The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2024, 21:36
Nie spodziewałem się przedłużenia kontraktu, jeśli jakimś cudem to ewentualnie 2 lata.. a tutaj mamy 3+1 i to bez klauzuli odstępnego, więc pięknie
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 29.07.2024, 21:36
To jeszcze kogoś do 1. składu, żeby trener był zadowolony i powalczmy o awans.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.07.2024, 21:48
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
Nie spodziewałem się przedłużenia kontraktu, jeśli jakimś cudem to ewentualnie 2 lata.. a tutaj mamy 3+1 i to bez klauzuli odstępnego, więc pięknie
Dla mnie dodatkowy rok byłby szokiem. Nie wiem jak to się Królewskiemu udało.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.07.2024, 22:28
Brawo prezesie Królewski. Oczywiście przedłużenie kontraktu nie oznacza że Rodado nie odejdzie.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.07.2024, 00:03
Brawo szefie i szacunek na wieki.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 30.07.2024, 02:53
Rodado jak Rodado. Strzelal bramki i gowno z tego bylo poza 10 miejscem w lidze. Oby ci nowi skrzydlowi i reszta zespolu dojechali, bo skonczy sie podobnie, chyba ze Angel strzeli tym razem nie 22, a 50.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.07.2024, 05:12
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie dodatkowy rok byłby szokiem. Nie wiem jak to się Królewskiemu udało.
Może po prostu dał mu tyle kasy ile chciał?
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 30.07.2024, 05:21
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
klub mocno nie eksponuje tych dat w komunikacji, być może nauczony zdjęciami Buksy z wiadomą koszulką
zdziwiłbym się gdyby został z nami dłużej niż rok, maksymalnie dwa lata, ale wypada docenić że sytuacja nie została wystrzałowo s.......ona i nie jesteśmy właśnie z Angelem w rezerwach, pożarci z jego agentem i całym światem
brawo... szefie?
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 30.07.2024, 05:36
Watts napisał(a):Wyświetl post
klub mocno nie eksponuje tych dat w komunikacji, być może nauczony zdjęciami Buksy z wiadomą koszulką
zdziwiłbym się gdyby został z nami dłużej niż rok, maksymalnie dwa lata, ale wypada docenić że sytuacja nie została wystrzałowo s.......ona i nie jesteśmy właśnie z Angelem w rezerwach, pożarci z jego agentem i całym światem
brawo... szefie?
Mnie to wygląda na podobną sytuację jak z Aschrafem - przyszedł do nas ale też obiecali mu, że jak wpłynie dobra oferta to nie będą robić problemu z odejściem. I po pół roku już go nie było.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 30.07.2024, 07:12
To jest super informacja. W końcu dobry piłkarz chce tu zostać! Przykład Jagielloni pokazuje, ile może dać dobry pilkarz który siedzi w klubie od wielu lat. Angel jesteś mega! W zasadzie to po tym geście to można mu już obywatelstwo klepnąć XD
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 30.07.2024, 08:23
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Może po prostu dał mu tyle kasy ile chciał?
Tyle co Nefczi Baku? Nie sądzę...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.07.2024, 08:55
Przez chwilę miałem nadzieję,że to może robota Bashy ale...no właśnie,dlaczego nie było dyrektora sportowego na co by nie mówić dość ważnej konferencji?
No muszę się przy.......ić niestety.To taka chwalikonferencja naszego kochanego prezesa narcyza
Odpowiedz cytując
Maine_Coon
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 30.07.2024, 08:57
A niech się chwali. Daje kasę, nerwy itp to niech się chwali. Zycze mu żeby miał dużo powodów do chwalenia się
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.07.2024, 08:57
Tyle dostał żeby być zadowolonym i nie tłuc się po jakiś azerbejdżanach, nie po to przyjechał do Polski żeby go jeszcze dalej wywiało.Gość jest świadomy, wie że już wielkiej kariery nie zrobi i nie chciał iść w ślady carlitosa.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 30.07.2024 o godz. 09:01.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 30.07.2024, 09:01
Tyle co Nefczi Baku? Nie sądzę...
Aż tyle pewnie nie (pytanie ile oni realnie oferowali). Wiadomo, że Kraków to fajne miejsce do życia, a Rodado generalnie na każdym kroku podkreślał zadowolenie. Dlatego pewnie znaleziono złoty środek czyli podwyżka (mniejsza stawka niż w Baku) ale za to gość nie musi wywracać całego swojego życia
Wiadomo też, że rozmowy się toczyły ponad 2 miesiące i raczej nie chodziło o kartę multisport tylko o konkretne stawki. No chyba, że Rodado został skuszony wizją gry z takimi asami jak Młyński, Starzyński oraz możliwością trenowania przeciwko takim asom jak Biedrzycki.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 30.07.2024, 11:26
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Przez chwilę miałem nadzieję,że to może robota Bashy ale...no właśnie,dlaczego nie było dyrektora sportowego na co by nie mówić dość ważnej konferencji?
No muszę się przy.......ić niestety.To taka chwalikonferencja naszego kochanego prezesa narcyza
Ma się czym chwalić. To jest właśnie problem Twój i kilku patologicznych hejterów tutaj że nie potraficie uznać że coś zrobił dobrze.

@Jagul - myślę że rodzina miała znaczenie, bo finansowo raczej nie przelicytowaliśmy Azerów. Jest tu bohaterem, dostanie więcej pieniędzy, może spokojnie poczekać na ofertę z lepszego piłkarsko kraju.
Gigantyczny sukces Królewskiego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.07.2024 o godz. 11:29.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 30.07.2024, 12:32
BCGorlice napisał(a):Wyświetl post
Kolego MaLk,
Jest lato, urlop, ciepło i długo się zastanawiałem czy chce mi się odpowiadać, a jeśli tak, to czy konfrontacyjnie.

Generalnie jednak walnąłeś taki post, że w sumie nie mam wyjścia i, chociaż mi się nie chce, odpowiedzieć muszę to zrobić chociaż w sporym skrócie.

No więc tak tytułem wstępu - wydajesz się rozsądnym człowiekiem. Do momentu, w którym zaczynasz pisać o Królewskim. Wtedy puszczają Ci wszelkie hamulce i jesteś gotowy SAM, z własnej inicjatywy oskarżyć go o wszystko, co najgorsze.

Naprawdę, nie potrzebujesz w tym celu żadnej manipulacji z niczyjej strony, sam chętnie wyrywasz do przodu i to w miejsca, w które nie spodziewałem się, że ktoś na tym - jakże oryginalnym - forum, może w ogóle chcieć się wybierać. Nie wiem czy to wina tego, że piszesz czasem pod wpływem, czy niezaleczonej urazy do Królewskiego, zazdrości, przekonania o własnej intelektualnej wyjątkowości czy cholera wie czego, fakt pozostaje faktem.

Jako Twój świeżo mianowany forumowy "prawnik z zacięciem biznesowym" doradzałbym Ci abyś najzwyczajniej w świecie kiedy gdzieś tutaj pada nazwisko Królewskiego odszedł od komputera albo chociaż zażył meliskę przed zamieszczeniem wpisu, a już na pewno nie pisał w takich wątkach po alkoholu. Kiedyś ktoś nie wytrzyma i zrobisz sobie w ten sposób krzywdę.

______

Wracając do meritum tego, co zarzuciłeś już mi konkretnie:

1. Domniemana moja manipulacja polegająca na przejściu z "trików" na "sztuczki".

Oddajmy głos ekspertowi, czyli Tobie samemu - w momencie, kiedy jeszcze (w miarę) ogarniałeś:
BCGorlice napisał(a):
Dlatego po doczytaniu, że strata pokazana w sprawozdaniu wyniosła 5 milionów a strata podatkowa schowana w komentarzach aż 15 milionów dopytałem znajomego i stwierdzenie „sztuczki księgowe” pochodzi od niego.
Cytat:
Co do przyczyny całej wymiany opinii czyli sztuczek księgowych to ja już nie mam żadnych wątpliwości, że to określenie jest co najmniej dobre
Ojej. Kiepsko to się składa z tym, co piszesz teraz:
BCGorlice napisał(a):
Ty z kolei nazywasz to sztuczkami. Różnica niewielka. W sumie znaczy to to samo więc wtedy zignorowałem.
Nie piernicz więc, że niczego nie byłeś świadomy, nie rozumiałeś różnicy i w ogóle to ja Ci jakoś wmanipulowałem to słowo.

2. Domniemana moja manipulacja polegająca na przejściu z trików/sztuczek na przekręty/oszustwa.

Oddajmy ponownie głos ekspertowi:
BCGrolice napisał(a):
Widząc zarzut dopytałem. Chodzi o (dokładny cytat, żebym czegoś nie przeinaczył
(...)
"W przypadku podmiotu o przychodach na poziomie 30 milionow to juz nie bylaby sztuczka ksiegowa tylko cos znacznie powazniejszego (...)"
BCGorlice napisał(a):
"w tekście podkreślono, że to może być coś znacznie gorszego niż tylko sztuczka księgowa"
BCGorlice napisał(a):
W tekście masz jasno napisane dlaczego to coś więcej niż sztuczka.
Cytat:
nawet na pierwszy rzut oka wyglada na systemowe zawyzanie wyniku
BCGorlice napisał(a):
czy możemy ufać tym liczbom albo inaczej mówiąc czy oddają one wiarygodnie sytuację spółki. W mojej ocenie nie.
BCGorlice napisał(a):
Jedyną logiczną interpretacją tych zapisów księgowych jest to, że spółka buduje całkowicie poza swoją wykazywaną w rachunku wyników działalnością dodatkowy system (...) Biorąc pod uwagę profil działalności Synerise i jego produkty oraz działalność opisywaną w sprawozdaniach bardzo trudno jest uwierzyć w istnienie takiego systemu.
Cytat:
Oszukiwanie i wprowadzanie w błąd inwestorów przez abstrakcyjne koszty schowane w aktywach to właśnie jest coś co można nazwać trikiem.
(itd. itp., nie chce mi się przeklejać całego archiwum...)

Ojej, znowu wychodzi na to, że ja pytałem o udowodnienie sztuczki księgowej i o tym dyskutowałem przez kilka kolejnych postów, a Ty sam znowu się zagrzałeś i postanowiłeś pójść dalej, rzucając zarzuty o działania, które faktycznie byłyby przestępstwem. Każde z ich spełnia odpowiednie przesłanki.

Najpierw cytując kolegę (swoją drogą, ładnie Cię wystawia - on i działa anonimowo, i zastrzega co chwilę, że trzeba to sprawdzić w sprawozdaniach i że tylko spekuluje), potem przyjmując te wszystkie stwierdzenia jako własne, tyle że Twój intelekt nie pozwolił na to, żeby wrzucić takie zastrzeżenia, jakie dorzuca każdorazowo mityczny, acz niewątpliwie bardziej ogarnięty kolega.

Ja, drogi Kolego BCGorlice, do niczego Cię nie zmuszałem, nie manipulowałem, a nawet wprost przeciwnie - co chwilę sugerowałem, żebyś nie rzucał oskarżeń bez dowodów. Co więcej, przez całą dyskusję byłeś świadomy "niuansów" związanych z tymi przejściami i pilnowałeś, żebym aby przypadkiem czegoś nie przekręcił. W tej dyskusji nie ma nic, co mogłoby prowadzić do wniosku, że ja Cię w coś wplątałem czy wmanipulowałem.

Ty po prostu sam nakręcasz się jak katarynka.

Tym razem - znowu sam i bez jakiejkolwiek mojej zachęty wrzuciłeś coś takiego:

BCGrolice napisał(a):
Relatywizujesz jawne kłamstwa, ściemy i mataczenia właściciela klubu w innych obszarach twierdząc, że jakoby nie ma to wpływu na jego działania w Wiśle.
Jutro będziesz pewnie płakał, że to ja zmanipulowałem Twoją wypowiedź. Że Ty wcale tego nie napisałeś. Ty tylko o trikach.

Podpowiem - mataczenie to przestępstwo. Czyli sprawy karne. Które z definicji są ścigane i karane.

Jak teraz wrzucę prośbę o udowodnienie, to okażę się manipulantem, bo przecież to nie Ty masz problem z odpowiedzialnością za swoje słowa...

Jak pisałem wyżej - włącz element instynktu samozachowawczego i zanim zaczniesz pisać o Królewskim na tym forum, zastanów się trzy razy co piszesz.

Albo znajdź sobie zajęcie zastępcze. Może być próba odgadnięcia kim jestem i czym się zajmuję - widzę, że sprawia Ci to przyjemność, a ponieważ jestem człowiekiem o wielu wykształceniach, zawodach i jeszcze większej liczbie obszarów zainteresowań, będziesz miał zajęcie na kolejne miesiące. Oczywiście mógłbyś też o to zapytać, ale teraz już raczej nie miałbym serca odbierać Ci przyjemności z samodzielnego odkrywania.

P.S.
Cytat:
ewentualnie przywołujesz triki prawne pozwalające opóźnić publikację (z których korzystają Ci którzy mają coś do ukrycia).
Zdradzę Ci straszną tajemnicę, która może wywrócić Twój świat, którego obraz z tej dyskusji wyłania się tragiczny. Z narzędzi prawnych korzysta się czasem także dlatego, że jest ku temu jakaś mniej lub bardziej obiektywna potrzeba, którą nie zawsze jest próba ukrywania, mataczenia ani cokolwiek związane ze złą wolą
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 30.07.2024, 12:37
Wydaje mi się, że akurat jeśli chodzi o Rodado, to poza tymi racjonalnymi powodami jak odpowiednie pieniądze, dobre, spokojne życie rodziny czy kalkulacjach na jeszcze lepszy kontrakt w przyszłości są też powody mniej konkretne i przyziemne, a bardzo miłe sercu kibica.

Angel dał się poznać jako pozytywnie nastawiony do życia, w dobrym sensie prostolinijny, prawilny chłopak i on chyba NAPRAWDĘ poczuł, że z jednej strony przez dwa lata bardzo zjednał sobie te trybuny, a z drugiej strony że bez awansu to wszystko o dupę potłuc i ma tu jeszcze robotę do zrobienia. Widział przecież, jak był przez te trybuny traktowany był Kuba, może sobie też zamarzył o czymś podobnym? Stawiam odważną tezę, że nie wszyscy kopacze to cyniczne, chciwe szuje

PS. Królewski na konferencji sprawiał wrażenie wręcz wniebowziętego. Potencjalne powody widzę dwa: albo po prostu dlatego, że mógł zrobić performance i być w centrum uwagi, co uwielbia, albo że finał negocjacji był bardzo po jego myśli.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 30.07.2024, 13:48
Ma się czym chwalić. To jest właśnie problem Twój i kilku patologicznych hejterów tutaj że nie potraficie uznać że coś zrobił dobrze.

@Jagul - myślę że rodzina miała znaczenie, bo finansowo raczej nie przelicytowaliśmy Azerów. Jest tu bohaterem, dostanie więcej pieniędzy, może spokojnie poczekać na ofertę z lepszego piłkarsko kraju.
Gigantyczny sukces Królewskiego.
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...ostcount=95373

Masz i sklej ....e bo zaczynasz mnie znowu wqurwiać chyba nawet bardziej niż Królewski
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.07.2024, 14:02
Pełna zgoda. Ale patologiczni hejterzy i z tym będą mieć problem, bo przecież według czołowego przedstawiciela tego gatunku na naszym forum Rodado "to tak naprawdę zwykły ogór", który w dodatku kompletnie nie nadaje się do gry w roli ofensywnego pomocnika.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 30.07.2024, 15:22
To jest jednak żenujące, że niby piłkarska Wisła ma prawa do historycznego herbu, a tymczasem TS Wisła Kraków pod wodzą Jażdżyńskiego robi lifting herbu (tworząc zresztą małego potworka, który kłuje w oczy), o którym Wisła SA nie wie i nawet ta druga w tym samym dniu wypuszcza koszulkę z herbem, ale w starej wersji.
Panowie Jażdżyński i Królewski to jest kabaret i piaskownica w jednym.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 30.07.2024, 19:46
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...ostcount=95373

Masz i sklej ....e bo zaczynasz mnie znowu wqurwiać chyba nawet bardziej niż Królewski
No tak, Rodado podpisał i jest super gościem. Tylko ten Królewski wk...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.07.2024, 20:11
Potnij się bo to nie robota Bashy

Poziom odpału który prezentują hejterzy Królewskiego dawno przekroczył najszerszą skalę...

No ja jeszcze szczęki nie podniosłem po opinii lekarskiej do urazu Dudy i mającej trwać kilka dni rehabilitacji.
Co do Rodado to widać chce być zapamiętany jako piłkarz o człowiek z klasą.Nie często się widzi jak obcokrajowiec śpiewa hymn klubu.Brawo.
I o czym to ma świadczyć? W pierwszym zdaniu jakieś brednie, a w drugim truizmy.

Pogratuluj Królewskiemu....

ciacho napisał(a):Wyświetl post
To jest jednak żenujące, że niby piłkarska Wisła ma prawa do historycznego herbu, a tymczasem TS Wisła Kraków pod wodzą Jażdżyńskiego robi lifting herbu (tworząc zresztą małego potworka, który kłuje w oczy), o którym Wisła SA nie wie i nawet ta druga w tym samym dniu wypuszcza koszulkę z herbem, ale w starej wersji.
Panowie Jażdżyński i Królewski to jest kabaret i piaskownica w jednym.
A co jest winny Królewski, że prezes TS wylazł przed szereg?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 30.07.2024 o godz. 20:17.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 30.07.2024, 22:15
Na pewno wyglądałoby to ładniej i profesjonalniej, gdyby na konferencji obecni byli i Królewski, i Basha. Basha by ogłosił i powiedział, że to sukces Królewskiego i że on cieszy się, że może pracować u boku taaakiego wspaniałego prezesa. Skoro jednak Basha jest p.o. dyrektora, to można to sobie jakoś wytłumaczyć.

Najważniejsze, że go podpisali, więc albo mamy solidnego napastnika, albo mamy solidny zarobek za napastnika. Zresztą Moskal musi jeszcze Rodado zagospodarować, jeśli mamy grać na dwóch napastników, bo z Rapidem wyglądało to źle

Co do liftingowanego herbu - jak dla mnie to wyrzucanie pieniędzy, chociaż mi te zmiany nie przeszkadzają. Przynajmniej nie skończyliśmy jak Juventus. Ale tak, ładniej byłoby gdyby ktoś z Towarzystwa porozmawiał z kimś z klubu. Albo przynajmniej gdyby Królewski nie wylał żali w sieci.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 30.07.2024, 22:37
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Potnij się bo to nie robota Bashy

Poziom odpału który prezentują hejterzy Królewskiego dawno przekroczył najszerszą skalę...

I o czym to ma świadczyć? W pierwszym zdaniu jakieś brednie, a w drugim truizmy.

Pogratuluj Królewskiemu....

A co jest winny Królewski, że prezes TS wylazł przed szereg?
Brednie to były twoje opinie po informacji o urazie Dudy szamanie.
Czego papudroku nie rozumiesz jak ktoś w temacie "Polityka transferowa Wisły" po przedłużeniu kontraktu z kluczowym zawodnikiem pisze "Brawo" Mam Królewskiemu rowa wylizać jak Ty Markus Wolfy i Leszekpw nieśmiało wychodzący z nory?
Czy to robota Królewskiego?Pewnie tak,wszak do wypinania klaty do orderu jest pierwszy,gorzej że jak coś za.......i to udaje niewinnego.W normalnym klubie za takie sprawy odpowiada dyrektor sportowy,my mamy człowieka renesansu któremu potrzebne są tylko słupy żeby w razie czego było na kogo zwalić winę.
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 31.07.2024, 08:39
Ustalmy jedno: papudrok czy papudrak?
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 31.07.2024, 09:14
Polecam obejrzeć prezesa we wczorajszym hejt parku: https://www.youtube.com/live/xFfGKMl...adoCyDfND2Nvfi

Można sporo wyłowić, np. wyjaśniony plan na te narzędzia AI, skąd w ogóle pomysł na te dane (skuszenie inwestora), że usilnie pracuje nad inwestorem, rozmawia, można wyczuć między wierszami, że to chyba jeden z głównych celów Wisły obecnie i jego i ciężko się dziwić, biorąc pod uwagę potrzeby.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 31.07.2024, 10:02
No tak, Rodado podpisał i jest super gościem. Tylko ten Królewski wk...
Zjebane samopoczucie hejterkowych pajaców jak kryształ, framat, jaroo1, spowodowane przedłuzeniem Rodado (co jest niewątpliwą zasługą Królewskiego) bezcenne.

A jeszcze brednie, że Sukiennicki lepszy od Carbo a jak zagrał marnie to ślinotok z braku argumentów, także bezcenne.
Tu jakby nawet Królewski LM zdobył, będą brnąć dalej w hejt. Śmieszni są.

Prezesie Królewski gratulacje, działaj dalej, wierzymy w Ciebie.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 31.07.2024, 11:24
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Zjebane samopoczucie hejterkowych pajaców jak kryształ, framat, jaroo1, spowodowane przedłuzeniem Rodado (co jest niewątpliwą zasługą Królewskiego) bezcenne.

A jeszcze brednie, że Sukiennicki lepszy od Carbo a jak zagrał marnie to ślinotok z braku argumentów, także bezcenne.
Tu jakby nawet Królewski LM zdobył, będą brnąć dalej w hejt. Śmieszni są.

Prezesie Królewski gratulacje, działaj dalej, wierzymy w Ciebie.
To jeszcze raz,jak to było? "Rude, Kiko, Krolewski wypierd... Nie wierze w ten zespol, tego trenera"

I ty hiszpański obciągaczu masz czelność pisać coś o hejcie ?Nie dalej jak kilka dni temu już prułeś się coś do Moskala.Pluje na takie chorągiewy.

Ps.Przecież ty ponoć masz mnie w ignorowanych to po uj czytasz te posty?
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 31.07.2024, 11:27
wierność83 napisał(a):Wyświetl post
Można sporo wyłowić, np. wyjaśniony plan na te narzędzia AI, skąd w ogóle pomysł na te dane (skuszenie inwestora), że usilnie pracuje nad inwestorem, rozmawia, można wyczuć między wierszami, że to chyba jeden z głównych celów Wisły obecnie i jego i ciężko się dziwić, biorąc pod uwagę potrzeby.
Ciekawa była wypowiedź o tym, że nowego inwestora będzie namawiać na powiększenie kapitału zakładowego, a niekoniecznie wykupienie jego akcji.

Chyba się JK spodobało to prezesowanie.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów