The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2024, 20:51
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Było coś takiego? Ludzie...na tym tt to nie można 24h opuścić, bo się człowiek gubi
Było i to regularnie. Rozliczanie słabo idzie, wejdzie alko i wiadomo. A to nie jest nawet top 10 polskich polityków w ostatnim półroczu...

Twitty z piątku po 17-tej trzeba trajtować z przymrużeniem oka.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
E tam... myslałem, że jest dużo gorzej
Obciachem jest że wdaje się w pyskówki z jakimiś leszczami na twitterze, forma też na poziomie naszej gry ostatnio.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.06.2024 o godz. 20:55.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.06.2024, 21:04
Dajcie spokój to nie jest do jakiejkolwiek obrony.

Natomiast cel został osiągnięty, efekty rządów JB i JK czyli 10 miejsce, brak struktur sportowych, domniemana katastrofalna sytuacja finansowa, szatnia wypełniona przepłaconym szrotem itd i sumujące to oświadczenie socios i UW poszły w kąt. Dziś wszyscy gadają tylko nocnej pyskówce.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 01.06.2024, 21:05
Te pijackie awantury na Twitterze są odzwierciedleniem miejsca Wisły po 5,5 roku od fałszywego odnowienia.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 01.06.2024, 21:09
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Dajcie spokój to nie jest do jakiejkolwiek obrony.

Natomiast cel został osiągnięty, efekty rządów JB i JK czyli 10 miejsce, brak struktur sportowych, domniemana katastrofalna sytuacja finansowa, szatnia wypełniona przepłaconym szrotem itd i sumujące to oświadczenie socios i UW poszły w kąt. Dziś wszyscy gadają tylko nocnej pyskówce.
A kto go tutaj broni?

Brak histerii i podejście na luzie to nie to samo co obrona alkotwittów. Ci co nienawidzą Królewskiego i tak będą po nim jechać bez względu na wszystko, ale nie każdy musi rwać koszulę na plecach i zawodzić bo się Królewski znowu trochę zbłaźnił na tt. Jak mniej więcej co miesiąc.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 01.06.2024, 22:41
Po tym co nasz dzieciak odjebał wczoraj na twitterze, jak widać listy czy stanowisko UW ma głęboko w piździe.

Kop się dalej z jakimiś pajacami na twitterze i rób jeszcze większe pośmiewisko z klubu. To czy zrobi z siebie jeszcze większego matołka to mi lata koło chu.ja bo i tak nikt gościa już poważnie nie traktuje. \
Ale jednak zarządza ten człowiek znaną marką..
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.06.2024, 22:58
Najpięniejsze w podejściu JK do wszystkich jest to jaką ma wdzięczność za akcję ratunkową z 2019 roku dla całej Polski. Przecież wtedy każdy pomagał i życzył dobrze. Niejeden jakaś kasę dołożył, zapewne wielu z tych co on obraża pomogli.
Gołodupiec przyszedł, wziął akcje za złotówkę, wypłynął dzięki dziesiątkom tysięcy ludzi, którzy jakiś grosz dołożyli do ratowania, a teraz się lansuje na tym wszystkim, udaje jedynego zaangażowanego, jedynego mądrego, wszechwiedzącego itd. Chamstwo jak s....esyn bije od tego człowieka.

Żeby on tu jeszcze bez kitu kasy swojej nawkładał, stracił majątek, finansował wszystko na bieżąco, to ..... Była by to jego zabawka poniekąd to by mógł pyskować. A tak to wozi się na tym, że Socios da kasę, ludzie na mecze chodza i dokłądają do tego gówna, sponnsorzy itp pomagają, wierzyciele kasy nie wołają na gwałt itd. Wielki szefo za nie swoją kasę
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 01.06.2024, 23:28
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Bez przesadyzmu, Jaro nigdy nie pozował na dyplomatę. Co w tym złego, że pokłóci się z belekim. Wisła ma dużo istotniejsze problemy niż tłiterowe pojedynki Królewskiego. Natomiast próba robienia z tego afery przez własnych kibiców to już jest właśnie podłość. W stylu powtarzania, że z Widzewem sędzia nam pomógł mimo że nie gwizdnął nam dwóch karnych i nie dał czerwa Widzewowi.

Jest duża grupa "kibiców" której bardziej zależy na dokopaniu Królewskiemu niż na interesie Wisły. To jest porażające.

Ten przekocór to było postawienie 5 pln z możliwością wygrania 100 pln. Nie zażarło bo "alkoholik, przyszedł się leczyć do meliny". Jeżeli rozumiesz co mam na myśli.
Jasne tak można myśleć mając wolne 5zł.
Jak jestem głodny jak uj i mam ostatniego piataka w kieszeni to idę kupić bułkę a nie wrzucam do maszyny bo może wygram 100 . Ale co się dziwić wibrator tu wyżebra tam wyżebra to co się będzie martwił.
Odpowiedz cytując
nieznajomy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 02.06.2024, 07:17
Jarosław Królewski właśnie powiedział, że "trener Rude poprowadzi najlepszy klub na świecie"

Przecież nikt normalny by tego nie napisał. To jest kompromitacja i dalsze robienie z naszego klubu pośmiewiska.

To już nie jest śmieszne....
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 02.06.2024, 07:37
nieznajomy napisał(a):Wyświetl post
Jarosław Królewski właśnie powiedział, że "trener Rude poprowadzi najlepszy klub na świecie"
trzeba jakoś przypudrować to, że po zdobyciu pucharu Rude jest bardziej potrzebny Wiśle niż ona jemu, obawiam się że w podobny sposób wydymali go piłkarze, z któych paru pewnie będzie teraz bujać się po Cyprach i Grecjach na tym sukcesie
podobnie trzeba będzie udawać, że algorytm znalazł gościa związanego z Wisłą, który zrobił dwa awanse z I ligi i przy okazji liznął pucharów, zamiast po fakcie uzasadnić jego kandydaturę zielonymi tabelkami w systemie

to dość przerażające, bo o ile trenerów można wykminić samemu i potem poprosić komputer o walidację swojego pomysłu, tak z piłkarzami wypada już mieć rozległą wiedzę w swojej (albo cudzej, np., nie wiem, dyrektora sportowego?) głowie o samym ich istnieniu i potencjalnej przydatności, inaczej będziemy poruszać się zupełnie po omacku
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.06.2024, 07:44
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Jasne tak można myśleć mając wolne 5zł.
Jak jestem głodny jak uj i mam ostatniego piataka w kieszeni to idę kupić bułkę a nie wrzucam do maszyny bo może wygram 100 . Ale co się dziwić wibrator tu wyżebra tam wyżebra to co się będzie martwił.
Jak sam jesteś głodny to kupisz bułkę i na jakiś czas masz spokój, ale kiedy masz do wykarmienia 40 osób? Wtedy zastanawiasz się czy nie warto zaryzykować tej bułki, dla możliwości wykarmienia wszystkich nie tylko siebie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 02.06.2024, 08:36
Drozd zalicza jeszcze większą degrengolade i zjazd jak Wisła Rude
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 02.06.2024, 09:28
Drozd,

podle to bylo jak krolewski przejal wiekszosciowy pakiet akcji, a nie to, ze kibice wstydza sie wypowiedzi prezesa ich klubu.
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 02.06.2024, 11:26
Mnie nawet bardziej o tego "prącia" czy wyszydzania z uczelni uderzył szantaż emocjonalny do użytkownika, który uchodzi za merytorycznego, zawsze obiektywnie analizuje tematy finansowe, coś w stylu: żeby się nie rozpedzał z tym, że kibice pomagają klubowi, bo w tym nie ma żadnej symetrii i jak on odejdzie to Wisła będzie w tragicznym położeniu...

I teraz o ile co do liczb zapewne ma rację i władował w to większy hajs, tak forma, otwieranie frontu z kibicami, gdzie oni są jedynym pozytywem całej sytuacji ostatnich lat, pisanie w takim tonie, jak dla mnie - niedopuszczalne.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 02.06.2024, 12:33
wierność83 napisał(a):Wyświetl post
Mnie nawet bardziej o tego "prącia" czy wyszydzania z uczelni uderzył szantaż emocjonalny do użytkownika, który uchodzi za merytorycznego, zawsze obiektywnie analizuje tematy finansowe, coś w stylu: żeby się nie rozpedzał z tym, że kibice pomagają klubowi, bo w tym nie ma żadnej symetrii i jak on odejdzie to Wisła będzie w tragicznym położeniu...

I teraz o ile co do liczb zapewne ma rację i władował w to większy hajs, tak forma, otwieranie frontu z kibicami, gdzie oni są jedynym pozytywem całej sytuacji ostatnich lat, pisanie w takim tonie, jak dla mnie - niedopuszczalne.
Zgadzam się że merytorycznie pewnie ma rację, ale w ogóle nie powinien wchodzić w dyskusję z pokemonami na tt, czy gdziekolwiek indziej.
Niech mu żona założy blokadę rodzicielską i jak widzi że otwiera flaszkę to mu wyłącza tt. Albo po prostu niech mu w piątek po południu prewencyjnie zabiera telefon, żeby nie wojował przez przeglądarkę.

Media społecznościowe uzależniają, a algorytmy są szkolone tak żeby podsuwać coś co wywoła maksymalnie negatywną reakcję bez straty użytkownika. Dodaj do tego alkohol i nieszczęście gotowe.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.06.2024 o godz. 12:36.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.06.2024, 13:11
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Drozd,

podle to bylo jak krolewski przejal wiekszosciowy pakiet akcji, a nie to, ze kibice wstydza sie wypowiedzi prezesa ich klubu.
Lepiej że przejął go Królewski niż Błaszczykowski. Bo do tego się szykowano. Przypomnij sobie jak prezes Nowak oskarżał Królewskiego o braki w kasie. Mimo, że wcześniej Królewski posadził go na stołku zamiast Jażdżyńskiego. Moim zdaniem wtedy Jaro otrzeźwiał. Fakt, że negocjatorem w rozmowach z niedoszłym inwestorem został Królewski a nie tandem Błaszczykowski Nowak. Wynikał z decyzji TJ czy się mylę?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 02.06.2024, 14:14
https://x.com/jarokrolewski/status/1797241518324936785

Cytat:
Krótko podsumowując ten sezon: głównym i najważniejszym dla nas celem, względem którego inne są poboczne był awans do Ekstraklasy. Nie udało się nam go osiągnąć, co jest naszą największą porażką. Gdybym miał dziś oceniać istotne powody dlaczego nie udało się tego zrealizować, to wymieniłbym: brak powtarzalności i regularności oraz brak koncentracji na detalach w naszej grze. Drużyna ze sztabem (RS i AR) udowadniała, że potrafi grać na odpowiednim poziomie, lecz nie potrafiła na tym budować serii, która zapewniłaby nam awans.
Wolfy, weź przeanalizuj Królewskiemu, że kłamie i nie wie, jaki był jego cel.

Dla niekumatych:
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...postcount=1845
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...postcount=1873

PS
https://forumwisly.pl/showpost.php?p...&postcount=238
Ostatnio edytowane przez Witalis : 02.06.2024 o godz. 15:23.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Stary 02.06.2024, 15:23
Szanowny Panie Prezesie,
dziękuje za podsumowanie.

Cytat:
głównym i najważniejszym dla nas celem, względem którego inne są poboczne był awans do Ekstraklasy. Nie udało się nam go osiągnąć, co jest naszą największą porażką. Gdybym miał dziś oceniać istotne powody dlaczego nie udało się tego zrealizować, to wymieniłbym: brak powtarzalności i regularności oraz brak koncentracji na detalach w naszej grze. Drużyna ze sztabem (RS i AR) udowadniała, że potrafi grać na odpowiednim poziomie, lecz nie potrafiła na tym budować serii, która zapewniłaby nam awans.

Nieśmiało jednak zauważę, że brak powtarzalności itd. to są skutki a nie przyczyny (powody). Skutki pierwotne bo skutkiem wtórnym jest oczywiście brak awansu. Jestem niezmiernie ciekaw co rozbudowany dział analizy danych, o którym jak czytam zabiegają największe kluby światowego futbolu, wskazał jako przyczynę braku koncentracji na detalach w naszej grze. Chętnie skonfrontuje to z przemyśleniami szarych kibiców, pozbawionych jak wiadomo szerokiej wiedzy, narzędzi i ogromnych zasobów intelektualnych jakie niewątpliwie drzemią w dziale analiz danych. Rozumiem, że tylko tajemnica handlowa uniemożliwia podanie do szerszej wiadomości jakie to "wielkie nazwy w światowym futbolu" (cokolwiek by to nie znaczyło) interesują się naszym działem analiz danych.

I na koniec nieśmiała uwaga. Od użycia słów "hospitality" czy "customer service" które mają swoje polskie odpowiedniki komunikat nie robi się mądrzejszy. Naprawdę, proszę wierzyć na słowo.
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 02.06.2024, 15:35
A to standard w jego wypowiedziach, który kontrastuje z wizerunkiem naukowca.

Na wiki jest napisane, że to jest doktorant na AGH. Może to jest tak, że on po prostu musiał poprowadzić jakieś zajęcia w ramach studiów doktoranckich, a w mediach zrobił krzyk, że jest wykładowcą?
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 02.06.2024, 16:58
Witalis napisał(a):Wyświetl post
A to standard w jego wypowiedziach, który kontrastuje z wizerunkiem naukowca.

Na wiki jest napisane, że to jest doktorant na AGH. Może to jest tak, że on po prostu musiał poprowadzić jakieś zajęcia w ramach studiów doktoranckich, a w mediach zrobił krzyk, że jest wykładowcą?
Aż sobie sprawdziłem i pierwsze przecieki na temat tego, że pisze pracę doktorską są z 2015 roku.

Szczęśliwie mamy właśnie połowę 2024 roku. Pomijając już fakt, że to w sumie wstyd dla takiego geniusza, tyle się z tym... bawić, to chyba do końca roku ma deadline na obronę. Ciekawe jak to wszystko ogarnie, zwłaszcza jak to pogodzi z (nad)aktywnością na tłiterze...
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Stary 02.06.2024, 17:33
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Aż sobie sprawdziłem i pierwsze przecieki na temat tego, że pisze pracę doktorską są z 2015 roku.

Szczęśliwie mamy właśnie połowę 2024 roku. Pomijając już fakt, że to w sumie wstyd dla takiego geniusza, tyle się z tym... bawić, to chyba do końca roku ma deadline na obronę. Ciekawe jak to wszystko ogarnie, zwłaszcza jak to pogodzi z (nad)aktywnością na tłiterze...
Zapewne ma zamiar bronić tego doktoratu tuż po tym jak „zadebiutuje z Synerise na Nasdaq”, żeby potem „jak równy z równym z IBM i Oracle” móc „usiąść przy stole przy którym decydują się losy świata”…

Ja p… wy dalej bierzecie te jego bzdury na poważnie?

On ma tyle wspólnego z AGH co z tym Nasdaq. Od co najmniej 2019 nie miał tam pół zajęć czy wykładu. Wyciera sobie twarz uczelnią mając do tego mniejsze przesłanki niż pan Kazio, który kafelki wykłada w kiblu w B-1. Oczywiście władze tej kiedyś prestiżowej uczelni w dupie to mają, że ktoś się wozi udając naukowca, ale one w sumie kompromitują się seriami od lat.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 02.06.2024, 18:39
BCGorlice napisał(a):Wyświetl post
On ma tyle wspólnego z AGH co z tym Nasdaq. Od co najmniej 2019 nie miał tam pół zajęć czy wykładu. Wyciera sobie twarz uczelnią mając do tego mniejsze przesłanki niż pan Kazio, który kafelki wykłada w kiblu w B-1. Oczywiście władze tej kiedyś prestiżowej uczelni w dupie to mają, że ktoś się wozi udając naukowca, ale one w sumie kompromitują się seriami od lat.
Ej, bez przesady, w końcu skończył na tej uczelni... hmmm... socjologię? Bo informatykę robił chyba na niezwykle prestiżowej WSZiB.

Ale tak na serio, czy on tam na AGH coś wykłada średnio mnie interesuje, natomiast nowe zasady chyba wymuszają zakończenie studiów doktoranckich rozpoczętych przed 2019 rokiem przed końcem tego roku kalendarzowego, inaczej wszystko przepada. Więc albo się weźmie za siebie i zrobi ten doktora teraz, albo... no, będzie musiał zaczynać wszystko od nowa, licząc się z tym, że ktoś mu to kiedyś wytknie w nocnych tłiterowych pojedynkach na to kto się lepiej na czymś zna i jak bardzo prestiżowe uczelnie kończył...

Normalnie bym nawet na ten aspekt nie spojrzał, bo nie rozliczam ludzi w ten sposób, ale to sam Królewski rozpoczął tę zabawę jakiś czas temu.
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Stary 02.06.2024, 18:46
Tak, ja pamiętam, że on publicznie Filipaka zaczepiał o nakę, a tamten był prof.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Stary 02.06.2024, 19:18
W kontekście Wisły jedyni wykładowcy, którzy wzbudzają mój szacunek to Ci którzy wykładają kasę.
Im większą tym większy szacunek.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 02.06.2024, 19:42
Witalis napisał(a):Wyświetl post
Tak, ja pamiętam, że on publicznie Filipaka zaczepiał o nakę, a tamten był prof.
Bardziej chodziło mi o ostatnie tygodnie, gdzie na tłiterze przynajmniej dwa razy zarzucał rozmówcom nieznajomość zarządzania, a w piątek poleciał jeszcze dalej i postanowił zarzucić radcy prawnemu nieznajomość logiki, prawa i wykładanie na uczelni.

Normalnie - człowiek renesansu!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 02.06.2024, 22:15
w piątek poleciał jeszcze dalej i postanowił zarzucić radcy prawnemu nieznajomość logiki, prawa i wykładanie na uczelni.

oraz problemy z prąciem (to ważne)

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.06.2024, 04:32
A on czasem nie pisał typowi że robienie profesury bodajże 15 lat to coś długo i żeby się ogarnął z tym? A sam robi 10 kat doktorat

A oświadczenie fajne. Bardzo fajne, konkretne podsumowanie sezonu analiza godna raportu pana trenera Alberta Rude na 80 stron.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 03.06.2024, 12:56
Ja tylko ze swojej strony proszę, aby dać trenerowi jakąś przestrzeń do pracy. A nie znowu pielgrzymki Królewskiego, Łanoszki, bo oni muszą "doglądać gospodarstwa" i się lansić w kamerach. Czy to po meczu, czy to w przerwie (mam nadzieję, że takich sytuacji nie było) czy przed meczem, dajcież tym ludziom pracować..
A nie ten motywator będzie zbijał piątki z każdym, bo mu się ubzdurało, że musi mieć super koleżeńskie relacje z zawodnikami. Połowa pewnie nie chce, ale trudno żeby właścicielowi to wprost powiedziała.
Nie widziałem, żeby np. taki Mioduski co chwilę w szatni przebywał.
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Stary 03.06.2024, 23:37
Więc albo się weźmie za siebie i zrobi ten doktora teraz, albo... no, będzie musiał zaczynać wszystko od nowa, licząc się z tym, że ktoś mu to kiedyś wytknie w nocnych tłiterowych pojedynkach na to kto się lepiej na czymś zna i jak bardzo prestiżowe uczelnie kończył...
Obserwując poziom deklaracji na temat różnych rzeczy w Wiśle i Synerise w porównaniu do ich faktycznego stanu obstawiam, że w kwestii tego doktoratu to się zapisał i być może wybrał temat. To wystarczy do lansu a nie wymaga pracy i realnych działań. Także wielu operacji powtarzać nie będzie musiał.

A co do wytykania wykształcenia to nie trzeba przecież czekać na potknięcia z doktoratem. O ile UP z której Jarosław kpił to nie jest przesadnie referencyjna uczelnia z wysokim poziomem to przecież Słońce Gorlic ma wykształcenie w najlepszym przypadku na poziomie średnim. Symulacji wyższej uczelni jaką jest WSZiB nie ma co komentować. A Wydział Humanistyczny na AGH to jest przecież sztuczna doklejka zrobiona na początku wieku, żeby mieć jakiś wydział nietechniczny i móc formalnie nazwać AGH uniwersytetem. Poziom zbliżony do innych pobocznych wydziałów czyli marny. Bez porównania z topowymi kierunkami technicznymi AGH (pod które nasz Boss notorycznie próbuje się podpiąć) - to zupełnie inne ligi.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 03.06.2024, 23:55
A właśnie odnośnie obietnic:
Prezes Jarosław napisał(a):
Klub TS Wisła Kraków S.A nie jest zainteresowany pożyczką zewnętrzną skierowaną do klubu w zaproponowany sposób. Spośród wielu powodów bardziej lub mniej formalnych, kluczowy dotyczy wymogów licencyjnych narzuconych przez PZPN dotyczący wskaźników kapitałowych, które sprawiają, że właściciele w tym głównie ja jako Jarosław Królewski z dużym prawdopodobieństwem będę dokonywał umorzeń części swoich pożyczek przed końcem sezonu 2023/2024 w celu poprawienia istotnych wskaźników finansowych. Klub musi posiadać elastyczność w kontekście takich umorzeń, ze względu na dynamiczną sytuację finansową oraz uwarunkowania polityki transferowej.

Czy coś się dzieje w tym temacie?Bo sezon się skończył.Taka informacja powinna gdzieś" latać"czy będzie widoczna dopiero w sprawozdaniu finansowym?
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 04.06.2024, 00:00
Pytam oczywiście czysto formalnie bo zdaję sobie sprawę że gdyby coś takiego miało miejsce atencjusz-ehh znowu się przejęzyczyłem-człowiek renesansu pewnie by się już tym pochwalił
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów