The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Cymes
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2024, 19:47
wyar napisał(a):Wyświetl post
Ale pozniej to trudno zrozumiec o co Ci chodzi. W jednym zdaniu piszesz,ze granie co 3 dni nie jest problemem,a potem piszesz,ze wychodzimy na boisko majac wiecej w nogach,niz ligowi przeciwnicy. Nastepnie,ze w miare trwania sezonu to sie bedzie rozmywac,ale i tak konczac rok bedziemy miec sporo wiecej w nogach niz przeciwnicy...
Sam w sobie argument o graniu co 3 dni, niektórzy próbują traktować jako miałki i zbywalny. Tak jak napisałem, kiedy potraktuje się go wymiernie z perspektywy minut na boisku wygląda to dużo konkretniej. Ktoś na X zrobił ostatnio zestawienie, z którego wynika, że rok do roku taki Rodado jest w tej chwili w połowie listopada.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 01.09.2024, 19:47
To był dobry mecz. Nie było bicia głową w mur jak za Sobolewskiego. W tym meczu powinniśmy strzelić 3-4 bramki (xG 3.75). Byliśmy kuriozalnie nieskuteczni.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Adryan
Senior Member

Od: 04.2024

Stary 01.09.2024, 19:53
Nie rozumiem gadania, że gdyby nie bramkarz/obrona/nasza indolencja strzelecka to byłoby 4:1 albo więcej z przedziału od 4:1 do 10:1, nawet jakbyśmy prowadzili 2:1 do przerwy to taki zostałby wynik, bo naszym orłom by już więcej się strzelać nie chciało, a jeśli trzeba gonić wynik to sytuacje są.
Skończyłoby się na prowadzeniu 2:1, przyciśnięciu nas przez Kotwicę i farfoclu w obronie któregoś asa i wyrównaniu na 2:2.
Status quo.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.09.2024, 19:53
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Mimo deficytów. Kulawych piłkarzy itd. ta drużyna zrobiła prawie wszystko, co do niej należy. Czyli wykreowała 5-6 bardzo dogodnych sytuacji do strzelenia bramki. Zawiodła skuteczność, a to już bezpośrednio wynika z jakości piłkarzy. Rozkminy taktyczne bez możliwości sprawdzenia w równoległym wszechświecie, jak potoczyłby się losy meczu, gdyby zostały podjęte inne decyzje, to w najlepszym razie nieweryfikowalne hipotezy.
Owszem, to skuteczność była dziś naszym największym problemem. Nietrafione wybory Moskala nie miałyby aż takiego znaczenia, gdyby została wykorzystana choć jeszcze jedna doskonała sytuacja z tych, które mieliśmy.

Ponieważ tak się nie stało, jego dzisiejsze błędy w postaci doboru zawodników na prawą stronę, niezbyt trafnego do podstawowego składu (Duarte i Kiss marny mecz), nietrafionych zmian (szczególnie Zwolaka), przewartościowanie dzisiejszych możliwości Sukiernickiego itd. miały swoje konsekwencje. Wszystko to odbierało nam opcje i obniżało jakość gry ofensywnej. Warto zauważyć, że niewydolna prawa strona marnowała nasz potencjał w tej ofensywie i też odbierała potencjalne bramkowe szanse. Ciekawe, ile łącznie dośrodkowań zepsuł dzisiaj Jaroch i Starzyński, możliwe, że ani razu nie dograli dobrze piłki ze skrzydła. O zmarnowanej doskonałej sytuacji sam na sam naszego młodzieżowca już nie wspominam.

Trudno, by komuś mogło się podobać, że Zwoliński dzisiaj jest wystawiany chyba tylko za nazwisko i wysoki kontrakt, bo na pewno nie za jakość swojej gry. A to też jest decyzja Moskala.

Nie chcę jednak tylko go krytykować, parę rzeczy zrobił też dobrze: widać że chce wrócić do stosowania wysokiego pressingu, by drużyna szybko odbierała futbolówkę, reorganizowała się w defensywie, zamykała przestrzenie, potrafiła kreować coś i w ataku pozycyjnym, grała urozmaiconą piłkę - jest jakiś pomysł na grę.

Bardzo dobrze, że nie bał się od razu wstawić do składu Igbekeme, który zagrał poprawnie, nie popełnił większych błędów, wyraźnie podniósł tempo operowania piłką i jakość rozegrania oraz asekuracji w drugiej linii. To dużo wyższy pułap niż ten na który może wznieść się taki Kutwa. Duet Carbo-Igbekeme może być naszą największą siłą obok Rodado w całym obecnym sezonie. Moskal zdaje się też tak uważać.

Generalnie można być optymistą przed kolejnymi meczami, o ile Moskal będzie wyciągać wnioski i nie zacznie powielać niektórych błędów. Dopiero teraz będzie miał okazję dłużej popracować z obecną drużyną nad konkretnymi schematami gry. Liczę na dobre efekty.
Ostatnio edytowane przez Markus : 01.09.2024 o godz. 19:55.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 01.09.2024, 20:14
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Problem polega na tym, że granie co 3 dni na pewno odciska piętno na naszych piłkarzach. Wszystkich. I niestety, masz rację, Carbo i kilku innych nie ma kim zastąpić.
4 dni, 3 hotele, autokary, przeloty, to się musi jakoś odbijać, choć dzisiaj i tak zrobili prawie wszystko co musieli by wygrac. Tzn poza celnymi strzałami. Sam Rodado powinien 3 strzelić.

Gramy dalej, teraz niech ładuja akumulatory i jedziemy z tą liga. Po przerwie na kadrę nie będzie już żadnych wymówek. Trzeba włączyć tryb punktowania 2 pkt/mecz.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 01.09.2024, 20:40
Cymes napisał(a):Wyświetl post
Sam w sobie argument o graniu co 3 dni, niektórzy próbują traktować jako miałki i zbywalny. Tak jak napisałem, kiedy potraktuje się go wymiernie z perspektywy minut na boisku wygląda to dużo konkretniej. Ktoś na X zrobił ostatnio zestawienie, z którego wynika, że rok do roku taki Rodado jest w tej chwili w połowie listopada.
No, masz racje z minutami na boisku,ale to przeciez o to mi chodzilo,nikt nie wskazuje graczy,ktorzy graja w ciagu 12 meczow po 3 minuty. Na przyklad omawiany przeze mnie skadinad Sukiennicki przed dzisiejszym meczem mial srednia 76 minut na boisku,a wiec widac bylo,ze gra sporo. Dlatego napisalem,ze rok do roku ten synek ma prawie polowe meczow z poprzedniego roku. Jest to duze zwiekszenie obciazen dla niego i moze skutkowac slabsza forme. Nie pisze,ze gra slabiej,bo kazdy uczciwy kibic odpali sobie druga polowe i zobaczy,ze Sukiennicki wcale nie gral slabo,slabsza zmiane dla mnie dal Gogol. Sukiennicki to nawet mial niewielki udzial w bramce. Na cale szczescie na lawce jest Moskal,a nie "madrale" z wislackiego forum.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.09.2024, 20:41
Statystyki meczu:
Kod:
          Kotwica - Wisła

Bramki:          1-1 (1-0)
Strzały:         4-24
Strzały celne:   1-10
Pos. piłki %:   52-48
Spalone:         4-4
Rzuty rożne:     2-17
Faule:          13-19
Podania:       406-614
Celność podań %:53-63
Żółte kartki:    2-3
Czerwone kartki: 0-0
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 01.09.2024, 20:52
Widać rękę trenera. Zabrakło skuteczności. Teraz skupią się na lidze, może zaskoczy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.09.2024, 00:04
@wyar - dobra, widzę że jesteś klaunem. Sukiennicki nie dał złej zmiany, acha.
Mam deja vu z meczu Olejarki z Odrą. Tamten też podobno według niektórych dał dobrą zmianę i od tego czasu już w pierwszej drużynie nie zagrał. Jawna niesprawiedliwość.
Zobaczymy co będzie z Sukiennickim. Na razie pokazuje że jest kawałkiem drewna bez podania, strzału czy dośrodkowania, czyli rzeczy do których się w każdym meczu pcha.

Jedno co nie zawodzi, to kretyńskie szukanie młodych talentów w pierwszym lepszym kopaczu poniżej 25-go roku życia. To jest jakaś chora obsesja.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.09.2024 o godz. 00:11.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 02.09.2024, 05:42
Wstrzymał bys się z tym zgruzowaniem zawodników do drugiego etapu sezonu.

Ktoś powiedział że Olajarka wszedł dobrze z Odrą? Znajdź JEDEN taki komentarz, albo przestań zakrzywiac rzeczywistość pod swoje tezy.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.09.2024, 06:37
Karcz: Olejarka potrzebuje czasu żeby przyswoić niuanse taktyczne.
Cytat sprzed roku, a wiecznie żywy
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.09.2024, 08:50
Gramy dobrze, niebo lepiej niż za analityka Rudego i za mistrza taktyki Sobola. Ale zaskrońska dola jest z nami cały czas. Mimo pomysłu, dobrej gry, nie umiemy trafić, wygrać, raz wygramy 1:4 z Cercle, a raz jest 180 stopnie inaczej i przegrywamy z nimi 6:1.
I tak samo wygląda liga. Raz nie umiemy wygrać a raz jest normalny mecz gdzie bramki wpadają dla nas. Ciekawe jak to będzie wyglądać teraz, gdy odpoczną i zostanie już sama liga.
Aczkolwiek jeszcze 2-3 wtopy w najbliższym czasie i możemy już tylko pomachać TBB i np Wiśle Płock oraz odłożyć marzenia o bezpośrednim awansie, już w październiku. Brawo Zaskroniec, widać taktyka oceniania każdego meczu oddzielnie przyniosła skutki, co nie drozd? xd
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 02.09.2024, 09:37
To co w tym meczu zagrał ten parodysta Zwoliński, to kryminał.
.......enie o jakiś systemach scautingowych, AI, .... wie co, a ściągamy takie piłkarskie zero.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 02.09.2024, 09:56
Zwoliński to jeszcze z 2-3 mecze takie, jak z Kotwicą i się może nie podnieść z ławki do wiosny. Nawet Moskal ma swój limit cierpliwości.

Ten mecz to dla Zwolińskiego była wtopa kalibru niestrzelonego karnego z Zagłębiem w wykonaniu Sobczaka, czyli kompletny blamaż.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 02.09.2024 o godz. 09:58.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 02.09.2024, 10:52
No niestety, miałem obawy co do Zwolińskiego, Simone miał jeszcze większe i na razie okazuje się, że słusznie. Zwoliński, jak się na niego patrzy w tv, wydaje się spokojny i pewny siebie. Może jeszcze zaskoczy. Jestem ciekaw, jak skonstruowany jest jego kontrakt.

Bardzo przydaliby się Duda i Colley. Albo transfer środkowego obrońcy, skoro przyszedł Igbekeme.

Niepokoiło mnie to, że zawodnicy dublowali pozycje na skrzydłach, nie słabsza zmiana Sukiennickiego. Dajcie mu czas.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 02.09.2024, 15:07
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Zwoliński to jeszcze z 2-3 mecze takie, jak z Kotwicą i się może nie podnieść z ławki do wiosny. Nawet Moskal ma swój limit cierpliwości.

Ten mecz to dla Zwolińskiego była wtopa kalibru niestrzelonego karnego z Zagłębiem w wykonaniu Sobczaka, czyli kompletny blamaż.
Jak nie on to jaki rezerwowy napastnik w osiemnastce? Poza tym za kilkadziesiąt tysięcy podstawy miesięcznie będzie tylko siedział i pierdział w ławkę rezerwowych?
Jakoś trzeba chłopa postawić na nogi - może wysłać na jakieś specjalne ćwiczenia żeby poprawił szybkość i koordynację i będzie lepiej oczywiście o ile mu się chce i o ile w klubie znają kogoś od takich treningów.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 02.09.2024, 15:13
Co nam po napastniku, który potrafi zepsuć w meczu dwie 200% sytuacje?

Mamy bogate doświadczenie w paleniu pieniędzmi w piecu, ciężko wystawiać kogoś w meczu tylko dlatego, że dużo zarabia. Na Sapałę spuszczamy w kiblu 40k miesięcznie, na Fazlagicia pewnie z 70+, Zwoliński to tylko kolejna komórka w excelu na czerwono.

Osobiście miałem duże nadzieje związane z tym transferem i oczywiście mam nadzieję, że się odblokuje i zacznie ładować bramki seryjnie, ale póki co wygląda mi to na niewypał pokroju Klimenta.

[35/54]

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 02.09.2024, 16:25
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Karcz: Olejarka potrzebuje czasu żeby przyswoić niuanse taktyczne.
Cytat sprzed roku, a wiecznie żywy
Z wypowiedzi Karcza o Młyńskim, Olejarce i Krzyżanowskim można skarb kibica złożyć

@Karherop - Karcz mu dał 5 za mecz z Odrą, a Ty w temacie meczowym udowadniałeś że nie wolno go mocno krytykować, bo jeszcze będzie nam potrzebny. Nie wiem po co, rezerwy awansowałyby i bez niego...

@Patryko - ja bym poczekał ze Zwolińskim, z Cercle miał poprzeczkę i gola.
Obawiam się też że za nisko cenisz Fazlagicia.
W sensie zarobków, oczywiście
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.09.2024 o godz. 17:32.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 02.09.2024, 17:17
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Z wypowiedzi Karcza o Młyńskim, Olejarce i Krzyżanowskim można siarb kibica złożyć
Ciekawe jakie oceny dostawali od Gazety Krakowskiej, nie chce mi się sprawdzać.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 02.09.2024, 17:33
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe jakie oceny dostawali od Gazety Krakowskiej, nie chce mi się sprawdzać.
Zwykle nie schodzili poniżej 5-ciu jak grali katastrofalnie, wyżej jeśli po prostu słabo. Wielokrotnie zastanawiałem się czy ten sam mecz oglądaliśmy.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.09.2024, 18:09
Zwykle nie schodzili poniżej 5-ciu jak grali katastrofalnie, wyżej jeśli po prostu słabo. Wielokrotnie zastanawiałem się czy ten sam mecz oglądaliśmy.
Nie tylko Karherop lubi promować i "budować" krajowych zawodników za wszelką cenę.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 02.09.2024, 20:28
@Karherop - Karcz mu dał 5 za mecz z Odrą, a Ty w temacie meczowym udowadniałeś że nie wolno go mocno krytykować, bo jeszcze będzie nam potrzebny. Nie wiem po co, rezerwy awansowałyby i bez niego...
Mówiłeś że ktoś twierdził ze miał dobry występ. Ja jedynie pisałem żeby go nie skreślać po beznadziejnym występie. Czyli znowu sobie ubzdurales coś co nie miało miejsca.

A ta 5 Karcza to wg mnie ocena wyjściowa, tak średnia jak 3 w skali szkolnej. Czy to jest dobra ocena? No raczej nie.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 02.09.2024, 20:44
Sukiennickiego nie ma co skreślać, chłopak zagrał pewnie najintensywniejszy miesiąc w życiu. Był mocno eksploatowany i trochę przysiadł, co nie powinno dziwić. Jak popracuje, to będą z niego ludzie, jak nie, to będzie kolejny Młyński.

[35/54]

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.09.2024, 21:39
Ale nikt Sukiennickiego nie skreśla, jest dynamiczny i odważny czyli taki ewenement na tle naszych młodych. Niestety coraz bardziej widać, że ma sztywną drewnianą stopę, taką hokejkę. Z której odpowiednim ustawieniem podczas podania czy strzału ma ewidentny problem. Chcąc zmienić kierunek podania, musi się odwrócić całym ciałem, nie potrafi tego zrobić samym ustawieniem stopy. To jest do wytrenowania ale przez ten tydzień powinien tłuc o ścianę kilkaset razy dziennie... Zamiast leżeć.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 02.09.2024, 21:52
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ale nikt Sukiennickiego nie skreśla, jest dynamiczny i odważny czyli taki ewenement na tle naszych młodych. Niestety coraz bardziej widać, że ma sztywną drewnianą stopę, taką hokejkę. Z której odpowiednim ustawieniem podczas podania czy strzału ma ewidentny problem. Chcąc zmienić kierunek podania, musi się odwrócić całym ciałem, nie potrafi tego zrobić samym ustawieniem stopy. To jest do wytrenowania ale przez ten tydzień powinien tłuc o ścianę kilkaset razy dziennie... Zamiast leżeć.
Nie wiem czy to jest do wytrenowania, ale poza problemami z podejmowaniem dobrych decyzji (co normalne u 21 latka) największym problemem jest wspomniana przez Ciebie drewniana stopa. Jak strzela, to trzy metry nad bramką, jak podaje, to za plecy albo kilka metrów za daleko itd.

Jak długo będzie grał tak żeby wykorzystać realne atuty (szybkość, wytrzymałość i wzrost) może być bardzo przydatny. Kiedy bierze się za zagrania ofensywne - nie jest za dobrze. I to nie jest kwestia tego jednego meczu.

Przy czym - gramy o awans, mają grać najlepsi w danym momencie, argument o rzekomym (i bardzo wątpliwym) potencjale jest bez sensu. Więc albo Sukiennicki będzie rozgrywał dobre mecze i będzie pożyteczny dla drużyny, albo - cóż, rezerwy mogą potrzebować pomocy w utrzymaniu.

Tyle. Głodne kawałki o kolejnym mega talencie przestały być śmieszne rok temu, teraz są wręcz żałosne i żenujące. Kiedy Krzyżanowski zawalał nam mecze byli geniusze piszący że "Mbappe też od razu nie wymiatał" i że to "inwestycja". Nie stać nas na takie inwestycje.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 02.09.2024, 22:40
Cicho, zaraz przyjdzie Pepe i będzie wyciągał noty z Gazety Krakowskiej. Albo może nawet z Tempa. Albo ze swojego zeszytu A5 w kratkę, który skrupulatnie prowadzi.

Sukiennicki dostał 7/10 za mecz z Chorzowem, topka. Czego nie rozumiecie?
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 02.09.2024, 22:53
Ale pierdoły o Sukkienickim

Oczywiście Sukiennicki dał słabszą zmianę, zagrał słabiej niż do tego przyzwyczaił. Jednakże to jest młody chłopak, który ma prawo mieć wahania formy. Z wiekiem będzie pod tym względem tylko lepszy (jak się będzie prowadził jak należy). On by się nadal łapał na status młodzieżowca w ekstraklasie, fakt o którym część osób tu zapomina. To że potrafił być wyróżniającą się postacią w części meczów Wisły świadczy o jego potencjale. Także nie szykanować mi tu chłopaka, bo po prostu nie ma o co.

Co do meczu - bardzo byłbym szczęśliwy jeślibyśmy stwarzali sobie co kolejkę tyle sytuacji. Oznaczałoby to pewny awans z 1 miejsca.

Niestety pewnie będzie ciężko taką intensywność kreowania sytuacji utrzymać.

Co do braku skuteczności to się nie martwię, z Cercle wpadało praktycznie wszystko, jakby nie było kopnięte, teraz nie chciało wpaść za cholerę. Całe piękno piłki w pigułce.

Dla mnie ważne, że drużyna ma swój styl i powtarzalność jeśli chodzi o grę do przodu. Myślę, że z czasem sobie grę w tyłach również ułożymy.

Możemy teraz się skupić na lidze i wierzę w to, że Moskal to poukłada jak należy.

PS. Żeby nie było, że hołubię Polaków to dodam, że nie mogę patrzeć na Zwolińskiego. Niczego wielkiego się po nim nie spodziewałem, a i tak jestem rozczarowany. Nawet jak bramkę strzelił to spieprzył tylko mu pomógł rykoszet.... Totalny brak jakości wykończenia.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 02.09.2024 o godz. 22:59.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 02.09.2024, 23:36
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Tir do Słubic i wolfy skreślają.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 02.09.2024, 23:39
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
Cicho, zaraz przyjdzie Pepe i będzie wyciągał noty z Gazety Krakowskiej. Albo może nawet z Tempa. Albo ze swojego zeszytu A5 w kratkę, który skrupulatnie prowadzi.

Sukiennicki dostał 7/10 za mecz z Chorzowem, topka. Czego nie rozumiecie?
W odróznieniu od anonimowego hejtera z forum B. Karcz jako dziennikarz sportowy swoje oceny daje pod nazwiskiem. Można z tym polemizować ale nadal jest to osoba zajmująca się zawodowo piłką przez ostanie kilka(dziesiąt) lat.
Wysrywy na forum może robić każdy, z czego jak widać korzystasz.

Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 03.09.2024, 01:23
Pepe jest gościem, który tu prowadzi statystyki i chce merytorycznie rozmawiać. Jak ktoś ma ochotę uprawiać bezmyślny hejt na piłkarzy własnej drużyny, to bez pretensji do Pepe, że w tym nie uczestniczy. A najlepiej poza forum.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów