|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Nie rozumiem, po co ta złośliwość. Bez sensu i bez przyzwoitości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nikt nic nie wie. Nawet lekarze, co potwierdził Moskal. Latają jakieś absurdalne plotki i tyle.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzymam kciuki, żeby plotki okazały się fałszywe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
tym bardziej że w gre wchodzi nie tylko koniec kariery, ale i żywota
tak więc oby cała sprawe sie wyjaśniła pozytywnie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Wisła Kraków @WislaKrakowSA 4 min James Igbekeme przejdzie testy medyczne w Wiśle Kraków i po ich zakończeniu zapadnie decyzja dotycząca zakontraktowania zawodnika przy R22. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Tylko tyle i aż tyle. ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wychodzi, że Piotruś staje się pewniakiem jako młodzieżowiec. Kutwa nie pierdnie przy parze Igbekeme - Carbo.
Dramatycznie rozegrany został temat młodzieżowca na ten sezon. Kazek też mógł sprawdzić tego Letkiewicza, a nie bawić się w wystawianie Brody, który w każdej chwili może się połamać. ![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Sytuacja z młodzieżowcem w tym sezonie przypomina tę z bramkarzami sezon temu
Wtedy z nadmiaru bramkarzy, po wypożyczeniu Biegańskiego i kontuzji Brody, nagle zostaliśmy z paralitykiem Ratonem i jakimiś dziecmi na ławce - a chwilę wczesniej mieliśmy rozterkę bo było w kadrze 3 "równych" bramkarzy... Z juniorami wyszło podobnie, z Dudy i Krzyżanowskiego, pewnych do gry, a w obwodzie z Kutwą, wyszło, że zostaniemy z nikim i potrzebny będzie plan D? czyli własnie Starzyński. Generalnie Zaskroniec zarządza Wisłą tragicznie, a na domiar wszystkiego ma takie swoje zezowate szczescie. Zawsze coś się w tym jego cyrku musi s.......ić dobitnie, żeby było śmieszniej. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Trzeba by było się rozglądnąć w ekstraklasie, najlepiej w Legii albo Lechu. Zaproponować, że szukamy młodzieżowca do pierwszego składu do gry w 1 lidze i że będzie grał od deski do deski, to może wypożyczyliby jakiegoś, który się ociera o 1 drużynę. Patrząc na jakość naszych wychowanków i fakt, że lekką ręką pozbywamy się Krzyżanowskiego to na pozycji młodzieżowca jest kaplica.
Jak dla mnie Kutwa to na tą chwilę nasze najsłabsze ogniwo. Chowa się przed piłką, jak już ją dostaje to gra do najbliższego, najczęściej do tyłu. W obronie nie jest jakiś mega widoczny, nie bryluje w odbiorach, przechwytach czy skokach pressingowych. W skrócie - nie dość, że czapka niewidka w konstrukcji, to w dodatku w destrukcji. Jedyny plus, że jako młodzieżowiec nie notuje głupich strat, ani kretyńskich zagrań w poprzek boiska. Z drugiej strony mamy Piotrusia, który jak wejdzie z ławki to potrafi się spiąć i zagrać przyzwoite 15 minut na świeżości. Niestety, gdy zaczyna w 1 składzie to chłopa nie ma za bardzo na boisku. A jak już jest to irytuje stratami. Ja mam wrażenie, że ten chłopak nie ma wydolności na profesjonalne uprawianie sportu na poziomie seniora. Może być tak, że fizycznie to chłopak późno-dojrzewający, mi na właśnie takiego wygląda. W wieku 22-23 lat to może być zupełnie inny piłkarz, teraz można go wrzucić na murawę najwyżej na 20 minut, najlepiej na podmęczonego przeciwnika. Poza tą dwójką nie mamy kompletnie nikogo. Wygląda to bardzo słabo.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 14.08.2024 o godz. 15:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Zaskroniec kiedyś nie wspominał, że nie ma zamiaru ogrywać młodzieżowca klubom z ekstraklasy tylko kładzie nacisk na stawianie na swoich?
![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomysł z wypożyczeniem ciekawy, ale chyba jest zbyt wiele czynników, które determinują postawę juniora na boisku. Ryzykowny.
Co do Starzyńskiego - nigdy nie myślałem, że to powiem, ale nie skreślałbym go jeszcze. On sporo psuje, ale piłka go jakby szuka. Nie wiem, czy się jeszcze rozwija fizycznie-piłkarsko, ale nie zaszkodziłoby mu podciągnąć się piłkarsko-intelektualnie. Jeśli odbija się od obrońców, to niech wie, jak ich ominąć podaniem albo gdzie pobiec. Boguski też był mały, a dawał radę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Strasznie mnie zbudowała w tym meczu postawa Starzyńskiego, który zagrał jak stary wyjadacz. Oby to było jego przełamanie.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No proszę, nastroje lepsze na forum i od razu przyjemniej się rozmawia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Sinusoidę wyjebalo
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Młodzieżowiec nie będący statystą jest nam potrzebny jak powietrze.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Widziałem mecz tylko z doskoku będąc na wyjeździe i strasznie mi cięło transmisję, ale z tego, co widziałem (jakieś 30% czasu) to nie wierzyłem, że Wisła tak może grać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiakos doznał złamania kości przedramienia i czeka go operacja
![]() Nie wiadomo ile potrwa przerwa. https://www.wislaportal.pl/News.html...annisa_Kiakosa
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.08.2024 o godz. 17:59.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Teraz trzeba postawić Szota na nogi tak szybko jak się da. Choć nawet po złamaniu ręki Kiakos powinien za te 6 tygodni grać. Baszczynski kiedyś tak grał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
@Karherop - gdyby to było takie proste. Urazy Szota, Alfaro i Dudy nie są czysto piłkarskie. Problemy z kręgosłupem, przepuklina sportowa i guz na nerce. To nie są oczywiste sprawy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.08.2024 o godz. 14:38.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|