|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Czyli Rude skompromitował się końcówką sezonu, drużyna słabo grała i słabo punktowała. Mimo to Królewski chciał go przedłużyć, ale trener doszedł do wniosku, że nie, jednak nie - i klub to wprost napisał w komunikacie. Ale wstyd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dla mnie oczywiste, że będzie Jop.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To wspaniały człowiek, wybitny specjalista i głęboko wierze, że w przyszłości trener w którejś z 5 najważniejszych lig na świecie
nie wiem jak to skomentować może tak ![]() chłopie co ty ćpasz... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Żeby trenerem na stale został Jop, zaskroniec musiałby zdjąć gacie i przyznać się, że pomysł z klubem zarządzanym przez AI był durny i koniec zabawy, musi zwijać klocki.
Wierzycie w to? Bo ja nie bardzo... ...No chyba, że.. wytłumaczy to tym, ze Jop już dojrzał i AI wskazało jego |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tego to się nie spodziewałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Z tego wynika, że to Rude odszedł, a nie że został zwolniony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
A tak serio to myślę że Zaskroniec może być obsrany i po komunikatach UW i Socios oraz kilku okrzykach z trybun w panice wywala szrot i Rudego bo wie że jak zaczną się trudne czasy, trudne pytania od środowiska to szybko jego pajacerka się skończy i kłamstwa wyjdą na jaw. Jest już na takim kursie że musi uważać na kibiców z tym co robi bo jak nie to będzie jechany z trybun i albo będzie top 2 po 5-10 kolejkach i tak do końca albo będzie co mecz grzmiało na trybunach ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wypada podziękować Rude że odezwała się w nim dusza analityka i doszedł do wniosku że z tym cymbałem u sterów to klub zapierdala lotem koszący do niższej ligi a nie ekstraklasy. Albo po prostu zwyciężył instynkt samozachowawczy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Rude podjął najlepszą dla siebie decyzję - bez realnych wzmocnień, z budżetowym składem musiałby świecić oczami za wyczyny ściąganych tutaj paralityków.
Zobaczymy jak następca sobie poradzi. Bo przecież wystarczy inaczej poustawiać Urygę, Łasickiego, Szota i będą minimum baraże Już się cieszę na myśl o przyszłym sezonie. P.S. Widzę po reakcjach niektórych że dotarło kto z kogo zrezygnował. Rude chciał wzmocnienia pod styl którym Królewski chce grać, Królewski nie ma na to kasy. P.S. 2 Spadek może być realny w tym sezonie, zwłaszcza jeśli odejdą najlepsi a przyjdą Ci lepiej przeanalizowani przez 80 wymiarów.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.05.2024 o godz. 18:04.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ciekawe co będzie mówił w wywiadach niedługo. Kontrakt wypełniony, hajsu mu pewnie za dużo nie wisimy, więc nie będzie musiał się gryźć w język za bardzo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
@AgresywnyChomik - będzie. W końcu go wygrał. Idealny moment żeby wsiąść do szalupy, dopóki są miejsca. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Masz już wytłumaczenie - teraz nie będzie już miał tychże spraw. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Sytuacja z Rude pokazuje w jak głębokiej dupie jesteśmy, bo nawet on OLAŁ ten "projekt".
Potwierdzają się doniesienia, że JK błagał Alberta na kolanach, a on mimo kompromitacji w lidze bez skruchy i skrupułów pozostawił Jarka samego sobie: "Podjęliśmy wspólnie z Albertem decyzję, że nasza współpraca dobiegła końca. Jako klub bardzo chcieliśmy przedłużyć kontrakt z trenerem i dalej kontynuować współpracę w ramach długoterminowego projektu. To wspaniały człowiek, wybitny specjalista i głęboko wierze, że w przyszłości trener w którejś z 5 najważniejszych lig na świecie - uważa Jarosław Królewski, prezes Wisły Kraków." Jaro wierzył, że Albert ogarnie wszystko, a tu psikus, nawet on wyczuł, że jest totalny chaos i armagedon. Dziwi mnie, że Rude nie zrezygnował na konferencji, lecz wychodzi na to, że czekał co mu zaproponuje Jaro, ale jak usłyszał, że jego program wybierze piłkarzy.... program, który czerpie dane z 90minut, transferm., FM itd to nawet Hiszpanowi opadły ręce. Jesteśmy w totalnej dupie, lepsza sytuacja była nawet po spadku z Wujkiem Jurkiem na ławce. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
"w przyszłości trener w którejś z 5 najważniejszych lig na świecie"
Czy ten człowiek może mieć chociaż dzień bez udzielania się? On robi cokolwiek oprócz X i udzielania wywiadów? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zakładam jeszcze scenariusz, że to może być takie kurtuazyjne i PRowe gadanie, żeby mimo rozstania zrobić drugiej stronie dobrze. Bo to już kolejny raz się powtarza historia - taki sam przekaz był z Sobolewskim, Królewski w mediach twierdził że by go nie zwolnił.
Oczywiście jak faktycznie jest - nie mam pojęcia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Ale ten X tak kusi i ci dziennikarze też... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
||
|
Wolfy przed blamażem Rudego:
po meczu z Odrą 2 marca: Cytat:
Cytat:
Wolfy po blamażu Rudego: Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|||
|
|
Junior Member
Od: 05.2022
Offline |
|
|
Wow, ale nie róbmy sobie nadziei...
Jeśli komunikat weźmiemy wprost (ciężko jednak uwierzyć) to obecne pytanie brzmi, czy z obecnym materiałem ludzkim da się wywalczyć awans BEZ transferów? Na razie chyba mamy problem z przodu (Rodado pewnie odejdzie, szkoda chłopaka trzymać), a to kosztowne dość. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Skompromitowali się zawodnicy i Rude nie ma dłużej zamiaru świecić za nich oczami. Najpierw niech sobie Królewski ogarnie klimacik bumelanctwa, wtedy może profesjonalny trener podejmie się pracy w naszym grajdole. Rude zwyczajnie olał tych patałachów, może trochę mniej ostentacyjnie jak Hyballa, który nawet się z nimi nie pożegnał tylko usunął się z grupy i tyle. Bardzo jestem ciekawy raportu końcowego. To co Rude stwiardził "że na tym etapie współpraca nie ma sensu" potwierdza jedno. Najpierw trzeba nauczyć się rywalizować i walczyć i Rude nie jest od uczenia abecadła. Dlatego kulturalnie podziękował. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Dlatego podziękował za współpracę i tyle. Kiedy piłkarzyki były skoncentrowane i słuchały trenera efektem był wygrany Puchar. Z faktami można dyskutować ale to niczego nie zmienia.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Wyniki w pucharze to potwierdzają. Problem w tym, że budzi się tak często jak garbaty się prostuje...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A KSZO albo Olimpia Grudziądz zdobyło puchar?
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety nikt im nie uznał bramki ze spalonego i nie przepchnął dalej,a w sumie Olimpia odpadła dopiero w półfinale
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Choć trudno wam będzie w to uwierzyć musicie na słowo, rozmawiałem z Rude przez messengera.Okazało się że list Leszkapw dotarł do klubu ale Lesiu chciał przyszpanować i napisał go po hiszpańsku.I tu pojawia się problem bo nie wiem jak to nazwać-literówka,przejęzyczenie?
Zamiast napisać "Entrenador, por favor continúa entrenando en nuestro club" napisał "Idiota pelirrojo, desperdiciaste medio aĂąo de mi vida." No i zostaliśmy bez trenera.... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|