|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Poza tym czy miała miejsce jakaś reakcja właściciela? Przecież on nawet słowa nie powie, czyli bierze to na klatę. I dokładnie tak jak napisałeś, niech się bawią ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
....a, kto bogatemu zabroni?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Właśnie spiker na stadionie czyta wytyczne UW co do zachowania podczas oprawy
Nie wiem na co tu niektórzy liczą ale porzućcie złudzenia ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Da się zrobić mega fajną atmosferę na stadionie bez odpalenia zimnych ogni?
Panie Jarek, jeśli Pan to czasem czytasz - daj już spokój z kubkami, to się naprawdę nie sprawdza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|||
|
Kolego MaLk,
Swego czasu (po spektakularnym stwierdzeniu, że Cię nie interesuje czy ktoś coś w innym miejscu zepsuł czy nie bo Ty oceniasz tu i teraz) myślałem, że jesteś standardowym konsultantem/analitykiem. Dużo wiedzy teoretycznej i dobre chęci, ale brak umiejętności przełożenia tego na realne życie. W sumie przypadek raczej pozytywny choć czasami irytujący. Po tym co zrobiłeś teraz już tak nie myślę. To raczej będzie prawnik z zacięciem biznesowym prawda? Czyli spora wiedza o przepisach, tendencja do manipulacji i wykrzywiania rzeczywistości oraz totalny brak zasad. Usiłujesz tu sugerować, że zarzuciłem naszemu Prezesowi oszustwa księgowe i nie potrafię się z tego wytłumaczyć. No to zobaczmy jak było. Poniżej post od którego się wszystko zaczęło.
Obrzydliwa manipulacja obliczona na to, że rozmówca (a tym bardziej czytelnik) nie będzie miał czasu grzebać po archiwach. Co do reszty to ktoś tu ostatnio napisał, że pseudo eksperci od trenowania i zarządzania drużyną są jedną z przyczyn stanu w jakim znajduje się klub. Te wszystkie inteligentne inaczej Markusy czy Drozdy zapatrzone w hiszpańskość i zap…dol, chwilowo usatysfakcjonowane chaotycznymi ruchami klubu i usprawiedliwiające każdy bezsens jego działania. Nazwał ich szkodnikami czy jakoś podobnie. Ty jesteś dokładnie tym samym w kwestiach biznesowych. Relatywizujesz jawne kłamstwa, ściemy i mataczenia właściciela klubu w innych obszarach twierdząc, że jakoby nie ma to wpływu na jego działania w Wiśle. Relatywizujesz dziadostwo leżące u podstaw tej całej bajeczki usiłując żenującymi argumentami (o braku przedstawiania się na anonimowym forum) bronić poziomu audytora, który jest tak żenujący, że nawet konto mailowe ma na bezpłatnej wp i nie zdołał własnej domeny zakupić. Relatywizujesz łamanie obowiązków informacyjnych opowiadając, że przecież nie on jeden łamie a sądy ledwie zipią więc konsekwencji nie będzie, ewentualnie przywołujesz triki prawne pozwalające opóźnić publikację (z których korzystają Ci którzy mają coś do ukrycia). Właśnie tacy jak Ty robią wodę z mózgu mniej wykształconym/doświadczonym kibicom i pomagają ich oszukiwać bajeczkami i mitami. I jeszcze pomawiasz innych stosując obrzydliwe manipulacje (o czym wyżej). Mega to słabe. |
||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Jeszcze dowalili za Rapid 8k euro za blokowanie schodów i wyjść ewakuacyjnych. Dziwi mnie, że nie było ani raz komunikatu, aby zając swoje miejsca i udrożnić przejścia. Już kiedyś to przecie u nas słyszałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Te kary wszystkie raczej wpisane w planowane koszty więc nie ma co robić większej dramy. Mówił wczoraj JK w wywiadzie, że po prostu kary będą i trzeba je zaakceptować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Za te pieniądze można byłoby sprowadzić kolejnego Omraniego, albo trzech... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Te kary za blokowanie przejść są wliczone. Te bardziej okazałe za race raczej nie.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A biorąc pod uwagę że kasa z UEFA idzie na Mandziarę... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Tam już jakaś część była spłacona. I widać kasa to nie problem chyba skoro złożyliśmy ofertę za Mokrzyckiego ŁKS-owi (wg. P. Koźmińskiego). Inna sprawa, że ŁKS chce 250k eur.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Szkoda że nie chcą miliona E.
![]() ![]() ![]() ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ma ktoś zdjęcia racowiska z meczu z Rapidem ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
UW zablokowała możliwość robienia zdjęć na wypadek gdyby jakiś piknik/sezonowiec chciał się ogrzać w ich blasku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
Live z briefingu z Królewskim (o 20:30)
https://www.youtube.com/watch?v=1Vk2F3o7qm4 ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Co zaś...?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
Jak o czym? Otrzymaliśmy ofertę nie do odrzucenia za Angela, dla dobra klubu oraz zawodnika postanowiłem ją zaakceptować.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyznaje - Jaro, jak ty żeś mnie zaimponował teraz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Hm.... Na początku byłem pewny, że chodzi o odejście Angela a tu taka niespodzianka... W sumie, to się wzruszyłem mocno. Duża miła niespodzianka! Brawo Angel.
Ale to pokazuje, jak Wielki to jest klub. Ps Pytanie dziennikarza czy coś się zmieni w sprawie "haraczu" jako Wisła płaci miastu było w punkt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
Jestem w szoku.
Wygląda na to, że ktoś zakulisowo sypnął na jego kontrakt, bo nie wierzę, że byliśmy w stanie finansowo dorównać ofercie Azerów. Generalnie miły wieczór ![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Online |
|
|
Brawo Prezesie Królewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
no nie wierzę ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Brawo prezes, po falstatcie, jakies wojenki z PZPNem, butne gadki etc ewoluował, wyciaga wnioski, uczy się - byle tak dalej.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cóż, rzadko w Wiśle dostajemy informacje które tak bardzo cieszą serce kibica. Tyle chyba wystarczy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.07.2024 o godz. 20:24.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Pieniążki, dobre samopoczucie, rodzina, miasto, kibice, klub. Wszystko to ważne, ale gdzieś na drugim, albo nawet pierwszym planie musi być przekonanie, że w tej szatni, z tą drużyną i sztabem jest sens dalszej pracy. Na pierwszy rzut oka nieoczywiste, ale skoro podpisał to znaczy, że takie przekonanie jest i bardzo mnie to cieszy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawsze można podejrzewać, że chodzi o podbicie ceny za transfer, ale cieszmy się chwilą
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Plus tam nie ma opcji (min release clause) to jest najwiekszy mindfuck i gest ze strony Rodado.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szok, ale chociaż pozytywny ![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|