The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2024, 18:38
emjot napisał(a):Wyświetl post
Eneko
Carbo
Junca
swoimi "występami" w ostatnich trzech meczach pokazali taką klasę, że szkoda gadać
i dzięki ich występom było (że przypomnę) 3-4, 2-5 i 0-3
i to dzięki nim potencjalne baraże poszły na spacer

równie dramatyczni byli Baena, Goku od pewnego momentu, Villar
więc twoja od czapy teoria jakoby Hiszpanie nie spier... tego sezonu mija się z prawdą

ps. oczywiście takie asy jak Sapała, Uryga czy Sobczak też mają swoje za uszami, ale ...patrz wyżej
ps. 2 inna sprawa to mag trenerski na lawie z zabójczą średnią 1,27 pkt na mecz
Nie zgodzę się z twierdzeniem, że w jednakowym stopniu zawodnicy tacy jak Rodado, Carbo, Alfaro w lidze zawalili sezon jak Uryga, Szot, Krzyżan, Sapała, Jaroch. Zwłaszcza zrównywanie Rodado czy nawet Carbo z cokolwiek innym w tym zespole jest mało poważne. Puchar Polski zostawiam już na boku.

Nie mówię, że Hiszpanie nie mają nic za uszami, zwłaszcza Eneko, Villar, Baena, Goku. To nie są żadni wybitni gracze, a Goku z pewnością jest potężnie przepłacony.

Niemniej, Hiszpanie wynosili czasem coś pozytywnego, mieli jakieś liczby. I nie przechodzili z uśmiechem obok meczu mówiąc potem bezczelnie, że nie grali na 100%, nie wkładali nogi, czy nie skakali do główek. W sferze zaangażowania i profesjonalizmu to nie oni pokazywali dno, lecz Ci drudzy wymienieni przeze mnie zawodnicy plus Józek (mimo w jego przypadku lepszej wiosny niż jesieni). Oni to mieli głównie liczby, ale kuriozalnych błędów na swoich pozycjach. Sobczak też w najważniejszych meczach bardzo zawodził.

Najgorszymi piłkarzami drużyny w tym sezonie nie byli Hiszpanie jako grupa, co nie znaczy że są bez winy - po prostu.

Teraz wedle Królewskiego potencjalnych zawodników do Wisły będzie wyszukiwał algorytm i sztuczna inteligencja, co już w ogóle sprawia, że jakakolwiek narodowość nie ma znaczenia, a rozmowy o niej w kontekście transferów stają się bezprzedmiotowe. Ci, którzy myślą, że jeśli odejdą Hiszpanie otworzy się okno na zatrudnianie większej ilości Polaków, mogą się mocno rozczarować. Pomijam już fakt, że ta większa ilość Polaków w przypadku Wisły i brak większej ilości Hiszpanów przyniósł półtora roku temu jesienią równie dużą kompromitację w lidze, a wcześniej spadek z Ekstraklasy.
Ostatnio edytowane przez Markus : 26.05.2024 o godz. 18:43.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.05.2024, 20:48
A to nie jest tak, że Kiko miał swojego gościa od transferów? I jak ten odszedł to jedyne co Kiko sam wynalazł, to Bregu i Omrani?
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 26.05.2024, 20:52
Markus napisał(a):Wyświetl post
Nie zgodzę się z twierdzeniem, że w jednakowym stopniu zawodnicy tacy jak Rodado, Carbo, Alfaro w lidze zawalili sezon jak Uryga, Szot, Krzyżan, Sapała, Jaroch. Zwłaszcza zrównywanie Rodado czy nawet Carbo z cokolwiek innym w tym zespole jest mało poważne. Puchar Polski zostawiam już na boku.

Nie mówię, że Hiszpanie nie mają nic za uszami, zwłaszcza Eneko, Villar, Baena, Goku. To nie są żadni wybitni gracze, a Goku z pewnością jest potężnie przepłacony.

Niemniej, Hiszpanie wynosili czasem coś pozytywnego, mieli jakieś liczby. I nie przechodzili z uśmiechem obok meczu mówiąc potem bezczelnie, że nie grali na 100%, nie wkładali nogi, czy nie skakali do główek. W sferze zaangażowania i profesjonalizmu to nie oni pokazywali dno, lecz Ci drudzy wymienieni przeze mnie zawodnicy plus Józek (mimo w jego przypadku lepszej wiosny niż jesieni). Oni to mieli głównie liczby, ale kuriozalnych błędów na swoich pozycjach. Sobczak też w najważniejszych meczach bardzo zawodził.

Najgorszymi piłkarzami drużyny w tym sezonie nie byli Hiszpanie jako grupa, co nie znaczy że są bez winy - po prostu.

Teraz wedle Królewskiego potencjalnych zawodników do Wisły będzie wyszukiwał algorytm i sztuczna inteligencja, co już w ogóle sprawia, że jakakolwiek narodowość nie ma znaczenia, a rozmowy o niej w kontekście transferów stają się bezprzedmiotowe. Ci, którzy myślą, że jeśli odejdą Hiszpanie otworzy się okno na zatrudnianie większej ilości Polaków, mogą się mocno rozczarować. Pomijam już fakt, że ta większa ilość Polaków w przypadku Wisły i brak większej ilości Hiszpanów przyniósł półtora roku temu jesienią równie dużą kompromitację w lidze, a wcześniej spadek z Ekstraklasy.
czy ja napisałem słowo o Rodado? NIE
czy napisałem słowo o Alfaro? NIE

więc bądź łaskaw nie wkładać mi pod klawiaturę słów których nie napisałem

TAK Carbo, Junca, Eneko, Sobczak, Uryga, Villar i reszta bandy ZAWALIŁA SEZON a szczególnie 4 ostatnie mecze
no i jeszcze oczywiście wybitny kiper Raton, który nawet nie powinien znaleźć się na trybunach R22

co do reszty to nie chce mi się nawet polemizować, bo ... zwyczajnie szkoda mi słów
napiszę tylko, że moja noga na R22 nie postanie dopóki rządzi tam królewski i błaszczykowski z tylnego siedzenia
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.05.2024, 22:15
Markus czy ty przypadkiem nie dostałeś sraczki posezonowej?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 26.05.2024, 22:16
Markus to teraz liczy na przelew.

Jak mawia klasyk,

Panie Prezesie wykonałem zadanie.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 26.05.2024 o godz. 22:19.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 27.05.2024, 11:02
Dajcie spokój Markusowi, chłop musi teraz jakoś to sobie w głowie poukładać i przelać na klawiaturę w przekonaniu, że jak odpowiednio pogmatwa, to wyjdzie na jego.

On naprawdę wierzy w to, że jest w stanie to tak opisać, że ktokolwiek na tym forum (oprócz jego samego) nie zauważy, jak bardzo rozminął się z rzeczywistością w swoich ocenach.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 27.05.2024, 11:07
MaLk, przecież on to zaraz przyjdzie i Cię zje intelektualnie... Także nie broń tego potwora
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 27.05.2024, 15:17
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-n...sz-news/241081

Cytat:
Kiko Ramirez odchodzi z Wisły Kraków. Dyrektor sportowy miał dziś spotkanie z drużyną, na którym pożegnał się z piłkarzami
!Adios! Do not ever come back to us.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 27.05.2024, 15:21
To teraz czas na odejście trenera! Tak słabego wyniku w lidze chyba nikt się nie spodziewał, z tym zastrzeniem czy nas było faktycznie stać na lepszy wynik video nasze dokonania w ostatnich latach.
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 27.05.2024, 15:48
O pół roku za późno. Można było jeszcze próbować ratować sezon jakimś dobrym okienkiem w zimie. Położono lagę na to, w efekcie jakieś komiczne transfery z typem co się zajadał pączkami na czele, który był prezentem dla agenta Rodado. Kompromitacja dyrektora sportowego.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 27.05.2024, 15:54
WEszło dzisiaj cudownie podsumowało tego parodystę. To że ten człowiek nie mówi po angielsku(ani me, ani be, dosłownie nic) jest dla mnie szokiem. Jak ktoś taki mógł zająć takie stanowisko? Jesteśmy w Polsce, więc trzeba rozmawiać głównie z polskimi agentami, a tu ani po polsku, ani po angielsku. Pomijam już inne ligi(poza tymi, gdzie mamy do czynienia z hiszpańskim), gdzie angielski jest językiem powszechnym i uniwersalnym, i w tym języku ubija się interesy.

Teraz trzeba będzie sobie poradzić z decyzjami, które Ramirez podejmował, a to pewnie będzie kosztowne. I jak tu może być dobrze?
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 27.05.2024, 15:58
Dla mnie to niewyobrażalny przekręt.

Jak ktoś taki jak Kikuś Ramirez przez kilkanaście miesięcy mógł podejmować szereg ważnych decyzji, w tym bez problemów sprowadzać szrot z Hiszpanii i zatrudnić swojego kolegę z Kostaryki bez doświadczenia trenerskiego w profesjonalnej piłce nożnej.

To chyba jeden z największych skandali w polskiej piłce.

To jest coś niepojętego.

A tak Markusik przez miesiące podniecał się tym błaznem.

Z dumą podkreślał jego byle kluby z pastwisk hiszpańskich.

Wstyd i hańba to mało powiedziane.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 27.05.2024, 16:00
emjot napisał(a):Wyświetl post
(...)
Tak długo jak będziesz pośrednio czy bezpośrednio zrównywał skalę nieudanych meczów Carbo w tym sezonie pomijając jego pozytywne znaczenie dla drużyny ze skalą nieudanych meczów, znaczeniem i wkładem jakiegokolwiek innego piłkarza Wisły poza Rodado, tak długo nie będzie między nami w tej sprawie zgody.

Gdyby nie Carbo, w tym sezonie nie byłoby nawet 10 miejsca, a w PP triumfu.

I może coś przeoczyłem, ale od kiedy to Carbo grał z Lechią, a Junka z Katowicami, skoro piszesz "swoimi występami w ostatnich trzech meczach pokazali taką klasę, że szkoda gadać i dzięki ich występom było (że przypomnę) 3-4, 2-5 i 0-3"?

KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Markus to teraz liczy na przelew.

Jak mawia klasyk,

Panie Prezesie wykonałem zadanie.

Tak, zaraz po tym jak kibice w końcu obalą rząd Tuska jadąc do Warszawy na finał Pucharu Polski, a PiS wraz z Putinem wysadzi stadion przy Reymonta.

Długo mam na to jeszcze czekać Koaliczku? Bo już naprawdę zaczynam się niecierpliwić...
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 27.05.2024, 16:01
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Dajcie spokój Markusowi, chłop musi teraz jakoś to sobie w głowie poukładać i przelać na klawiaturę w przekonaniu, że jak odpowiednio pogmatwa, to wyjdzie na jego.

On naprawdę wierzy w to, że jest w stanie to tak opisać, że ktokolwiek na tym forum (oprócz jego samego) nie zauważy, jak bardzo rozminął się z rzeczywistością w swoich ocenach.
Oczywiście możemy przyjąć założenie, że to nie Krzyżanowski, Uryga, Szot, Sapała, byli jednymi z najsłabszych, o ile nie najsłabszymi punktami Wisły w tym sezonie, albo że trener bez wcześniejszej znajomości specyfiki ligi nie może się w niej sprawdzić i dobrze punktować jak np. Hyballa, Bakero, Nenad Bjelica, Radolsky, Berg, Czerczesow, Petrescu. Każdy z nich guzik wiedział o specyfice polskich lig zanim zaczynał tu pracę.

Ale związek tego założenia z rzeczywistością będzie dokładnie taki sam jak i reszty Twoich słów z tego posta.Żaden. Nie dlatego że ja tak mówię, tylko tak pokazują fakty.
(...)
"
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 27.05.2024, 16:04
Oczywiście możemy przyjąć założenie, że to nie Krzyżanowski, Uryga, Szot, Sapała, byli jednymi z najsłabszych, o ile nie najsłabszymi punktami Wisły w tym sezonie, albo że trener bez wcześniejszej znajomości specyfiki ligi nie może się w niej sprawdzić i dobrze punktować jak np. Hyballa, Bakero, Nenad Bjelica, Radolsky, Berg, Czerczesow, Petrescu. Każdy z nich guzik wiedział o specyfice polskich lig zanim zaczynał tu pracę.

Ale związek tego założenia z rzeczywistością będzie dokładnie taki sam jak i reszty Twoich słów z tego posta.Żaden. Nie dlatego że ja tak mówię, tylko tak pokazują fakty.
Ale wiesz, że my Cię już tutaj czytamy tylko dla beki i nikt już nie dyskutuje z Twoją wersją rzeczywistości, z niewiadomych powodów nazywaną faktami?
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 27.05.2024, 16:17
Ale wiesz, że my Cię już tutaj czytamy tylko dla beki i nikt już nie dyskutuje z Twoją wersją rzeczywistości, z niewiadomych powodów nazywaną faktami?
Przytoczyłem jedynie założenia lub wizje które Ty sam tu przyjmiesz lub wspierasz od miesięcy. Jeśli dla Ciebie nie jest faktem, że owi Bakero, Nenad Bjelica, Radolsky, Berg, Czerczesow itd. sprawdzili się i punktowali pięknie od razu bez wcześniejszej "znajomości specyfiki polskiej ligi", czy że wspomniany Krzyżanowski i spółka nie byli najsłabszymi piłkarzami Wisły w tym sezonie, to ktoś dla beki może jedynie czytać Twoje posty. I takich osób jest więcej niż myślisz.
(...)
"
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 27.05.2024, 16:28
Przytoczyłem jedynie założenia lub wizje które Ty sam tu przyjmiesz lub wspierasz od miesięcy.
Nawet po tych paru miesiącach nie zorientowałeś się jeszcze o tym, co twierdzę i co wspieram, a co jedynie krytykuję w Twoich wypowiedziach?

Zakładam chwilowo, dla beki, że napisałeś to uczciwie a nie żeby, jak zwykle, trochę pomanipulować

Cytat:
Jeśli dla Ciebie nie jest faktem, że owi Bakero, Nenad Bjelica, Radolsky, Berg, Czerczesow itd. sprawdzili się i punktowali pięknie od razu bez wcześniejszej "znajomości specyfiki polskiej ligi"
Któryś z nich prowadził drużynę w I lidze, sprawdzi się i wygrał awans? Z marszu? Który?

(tak, wiem, już o to byłeś pytany - i znowu udajesz, że tego wątku nigdy nie było )

Cytat:
czy że wspomniany Krzyżanowski i spółka nie byli najsłabszymi piłkarzami Wisły w tym sezonie,
Jeśli do tej spółki zaliczysz Satrusteguiego, Ratona, Omraniego, Goku, Bregu itd. to się nawet zgodzę. Z tym zastrzeżeniem, że - w przeciwieństwie do reszty wymienionych - z Krzyżanowskiego jeszcze da się zrobić piłkarza (choć raczej nie w naszym klubie).

Ale spoko, dla beki czytam Twoje wypowiedzi od niedzieli i wygląda na to, że jesteś już na najlepszej drodze do tego, żeby stwierdzić, że od początku byłeś przeciwny zatrudnieniu Rude, Omraniego uważałeś za wielką pomyłkę, a Kiko sam sugerowałeś wyrzucić przed sezonem
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.05.2024, 16:46
Przytoczyłem jedynie założenia lub wizje które Ty sam tu przyjmiesz lub wspierasz od miesięcy. Jeśli dla Ciebie nie jest faktem, że owi Bakero, Nenad Bjelica, Radolsky, Berg, Czerczesow itd. sprawdzili się i punktowali pięknie od razu bez wcześniejszej "znajomości specyfiki polskiej ligi", czy że wspomniany Krzyżanowski i spółka nie byli najsłabszymi piłkarzami Wisły w tym sezonie, to ktoś dla beki może jedynie czytać Twoje posty. I takich osób jest więcej niż myślisz.
A bzdury piszesz.Taki pierwszy z twojej listy Bakero w Polonii wykręcił 1,5/mecz a po nim Zielinski nazywany wuefistą 1,7/mecz przy czym Bakero miał takie wejście z buta w ligę że wykręcił 10 pkt w 10 pierwszych meczach.Klękajcie narody.Reszty nie chce mi się nawet sprawdzać
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 27.05.2024, 16:51
Chciałbym kiedyś zobaczyc starcie na argumenty Markusa i wolfyego. DO tego drozd odpisujący im obydwu ze swoimi odklejkami. Marzę o tym.
drozd:
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 27.05.2024, 16:55
Nenad Bjelica, Radolsky, Berg, Czerczesow
Ten gość jest chory psychicznie. Dobry trener i mamy dobre wyniki. Tak, tak to właśnie wygląda ! Dawaj mi tutaj kogoś takiego, jak Czerczesow lub Bjelica, i będę zachwycony. Problemem jest zatrudnienie kompletnego no-nejma, który nie ma NIC ciekawego w swoim CV trenerskim. Jeśli Ty nie widzisz różnicy między Rude, a Bjelicą, to pora udać się do wspominanego specjalisty. Nie wierzę w to, co czytam...

P.S - Trenerzy zagraniczni o wspominanym CV nigdy nie przyjdą do polskiej Iszej ligi, dlatego też na tym poziomie rozgrywkowym kluby piłkarskie zatrudniają Polaków(zwykle obiecujących, dobrze wykształconych, z potencjałem).
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 27.05.2024, 17:12
Przecież wiadomo, że markus to zwykly troll. Mimo to czekam markus trollu na przeprosiny za obrażanie mnie gdy pisalem, ze Rude to strzał w kolano. I nie ....... o PP tylko spójrz w tabelę I ligi
drozd:
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 27.05.2024, 17:18
Tak długo jak będziesz pośrednio czy bezpośrednio zrównywał skalę nieudanych meczów Carbo w tym sezonie pomijając jego pozytywne znaczenie dla drużyny ze skalą nieudanych meczów, znaczeniem i wkładem jakiegokolwiek innego piłkarza Wisły poza Rodado, tak długo nie będzie między nami w tej sprawie zgody.

Gdyby nie Carbo, w tym sezonie nie byłoby nawet 10 miejsca, a w PP triumfu.

I może coś przeoczyłem, ale od kiedy to Carbo grał z Lechią, a Junka z Katowicami, skoro piszesz "swoimi występami w ostatnich trzech meczach pokazali taką klasę, że szkoda gadać i dzięki ich występom było (że przypomnę) 3-4, 2-5 i 0-3"?

Tak, zaraz po tym jak kibice w końcu obalą rząd Tuska jadąc do Warszawy na finał Pucharu Polski, a PiS wraz z Putinem wysadzi stadion przy Reymonta.

Długo mam na to jeszcze czekać Koaliczku? Bo już naprawdę zaczynam się niecierpliwić...
Carbo to wóz z węglem
w dodatku w kluczowych momentach jak wczozraj nie trzymający ciśnienia
możesz się nim zachwycać i pisać nie wiadomo jakie peany na jego cześć
ale nie ma to odzwierciedlenia w rzeczywistości. Sam fakt, że wylądował po znajomości w buraczanej lidze mówi o jego "klasie" wystarczająco dużo
a w zasadzie wszystko

dla mnie temat gwiazdora Carbo dzięki któremu zajęliśmy wspaniałe 10 msce w buraczanej nie istnieje
więc nie musisz wypisywać peanów na jego cześć bo to mogę skomentować tylko tak
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.05.2024, 17:48
Drugi
10 znaków
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 27.05.2024, 18:54
wierność83 napisał(a):Wyświetl post
O pół roku za późno. Można było jeszcze próbować ratować sezon jakimś dobrym okienkiem w zimie. Położono lagę na to, w efekcie jakieś komiczne transfery z typem co się zajadał pączkami na czele, który był prezentem dla agenta Rodado. Kompromitacja dyrektora sportowego.
Kiko chciał robić transfery w zimie, Jerry86 uznał, że wie lepiej.

Elendil napisał(a):Wyświetl post
A to nie jest tak, że Kiko miał swojego gościa od transferów? I jak ten odszedł to jedyne co Kiko sam wynalazł, to Bregu i Omrani?
Kiko nie stał za transferem Brgu.. Myślałem, że już wiecie. Przecież Bregu to wynalazek AI.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 27.05.2024 o godz. 19:07.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.05.2024, 18:59
wierność83 napisał(a):Wyświetl post
Nie było kasy. Brakowalo na wypłaty.

Ale luz, przedłużyliśmy właśnie z Łasickim i Talarem. Stać nas.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 27.05.2024, 19:08
Z połamanym znów Junca też podpiszemy? Może Junca specjalnie symulke zrobił z tym barkiem, bo wie, że Jerry nie zostawia w potrzebie rodziny.

Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 27.05.2024, 19:53
Sprawdźmy kolego sympatyczny

https://forumwisly.pl/showthread.php?t=11014
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.05.2024, 22:57
Dni Kiko są chyba policzone. Mam nadzieję, że tak samo jak pseudo trenera Rudego
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 28.05.2024, 07:12
No ale co to zmieni ? Skoro problemem była i jest wizja Królewskiego, chvj że nie mamy na pensje dla piłkarzy, ale Łasickiego trzeba przedłużyć bo Wisła nie zostawia w potrzebie.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 28.05.2024, 07:18
Z Łasickim nie chodzi o to, że ma kontuzję. On powinien być gotowy na początek przygotowań do nowego sezonu (to zdaje się zabieg podobny do Gogóła, który śmigał na treningach miesiąc po operacji), więc tutaj nie byłoby raczej mowy o zostawianiu kogoś na lodzie, to nie są rozwalone ACLe.

Problem jest taki, że przedłużyliśmy obrońcę, który prawie nie grał w zeszłym sezonie, przegrywając rywalizację z Urygą i Colleyem. Igor zaraz będzie mieć 29 lat, strzelam, że jego nowy kontrakt jest powyżej średniej w drużynie. Można było te pieniądze zainwestować zdecydowanie lepiej.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów