|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Skoro ten Biedrzycki klocek, to jeszcze jednego obrońce środkowego, błagam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Fazlagić zostanie do końca kontraktu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Chociaż.. Kwiecień mógłby być tak miły po raz kolejny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
mają kontrakt, a znajdź klub kto da Młyńskiemu czy Fazlagiciowi taki kontrakt jak ma w Krk dlatego jedyny sposób na pozbycie się ich to rozwiązanie kontraktu za porozumieniem czytaj za wypłacenie odpowiedniej części uposażenia, które pozostało do końca kontraktu ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Była szansa na pozbycie się etatowego ławkowicza Łasickiego w lecie, to nie, bo my naszych nie zostawiamy w potrzebie (a przecież Łasicki nie miał poważnej kontuzji typu zerwane ACLe, tylko operację łąkotki).
Jakoś nigdy to nie działa w drugą stronę i są takie Fazlagice, dymające nas na spore pieniądze, w zamian dając absolutne zero. Kontrakt Urygi to wiadomo, dla niego fundusz emerytalny, dla nas jeszcze 2 lata utrzymywania gracza, który w tym momencie może by się łapał na II/III ligę. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej 100%. Dostał kontrakt życia - jeden z większych wałów transferowych ostatniego dwudziestolecia w Wiśle.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to dokładnie jak z Jovaniciem, zwłaszcza tym drugim, który z tego co pamiętam sądził się z nami o kasę i oszywiście musieliśmy mu ją potem oddać z %
Powód: słuszna uwaga Karheropa :)
Ostatnio edytowane przez emjot : 26.07.2024 o godz. 12:53.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Znów piszą o Krzyżanowskim w Torino ...
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-n...ia-klub/246079 Tym razem na podstawie wczorajszego twitta włoskiego dziennikarza ze SkySport https://x.com/DiMarzio/status/1816579781200347285?mx=2 ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Wiem, że nie można kopacza z ważnym kontraktem wystawić za drzwi i przestać mu płacić, wielokrotnie tonowałem tu radość kolegów, którym się wydawało, że rozwiązanie kontraktu tzn. podali sobie ręce i kopacz grzecznie wyszedł z pustymi kieszeniami i spuszczoną głową.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 26.07.2024 o godz. 18:47.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z Cebanu sobie coś pomyliłeś, jego po dwóch latach kupil od nas Rubin Kazan, Wisła na jego zatrudnieniu nie straciła, dużo nie pograł ale był bardzo młodym bramkarzem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
mea culpa ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, to była ciekawa transakcja. Bogata drużyna kupiła naszego rezerwowego bramkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
sytuacja z Łasickim to komedia, sporo osób myśli, że on nadal leczy poprzednią kontuzje.. nie on wyzdrowiał, ale znowu się uszkodził przed sezonem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę że większość ludzi osób już dawno spisała go na straty i nie liczy w kadrze.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Hiszpańskiej inkwizycji ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z bólem zębów oglądnąłem mecz Kotwicy, żeby jeszcze raz popatrzeć na Polaka
całe szczęście, że prezes Kotwicy się uparł, żeby go nam nie sprzedawać bo to jest taka nieco lepsza wersja Krzyżanowskiego: lepszy w ataku niż w obronie w obronie zrobił na 16 metrze 3 takie straty, że szkoda nawet gadać jedna prawie skończyła się golem dla Tychów ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
na tym forum login ponizej 2020 - powinien byc blokowany- aaaaaa przepraszam - , inne czasy - chlystki maja najwiecej do gadania i zasmiecania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ale że Witalis chłystkiem ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Otóż ja przed wielu laty,
Gdym był młody i bogaty, W ciągu jednej tylko wiosny Zasadziłem tutaj sosny, Buki, dęby - niemal wszystko, By kibicom dać schronisko! Dla was szereg lat z zapałem Drób w kurnikach hodowałem, Dla was w chlewach tuczę wieprze, Byście mieli życie lepsze. Jestem waszym dobrodziejem, A sam nie śpię, a sam nie jem, Tylko myślę dniem i nocą, Jak Wiślakom przyjść z pomocą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...sacyjny-powrot
Chyba nikt tego specjalnie tu nie komentował. Jonas David - tego typu zawodnika (profilem) potrzebujemy, ale nigdy nie wiadomo na jakim poziomie zgruzowania go zastaniemy Marcelo - fajne bajki, żeby podgrzać kibiców choć nie zdziwilbym się jakby faktycznie do niego zadzwonili. Nie wiem czy ktokolwiek na jego miejscu babrałby się w 1 ligę Polska. Sportowo wg opinii z Australii jeszcze by się obrobił.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 12.08.2024 o godz. 12:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zresztą podjarka była tym Węgrem a jak przyszło co do czego ![]() póki co Łasicki wraca do treningu wzmocnienie ławki się szykuje. I to darmowe ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jeśli tylko Marcelo nie jest zapuszczony fizycznie, to po prostu nie wyobrażam sobie, żeby mógł być gorszy od Alana czy Wiktora.
Łasicki do gry będzie gotowy za 3-4 tygodnie, więc tak czy siak potrzebujemy kogoś w miarę szybko podpisać i mieć chociaż iluzję poczucia bezpieczeństwa na stoperze. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Potrzebujemy szybkiego stopera do grania z wysoką ustawiona linia obrony
Najlepiej lewonoznego Marcelo nawet w swoim prime time szybkością nie imponował ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|