The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2024, 11:15
Kariera Siwierskiego:
https://www.transfermarkt.pl/michal-.../trainer/88972

Zupełny przypadek, że w tym samym momencie bywał w tych klubach Jurek Brzęczek
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
nieznajomy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 25.09.2024, 11:18
Jak wręczał puchar przedstawicielom Rapidu Wiedeń za coś tam w jrotkich gatkach to już wiedziałem że z tego nic nie będzie... Szarpie się na jakimś portalach X it. Czy taki Moiduski by tak reagował przecież po nim spływa... (Miał być element warszawski to prosze)
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.09.2024, 11:41
Cytat:
A z tym zwalnianiem to też jest cyrk - w porównaniu do tego jak zwalniał Cupiał to Królewski bardzo w porządku się zachował - osobiście się pofatygował. Sprawdź sobie jak Moskal poprzednim razem się dowiedział że jest ż nie pracuje w Wiśle...
Piszemy o stylu zwolnienia, nie jego zasadności.
Albo się mylę albo Moskal w wywiadzie stwierdził, że Cupiała to kilka razy aby widział.
Także nie porównuj osoby Cupiała do tego chłopaczka Królewskiego, bo o ile Cupiał zachowywał się nieładnie to taki miał styl bycia, jako biznesman, człowiek sukcesu i właściciel Wisły. Zwolenie Moskala przez Cupiała, po chamsku, nie dziwi. Zwolnienie Moskala przez Królewskiego, nawet w mniej chamski sposób niż robił to Cupiał, dziwi. Bo przecież Królewski to swój (niby) człowiek, kochający wszystkich, profesjonalista, i latający non stop do szatni, po boisku itd itd Dziwne by było gdyby ciągle siedział w klubie, był przy drużynie a ludzi zwalniał nieosobiście.

Cytat:
Kariera Siwierskiego:

No to czekamy na oświadczenie drozda i areczkaczerepacha, którzy tak tu próbują np. moją sobę zdyskredytować, bo niby reprezentuję czyjeś interesy, Jareczkowi dupę lizą, a jak widać układ rodzinno-truskolaski dalej trzyma Wisłę.

PS Znamienne jest też zamknięcie mordy przez drozda w ostatnich dniach. Widać, że ma tutaj na forum pewne zadania albo jest tak obłąkany jak prezes i w takich momentach psycha mu klęka, nie pisze na forum bo musi popłakać w poduszkę.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.09.2024, 11:41
To teraz sobie odpowiedzcie jakie były szanse na zatrudnienie takiego Brosza skoro on chce mieć swój sztab a nie niezatapialnych asystentów.I jak teraz będą wyglądały rozmowy z potencjalnym kandydatem skoro ten będzie miał na uwadze,że prezes będzie miał donoszone o każdym pierdnięciu w drużynie.
Ale już uj z tym Siwierskim,trzeba by było jakoś się dowiedzieć którzy piłkarze są baniakami do szczania.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.09.2024, 11:43
Cytat:
Ale już uj z tym Siwierskim,trzeba by było jakoś się dowiedzieć którzy piłkarze są baniakami do szczania.
Na pewno nie Sobczak. Który jak widać może i charakter ma zjebany ale też miał na tyle jaj żeby się odezwać w tym jebanym burdelu i zaprotestować.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
39-200
Member

Od: 05.2024

Stary 25.09.2024, 11:44
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Czy Ty jesteś normalny? Serio pytasz o różnicę między zwolnieniem bo zmieniła się koncepcja albo wyniki nie dojechały a zwolnieniem za chlanie?
Umiejętność pisania powinna rozwijać się na równi z umiejętnością czytania ze zrozumieniem. Przemysł to zanim przyjdzie Ci coś napisać.
Nie będę się bawił z Tobą w takie gierki, bo widziałem już do jakich manipulacji jesteś zdolny, aby bronić swoich tez w dysputach ze swoimi adwersarzami. To po pierwsze. Po drugie, pohamuj język, bo nie znamy się na tyle, abyś na dzień dobry obrzucał mnie inwektywami.
Odpowiedz cytując
alexx6
Senior Member

Od: 02.2012

Stary 25.09.2024, 11:45
i żeby w piątek nikt nie gwizdał na nasze panienki bo się obrażą i strzelą focha
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 25.09.2024, 11:52
alexx6 napisał(a):Wyświetl post
i żeby w piątek nikt nie gwizdał na nasze panienki bo się obrażą i strzelą focha
I co, ogłoszą strajk i będą grać gorzej niż w meczu z ŁKSem? Da się gorzej?

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 25.09.2024, 12:00
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Kariera Siwierskiego:

Jak przeczytałem list otwarty i fragment o sygnałach ze sztabu to w połączeniu z wieściami o tym kto teraz będzie ważny od razu było widać kto był kretem i na Kazka donosił. Tylko myślałem że to jednostkowa inicjatywa Prezesa. A tu się okazuje, że Częstochowa dalej mocna. To trochę zmienia obraz rzeczy.
Odpowiedz cytując
gizmo
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 25.09.2024, 12:01
Prezes JK oznajmił, że poinformował radę nadzorczą o planach zwolnienia 6 osób. Reakcja rady była pełna niedowierzania, co sugeruje, że była to jego samodzielna decyzja, podjęta pod wpływem inspiracji wyniesionej z konferencji w Sewilli. Zmiany, które Prezes postanowił wprowadzić, bo „cośâ€ usłyszał od ludzi w Hiszpanii, są kompletnie nieprzemyślane i nieprzygotowane.

Kiedy Sławiński w KS zapytał JK, czy ma wizję, kto konkretnie zastąpi Moskala i kierownika drużyny, ten odpowiedział jedynie, że CV spływają. Oznacza to, że Prezes zwolnił te osoby, nie mając nikogo gotowego na ich miejsce.

Można wyciągnąć wniosek, że Prezes sam nie wie, czego chce. Wie jedynie, że potrzebuje zmiany, ale nie ma jasnej wizji, jakiej zmiany pragnie ani kto ma ją przeprowadzić, bo wciąż nie znalazł ludzi na te kluczowe stanowiska.

Nie wykluczam, że ktoś jeszcze samodzielnie złoży wypowiedzenie na biurko Prezesa.

Prezes dopiero uczy się, jak być liderem na tym stanowisku, a brak doświadczenia wyraźnie daje o sobie znać. Podejmuję decyzje pod wpływem chwilowych inspiracji, bez przemyślenia i solidnego przygotowania.
Miej serce w kształcie białej gwiazdy.
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 25.09.2024, 12:01
Cytat:
Tu sprawy dochodzą do momentu, w którym Królewski przestaje być nieszkodliwym marzycielem, a zaczyna prowadzonemu przez siebie klubowi realnie zagrażać. Jeśli jednak nie umie zbudować polskiego Brentford, jeśli Moneyball w Krakowie się nie udaje, Wisła zostaje z niczym. Ani nie ma pieniędzy, ani wizjonerskiego prezesa. Po dziesiątym miejscu w poprzednim sezonie z trenerem wybranym po głośnej rekrutacji wydawało się, że Królewski stoi pod ścianą. Wówczas kupił sobie jednak czas i trochę spokoju, zatrudniając popularnego trenera, którego większość osób mu sugerowała. Ostatnimi decyzjami ponownie postawił sprawę na ostrzu noża. Między wierszami zasugerował, że nie interesuje go awans dla samego awansu (choć to jak najbardziej powinno interesować prezesa Wisły), lecz awans na jego zasadach. Czyli awans, po którym nikt nie będzie miał wątpliwości, że to sukces Jarosława Królewskiego, prawdziwego wizjonera polskiej piłki. Można się jedynie zastanawiać, czy osobiste ambicje nie zaczynają powoli brać góry nad interesem klubu, który prowadzi.
https://weszlo.com/2024/09/25/wisla-...wa-deklaracje/
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.09.2024, 12:06
....a Trela teraz się obudził? Jeszcze .......i o 5 latach a już 6 rok z tym gościem dobiega końca.
Ostatnio edytowane przez krysztal : 25.09.2024 o godz. 12:08.
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 25.09.2024, 12:18
myślałem że już się nic więcej nie odjebie po liście i orędziu, ale dzisiejszy audiobook o M.Miga to już zdecydowanie cyrk przez wielkie C
to, że Miga akredytację dostanie w 2067 to już jasne, ale jaki powazny prezes klubu robiłby program o jakimś diennikarzu, który napisał trochę śmiesznoszokujacy artykuł. Przecież takim nerwowym zachowaniem tylko Jarosław potwierdził, że w wypocinach Migi mogło być trochę lub więcej prawdy...
ten chłop powinien zaszyć się w jakimś bunkrze i nie odzywać, bo za chwilę na stadionie będzie musiał sadzać kukły albo puszczać doping z głośników jak u sąsiadki. wszyscy będą go mieli dosyć, co przełoży się na frekwencję.
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 25.09.2024, 12:19
Niestety wszystko wskazuje na to, że serial o tym jak Słońce Gorlic wkręca tysiące ludzi w spektakularny sposób powoli się kończy. Trochę szkoda. Ale to pozwala wrócić do pewnej kwestii.

Jakiś czas temu odbyłem tu dysputę z kolegą MaLkiem dotyczącą osiągnięć i wiarygodności Nadprezesa w jego podstawowym biznesie. Ja o tych rzeczach piszę bo lata doświadczeń pojazują mi że ludzie solidni w jednych miejscach mają tendencję do bycia solidnymi w innych a bajkopisarze i mitomani w jednych są też bajkopisarzami i mitomanami w innych.

Kolega MaLk wypisywał jednak mądrości o rozliczaniu wyłącznie za sprawy związane z Wisłą, jak zwykle zresztą zupełnym zapewne przypadkiem racjonalizując bzdury wygadywane przez Wizjonera. Ba, on tego nie nazywał bzdurami tylko marzeniami i nie odbierał Jarosławowi prawa do ich posiadania. Łaskawca.

Dzisiaj kiedy z mało zrozumianej technologii i zawiłości biznesowych przechodzimy na proste deklaracje sportowe i relacje międzyludzkie wszyscy zaczynają widzieć jak zerową wartość ma cała ta gadanina, obietnice i zapowiedzi Prezesa.

Czyli moja oczekiwania wynikające z logiki i doświadczenia się potwierdziły. A Ci którzy pisążali za przemyśleniami wanna-be eksperta mają teraz moment otrzeźwienia. Ale nie popadajcie w rozpacz - kolega MaLk na pewno Wam objaśni, że to wszystko to marzenia Szefa i nie wolno mu ich odbierać.

PS. Widzę, że nawet przygłupy z Weszło jeszcze niedawno publikujące kretynizmy o zasiadaniu przy stoliku przy którym ważą się losy świata przejrzały na oczy. Szkoda, już nie będzie tak zabawnie.

https://weszlo.com/2024/09/24/perspe...ie-zestarzaly/
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 25.09.2024, 12:23
Sytuacja z Siewierskim, to nie przelewki, a czyste sku*wysyństwo.

Kto będzie chciał wejść do takiej szatni ? Który piłkarz zdecyduje się tutaj przyjść.

Rzygać się chcę patrząc na to wszystko.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.09.2024, 12:26
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Czy Ty jesteś normalny? Serio pytasz o różnicę między zwolnieniem bo zmieniła się koncepcja albo wyniki nie dojechały a zwolnieniem za chlanie?

A z tym zwalnianiem to też jest cyrk - w porównaniu do tego jak zwalniał Cupiał to Królewski bardzo w porządku się zachował - osobiście się pofatygował. Sprawdź sobie jak Moskal poprzednim razem się dowiedział że jest ż nie pracuje w Wiśle...
Piszemy o stylu zwolnienia, nie jego zasadności.
lata mijają
karawana kroczy dalej
a wolfy kocha JK miłością wielką i nieskończoną
bez względu na wszystko i wszystkich (oczywiście zdrowy rozsądek też)

do zobaczenia w III lidze upppss sory w II
to już w sezonie 2025/26
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.09.2024, 12:27
MMTS napisał(a):Wyświetl post
myślałem że już się nic więcej nie odjebie po liście i orędziu, ale dzisiejszy audiobook o M.Miga to już zdecydowanie cyrk przez wielkie C
to, że Miga akredytację dostanie w 2067 to już jasne, ale jaki powazny prezes klubu robiłby program o jakimś diennikarzu, który napisał trochę śmiesznoszokujacy artykuł. Przecież takim nerwowym zachowaniem tylko Jarosław potwierdził, że w wypocinach Migi mogło być trochę lub więcej prawdy...
ten chłop powinien zaszyć się w jakimś bunkrze i nie odzywać, bo za chwilę na stadionie będzie musiał sadzać kukły albo puszczać doping z głośników jak u sąsiadki. wszyscy będą go mieli dosyć, co przełoży się na frekwencję.
Jakby w klubie był rzecznik prasowy z prawdziwego zdarzenia to może już dawno przemówiłby do JK i ukrócił jego machanie szabelką.
Niestety nasza Pani Rzecznik ogranicza aktywność do udzielania głosu na konferencjach.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 25.09.2024, 12:37
Niestety spektrum autyzmu i/albo niezrównoważenie psychiczne JK ukazują się w tych dniach pełnej krasie.
Bardzo zła to wróżba, dziś robi takie jaja, a za tydzień się obrazi i będzie koniec Wisły.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 25.09.2024, 12:41
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Niestety spektrum autyzmu i/albo niezrównoważenie psychiczne JK ukazują się w tych dniach pełnej krasie.
Bardzo zła to wróżba, dziś robi takie jaja, a za tydzień się obrazi i będzie koniec Wisły.
Wtedy wjeżdża na białym koniu inny J razem z bratem i ratują Wisłę od złego Jarka
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 25.09.2024, 12:42
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
a ja myślę, że dopiero wtedy może pojawić się ktoś zainteresowany Wisłą
mogę jedynie przypuszczać, że na ten moment nikt nie chce z nim rozmawiać, właśnie ze względu na niepewność i chwiejność decyzyjną
po prostu nikt nie potrafi ekstrapolować ja Jarosław.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Stary 25.09.2024, 12:56
a ja myślę, że dopiero wtedy może pojawić się ktoś zainteresowany Wisłą
mogę jedynie przypuszczać, że na ten moment nikt nie chce z nim rozmawiać, właśnie ze względu na niepewność i chwiejność decyzyjną
po prostu nikt nie potrafi ekstrapolować ja Jarosław.
Może i tak tylko te ponad 100 baniek długu (minus 43 TeleFonika)
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Stary 25.09.2024, 12:59
To jest niestety niebezpieczna kombinacja - kompleksy z młodości, spektrum, narcyzm - tu będzie duża jazda bez trzymanki i tylko pytanie, gdzie Wisła wyląduje na koniec. Bo gdyby on to trzymał jeszcze zamknięte w sobie, a on niestety to wszystko projektuje na cały klub, zachowuje się tak w mediach, na zewnątrz.
Przecież to nie jest normalne, że piszesz list do kibiców, w którym 60% jest o tobie samym, o jego wizji, co on zdobył; poźniej idziesz do hejtparku i opowiadasz, przedłużasz, zagadujesz, bo jara cię twój własny sposób mówienia, lubisz się słuchać, a teraz wykorzystujesz sytuację, aby znów podkręcać atmosferę jakimś idiotycznym pokojem na tt, z którego ma bekę już pół piłkarskiej Polski.. w sytuacji gdzie drużyna tak potrzebuje spokoju. Cały czas siebie dajesz przed klub. To co Trela napisał.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 25.09.2024, 13:37
BCGorlice napisał(a):Wyświetl post
Niestety wszystko wskazuje na to, że serial o tym jak Słońce Gorlic wkręca tysiące ludzi w spektakularny sposób powoli się kończy. Trochę szkoda. Ale to pozwala wrócić do pewnej kwestii.

Jakiś czas temu odbyłem tu dysputę z kolegą MaLkiem dotyczącą osiągnięć i wiarygodności Nadprezesa w jego podstawowym biznesie. Ja o tych rzeczach piszę bo lata doświadczeń pojazują mi że ludzie solidni w jednych miejscach mają tendencję do bycia solidnymi w innych a bajkopisarze i mitomani w jednych są też bajkopisarzami i mitomanami w innych.

Kolega MaLk wypisywał jednak mądrości o rozliczaniu wyłącznie za sprawy związane z Wisłą, jak zwykle zresztą zupełnym zapewne przypadkiem racjonalizując bzdury wygadywane przez Wizjonera. Ba, on tego nie nazywał bzdurami tylko marzeniami i nie odbierał Jarosławowi prawa do ich posiadania. Łaskawca.

Dzisiaj kiedy z mało zrozumianej technologii i zawiłości biznesowych przechodzimy na proste deklaracje sportowe i relacje międzyludzkie wszyscy zaczynają widzieć jak zerową wartość ma cała ta gadanina, obietnice i zapowiedzi Prezesa.

Czyli moja oczekiwania wynikające z logiki i doświadczenia się potwierdziły. A Ci którzy pisążali za przemyśleniami wanna-be eksperta mają teraz moment otrzeźwienia. Ale nie popadajcie w rozpacz - kolega MaLk na pewno Wam objaśni, że to wszystko to marzenia Szefa i nie wolno mu ich odbierać.

PS. Widzę, że nawet przygłupy z Weszło jeszcze niedawno publikujące kretynizmy o zasiadaniu przy stoliku przy którym ważą się losy świata przejrzały na oczy. Szkoda, już nie będzie tak zabawnie.

https://weszlo.com/2024/09/24/perspe...ie-zestarzaly/
Ja pier*olę, jak Ciebie musiało zaboleć, że ktoś ośmielił się zapytać o dowody na poparcie rzuconych oskarżeń. Albo to, że przez przypadek wygadałeś się o tym, że Królewski niszczy Twój prestiż społeczny absolwenta AGH

Widzę że masz już dwa cele na tym forum - awansowałem w sumie już na pierwsze miejsce, bo nawet pisząc o Królewskim jako takim, w każdym poście będziesz już musiał użyć mojego nicka, przy okazji próbując mnie przerobić na "zwolennika Królewskiego", który nie-przypadkiem go tutaj broni, co może tylko spowodować napady niekontrolowanego śmiechu u mnie i czytających w miarę regularnie to forum

Jechałem tutaj po sposobie zarządzania Wisłą przez Królewskiego zanim w ogóle na tym forum się pojawiłeś i robię to ciągle do dzisiaj. Różnica między nami jest jednak taka, że krytykuję za to, co robi i w oparciu o rzeczywistą działalność w Wiśle, Ty chlapiesz błotem bez oparcia w faktach, ale za to w oparciu o "oczekiwania wynikające z logiki i doświadczenia" i liczysz na to, że się ostatecznie sprawdzą.

Ty nie postanowiłeś odbyć tutaj żadnej dyskusji na temat osiągnięć i wiarygodności Królewskiego w Synerise, tylko najzwyczajniej w świecie porzucać sobie konkretnymi zarzutami, których do dzisiaj nie potrafiłeś udowodnić, ale teraz podpinasz się z tym ochoczo pod to, co dotyczy jego działalności w Wiśle, tak jakby magicznie miało to udowodnić to, co mu zarzucasz w Synerise. Jakby zwolnienie Krzoski i Moskala oznaczało, że magicznie zarzut matactwa czy oszustwa księgowego się aktualizuje. To tak nie działa. Przypomnę, z całej tamtej "dyskusji" ostało się to, co zarzuciłeś mu już po zakończeniu tej dyskusji. Nieopublikowanie sprawozdania finansowego.

Jeśli więc znowu będziesz łaskaw przywoływać mojego nicka w swoim poście, z łaski swojej zrób to w kontekście przywołania jakiś faktów na temat tego, o czym polemizowaliśmy, a nie tego, że w Wiśle nie ogarnia, co było dla mnie zawsze poza dyskusją.
Ostatnio edytowane przez MaLk : 25.09.2024 o godz. 13:41.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.09.2024, 15:45
emjot napisał(a):Wyświetl post
lata mijają
karawana kroczy dalej
a wolfy kocha JK miłością wielką i nieskończoną
bez względu na wszystko i wszystkich (oczywiście zdrowy rozsądek też)

do zobaczenia w III lidze upppss sory w II
to już w sezonie 2025/26
Staram się być fair i oceniam konkretne decyzje i zachowania w oderwaniu od osoby. Wielokrotnie krytykowałem Królewskiego, to wina Twoich ograniczeń że nie rozumiesz że można się z kimś nie zgadzać i nie traktować go jak czarnego luda który wszystko robi źle.

Decyzja o zwolnieniu Moskala jest IMO błędna. Trener ma beznadziejne wyniki ale na dobrą sprawę nie widać co zmiana teraz miałaby poprawić.

Sposób jej dostarczenua jest OK, a jak na standardy Wisły to było to wręcz wzorcowe pożegnanie - Moskal dowiedział się od samego prezesa, nie z mediów.

Post skierowany do nowego forumowego pokemona dotyczył utyskiwania na formę zwolnienia.

Na przyszłość daruj sobie takie kretyńskie wtręty. Lepiej skupić się na tym co faktycznie Królewski robi źle.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.09.2024 o godz. 16:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Stary 25.09.2024, 15:59
Podsumowanie pokoju:

ja tylko ja, Wisła to ja, ja będę zmieniał świat, ja wiem najlepiej.

Wisła jest zgubiona. Jedyna nadzieja w trybunach.
Ostatnio edytowane przez wierność83 : 25.09.2024 o godz. 16:04.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 25.09.2024, 16:09
Pani Kawula która sie mieni rzecznikiem klubu kolejny raz znika w momencie gdy powinna ratować wizerunek, po.......i se podczas konferencji, powozi dupe z klubem, pogrzeje sie w cieple Wisly ale jak wybija gówno to dziwnie za każdym razem się chowa.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.09.2024, 16:23
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Pani Kawula która sie mieni rzecznikiem klubu kolejny raz znika w momencie gdy powinna ratować wizerunek, po.......i se podczas konferencji, powozi dupe z klubem, pogrzeje sie w cieple Wisly ale jak wybija gówno to dziwnie za każdym razem się chowa.
To tylko świadczy o jej inteligencji.
Pozytywnie.

Sorry, ale jak prezes ma parcie na szkło i zerowe pojęcie o pracy z mediami, to Kawula może co najwyżej dołączyć do Krzoski.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 25.09.2024, 16:30
Wisła potrzebuje Jerzego Jurczyńskiego. To był Pan Rzecznik Prasowy.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Czy wczoraj nie padło, że on się brzydzi socjotechniką?

Po czym właśnie zrobił pokój, żeby odwrócić uwagę od problemów i przekierować na jednego wroga, w sumie jego klasyczna taktyka
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Gdzie jej będzie lepiej niż tu?
Pracuje dokładnie tak żeby zadowolić jarusia i kubusia i móc być tu z nimi do końca.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów