The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2024, 18:31
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Ja bym chętnie przeczytał jakieś mądre opracowanie charakteryzujące zetki w piłce nożnej. Bo czasem zetki mają rację, tylko że niestety czasem ich dobrostan ma się realizować kosztem innych.
ja myślę że patrząc na nasze sukcesy z młodzieżą pytanie wonderkida było cokolwiek zasadne, obawiam się że "to jest wielka Wisła młody, uwal się na kojo i rób swoje, taki mamy na ciebie plan" już dawno nie działa, może Urbański przyśle pocztówkę z fazy grupowej jakiegoś europejskiego pucharu

Patryko napisał(a):Wyświetl post
Plan jest taki, że przestajesz się kopać po czole i wtedy możemy porozmawiać o ławce rezerwowych i wejściu na ostatnie 5 minut przy wyniku 3-0 dla Wisły. W przeciwnym razie życzymy powodzenia w odbudowywaniu kariery w Dalinie Myślenice.
o właśnie
nie podoba się? po ryju, do rezerw (albo do CLJ bo akurat musimy się utrzymać), a jak nie to rozwiązanie kontraktu (najlepiej z wypłaceniem rocznej pensji z góry i jeszcze coś kopsnąć dla agenta)
całuski, Drozd
Ostatnio edytowane przez Watts : 24.07.2024 o godz. 18:48.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów