|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Ściąganie ręką zgodą, ale to drugie moim zdaniem nie. Gość trochę zgiął kolano i Sobczak bardzo starał się o nie zahaczyć i aktorsko upaść. Na jednym z ujęć to bdb widać. Minęło 10 minut i nic.
Czerwona. Kluczowy moment? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przecież to było do przewidzenia - nie pierwszy mecz pucharowy gramy dobrze i chujnie w lidze.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Spodziewałem się porażki, więc wynik mnie pozytywnie zaskoczył
![]() Jeżeli nie wygrywamy z takim rywalem, to oznacza, ze nie zasługujemy na Ekstraklasę. I nie ma nad czym płakać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Sobczak próbował zgrywać Lewandowskiego, ale to nie ten poziom i wyszło komicznie, a zarazem tragicznie. Nie trafić w światło bramki z karnego potrafi tylko wytrawny napastnik.
Bramka Sosnowca dziś zaczarowana, ale to nie tłumaczy Wisły, która powinna ten mecz wygrać, ale jak zwykle w tego typu meczach, traci frajersko punkty. Będzie śmiesznie, jak tych 2 punktów braknie nam do wejścia do strefy barażowej. Mam nadzieję, że następnego karnego będzie strzelać napastnik z prawdziwego zdarzenia, czyli Angel. Na rozkładzie teraz Lechia bez Carbo i napakowany jak kabanos GKS na wyjeździe. Obyśmy nie wypadli poza strefę barażową. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Chciałbym wiedzieć kto pozwolił Sobczakowi wykonywać karnego. Dotąd robił to Rodado i robił to dobrze...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Koniec marzeń. Oddałbym PP za komplet pkt do końca rundy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kompromitacja................... najdelikatniej jak można
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
.... A NIE AWANS, WISELKO .... A NIE AWANS!
HAHAHAH Sosnowiec znowu to zrobił ALEZ TO BEDZIE KAMPANIA W EUROPIE NA DREWNIAKACH KLECONYCH POD 1 LIGE XDDDD |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Sobczak powinien zostać zmieniony najpóźniej w przerwie, ale nie głaskać gwiazdeczkę bo "walczy". Gówno z takiego walczenia. I jeszcze do karnego się pcha. Dramat.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Moim zdaniem Sobczak sam się wpie***ł do strzelania karnego.
Nie wierzę, że Rude byłby takim dzbanem żeby Sobczakowi dawać strzelać w Sosnowcu. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Strzal był dobry, bramkarz sie nawet nie ruszyl
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 06.05.2024 o godz. 19:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
W przypadku awansu pomimo całego jego zaangażowania zawodnik nawet nie na rezerwę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polak "wleczny" kolejny raz pozbawił nas punktów. A pchał się do karnego to to by była jego 100 bramka podobno.
Więc odpieprz się jasiu od trenera. Dokładnie tak jak Błaszczykowski na Euro. Technik zasrany. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie umiemy wygrać z cieniutkim Sosnowcem, grającym w dodatku całą drugą połowę w dziesięciu. Wypracowujemy przy tym karnego, którego Sobczak partoli koncertowo już w doliczonym czasie gry, mając 3 punkty na nodze. Naiwnie liczyłem, że drużyna po takim sukcesie sprzed kilku dni dzisiaj dosłownie rozmontuje Zagłębie i złapie w ten sposób duży gaz na sam koniec sezonu. W czym upatrywałem zresztą wiary, że tą siłą rozpędu przejdziemy skutecznie przez baraże i wrócimy do Ekstraklasy.
Tymczasem niewiele brakowało, żebyśmy zwyczajnie przegrali. Strasznie chimeryczna drużyna. Cieszę się wciąż ze zdobycia Pucharu, bo to sukces. Ale brak awansu kolejny rok będzie bolesny. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jednak ....a.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gramy swoje!!
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W zeszłym sezonie 7 pkt straconych na drużynach z miejsc spadkowych (2 remisy z Sandecją i porażka z Chojniczanką). W tym sezonie 2 remisy ze zdegradowanym już Sosnowcem i porażka z Podbeskidziem, które już prawie spadło. Jest powtarzalność, a może być nawet i progres jak Resovia spadnie.
Takie wyniki z samym dołem tabeli skutkują najczęściej brakiem sukcesu, po prostu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Nasza AI nie opracowała taktyki na mecze z II ligowcami
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z wypiekami na twarzy czekam na oceny piłkarzy w wykonaniu Karcza.
Sobczaka obstawiam na wyjściową piątkę, bo walczył i miałby 6, ale ten karniaczek to -1. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Śmieszny mecz. Sędzia dał dużo od siebie, panowie z Sosnowca nawet nie udawali, że chodzi o coś więcej niż polowanie na nogi, a i tak mieliśmy szansę wygrać.
Tylko Sobczakowi odcięło prąd. Serio nikt nie pomyślał, że karnego o takiej wadze powinien wykonać ktoś inny? ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Ale tak: naiwnie dałem się nabrać, że ci zawodnicy będą chcieli pokazać wszystkim niedowiarkom, że sukces w Pucharze to nie był żaden przypadek i to my zaczniemy w tej części sezonów rozdawać karty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czyli wina trenera?
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
Strach pomyśleć co by się teraz działo, gdyby nie cudowne ozdrowienie Angela...
![]()
Jeszcze będzie pite za te wszystkie lata czekania. Jeszcze będzie pięknie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Trenera też, ale Sobczaka przede wszystkim.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.05.2024 o godz. 19:22.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żadna wina trenera, to po prostu słaby zawodnik. W meczu z Polonią dał nam +2, tutaj zrobił -2, współczynnik frajerstwa musi się wyrównać.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lewandowskiego się naoglądał, kur.a jego mać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To Sobczak sam się wystawia i gra do 90minuty?
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Heh Motor w przewadze nas ROZJEZDZA, a my z kompleksiarzami, którzy grają o nic (prócz premii od Mostów) nie potrafimy wturlać 2 bramek....
Wygląda na to, że Sobczak jest pierwszy do wykonywania karnych. Już w meczu z PBB ustawiał piłkę, przypominam, że Rodado raz zmarnował karnego... To byłoby zbyt piękne, aby dwa razy wydarzyło się to samo czyli wygrana w 90+... Byłem pewien, że Sobczak tego nie strzeli. Raz, że bramkarz wyznaczył mu miejsce do strzelania i wielki kloc pewnie by to wyciągnął, dwa, że Szymek słaniał się na nogach i cucił twarz, trzy strzał przeciwko byłemu klubowi - to nie mogło się udać. Niemniej jednak Rodado, który jest w mega formie powinien to strzelać. Festiwal niewykorzystanych sytuacji jak z Ruchem Chorzów w 1998 kiedy to Waldemar Grzanka rozegrał mecz życia :/ 3 miejsce raczej nierealne, oklep w Katowicach od cyganów raczej na 99% pewny. Baraże (ewentualne) będą wygądać własnie jak ten mecz. Przeciwnik wturla fizycznego gola, a potem będzie grał na czas, murował się 11 w polu karnym .... Zygać się chce od tej ligi. Swoją drogą charakterystyka Sobczaka idealnie pasowała do takiego Sosnowca :/ Wszystko wskazuje na to, że w 3 meczach zdobędziemy MAX 4 punkty, tak więc nawet o 6 miejsce może być ciężko. PS: Mówiłem już DAWNO, brać Miłosza Kozaka.... to taka 10 razy silniejsza wersja Goku za 3 razy mniejszą kasę :/ PS2: Już chyba lepiej jakby Żyro strzelał (z Arką w tamtym sezonie dośc pewnie to zrobił). Szymek chciał być herosem... a sie obsrał w jakimś Sosnowcu jak cała drużyna z Puszczą i rok temu też z Sosnowcem :/ Ed3 Uj człowieka strzela na samą myśl, że z Resovią i kompleksiarzami z sosonowca mogliśmy zdobyć +4 punkty... i 3 miejsce bardzo całkiem realne... Na dodatek po sezonie na 90% tracimy Rodado, który zdecydowanie więcej daje niż gwiazdor, samolub Fernandez w zeszłym sezonie.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 06.05.2024 o godz. 19:38.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|