The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2024, 17:22
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Czyli zgodnie z przewidywaniami - pięciomiesięczna pensja solidnego piłkarza poszła się rąbać bo kilku debili musiało się pochwalić piro. W takiej sytuacji klubu.
Szkoda słów.
Szkoda, że w Polsce żaden klub nie domaga się finansowych odszkodowań od tych kibiców, którzy swoimi zachowaniami doprowadzili do nałożenia na niego kar finansowych. Że brakuje możliwości ich wyegzekwowania. I nikt za swoją głupotę i czyny osobiście nie płaci.

Dlatego trwają nadal.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.07.2024, 17:27
azor napisał(a):Wyświetl post
Gratki dla półgłówków z UW. Zrzucicie się, czy standardowo umywamy rączki?
Ktoś powinien zareagować.

Jak?

Na kolejny mecz doliczyć kasę do biletów na C. I po problemie. 50 000/5000=50 euro

Jak będzie bilet na C po 235 zł to może do pustych łbów trafi ile kosztuje ich trwająca 3 minuty durna zabawa.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 24.07.2024, 17:36
emjot napisał(a):Wyświetl post
przepisy to przepisy
ma nie być piro jak jest to trzeba płacić
i debile nie mogą sobie dać na wstrzymanie...
jak będziesz całe życie dostosowywał swoje zachowania do odgórnych przepisów które cały czas będą się zmieniać i coraz więcej ograniczać, i nie będziesz tego kwestionował, to któregoś dnia obudzisz się w dystopii

Markus napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że w Polsce żaden klub nie domaga się finansowych odszkodowań od tych kibiców, którzy swoimi zachowaniami doprowadzili do nałożenia na niego kar finansowych. Że brakuje możliwości ich wyegzekwowania. I nikt za swoją głupotę i czyny osobiście nie płaci.

Dlatego trwają nadal.
sąd rozpatrzy tę sprawę zaraz po wypłacie odszkodowań za bojkot finału PP
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.07.2024, 17:42
Drozd napisał(a):

Jak?

Na kolejny mecz doliczyć kasę do biletów na C. I po problemie. 50 000/5000=50 euro

Jak będzie bilet na C po 235 zł to może do pustych łbów trafi ile kosztuje ich trwająca 3 minuty durna zabawa

Odważne założenie, że wszyscy na stadionie płacą za bilety
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.07.2024, 17:46
Watts napisał(a):Wyświetl post
jak będziesz całe życie dostosowywał swoje zachowania do odgórnych przepisów które cały czas będą się zmieniać i coraz więcej ograniczać, i nie będziesz tego kwestionował, to któregoś dnia obudzisz się w dystopii

sąd rozpatrzy tę sprawę zaraz po wypłacie odszkodowań za bojkot finału PP
pirotechnika, piłka kopana
i dystopia

sufit ci spadł na głowę bo wyłączyłeś tv włączyłeś mentzena albo na odwrót
ja .......ę
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 24.07.2024, 17:48
emjot napisał(a):Wyświetl post
pirotechnika, piłka kopana
i dystopia

sufit ci spadł na głowę bo wyłączyłeś tv włączyłeś mentzena albo na odwrót
ja .......ę
a coś na temat mistrzu?

klub jest pewnie tak samo dla kibiców, jak kibice dla niego - nie mam ochoty na długie dyskusje z ludźmi dla których aktywności które generują straty finansowe z powodu surowych i arbitralnych przepisów są jednoznacznie moralnie złe
napiszę tylko coś oczywistego: długofalowo oprawa meczów, rywalizacja i emocje wokół piłki mogą wydatnie zwiększyć zainteresowanie i przychody - zwłaszcza w lidze, która nie może konkurować o uwagę (i piniondze, które tak kochacie) widza głównie poziomem sportowym

właściciel raczej nie ma z tym problemu skoro chętnie podaje dalej tiktoki z oprawami, co nie musi wynikać tylko z jego populizmu, a może i patrzenia dalej wzrokiem niż na epizodyczne kary, no i pieczenie z powodu tego, że ktoś się dobrze bawi i nie ma cepelii jak na siatkówce

Aalcman napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy wiesz i zrozumiałeś. Kara jest od UEFY czyli organizatora rozgrywek. Członkostwo w UEFA nie jest obowiązkowe i skoro zgadzamy się jako klub do niej należeć, to zobowiązujemy się do respektowania przepisów.
tak, tak, nie podoba się to załóż swój facebook, bank, internet, państwo i tak dalej. przerabiamy to w dziedzinach o wiele bardziej ważkich niż sport

a propos zakładania, jak będzie jakaś zbiórka na pokrycie kosztów tej przykrej sytuacji, dajcie znać - chętnie się dorzucę, bo w przeciwieństwie do Omranich będę wiedział, na co pójdzie
Ostatnio edytowane przez Watts : 24.07.2024 o godz. 17:56.
Odpowiedz cytując
Aalcman
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.07.2024, 17:49
Nie wiem czy wiesz i zrozumiałeś. Kara jest od UEFY czyli organizatora rozgrywek. Członkostwo w UEFA nie jest obowiązkowe i skoro zgadzamy się jako klub do niej należeć, to zobowiązujemy się do respektowania przepisów.
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 24.07.2024, 18:01
Drozd napisał(a):Wyświetl post

Jak?

Jak będzie bilet na C po 235 zł to może do pustych łbów trafi ile kosztuje ich trwająca 3 minuty durna zabawa.
Racja, ktoś powinien.

Raz pewien łysy prawnik z Chorzowa chciał zareagować, to mentorzy tychże łbów chcieli go wywieźć na taczkach i ostrzelali własny stadion.
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 24.07.2024, 18:20
Skarabeus napisał(a):
Ale komunistyczne bagienko znalazlo sobie zajebisty sposob na dojenie klubow na swoje sowite premie.
Serio tego nie kumam, ze nikt z tym nic nie probuje robic.

Komunistyczne? Jest odwrotnie, UEFA i FIFA są do cna kapitalistyczne. Wszystko sprowadza się do robienia pieniędzy, mnożenia pieniędzy, podbijania sum transferowych, za prawa do wizerunków, transmisji i czego tam jeszcze (i wymyślania nowych pól eksploatacji, które można sprzedać).

A źródłem tego, jedynym co naprawdę realne, jest to, że 22 facetów w krótkich gaciach biega po trawie za piłką. Czasem więcej, czasem mniej ludzi to ogląda i im kibicuje.

To jest kapitalizm do kwadratu, włączając w to zarabianie na biedniejszych krajach, które dostarczają taniej siły roboczej, choćby w postaci piłkarzy.

Watts napisał(a):

Jest system związkowy piłkarski, którego częścią jest Wisła. Chcesz grać, graj i stosuj się do zasad. Nie chcesz grać, nie graj. Możesz nawat zorganizować zawody gry w piłkę z piro w zębach. Ale to już inne puchary.

Jeśli coś tu jest dystopijnego, to że jesteśmy otoczeni ludźmi, którzy w odpowiedzi na jakiekolwiek zasady albo zdrowy rozsądek krzyczą "komunizm" albo "dystopia".
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.07.2024, 18:21
@Watts

Długofalowo to sobie może planować na ten moment Raków, Legia, Lech.

My żyjemy od pierwszego do pierwszego, pieniądze na te kary to pieniądze, których nie mamy. Właśnie uciekło z kasy 200k PLN, czyli zysk na czysto z jednego meczu (i to takiego lepszego, z widownią powyżej 15k widzów) na R22, których mamy w sezonie naście.

Żyjemy na kredyt, w tym sezonie może już nie być farta z 5 bańkami z nieba na koniec sezonu. Wyobrażasz sobie finansowo lato 2025 bez awansu do Esy?
Ostatnio edytowane przez Patryko : 24.07.2024 o godz. 18:26.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 24.07.2024, 18:22
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Jest system związkowy piłkarski, którego częścią jest Wisła. Chcesz grać, graj i stosuj się do zasad. Nie chcesz grać, nie graj. Możesz nawat zorganizować zawody gry w piłkę z piro w zębach. Ale to już inne puchary.

Jeśli coś tu jest dystopijnego, to że jesteśmy otoczeni ludźmi, którzy w odpowiedzi na jakiekolwiek zasady albo zdrowy rozsądek krzyczą "komunizm" albo "dystopia".
monopolizowanie dyscypliny sportu nie jest dla ciebie dystopijne?
pisałem o arbitralnych przepisach, cennik za różne grzeszki stopniowo się zaostrza tak jak i klasyfikacja grzeszków, i w końcu dochodzimy do ściany, w której ktoś uzna odpalenie rac za zbrodnię porównywalną do ciśnięcia w kogoś nożem z trybun, i do końca świata będzie bronił legalizmu dla bronienia "zasad"
jak ktoś nie rozumie konsekwencji ciągłego ustępowania, czy to w sporcie, czy w każdej dziedzinie życia (nie wyłączyłem TV bo go po prostu nie mam, emjot), to nie mamy o czym gadać

Patryko napisał(a):Wyświetl post
Żyjemy na kredyt, w tym sezonie może już nie być farta z 5 bańkami z nieba na koniec sezonu. Wyobrażasz sobie finansowo lato 2025 bez awansu do Esy?
proszę o niedramatyzowanie, bo na razie się okazało że gramy w pucharach dla wielkiej orkiestry Adama Mandziary, ale rozumiem że tamto nie wzbudzi porównywalnych kontrowersji

Weź wstań i walnij łbem o ścianę w imię oporu wobec ciągłego ustępowania ścianie miejsca na świecie.
spoko, jak wymyślisz jakieś rzeczowe argumenty to wróć
Ostatnio edytowane przez Watts : 24.07.2024 o godz. 18:51.
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 24.07.2024, 18:26
Weź wstań i walnij łbem o ścianę w imię oporu wobec ciągłego ustępowania ścianie miejsca na świecie.
Odpowiedz cytując
OnizukaTSW
Senior Member

Od: 08.2014

Stary 24.07.2024, 18:44
Ludzie nie są tacy głupi jak nam się wydaje, są o wiele głupsi. Idealnie pasuje do dużej części tego forum.
Odpowiedz cytując
OnizukaTSW
Senior Member

Stary 24.07.2024, 18:49
monopolizowanie dyscypliny sportu nie jest dla ciebie dystopijne?
pisałem o arbitralnych przepisach, cennik za różne grzeszki stopniowo się zaostrza tak jak i klasyfikacja grzeszków, i w końcu dochodzimy do ściany, w której ktoś uzna odpalenie rac za zbrodnię porównywalną do ciśnięcia w kogoś nożem z trybun, i do końca świata będzie bronił legalizmu dla bronienia "zasad"
jak ktoś nie rozumie konsekwencji ciągłego ustępowania, czy to w sporcie, czy w każdej dziedzinie życia (nie wyłączyłem TV bo go po prostu nie mam, emjot), to nie mamy o czym gadać

proszę o niedramatyzowanie, bo na razie się okazało że gramy w pucharach dla wielkiej orkiestry Adama Mandziary, ale rozumiem że tamto nie wzbudzi porównywalnych kontrowersji

spoko, jak wymyślisz jakieś rzeczowe argumenty to wróć

ja już się przyzwyczaiłem że tutaj wszyscy najmądrzejsi, ale jak komuś brakuje argumentów i tak reaguje, to raczej sobie nie pomaga
Ale ja tego nie mówię do Ciebie, tylko do reszty. Dalej popierajmy absurdy jakie uprawia UEFA, która jest organizacją de facto przestępczą, już nie mówię o tym jak niszczy stopniowo piłkę i nadmiernie hołduje lewicowo liberalnym poglądom. Żeby była też jasność, wiele rzeczy na C mi się w nie podoba, i dlatego na ten sektor od wielu lat już nie chodzę.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 24.07.2024, 18:51
--------------
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 24.07.2024, 18:52
OnizukaTSW napisał(a):Wyświetl post
Ale ja tego nie mówię do Ciebie, tylko do reszty. Dalej popierajmy absurdy jakie uprawia UEFA, która jest organizacją de facto przestępczą, już nie mówię o tym jak niszczy stopniowo piłkę i nadmiernie hołduje lewicowo liberalnym poglądom. Żeby była też jasność, wiele rzeczy na C mi się w nie podoba, i dlatego na ten sektor od wielu lat już nie chodzę.
o, przepraszam - i dziękuję
ja też nie chodzę na sektor C, i w nawiązaniu do tego co już było pisane przy okazji "bojkotu finału PP" (który się nie zdarzył, surprajz surprajz) o "bezzębnych" kibolach, uprzedzam że mam kompletne uzębienie
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 24.07.2024, 19:27
Racja, ktoś powinien.

Raz pewien łysy prawnik z Chorzowa chciał zareagować, to mentorzy tychże łbów chcieli go wywieźć na taczkach i ostrzelali własny stadion.
Zabawnym jest jak po długich latach inaczej można postrzegać powszechnie znienawidzonego Bednarza.

Bednarz miał rację, taka prawda. Brutalnie się o tym przekonywaliśmy przez lata.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
OnizukaTSW
Senior Member

Stary 24.07.2024, 19:33

Dlatego trwają nadal.
Arked napisał(a):Wyświetl post
Zabawnym jest jak po długich latach inaczej można postrzegać powszechnie znienawidzonego Bednarza.

Bednarz miał rację, taka prawda. Brutalnie się o tym przekonywaliśmy przez lata.
Czym innym jest odpalenie rac, a czym innym obrzucanie stadionu/boiska flarami bądź racami, za co powinny być surowe kary. Wracając do Bednarza - właściwie zdiagnozował problemy, sam zawsze byłem krytyczny wobec SKWK (zanim to było modne). Byłem też od samego początku zdecydowanym przeciwnikiem Sarapaty, Miska (od początku było to dla mnie delikatnie mówiąc podejrzane, że mu wynajęto siłownię, po tym co zrobił w 1998 roku powinien być na zawsze persona non grata w Wiśle) i rządów Sharksów. Niemniej popełnił on jeden podstawowy błąd, tj. obłożył zakazami klubowymi w zdecydowanej większości osoby, które nie miały nic wspólnego z obrzucaniem flarami stadionu, i już w tym momencie Bednarz pogrzebał jakiekolwiek szanse, aby zwyciężyć w tym konflikcie. Zwiększyło to skalę bojkotu i było de facto na rękę SKWK, którzy mogli odgrywać przedstawienie jak to rzekomo bronią uciśnionych.
Ostatnio edytowane przez OnizukaTSW : 24.07.2024 o godz. 19:42.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 24.07.2024, 19:35

Jeszcze zabawniejszym jest to, że w postrzeganiu wielu Bednarz do dziś jest wrogiem numer jeden.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 24.07.2024, 19:35

jak ktoś antagonizuje dużą część kibiców, w dodatku takich na których przynajmniej pod kątem frekwencji można zawsze liczyć, to nie jest dobrym prezesem przynajmniej już wiadomo, że wtedy, tak jak i teraz, nie chodzi wcale o żadną kasę i ekonomię, tylko o dopieczenie "bezzębnym"

w końcu za schyłkowej Marzenki ludzie walili na mecze jak zwykle, tak bardzo im przeszkadzała kombinacja gangsterki w gabinetach z niezłą grą, ciekawe ilu dzisiejszych wojowników o regulaminy UEFA wtedy też chodziło oglądać walkę o puchary

to jak to było z tym bojkotem PP? czy wszystko przebiegło bez większych zakłóceń też dlatego, że Jareczek malowany od razu zagrał ostro tak jak trzeba było zagrać zamiast przepraszać i ustępować?
Ostatnio edytowane przez Watts : 24.07.2024 o godz. 19:38.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 24.07.2024, 20:05
jak ktoś antagonizuje dużą część kibiców, w dodatku takich na których przynajmniej pod kątem frekwencji można zawsze liczyć, to nie jest dobrym prezesem przynajmniej już wiadomo, że wtedy, tak jak i teraz, nie chodzi wcale o żadną kasę i ekonomię, tylko o dopieczenie "bezzębnym"

w końcu za schyłkowej Marzenki ludzie walili na mecze jak zwykle, tak bardzo im przeszkadzała kombinacja gangsterki w gabinetach z niezłą grą, ciekawe ilu dzisiejszych wojowników o regulaminy UEFA wtedy też chodziło oglądać walkę o puchary

to jak to było z tym bojkotem PP? czy wszystko przebiegło bez większych zakłóceń też dlatego, że Jareczek malowany od razu zagrał ostro tak jak trzeba było zagrać zamiast przepraszać i ustępować?
Ty tak na poważnie? Czy nie wyłapałem ironii?
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 24.07.2024, 20:08
Ty tak na poważnie? Czy nie wyłapałem ironii?
nie, robię sobie jaja - Bednarz top bo stadion opustoszał na - ile to tam było? pół roku? ale przynajmniej patologii nie było
oglądanie porażek z Zawiszą w anturażu odgłosów jedzonych kiełbas i szmerku będę pamiętał na zawsze, oby kiedyś te czasy wróciły

a odpowiesz na pytanie czy śmigałeś na Marzenkową Wisłę?
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 24.07.2024, 20:38
nie, robię sobie jaja - Bednarz top bo stadion opustoszał na - ile to tam było? pół roku? ale przynajmniej patologii nie było
oglądanie porażek z Zawiszą w anturażu odgłosów jedzonych kiełbas i szmerku będę pamiętał na zawsze, oby kiedyś te czasy wróciły

a odpowiesz na pytanie czy śmigałeś na Marzenkową Wisłę?
Ale wiesz, że dla wykurzenia patologii nie byłoby przesadą nawet zamknięcie stadionu?

Po jakiś 10-12 latach wróciłem na stadion na baraż z Puszczą. Kibic sukcesu, sierota po Cupiale.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 24.07.2024, 20:39
Ale wiesz, że dla wykurzenia patologii nie byłoby przesadą nawet zamknięcie stadionu?
dzięki - tyle chciałem wiedzieć, nie mam więcej pytań

To dobrze, może przestaniesz bredzić. Większość ludzi dorosła, zmądrzała (w tym ja), a Ty i Onizuka zatrzymaliście się przez 20 lat w miejscu. Smutne.
gratulacje! to zaszczyt móc siedzieć z tobą na jednym forum i czerpać z tej krynicy mądrości
Ostatnio edytowane przez Watts : 24.07.2024 o godz. 21:10.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.07.2024, 21:05
dzięki - tyle chciałem wiedzieć, nie mam więcej pytań
To dobrze, może przestaniesz bredzić. Większość ludzi dorosła, zmądrzała (w tym ja), a Ty i Onizuka zatrzymaliście się przez 20 lat w miejscu. Smutne. To nie Ty mnie wyzywałeś na solo na stadionie ?

Bednarz miał rację w kwestii bandytów na trybunach, to że próbował na tym robić celebrycką i polityczną karierę to była jednak patologia. Co nie zmienia faktu że problem do końca nie zniknął, a debile z UW niszczą klub. Potem tych 200 tys. zł. na bank zabraknie na jakiś dług, ale co to obchodzi Sebixa z racą? On ma zabawę, płaci "ktoś inny". Socios, kibice, właściciel...
Ot, typowy pasożyt broniony przez oszołomów nadużywających niepasującej retoryki rzekomo prawicowej. Tyle że prawdziwa prawica nie popiera bezprawia, odpowiedzialności zbiorowej i socjalizmu, a my tu fundujemy kary za debili którzy muszą zaimponować podobnym sobie z Legii?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.07.2024 o godz. 21:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 24.07.2024, 21:11
Aalcman napisał(a):Wyświetl post
Członkostwo w UEFA nie jest obowiązkowe i skoro zgadzamy się jako klub do niej należeć, to zobowiązujemy się do respektowania przepisów.
W sumie to jest. O to rozbija się choćby spór antymonopolowy dotyczący superligi. Ale to inny wątek.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 24.07.2024, 21:16
A tak w ogóle to wierzycie w to, że ta ostatnia akcja z racami była możliwa do przeprowadzenia bez zielonego światła ze strony władz klubu? W takiej skali?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.07.2024, 21:19
MaLk napisał(a):Wyświetl post
A tak w ogóle to wierzycie w to, że ta ostatnia akcja z racami była możliwa do przeprowadzenia bez zielonego światła ze strony władz klubu? W takiej skali?
A Ty wierzysz że klub mógł ich powstrzymać? Bez sprowadzenia policji na stadion i rewizji osobistych?
Jak to sobie wyobrażasz?

BTW. ci co podniecali się wpisem UW nt. trenera nie powinni teraz się dziwić że ogon kręci psem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.07.2024 o godz. 21:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
OnizukaTSW
Senior Member

Stary 24.07.2024, 21:25

Dlatego trwają nadal.
To dobrze, może przestaniesz bredzić. Większość ludzi dorosła, zmądrzała (w tym ja), a Ty i Onizuka zatrzymaliście się przez 20 lat w miejscu. Smutne. To nie Ty mnie wyzywałeś na solo na stadionie ?

Bednarz miał rację w kwestii bandytów na trybunach, to że próbował na tym robić celebrycką i polityczną karierę to była jednak patologia. Co nie zmienia faktu że problem do końca nie zniknął, a debile z UW niszczą klub. Potem tych 200 tys. zł. na bank zabraknie na jakiś dług, ale co to obchodzi Sebixa z racą? On ma zabawę, płaci "ktoś inny". Socios, kibice, właściciel...
Ot, typowy pasożyt broniony przez oszołomów nadużywających niepasujalącej retoryki rzekomo prawicowej. Tyle że prawdziwa prawica nie popiera bezprawia, odpowiedzialności zbiorowej i socjalizmu, a my tu fundujemy kary za debili którzy muszą zaimponować podobnym sobie z Legii?
Mienisz się prawicowcem, a popierasz PiS, który jest mocno socjalistyczny �� Pamiętam Twoje posty jak o tym pisałeś. Może jeszcze stwierdzisz, że popierałem SKWK pomimo tego, że od wielu lat byłem ich przeciwnikiem, bo już wtedy dostrzegałem, jak to z nimi jest naprawdę. Już nie rób z siebie takiego najmądrzejszego, już nie mówię o tym, że gdy ktoś ma "czelność" skrytykować Twoje jedynie słuszne poglądy, to w wielu przypadkach od razu atakujesz ad personam i wyzywasz. Co do kar za race, to można byłoby wprowadzić rozwiązanie, że kibice z sektora C dopłacają po 10 złotych (w tym przypadku w ciągu 4-5 meczów kara zostałaby opłacona, myślę że problemu z tym nie byłoby).

PS. Żeby była jasność, nie popieram zasadniczo żadnej partii.
Ostatnio edytowane przez OnizukaTSW : 24.07.2024 o godz. 21:33.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 24.07.2024, 21:31
OnizukaTSW napisał(a):Wyświetl post
Mienisz się prawicowcem, a popierasz PiS, który jest mocno socjalistyczny �� Pamiętam Twoje posty jak o tym pisałeś.

PS. Żeby była jasność, nie popieram zasadniczo żadnej partii.
Nie mienię się prawicowcem tylko konserwatystą z poglądami prorynkowymi. A wybieram z tego co jest akurat na rynku politycznym. Nie próbuj mnie wpisywać w kalki myślowe które porządkują świat większości imbecyli. To tak jakby napisać że KO jest liberalna albo wolnorynkowa więc powinna mi pasować, bo przecież tak ją przedstawiają lemingom w TVN-ie
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.07.2024 o godz. 21:35.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów