|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Ciekawe jakie korzyści ma banda płaczków bezustannie przypieprzająca się do Królewskiego ![]() Stadko biadolących szuka konfliktu, "żartuje z trenera", jednym słowem sieje ferment. Bo nie jest ważna Wisła, nie są ważne wyniki, ważne żeby pozbyć się Królewskiego, a torpedowanie spokojnej pracy Moskala to jedna z metod.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.08.2024 o godz. 18:48.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Agresywny Chomik napisał(a):
Ja mam nadzieję, że będzie prowadził drużynę tak dobrze, że będzie tym trenerem 5 lat, ale jeśli dobrze pamiętam, to Królewski na kilka tygodni przed odejściem Rude mówił, że kolejny sezon gramy z Rude. Nie doszukuję się konfliktu. Mówię o odczuciach na podstawie wywiadu z Moskalem, konferencji z Moskalem i Królewskim oraz kolejnych doniesień. Obym się mylił. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Tak czy inaczej spekulujesz, naprawde nie wiem czemu ma to służyć w tym momencie, kadra jest dziurawa, gra co 3 dni nie pomaga do tego byl brak czasu na zgranie, wyglada ze fizycznie jestesmy zajechani, my potrzebujemy z miesiaca na wprowadzenie zawodnikow i jakotaka gre ktora mozna oceniać. Moskal ma u mnie kredyt zaufania jak kazdy trener ktory podejmuje sie misij w Wisle. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja coś czuję, że Twoim celem jest psuć atmosferę swoimi odczuciami. Nie jesteś ani pierwszy ani ostatni .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że Drozd, to nie dość, że lekarz, to jeszcze psycholog.
@Chomik. No tak, spekuluję, dlatego napisałem o odczuciach. Służy to rozmowie o drużynie i klubie., jak i całe forum. Ściślej, wyrażeniu obaw. Z Moskala się bardzo ucieszyłem, bo dla mnie jest to gwarant minimum rozeznania w tym, jak się robi awanse i prowadzi drużynę. Dlatego chciałbym, żeby Królewski go trochę po/wysłuchał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja sobie tylko spekuluję. Tobie wolno, a mnie nie ?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesteś wolnym drozdem, Droździe.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Cytat:
Przecież nikt nie mówi o konflikcie tylko o tym, że to nie jest trener, którego wybrałby Królewski gdyby miał pełną swobodę (czytaj dużo czasu, brak presji środowiska itp.). I to nawet nie jest żadna tajemnica. I po prostu ciężej budować jeśli wizje się rozjeżdżają. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jest już 4ty trener i nie zmienia się nic , totalne frajerstwo i oddawanie punktów , myślę ,że Kazek jest w tym "lepszy" nawet od Rude
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
PMŚ, haha, tyle w temacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
lesiu nie mów z pełnymi ustami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety piłka nożna to sport zespołowy, jedno kretyńskie zagranie jednego czy drugiego często niweczy pracę wszystkich.
Po tym co pokazaliśmy w pierwszej połowie z takim osłabieniem kadrowym jestem dobrej myśli. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Lesio ma po prostu stan napięcia przedmiesiączkowego (PMS)
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
aah ten Kaziu, to juz nawet nie jest Kaziu "remis" Moskal ;(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kto jest ? Dowcipasku ...
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
No Kazek ma wyniki pierwsza klasa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepsze niż końcówka zeszłej rundy...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Jakie ma mieć wyniki jak ledwo co zaczął pracę, a drużyna jest w powijakach?
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
+1
10siec znakow ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Zatrudniono trenerskiego geniusza to i wyniki są super.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
leszekpw pojawił się na forum i od razu poziom zleciał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Ciesze się że jest Moskal przynajmniej z tego powodu, że to pierwszy w moim mniemaniu poważny trener od czasu Dariusza Wdowczyka, i w związku z tym obrońcom patologii w klubie nie będzie już łatwo zwalać na trenera jak w przypadku różnych początkujących adeptów pokroju Sobola czy Skowronka, zagranicznych oszołomów etc.
Jest człowiek który z niejednego pieca chleb jadł, kilka awansów zrobił, bagienko Wiślackie zna, a dalej generalnie lipa. generalnie stara przyśpiewka "Moskal Kazimierz, nie rusz Kazika bo zginiesz", jeszcze nigdy nie była tak aktualna ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Problem z Moskalem polega na tym, że jako legenda raczej tego układu nie roz.......i. Jedynym, który walił prawda w oczy był Hyballa, całkowicie z poza środowiska, świr, i on w tym burdelu mógł dokonać cudu, tzn chodzić gorące głowy liczących się po jajach Wiślaków z krwi i kości.
Moskal zapewne powie trochę swojego zdania i to tyle. Zawinie się jak już będzie źle z wynikami albo z brakiem porozumienia z Zaskroncem i spółka. Drugi problem jest taki, że z Moskalem nie będzie wyników bo połączenie Moskala, Zaskrońca z AI na czele, nie brzmi jak przepis na sukces. Moskal to kolejny trener źle dobrany bo jeśli chcemy iść w wizje AI to by się chociaż przydał trener, który też takie cos popiera i będzie pisał z zachwytu w jakim procesie bierze udział. Tutaj ta wizja budowy rozleciała się jeszcze zanim zaczęła się tworzyć. Kazek swoje, Zaskroniec swoje a żeby było ciekawiej to życie swoje i już połowa naszej żelaznej 11 połamana więc albo Kazek dostanie transfery kolejne takie jakie chce albo AI mu znajdzie, no chyba że ani jedno ani drugie i niech sobie radzi ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
A druga sprawa - nie wiem czy ktoś zwraca uwagę co się dzieje w Niecieczy z Broszem, którego pewnie mogliśmy mieć w zimie na ławce. Oczywiście to dopiero 3 kolejki, ale start zacny..
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 05.08.2024 o godz. 13:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Moskal czy nie Moskal, nie ma to większego znaczenia, bo trener nie jest problemem Wisły. Problemem jest degrengolada, którą tu widać od lat, wieczny chaos, brak jakiejkolwiek długofalowej polityki sportowej, porządnej bazy treningowej itp. Tu potrzeba wypalić ogniem do ziemi to całe towarzystwo wzajemnej adoracji i sprowadzić kompetentnych ludzi na każde stanowisko, jakościowych transferów, a nie paralityków i szrot. Dopóki się to nie zdarzy to każdy trener będzie kończył tak samo. A w obecnym układzie właścicielskim się to nie zdarzy, bo raz że nie ma woli ku temu, a dwa, że nie ma kasy na to.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Oczywiście, że tak - wierze w to, ze Moskal to dwie półki wyżej niż Sobol i myślę, że ogarnie, jednak wyniki ma nie do pozazdroszczenia... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|