|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Na PO niech się tłucze Mikulec z Jarochem, na LO to bym wciągnął kogoś do 1 składu, bo Kiakos to szczególnie w defensywie to nie ta para kaloszy. Szkoda że jak już pójdą po gościa z Kotwicy bo nie kupuje mnie ten pomysł za te pieniądze
@pepe72 dość to mało czytelne, lista z TF dużo lepsza https://www.transfermarkt.pl/transfe..._id=6&option=0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Znaczy - bratnie służby upozorują jego samobójstwo?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
I oczywiście trzeba znać skróty ISO poszczególnych państw. ![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A jak skończył? Bo są różne na ten temat opinie... Pozdrawiam wszystkich fanów ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.08.2024 o godz. 21:52.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Sądzisz że nadal dobrze się trzyma?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miej świadomość, że też Cie to czeka. Pytam tylko co sugerowałeś swoim wpisem? Odpowiesz czy znowu hamulce puściły i nie kontrolujesz co wypisujesz.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
sam przyznajesz że trafione, uzasadnienie zbędne
pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Rozumiem, że moje troskliwie nastawienie jest o kant dupy rozbić. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Drozd ma zajebiście silną psychikę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zróbcie sobie chłopaki wątek psychiatryczny, a w pozostałych starajmy się dyskutować merytorycznie.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja wymiękłem, to już jest jakieś wewnętrzne uniwersum które trzeba śledzić 24h na dobę, inaczej nie wiadomo o czym piszą.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jesteś po prostu zbyt ograniczony. Drozd zrozumiał od razu.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 22.08.2024 o godz. 10:45.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() lewy który umie bronić (bo Kiakos nie umie i widać to było już na tym filmiku przed jego transferem co gdzieś tam latał po jutubie) i ze dwóch do środka bo na Biedrzyckiego łamanego przez Urygę z Łasickiem to nie da się już patrzeć oni się nie nadają do tego co chce Kazek grać... na prawej Mikulec z Jarochem to będzie gra na polu minowym od wpadki do wpadki ale żeby tam pojawił się jakiś dobry prawy obrońca to kasy nie mamy (w rezerwach jest Chmiel )ps. Ziarko w kadrze na Brugge, ale to nie ta para kaloszy ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a grą Ziarki w rezerwach wiadomo, że ten pierwszy gra na lepszych kopaczy, ale jego poziom jest .... mikry ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja rozumiem od dawna. W Wiśle jest coraz lepiej, a przynajmniej nie gorzej to stadko hejterów Królewskiego dostaje wściku
. A będzie jeszcze "gorzej" ![]() Tu nie chodzi o dyskusje, tylko o biadolenie, narzekanie, w temacie o Moskalu dwie strony o Omranim i taki burdel robi cały czas ta sama grupka frustratów.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.08.2024 o godz. 14:50.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zarówny z Chrobrego cały czas do wyciągnięcia
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Rodado na celowniku Rakowa.
Mam nadzieję, że to fake https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-n...sz-news/248394 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chyba, że podasz coś więcej to proszę.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 22.08.2024 o godz. 16:01.
![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() https://transfery.info/aktualnosci/s...-krakow/220627 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
.Dalej. Zarobiliśmy już dzięki zdobyciu PP i grze w pucharach bardzo dużo piniendzy, których aktualnie najbardziej nam brakuje. Dochodząc do 4 rundy udowodniliśmy, że potrafimy grać w piłkę, piłkarze nabrali pewności teraz dużo łatwiej będzie im grać w lidze. Dzięki tym sukcesom mamy argument w rozmowach z miastem w temacie opłaty za reklamę, którą bez wątpliwości Krakowowi zapewniamy. Zatrzymaliśmy najważniejszego zawodnika, którego już teraz nikt nie wykupi za czapkę gruszek. (dla opóźnionych, czapka gruszek to przenośnia). Spłacamy długi, które wisiały na nas od czasów Cupiała. Jeżeli uda się wejść do grupy, znowu jak po zdobyciu PP będziemy na ustach całej europy. W porównaniu do sierpnia zeszłego roku jest zdecydowanie lepiej, ale płaczkom to nie w smak bo Królewski to, czy tamto. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
temat Zarównego nie istnieje
po pierwsze obecnie jest kontuzjowany po drugie Chrobry odrzucił ofertę twierdząc, że a) nie stać nas b) mają inny plan na jego karierę (czytaj: transfer wyżej, a nie do klubu który zakopał się w I lidze) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||||||
Jaka rywalizacja? Jest to samo co rok temu czyli 13-14 chłopa do gry przy ponad 30 osobowej kadrze.
Nigdzie nie pisałem, że nie ma chemii.
Brednie o tym, ze coś udowodniliśmy czytałem już w maju. Skończyło się blamażem w lidze.
![]() Zawdzięczamy to zmianie władzy. Tylko i wyłącznie.
Spłacamy, bo nas do tego zmuszono i to jedyny powód dla którego to robimy.
![]()
Zwolennik zadłużenia
||||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Muszą jakoś odreagować. Dziwisz się? ![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja też tych zjebow od wincyj Polaków nie rozumiem. Osobiście od kartek Biedrzyckiego wolałem kartki Eneko w 5 minucie meczu, elektrycznego Ratona w bramce, połamanego Junci bez formy, grubego dupska Omraniego (chociaż było ja czym oko zawiesić jak słabo graliśmy) czy innych bezproduktywnych Hiszpanów.
No a tak to musimy się męczyć i oglądać Wiśle w LK z 7 Polaczkami w składzie. I za to właśnie mnie dupa boli i te kompleksy wychodzą ze z Polakami idzie ok, na pewno nie gorzej niż z Rude i Hiszpanami. Też tak masz Markus? Oj mówię Ci jak mnie te Polaczki w....iają ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Markusiku zjedz pączka z żabki i przestań gwiazdorzyć.
![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Swoją drogą, orientuje się ktoś, ile mógł naprawdę kosztować Bieda-rzycki? TM wycenia go na 300k Euro, kontrakt ze Słoniami miał ważny jeszcze przez rok.
Mniej niż 600--800k PLN na bank nie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|