The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2024, 11:54
Ja w pełni doceniam sponsorów, ale jestem po prostu zmęczony tymi ciągłymi zapowiedziami bez pokrycia, obietnicami.. Ileż można. Miały być plany 3-letnie, miały być narzędzia AI pokazane na zewnątrz i wyjaśnienie jak szukają zawodników, miało być 6 jakościowych transferów, rok temu mówił u Karcza, że rozmawia z wymarzonymi inwestorami, i co, cisza.. mieli się nie spieszyć z dyrektorem sportowym, ale jednak jest bardzo szybko (to dobrze akurat) i tak można mnożyć. Rozumiem, że ktoś chce robić dobry PR w kontekście klubu, ale niechże pójdą jakiekolwiek zmiany i czyny za tym. A tak powstaje wrażenie, że tu jest ciągłe kolorowanie rzeczywistości wbrew jakimkolwiek faktom i realiom.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 06.07.2024, 12:04
Nie chce ci się bo cyferki trzeba jakoś uzasadnić. A brednie które wypisujesz zawsze można potem skwitować "jaja sobie robiłem ".

Rude wygrał puchar polski. Więc oby każdy kolejny trener tak się nie sprawdzał. .
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 06.07.2024, 12:05
Cytat:
Ja w pełni doceniam sponsorów, ale jestem po prostu zmęczony tymi ciągłymi zapowiedziami bez pokrycia, obietnicami.. Ileż można. Miały być plany 3-letnie, miały być narzędzia AI pokazane na zewnątrz i wyjaśnienie jak szukają zawodników, miało być 6 jakościowych transferów, rok temu mówił u Karcza, że rozmawia z wymarzonymi inwestorami, i co, cisza.. mieli się nie spieszyć z dyrektorem sportowym, ale jednak jest bardzo szybko (to dobrze akurat) i tak można mnożyć. Rozumiem, że ktoś chce robić dobry PR w kontekście klubu, ale niechże pójdą jakiekolwiek zmiany i czyny za tym. A tak powstaje wrażenie, że tu jest ciągłe kolorowanie rzeczywistości wbrew jakimkolwiek faktom i realiom.
Dobry pijar to też kłamstewka i robienie dobrej miny do złej gry ale jeśli cały pijar się opiera na kłamaniu, wymyślaniu bajek to to już idzie w drygą stronę i tym ubarwianiem gościu ośmiesza i dyskredytuje Wisłę.
I to widzą ludzie ze środowiska i przecież każdy się brzydzi tu pracować. Pozostało nam opieranie się na legendach a na dyrektora sportowego zrobić Bashę. Wczesniej jak się trafił Kiko to pozostało na trenera ściągnięcie ziomeczka - Rude, a teraz jak trzeba było szukać samemu trenera to jedynie legenda Moskal pozostał do wyboru.

Kto poważny, który się szanuje i nie czuje do Wisły sentymentu albo jest akurat ziomkiem kogoś (Kiko - Rude) chciałby tu pracować?
Pozostaje jeszcze opcja, że ktoś się nabierze (z zagranicy) i po pół roku wypierdala (tak jak Rude) jak się skapnie jak działa Wisła i jaki świr jest z Królewskiego.

Cytat:
Rude wygrał puchar polski. Więc oby każdy kolejny trener tak się nie sprawdzał. .
Ta? A ja myślałem, że nie zrealizował podstawowego celu jakim był awans, ba nawet nie wszedł do baraży, nie wygrał 2 meczów pod rząd w żałosnej I lidze polskiej czym rozłożył na łopatki indolentów typu Sobol czy Wuja w rywalizacji o tytuł patałacha trenerskiego. No i osiągnął coś niesamowitego czyli najniższe miejsce w historii Wisły w lidze. Oby każdy kolejny trener miał takie wyniki to będzie wręcz niesamowicie, nie?
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.07.2024 o godz. 12:08.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 06.07.2024, 14:15
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jesteś przedstawicielem biadolącego frontu hejterów Królewskiego czego powyższe posty dowodzą. Sam sobie poszukaj. Podpowiem, że przy okazji wątku o zyskach ze zdobycia pucharu, kiedy szacowałem zyski z biletów na poziomie miliona z każdego meczu.
No wklej tego posta gdzie piszę coś o frekwencji albo sklej ....e manipulatorze.Pokaż jak znowu zrobiłeś z siebie durnia...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 06.07.2024, 15:12
krysztal napisał(a):Wyświetl post
No wklej tego posta gdzie piszę coś o frekwencji albo sklej ....e manipulatorze.Pokaż jak znowu zrobiłeś z siebie durnia...
Bredziłeś jak reszta biadolących, że na wygraniu PP zarobimy 5 mln i nic więcej, a wyliczenia Królewskiego były kolejnym pretekstem żeby się przypieprzać. Sam sobie poszukaj jak nie pamiętasz...

To były teksty w tym stylu.

Geniuszu rachunkowości,przypominam Ci,że wedle słów twojego pana 15-16 tyś głów jest potrzebne do wyjścia na zero.
Całkowicie od czapy.

A tu njus na temat firmy naszego prezesa.

https://gazetakrakowska.pl/jaroslaw-...ar/c2-18658715
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.07.2024 o godz. 16:40.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 06.07.2024, 17:32
Bredziłeś jak reszta biadolących, że na wygraniu PP zarobimy 5 mln i nic więcej, a wyliczenia Królewskiego były kolejnym pretekstem żeby się przypieprzać. Sam sobie poszukaj jak nie pamiętasz...

To były teksty w tym stylu.

Całkowicie od czapy.

A tu njus na temat firmy naszego prezesa.

Aleś ty głupi. Dawaj te posty a nie ....... że były "w stylu". I od razu zacytuj tego gdzie pisałem że "zarobimy 5 mln o nic więcej".

A co do artykułu to widzę że Karcz to już bezceremonialnie robi za tubę Zaskrońca. Tylko ciągle zapomina dodać na końcu "Artykuł sponsorowany"
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 06.07.2024, 17:59
Cytat:
Nie przypieprz się do niego, że mógł zrobić więcej . Jak zwykle.

O to, że nie wiadomo co z umorzeniem długu to pretensje do dziennikarzy, że o to nie pytają.

A co do zysków z pucharu.

Na dzisiaj z meczu "w wakacje z ogórkami no który nikt nie przyjdzie."

12000*50=600 000.

A Polsat ten nikogo nie interesujący mecz będzie pokazywał na trzech antenach w tym w otwartym kanale.
Drozd,

uposledzenie twojej logiki siegnelo zenitu. Robisz z niej kur&we na wspomagaczach.

Wina dziennikarzy, ze nie ma info o umorzeniach?
....A!!!! To klub powinien w komunikacie na FB, INSTA, STRONIE KLUBOWEJ, WSZYSTKICH SWOICH TUB PROPAGANDOWYCH takie info obwiescic.
Wiec wina tylko i wylacznie klubu jesli umorzenia byly a nikt o nich nie wie.

Ale znajac tego pa*ca na stanowisku prezesa... nie odpuscilby takiej okazji do brylowania

Co do reszty twoich wypocin. Nie pisalem nic na ten temat, wiec w polemike wchodzic nie bede.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 06.07.2024, 18:27
Aleś ty głupi. Dawaj te posty a nie ....... że były "w stylu". I od razu zacytuj tego gdzie pisałem że "zarobimy 5 mln o nic więcej".

A co do artykułu to widzę że Karcz to już bezceremonialnie robi za tubę Zaskrońca. Tylko ciągle zapomina dodać na końcu "Artykuł sponsorowany"
Już Ci tłumaczyłem nie chce mi się. Natomiast w każdej chwili możesz przyznać że szacunki Królewskiego w temacie zysków z wygrania pucharu wcale nie były fantazją. To wyjaśni temat.

Natomiast co do artykułu. Jak ktoś zrobił aferę z wpisania nas na listę zakazu transferu, to biadolący dyskutowali zawzięcie. Teraz wolę przemilczeć temat?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.07.2024 o godz. 19:49.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 06.07.2024, 18:44
Nie wiem, czy są tu jeszcze specjaliści, według których Wisłę powinien przejąć fundusz-krzak Mada.

Może skomentują najnowsze wiadomości.

Ja sam myślałem, że minie jakies 4-5 lat zanim dojdzie do bankructwa Lechii.
Jednakże wyglada na to, że rzeczywistość (oraz Mada z panem Urferem na czele) przebiła moje oczekiwania xD

https://x.com/kiewiczkrz/status/1809...yRtVzzCkm1somg
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 06.07.2024, 18:50
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, czy są tu jeszcze specjaliści, według których Wisłę powinien przejąć fundusz-krzak Mada.

Jednakże wyglada na to, że rzeczywistość (oraz Mada z panem Urferem na czele) przebiła moje oczekiwania xD

Oczywiscie że są (osobiście się do nich nie zaliczam) każdy jeden hejter Krolewskiego dalby sie za MADE pociąć
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 06.07.2024, 18:53

Ale co tu komentować? Lechia wciągnęła ligę nosem, za parę dni zaczynają pierwszy mecz w Ekstraklasie, a my zaczniemy trzeci sezon w pierwszej lidze. Żaden piłkarz kontraktu nie rozwiązał, świat toczy się dalej. Tylko ich świat będzie się toczył w Ekstraklasie, a nasz w pierwszej lidze.

Nie wiem czy są tu jeszcze wyznawcy JK, według których Wisłę dalej powinien prowadzić i może skomentują to, dlaczego nie ma umorzenia długu, który JK obiecał umorzyć.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 06.07.2024, 19:12
Poki co noname tworzy sobie historie fantastyczna piszac .......ety na X. Nikt inny tego nie potwierdza, nie ma zadnych informacji zeby cokolwiek sie w Lechii dzialo.
Jak sie zacznie cos oficjalnie dziac bedzie mozna o tym dyskutowac.

Ja bym sie nie zdziwil jakby to byl bot krolewskiego <smiech przez lzy>

Poki co: Lechia po roku w 1 lidze jest w Eklapie. Rozje$(bala nas 3:1 na naszym stadionie.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 06.07.2024, 20:03
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Poki co noname tworzy sobie historie fantastyczna piszac .......ety na X. Nikt inny tego nie potwierdza, nie ma zadnych informacji zeby cokolwiek sie w Lechii dzialo.
Jak sie zacznie cos oficjalnie dziac bedzie mozna o tym dyskutowac.

Ja bym sie nie zdziwil jakby to byl bot krolewskiego <smiech przez lzy>

Poki co: Lechia po roku w 1 lidze jest w Eklapie. Rozje$(bala nas 3:1 na naszym stadionie.
Kiedy my tonęliśmy pod rządami najwierniejszych, przez pół roku nie było wypłat i nikt się nie skarżył. Tu będzie tak samo . Ale czy to świadczy że wszystko jest ok?

A firma naszego właściciela została właśnie wyceniona.

Zdecydowała się w nią zainwestować notowana na nowojorskiej giełdzie firma VTEX. Chodzi o dużą inwestycję, sięgającą 8,5 mln dolarów, która wycenia Synerise na kwotę ponad 120 mln USD.

Czyżby temat mało ciekawy?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.07.2024 o godz. 20:40.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 06.07.2024, 21:26
Kiedy my tonęliśmy pod rządami najwierniejszych, przez pół roku nie było wypłat i nikt się nie skarżył. Tu będzie tak samo . Ale czy to świadczy że wszystko jest ok?

A firma naszego właściciela została właśnie wyceniona.

Zdecydowała się w nią zainwestować notowana na nowojorskiej giełdzie firma VTEX. Chodzi o dużą inwestycję, sięgającą 8,5 mln dolarów, która wycenia Synerise na kwotę ponad 120 mln USD.

Czyżby temat mało ciekawy?
Kolego Ty jesteś taki głupi czy po prostu tak zaciekle bronisz wibratora ?
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 06.07.2024, 21:41
Drozd, przestan
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 06.07.2024, 21:43
Drozd broni ze wszystkim Zaskrońca. Markus ze wszystkim broni Hiszpanów.
Chyba widać ja na dłoni kto tu jest po co i jakie zadania ma przydzielone albo jakie ma choroby że tak .......i.
Jeden broni nieudacznika na stanowisku własciciela klubu, któremu nic oprócz kłamstw nie wychodzi, drugi broni broni projektu hiszpańskiego, który rozleciał się jak gówno ptasie w locie, Rude się skompromitował, uciekł jak szczur, Kiko cwaniaczek to samo, odszedł mimo, że za swoją nieudlnośc załatwił sobie automatycznie przedłużenie kontraktu, to samo Raton, któremu kolezcy rodacy załatwili przedłużenie kontraktu ale koniec końców został z klubu wypchnięty, lista nieudaczników, kalek i ludzi bez ambicji poszerzona została przez Eneko, Juncę, Villara. Z całego tabunu Hiszpanów wyróżnia się lekko Carbo (bo już obniżył loty), Rodado z zaciągu brzęczkowego oraz można by zostawić Alfaro.

Także markus podnieca się Hiszpanami bo dobrze gra jeden na 10 (Rodado), a drozd podnieca się Zaskrońcem bo ten przez przypadek załatwił sponsorów do jednego z najbardziej medialnych klubów w Polsce, z jedną z największych liczb kibiców na trybunach i przed tv. No coś dziwnie wyglądają te ich peany pochwalne dla takiego syfu.

Ale w Wiśle to normalne. WSH też było długo chwalone i mówiło się, że chłopaki wszystko dobrze robią. A gdyby się guru nie rozjebał to dalej on i rekiny były by ikonami na Wiśle.

PS z wpisów drozda można chyba jasno wywnioskować, że ten ma kompleks niższości z powodu bycia Polakiem. Dlatego jara się wszystkim co z zagranicy, szczególnie z zachodu. Zaskrońca widzi jako oświeconego Polaka, kogoś kto robi karierę, jest taki niepolski, inny, zahacza o bycie prawdziwym Europejczykiem z zachodu więc drozd mu robi loda na forum.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.07.2024 o godz. 21:46.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 06.07.2024, 22:15
Ja mam kompleks niższości? Buchachacha Nie koleżko ja mam ambicje uczyć się od lepszych, a nie gnuśnieć udając, że lepszych nie ma i chciałbym żeby podobną filozofię prezentowali w Wiśle.

PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Kolego Ty jesteś taki głupi czy po prostu tak zaciekle bronisz wibratora ?
To już z powodu tego że sprzedał część udziałów w swojej firmie to trzeba go bronić? Czyżby to kolejny wstyd? Ośmieszanie Wisły?

Zaciekle to się do niego przypieprzacie o byle co .

Nagle się okazuje, że jego marną firemkę amerykańce wyceniły na 480 mln PLN. Ale to pewnie musi być kolejne kłamstwo .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.07.2024 o godz. 22:21.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 06.07.2024, 22:24
Cytat:
Nagle się okazuje, że jego marną firemkę amerykańce wyceniły na 480 mln PLN. Ale to pewnie musi być kolejne kłamstwo .
Jakim trzeba być zjebem życiowym żeby niby tak wyśmiewać słowo "kłamstwo" w kontekście Zaskrońca czy osób, które te jego kłamstwa punktują w sytuacji gdy praktycznie co miesiąc wypływa jakiś gruby temat gdzie Zaskroniec coś obiecał i później temat przeminął, został rozmyty, zapomniany itd. Ostatnie grube tematy to umorzenie pożyczek, zmiana herbu klubu, robienie transferów przez AI, plan trzyletni. Jak na lipiec to jest mega, cały czas smród spod kamienia Zaskrońca się niesie. O podaniu kosztów dnia meczowego oraz dochodów nie wspominam, o tekstach na bodajże na początku kwietnia, że gruby Omrani stara się, robi formę i jest pracowity więc zapewne zaraz wskoczy do składu - gdzie za 2 czy 3 tygodnie zostanie dyscyplinarnie wy.......ony z drużyny za wpieprzanie pączków z żabki w czasie ramadanu - też nie wspominam.

Obecnie Zaskroniec takim idiotom jak drozd zapodaje swoje kolejne banialuki o 13-17 mln zł z PP. Zaskroniec ku uciesze idiotów odtrąbia kolejny sukces, on się tym PP masturbuje, super, że taki sukces był ale on teraz grzeje ten temat, eksploatuje, bo jako artysta kombinator musi się czymś pochwalić. Także wymyślił kolejną bajkę aby pół roku-rok mówić o PP, sukcesie i pokazywać ile ot milonów dzięki PP, a szczególnie dzięki jego super zarządzaniu zdobyła Wisła. Czego się można spodziewać dalej? Że nigdy żadnych obliczeń, zysków wynikających z PP nie poda konkretnych. Dzisiaj grzeje bajeczkę o 17 milionach, debile się cieszą. Za pół roku temat rozmyje ale w głowach imbecyli zostanie ta liczba 13-17 mln.

Jak widać rola drozda jest taka aby tę propagandę roztaczać i już od maja tu mówi, że Jaro załatwił Wiśle 13 mln. W sumie nie wiadomo skąd i jak ale jak do tych 5 mln się doda to i tamto, tu wpadnie tyle, z tych praw to pewnie tyle, biletów się sprzeda tyle, liczmy, że po 50 zł średnio, tam jeszcze ktoś kupi dwie kiełbasy zamiast jednej i mamy wszystko dokładnie wyliczone xd
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.07.2024 o godz. 22:27.
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 06.07.2024, 22:36
Za to twoja rola jest dokładnie odwrotna. Od plucia na Rude zanim jeszcze wysiadł z samolotu, po umniejszanie największego sukcesu Wisły od 14 lat.

Chcesz mieć dokładnie wyliczone to sobie sam wylicz, ale tobie się nie chce twoja rola to psuć powietrze... Gieniusz.

I pojmij propagandysto, że gdyby nie twoje brednie ja zupełnie bym się nie odzywał
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 06.07.2024, 22:41
Rude to jedna z największych kompromitacji trenerskich jaka w Wiśle była. Najgorsze miejsce w lidze w dziejach Wisły to nie jest największy sukces? Także o czym ty pieprzysz? Ciebie boli dupa, że wiedziałem jak się potoczy kariera Rude w Wiśle? Strzał w kolano, analityk z zagranicy zatrudniony na niecałe pół sezonu do obcej ligi, analityk, który przepracował jako trener 1,5 sezonu w dwóch klubach, w każdym się ośmieszył w Wiśle się wręcz skompromitował, nawet nie wchodząc do baraży. Gdyby np Sobol do baraży nie wszedł to by został na stosie spalony. Wtedy to byś .......ił o tych PMS, bagienku i układach.

Gościu, ty normalnie robisz e-laskę Zaskrońcowi ciągle pisząc tu jaki on jest zajebisty i wyciągając jakieś argumenty z dupy na poparcie tej tezy.
A Zaskroniec jaki jest każdy widzi, oszust i manipulator. Pieprzysz tu o bagienku polskim a bezrefleksyjnie bronisz układu, bronisz oszusta i kłamcy. Weź się lecz po prostu.
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 06.07.2024, 22:52
Do baraży nie weszliśmy bo w ostatnich trzech meczach złapaliśmy 4 czerwone kartki, więc przestań pitolić, jeszcze na 2 mecze do końca była szansa na 3 miejsce. Więc skończ z tą defetystyczną propagandą. Wygraliśmy PP, gramy w pucharach. Mamy porządnego trenera. Trzeba trzymać kciuki, a nie biadolić i psuć powietrze. Planu się domagasz? Żebyś mógł pieprzyć że to tylko gadanie? Otrząśnij się
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 06.07.2024, 22:57
Co za żenada, żeby sobie tłumczyc jak to jeszcze w lidze było dobrze no ale te czerwone kartki obrzydliwe...
Trzeba trzymać kciuki za dalsze niszczenie klubu przez Zaskrońca. 4 sezon w I lidze będzie smakował wyśmienicie. Mamy super trenera, ten sezon to będzie rozwałka cieniasów w I lidze. Ważne że taki super trener jest i cele ambitne, nieważne, że oprócz tego wszystko idzie komicznie, np skład na obóz i wzmocnienia. Na pewno tym razem się uda. W końcu nowy rok (sezon) nowa ja hehehe

Polskie bagno - Zaskroniec, drozd i markus w środku. Mega paka.

Cytat:
Planu się domagasz? Żebyś mógł pieprzyć że to tylko gadanie?
Słuchaj, ja mam w nosie ten plan, Zaskrońca i ciebie. Tylko napisałem, że Jerry obiecał i kłamał. I to jest własnie "tyko gadanie" to jego .......enie trzy po trzy.

Geneza panu trzyletniego:
- koniec maja Zaskroniec mówi o wielkim planie 3 letnim
-jak się później okazuje miał się on opierać głownie na trenerze, który miał kontrakt z klubem do czerwca xd
- tydzień po ogłoszeniu planu trzyletniego, Rude już w Wiśle nie ma ale Zaskroniec zapomina poinformować o aktualizacji planu/braku planu trzyletniego
- zgodnie z obietnicą, 30 czerwca ogłasza plan trzyletni. Mianowicie planu nie ma
- dodaje jeszcze, że Wiśle nie wychodza plany długoterminowe więc skupiamy się na każdym meczu oddzielnie od teraz

Co trzeba mieć w głowie żeby takie coś płodzić albo żeby takich bredni bronić. Przecież to już jest dwubiegunówka. I szacun za opieranie planu na gościu, któy miał kontrakt do końca miesiąca hahaha
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.07.2024 o godz. 23:07.
drozd:
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 06.07.2024, 23:01
Jaroo1
Weź chłopie głęboki oddech i napij się melisy na uspokojenie, bo się nakręcasz jak baba przed okresem.

Nie jesteś w stanie swojej opinii wyrazić bez ubliżania?

Ja akurat też o Rude mam inną opinię niż Ty. Uważam, że to mega dobry trener ale musi mieć szybkich, zwinnych i inteligentnych obrońców. Też mi zaraz zaczniesz przez neta ubliżać?
Ostatnio edytowane przez Książę Palownik : 06.07.2024 o godz. 23:04.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 06.07.2024, 23:08
Cytat:
Jaroo1
Weź chłopie głęboki oddech i napij się melisy na uspokojenie, bo się nakręcasz jak baba przed okresem.

Ja akurat też o Rude mam inną opinię niż Ty. Uważam, że to mega dobry trener ale musi mieć szybkich, zwinnych i inteligentnych obrońców. Też mi zaraz zaczniesz przez neta ubliżać?
Spokojnie, nie atakuj mnie. Ochłoń.

Tobie mogę napisać tylko tyle, że przykro mi, że Rude w żadnym klubie nie miał szybkich, zwinnych i inteligentnych obrońców.
drozd:
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.07.2024, 13:47
Jaroo1
Nie jest w stanie, ale nie tylko dlatego nie warto poświęcać temu chamskiemu hejterkowi nawet odrobiny uwagi.

Jest on największą kompromitacją tego forum po Koaliczku, gościem bez kultury i rozumu powiązanym z WSH, który od początku swojej działalności tutaj ma tylko jedno zadanie: opluwać i atakować Królewskiego bez względu na to, co robi lub czego nie robi, oraz podważać wszelkie dokonania i sukcesy Wisły.

Hejtuje klub i jego pracowników od miesięcy na potęgę.

Najbardziej boli go zdobycie przez Wisłę i zatrudnionych w klubie Hiszpanów Pucharu Polski, bo to największy sukces od 13 lat, który całkowicie przekreśla jego propagandę i narrację.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 07.07.2024, 14:02
Już Ci tłumaczyłem nie chce mi się. Natomiast w każdej chwili możesz przyznać że szacunki Królewskiego w temacie zysków z wygrania pucharu wcale nie były fantazją. To wyjaśni temat.

Natomiast co do artykułu. Jak ktoś zrobił aferę z wpisania nas na listę zakazu transferu, to biadolący dyskutowali zawzięcie. Teraz wolę przemilczeć temat?
Czekam na te posty. Chyba znowu zrobiłeś z gęby szambo manipulatorze
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 07.07.2024, 14:51
Czekam na te posty. Chyba znowu zrobiłeś z gęby szambo manipulatorze
To sobie czekaj, ale coś czuję, że nie długo sam napiszesz posta na którego czekasz .

Może odniesiesz się do faktu, że firma naszego prezesa jest warta prawie pół miliarda . Ja taką informację przyjmuję z zadowoleniem, a Ty?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 07.07.2024, 15:08
Co z tego, ze firma jest warta pol miliardia PLN jak wlasciciel jest golodupcem, bo cala wartosc tej firmy jest w zastawie za wczesniejsze pozyczki na x lat dzialalnosci bez zadnych zyskow?

Robisz z logiki kur&we na dopach
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 07.07.2024, 15:49
Jestem niemal w 100% pewny że w najbliższych miesiącach dojdzie do zmian wlascicielkich w klubie.
Odpowiedz cytując
OnizukaTSW
Senior Member

Od: 08.2014

Stary 07.07.2024, 16:46
Markus napisał(a):Wyświetl post
Nie jest w stanie, ale nie tylko dlatego nie warto poświęcać temu chamskiemu hejterkowi nawet odrobiny uwagi.

Jest on największą kompromitacją tego forum po Koaliczku, gościem bez kultury i rozumu powiązanym z WSH, który od początku swojej działalności tutaj ma tylko jedno zadanie: opluwać i atakować Królewskiego bez względu na to, co robi lub czego nie robi, oraz podważać wszelkie dokonania i sukcesy Wisły.

Hejtuje klub i jego pracowników od miesięcy na potęgę.

Najbardziej boli go zdobycie przez Wisłę i zatrudnionych w klubie Hiszpanów Pucharu Polski, bo to największy sukces od 13 lat, który całkowicie przekreśla jego propagandę i narrację.
I zarazem największe sportowe upokorzenie w dziejach klubu. Przypominam że tak nisko w tabeli jeszcze nie byliśmy w swojej 118 letniej historii. Puchar Polski, który niewątpliwie jest sukcesem to w zasadzie jedyny pozytyw, przy morzu upokorzeń z jakim mamy do czynienia od lat. Królewski nie ma żadnej sensownej wizji rozwoju klubu, długi rosną, większość transferów to szrot. Nie mówię już o jego dziecinnych zachowaniach i pajacowaniu na Twitterze. Z obecnymi władzami klubu nie widzę perspektyw na przyszłość. Za bardzo patrzysz zero - jedynkowo nadmiernie idealizując Hiszpanów.
Ostatnio edytowane przez OnizukaTSW : 07.07.2024 o godz. 16:51.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów