|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Nie ja tylko matematyka. Weź kalkulator i sprawdź. Zamiast jak zwykle szukać dziury w całym.
Jak za rok znowu zagramy w pucharach to UEFA już nam nic nie zajmie . Czy to jest zysk?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 26.08.2024 o godz. 20:00.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W tym czasie nie trzeba przecież było płacić 40 piłkarzom i agentom za transfery, więc musi wyjść na plus, nie ma bata, prawda Drozd?
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nowy oblicze Drozda nam się objawia - Drozd finansista
Jak zwykle wszyscy kłamią - w tym główna tuba prezesa oraz człowiek związany z Wisłą ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Śpiewka się powtarza nie ma argumentów to stadko płaczków zwyzywa mnie od Adama Smitha.
![]() "Podpytali w klubie" to jest argument nie do wzruszenia. Mimo 1 000 000 euro wpływów z biletów, nieznanej kwoty od Polsatu, który nasze mecze emitował na trzech antenach i kasy od sponsorów, którzy nie mogli przecież być zainteresowani tak słabym medialnie wydarzeniem jak nasze występy w pucharach. Bez wątpienia będziemy na minusie. ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja miałbym jedno pytanie, czy ta kasa dla Mandziary była ujęta w zestawieniach dotyczących zobowiązań zewnętrznych? Czy to kolejny trup, który był głęboko ukryty?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drozd to czemu jeszcze twój guru nie zareagował jak to jawne kłamstwa
Ostatnio edytowane przez Jagul : 26.08.2024 o godz. 20:20.
![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
I to jest istotna sprawa. Bo skoro to trwa tyle lat to różnie mogło być. Możliwe, że to się pojawiło kiedy zdobyliśmy PP i było jasne że zagramy w pucharach/
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Ma odłożoną kasę i nas stać (hehe) to niech kupuje tych młodych zdolnych, czekam (okienko bodajże do 6.9). W takim razie po chvj wydawał na Biedrzyckiego jak miał jeszcze kasę na kolejnych? A co do pucharów jeśli informacje panów tzw. dziennikarzy są prawdziwe to jedyną finansową wartością dodaną jest premia za PP? Dobre. Karcz w końcu sierpnia nadaje, że klub nic nie zarobił na pucharach, czy to jakiś sygnał? Jeszcze inna sprawa to to, że K wielokrotnie już udowodnił, że nie należy go i jego newsów brać na poważnie. Na koniec chcę jeszcze wyrazić swoją radość i dumę, że nie jesteśmy jak jakieś reale, mc, bayerny czy inne dziady, które mają kadry 25 graczy i najpewniej zaraz nie będą mieli kim grać. My mamy dużą fajną kadrę, a będziemy mieć jeszcze fajniejszą no bo jeszcze pewnie kupimy dwóch utalentowanych , hurra.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 26.08.2024 o godz. 20:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Zaskroniec to akurat zawsze tak dane dobierze, żeby wyszło na jego Już się ośmieszył jak liczył dzien meczowy. Przynajmniej mam jasność że jesteś jego ślepym wyznawcą i nie należy cię traktować poważnie. Jeszcze do niedawna myślałem, że jesteś delikatnie oczarowany ale szybko rozwiałeś wątpliwości A ten raport to się ukaże przed tym dlaczego Sobolewski został czy po?
Ostatnio edytowane przez Jagul : 26.08.2024 o godz. 20:40.
![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja tylko nie do końca zrozumiałem, co Karcz mówił o tym długu: że z jednej strony klub wynajął jakąś kancelarię ze Szwajcarii, która ma jeszcze o tą sprawę powalczyć, a jednocześnie na jednym wdechu dokończył, że głosy z klubu są takie, że nie ma żadnych szans na sukces i tą kasę i tak trzeba będzie ostatecznie zapłacić. No to po co tej kancelarii płacić?
(słuchałem jednym uchem, a nie chce mi się odwijać, jeśli coś pokręciłem, to proszę o poprawienie)
https://przegladsportowy.onet.pl/pil...sadzie/3r5ly5b
Ostatnio edytowane przez masada : 26.08.2024 o godz. 20:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]() Możesz wyjaśnić na co wydamy ten milion Euro z biletów, że wyjdziemy na minus? Czartery to 300 000. Zostaje 700 000 euro . Dajesz ![]() A jak się doliczysz to wydaj jeszcze kasę za prawa TV od Polsatu... Widziałem słowackie reklamy na bandach obok murawy, zapłacili za nie? Czy za darmo dostali .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 26.08.2024 o godz. 20:52.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem skąd ten milion euro
A czy ty słyszałeś o organizacji dnia meczowego i kosztach z tym związanych? ![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]() A skąd milion euro? Z kieszeni 80 000 kibiców ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak przychodzi do konkretów to się tu robi dokładnie takie samo pieprzenie jak tamtego na TT. Milion minus trzysta bo stadion na te mecze pewnie był za darmo, ochrona i stewardzi stali za darmo, światło też za darmo itd. itp.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 26.08.2024 o godz. 21:55.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kary - na ten moment 110k euro.
Hotele i cała obsługa pobytu podczas wyjazdów. Dzien meczowy i cała jego obsługa - czynsz, ochrona, katering ![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
masz uzbierać 700 000 euro. To nie ja wyskoczyłem z farmazonem, że wyjdziemy na minus.A jak uzbierasz to pogadamy o kasie z Polsatu, za reklamę i od sponsorów. ![]() Jedziesz...
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Droździk ale ja naprawdę nie muszę Ci nic udowadniać - to co podałem wystarczy. Resztę możesz sobie klasycznie dopowiedzieć sam jak masz to w zwyczaju.
Danych dokładnych nie znam gdyż nastąpiło zderzenie głowami. Pomijam już że nie zrozumiałeś sensu mojego pierwszego wpisu - co czyni z ciebie głupca. Nawet jak wyjdziemy na śmieszne 100k euro na plusie to twój guru dalej mijał się z prawdą i opowiadał bajki.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 26.08.2024 o godz. 21:30.
![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Drozd, skoro wszystko wiesz to nie pastw się nad nami, tylko sam wypisz wszystkie koszty te z wydatkami jak i przychodami.
Jedziesz! ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
a może ten "minus" to była przenośnia ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Może będę jak zdarta płyta, ale czy ktoś w końcu naciśnie na naszego właściciela, aby wywiązał się z tego co powiedział i przedstawił dokument w którym zrzeka się swojego długu, czy jakby udajemy, że tematu nie ma?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ale spokojnie, co się tak denerwujesz? Może po kolei Szef niech podaje tematy a nie od końca. Jaka była pierwsza obiecanka?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
W sumie po takim czasie moglby ktos zrobic zestawienie zaskroncowych obietnic. Pomijam .......olo o koncu bylejakosci, a poczatku profesjonalizmu, klasy i godnosci. Chodzi bardziej o raporty ktore obiecywal, umarzania dlugow itp
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 27.08.2024 o godz. 05:38.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My jesteśmy w tym schemacie od kupowania biletów, gadżetów i kiełbasy, a nie od wymagania czegokolwiek. Socios tego nie zrobią, a bezimienny tłum się nie liczy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A z raportów to na pewno: - raport dot. Wisła Alert - raport dot. pracy sztabu medycznego - raport tłumaczący dlaczego Sobolewski zostaje w klubie I pewnie tuzin innych, o których już zdążyłem zapomnieć. Od tego sezonu na pełnej miało ruszać też słynne AI (przypominam że ktoś miał na tym docelowo zarabiać - wątpie że Wisła
Ostatnio edytowane przez Jagul : 27.08.2024 o godz. 06:16.
![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czarter był potrzebny bo trzeba było zabrać całą świtę ze sobą. ![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Jakie piękne biadolenie
. Natomiast w temacie długów i ich umorzenia obiecanego przed pożyczką od Socios wypadało by przycisnąć Królewskiego. Tym powinien się zająć Karcz, a nie "podpytywaniem w klubie". A co do czarteru. Też uważam, że do Wiednia i Trnawy wszyscy powinni jechać na rowerach. ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|