|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A tymczasem fundacja JB16 przekazała 250tys zł na pomoc w walce ze skutkami powodzi
https://przegladsportowy.onet.pl/ofs...niadze/c19lw1g |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Spory gest, ale obstawiam że by go nie było, gdyby Kuba nie otrzymał tydzień temu od BVB 400k euro dla swoje fundacji. (Podobnie zresztą jak Piszczek).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
wiadomo kto się skompromitował, wiadomo kto miał rację i skończmy już ten temat |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Można powiedzieć, że zaczęło mu w tej Rumunii żreć...
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja to wiem, ty to wiesz, ale chcę uniknąć sytuacji, że markus mi zarzuci, że znęcam się nad Omranim, a kiedy ten coś osiąga to tego nie widzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Baszczyński chyba liczy, że uda mu się zaczepić w Wiśle:
https://sport.tvp.pl/82473250/marcin...ojej-koncepcji |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
||
Cytat:
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
przecież wszystkie te wypowiedzi to wygladają jakby napisał muje sam krolewski w dodatku ciekawie rezonują z niektórymi postami na forum
a pamietamy jak zachwalał Stecherta i Bernatzkiego no i kto zwolnił Petrescu ha tfu na Baszcza ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Okropne zachowanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Baszczu- nigdy nie będziesz Jarochem
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ten Baszczu .......i:
Cytat:
Jakie uleganie namowom? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bo ma inne zdanie?
Ja się z nim nie zgadzam, ale to pajace takie jak Ty robią z tego konflikt między dobrem a złem. "Okropne zachowanie" - powiedział coś z czym się nie zgadzam, popiera kogoś kogo nienawidzę. Jprdl... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 25.09.2024 o godz. 17:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś mógłby oświecić Wolfiego że jego trollowanie to jest dopiero pajacerka ?
bo chyba dostałem ignora (żałosne zachowanie rodem z piaskownicy) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Okropne jest nie to, że ktoś ma inne zdanie, tylko to, że wyraźnie próbuje coś dla siebie ugrać w tej sytuacji.
Szczekaj dalej. Moim zdaniem nie umiesz kulturalnie rozmawiać i powinieneś być z tego forum wykluczony. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ad meritum: to że Baszczyński chce coś dla siebie ugrać to tylko Twoje pomówienia. Obrzydliwe. Jest wielu "ekspertów" i dziennikarzy sportowych którzy bardzo pochlebnie wypowiadali się na temat pomysłów Królewskiego i jego wizji. Co według Ciebie chciał ugrać Trela? A Ćwiąkała? Na "WeszłoTv" też nie cisnęli po nim tak jakbyś chciał. Przyjmij do wiadomości biedoto intelektualna że odbiór Królewskiego w środowisku komentatorów sportowych jest pozytywny. Powody to temat rzeka, ile w tym racjonalności - długo by dyskutować, ale nie rozumiem dlaczego im wolno a Baszczyński - bardzo zasłużony dla nas piłkarz - jest przedstawiany przez Ciebie jako sprzedajna szuja. Ty wiesz na pewno że on chce się u Królewskiego zaczepić. Bo tak. Nie powinieneś sądzić wszystkich pod kątem własnych ograniczeń.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.09.2024 o godz. 22:27.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, tak, właśnie dlatego przetacza się przez media fala krytyki Królewskiego, a Baszczyński nie wypowiada się jako bezstronny ekspert (sam w tym wywiadzie mówi, że ma kontakt z Królewskim).
A co do formy naszych wypowiedzi - ja myślę, że niziny intelektualne charakteryzuje właśnie werbalna agresja. Ja niczego kompensować sobie nie muszę. Przestań się już ośmieszać.
Ostatnio edytowane przez Witalis : 24.09.2024 o godz. 22:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Były głosy że za szybko, były takie że jednak Moskal wykręcił wynik za który wywaliliby go z większości klubów. Wojtowicz porównał styl zwalniania do tego za czasów Cupiała (Moskal dowiedział się że zastępuje go Probierz z telefonu Maaskanta, z Holandii). Ale Baszczyński oczywiście z niecnych zamiarów nie poparł Moskala. Na pewno. Okropnie się zachował. Musi być fajnie mieć takie proste spojrzenie na świat. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niziny intelektualne to bardzo celne określenie jak widać
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz, pierwsze z brzegu zachwyty nad Królewskim:
https://sport.tvp.pl/82492510/w-szta...dzil-to-wprost https://www.onet.pl/sport/przeglad-s...eg50e,5e4c2379 https://weszlo.com/2024/09/25/wisla-...wa-deklaracje/
Ostatnio edytowane przez Witalis : 25.09.2024 o godz. 13:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mateusz Miga - to przypadkiem nie ten pajac, który przez swoją głupotę przyczynił do zawieszenia Luisa Fernandeza na kluczowe dla Wisły mecze o utrzymanie w Ekstraklasie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Co nie znaczy, że tym razem akurat ma albo nie ma racji. Cholera go wie. Takie 50/50 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Nie, to Luis Fernandez lutując chłopa w łeb przyczynił się do zawieszenia Luisa Fernandeza. Wszystko było widać w transmisji TV przecież.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
"Luis Fernandez uderzył piłkarza z Płocka Damiana Michalskiego. To był rewanż za to, że jeszcze w czasie z gry Michalski uderzył z łokcia w głowę Fernandeza, czego nie wyłapał ani bardzo słaby tego dnia sędzia Damian Sylwestrzak, ani VAR. Nikt nie wyłapał również sytuacji już po końcowym gwizdku, ani sędziowie, ani telewizyjne kamery. Sprawa wydała się, bo filmik z incydentem zamieścił na Twitterze dziennikarz TVP Sport Mateusz Miga. I Fernandez dostał srogą karę, cztery mecze zawieszenia. Tyle, ile dokładnie było do końca sezonu" Bartosz Karcz, Gazeta Krakowska.
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Tak, zawieszenie Fernandeza załatwił jej kibic - Mateusz Miga. Nikt inny oprócz niego tego nie zauważył i nie nagłośnił.
![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
||
Jak widac po latach nadal są powielane bzdury w obronie Migi. SZOK. Małecki miał rację. Nie było w żadnym TV... PS Chciałem dodać, ze podczas tworzenia filmu spadkowego szukałem w każdym zakamarku internetów lepszych nagrań z tej sytuacji... Nie znalazłem. Tylo u Migi, tak więc dla przypomnienia: https://youtu.be/a3fyhmITa_8?si=HMkIx6CzcVaIvDN-&t=353
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 25.09.2024 o godz. 15:34.
|
||
|
|
Hanys
Offline |
|
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|