mimo kontuzji, wąskiej kadry, słabej kadry itd 2 razy przeszedł dalej w pucharach i pokonał Trnave czy Cercle sam mając zespół na poziomie I logi polskiej
drozd:
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 17.10.2024, 17:13
Takie coś nie jest obaleniem tezy.
Byłoby, gdyby to Jop przejął drużynę zaraz po Rude i w pierwszych siedmiu meczach zdobył 21 zamiast 6 punktów mając drużynę w takim samym stanie, zawodników w takiej samej dyspozycji zaraz po transferach (Kiss, Duarte, Zwoliński, Kiakos, Sukiennicki, Biedrzycki, a nawet Igbekeme...)
Tego, niestety nie da się sprawdzić.
Miło, że próbujesz, ale chyba zdajesz sobie sprawę z nieporównywalności?
Ale merytorycznie to brak argumentów za Moskalem, nie? Tylko wymówki i gra na emocjach.
Szkoda że jak Rude był trenerem to aż tyle zrozumienia w Tobie i kilku innych nie było.

Zapomniałem, to przecież nie legenda

Tak naprawdę - nigdy nie poznamy przyszłości, ale tragiczne wyniki Moskala i jego decyzje wskazują na słuszność pogonienia go. Mimo obiektywnych trudności to wciąż była katastrofa. Może niech idzie być biednym gdzie indziej.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 17.10.2024, 18:34
Merytorycznie to Moskal kilka awansów zrobił, w przeciwieństwie do poprzedników w Wiśle.

Te obiektywne trudności to był właśnie główny przyczynek do katastrofy punktowej - nieprzygotowani gracze, czerwone kartki, gra co 3 dni bez możliwości normalnego potrenowania, kontuzje kluczowych graczy, często brak szczęścia w meczach, gdzie gnietliśmy rywala.

Swoje za uszami miał, ale okres, w jakim miał zrobić tutaj maszynkę do golenia I ligi, był chyba najgorszy z możliwych.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 17.10.2024 o godz. 18:50.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 17.10.2024, 19:56
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Merytorycznie to Moskal kilka awansów zrobił, w przeciwieństwie do poprzedników w Wiśle.

Te obiektywne trudności to był właśnie główny przyczynek do katastrofy punktowej - nieprzygotowani gracze, czerwone kartki, gra co 3 dni bez możliwości normalnego potrenowania, kontuzje kluczowych graczy, często brak szczęścia w meczach, gdzie gnietliśmy rywala.

Swoje za uszami miał, ale okres, w jakim miał zrobić tutaj maszynkę do golenia I ligi, był chyba najgorszy z możliwych.
Nikt nie neguje że łatwo nie miał. Nie zmienia to faktu że jego pomysł na grę mógł wypalić tylko gdyby Uryga, Łasicki i Biedrzycki wpadli do kociołka Panoramixa w przerwie na reprezentację. Inaczej rezultat ich samotnej pogoni za zawodnikami rywali po zagraniu na plecy był znany przed rozpoczęciem meczu.
W ogóle - przebieg meczu był znany przed rozpoczęciem.

Z drugiej strony - miliard wrzutek w piątkę na nikogo też nie przynosił efektu.

Dlatego nie wierzę że czas by coś tu dał, Moskal wydawał się być zdecydowany kontynuować "swoją taktykę". Tak jak za każdym razem gdy go zwalniali z ŁKS-u.

To nie miało sensu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.10.2024 o godz. 20:00.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 17.10.2024, 19:58
Ale merytorycznie to brak argumentów za Moskalem, nie? Tylko wymówki i gra na emocjach.
Szkoda że jak Rude był trenerem to aż tyle zrozumienia w Tobie i kilku innych nie było.
Czy brak argumentów za Moskalem? Zgadzam się z tym, co napisał powyżej Patryko.
Drużyna zaczęła grać jakąś piłkę, na którą dało się patrzeć.
Przeważaliśmy w wielu meczach, stwarzaliśmy sobie sytuacje, w przeciwieństwie do tego, co było za Rude.
Rude miał okres przygotowawczy, zdrowych piłkarzy, rozsądny terminarz.
Ode mnie miał czystą kartę.
Dopiero po kilku meczach zacząłem wyrażać niepokój, widząc, że z drużyną nie dzieje się nic pozytywnego.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 17.10.2024, 20:04
Czy brak argumentów za Moskalem? Zgadzam się z tym, co napisał powyżej Patryko.
Drużyna zaczęła grać jakąś piłkę, na którą dało się patrzeć.
Przeważaliśmy w wielu meczach, stwarzaliśmy sobie sytuacje, w przeciwieństwie do tego, co było za Rude.
Rude miał okres przygotowawczy, zdrowych piłkarzy, rozsądny terminarz.
Ode mnie miał czystą kartę.
Dopiero po kilku meczach zacząłem wyrażać niepokój, widząc, że z drużyną nie dzieje się nic pozytywnego.
Teraz to już ewidentnie kłamiesz.
Raz - twierdząc że za Rude nie tworzyliśmy sytuacji.
Dwa - twierdząc że za Moskala je tworzyliśmy w jakichś sensownych proporcjach.

Tak naprawdę gra za Moskala to było posiadanie dla posiadania, bez finalizacji. Masa wrzutek z których nic nie wynikało, rożnych z których nic nie wynikało, prób wejścia w pole karne z których - nie zgadniesz - nic nie wynikało. Plus nieustanne zagrożenie daleką wrzutką i pogonią Urygi/Biedrzyckiego/Łasickiego za znacznie szybszym rywalem.
Najlepsze akcje szły po kontrach i przechwytach. Jeśli mecz się źle ułożył - był przegrany. Pokazują to też statystyki w innych klubach. O kretyńskich zmianach zabijających grę - takich jak Sukiennicki na skrzydło - nie ma co nawet wspominać.

Dlatego twierdzę że trzymanie Moskala nie mialo sensu. Możesz uważać inaczej, ale nie powinieneś twierdzić że nie było podstaw do zwolnienia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.10.2024 o godz. 20:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 18.10.2024, 16:25
Mam dwudniowe zaległości, więc do dzieła.
Na początek w tym temacie
Pierwszy punkt wędruje do Jaroo1 - zupełnie poza tematem wątku i ad personam
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Widać, że Markus ma jakieś problemy psychicznie bo jego działalność tutaj to jest niezły odlot.
Drugi też dla niego za:
Cytat:
Kolejny pokaz czystego s....ysyństwa w wykonaniu antypolakow. Tym razem wolfy. Za takie manipulacje to już należałoby płuc w mordę
  • markus 5
  • s1mone 5
  • leszekpw 1
  • Jaroo1 5
  • wolfy 3
  • Levis88 1

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 18.10.2024, 18:07
FraMat coś Ty taki święty się zrobił?
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.10.2024, 18:54
Ma dość obory, którą prezentujesz...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.10.2024, 19:20
Trzeba przyznać, że spokojniej się na forum zrobiło, poza nielicznymi wyjatkami.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 18.10.2024, 21:14
Cytat:
Ma dość obory, którą prezentujesz...
takiej obory?
Cytat:
jak tam sraczka twoja?
Przecież ty prezentujesz taki poziom zbydlęcenia, że zgodnie z tą deklaracją nawet słowo "przepraszam" przez klawiaturę ci nie chciało przejść. Oczywiście spokojnie, ja te twoje przeprosiny to mam w nosie, tylko chciałem od poczatku pokazać jakim "pajacem zasranym" jesteś.
drozd:
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.10.2024, 21:35
Gdyby była taka nagroda, że pierwsza trójka, niezależnie od tego kto w niej będzie, dostaje stalego bana na forum. Może wówczas by się tu uspokoiło, definitywnie.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 19.10.2024 o godz. 20:12.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów