The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2024, 18:20
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Omrani wywalony dyscyplinarnie, no to chyba pokazuje kto ma lepsze rozeznanie w Rumuńskiej piłce i niestety niekoniecznie ludzie z Wisły.

Agent Rodado wcisnął strasznego ananasa Wiśle... Cóż, życie. Niech z tego wyciągną lekcje na przyszłość. Nie dla leni w Wiśle.
Czekam na komentarz kolegi Markusa.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 05.05.2024 o godz. 18:46.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.05.2024, 18:21
Ciekawe co zrobił.
Swoją drogą, Omrani przydał się do jednego - żeby zbudować autorytet trenera i pokazać kto tu rządzi. Nie po to go tu ściągali, ale lepsze to niż nic.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 05.05.2024, 18:37
Jak tam Bregu? Kawał grajka. Taki dobry, że nawet w Pucharze w kadrze meczowej się nie załapał.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.05.2024, 19:02
Pojawiło się uzupełnienie:

Cytat:
AKTUALIZACJA: Oto pełna wypowiedź Rudé z rozmowy ze Sport.tvp.pl: W naszej szatni mamy pewne reguły, których nie wolno łamać. Gdy to robisz, nie ma cię z nami. (...) Mam swoje zasady. Pierwszy krok - zawsze wierz w swoich piłkarzy. Drugi - pchaj ich do rozwoju. A potem podejmuj decyzję. Ja w sprawie Omraniego podjąłem już decyzję. Nie uważam, że zagra jeszcze w Wiśle
Ostatnio edytowane przez FraMat : 05.05.2024 o godz. 19:05.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 05.05.2024, 19:46
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Czekam na komentarz kolegi Markusa.
Spokojnie. Na pewno coś wymyśli. Taki mózg musi znać rozsądne wytłumaczenie.

Choć ta racjonalizacja Wilczka, że przydał się trenerowi do budowy autorytetu też niczego sobie. W sumie te 20-30 tysięcy euro za taki handicap dla trenera to oczywisty sukces i kolejny zwycięski gambit naszego klubu. A poza tym na biednego przecież nie trafiło.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 05.05.2024, 22:17
Oj tam wielka afera pączka z Bierdonki opier.dolić w szatni.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.05.2024, 01:43
nero napisał(a):Wyświetl post
Oj tam wielka afera pączka z Bierdonki opier.dolić w szatni.
To już musiał być kebab. XXL, z frytkami i ostrym sosem.

@sandomingo - Bregu to solidne uzupełnienie składu. Wcale nie uważam żeby był gorszy od takiego Villara, a na głowę bije chociażby Olejarkę. Oczywiście, jesteś za głupi (albo świetnie udajesz) żeby zrozumieć po co są rezerwowi i szeroki skład. Nic się nie bój - jestem miły i Ci wyjaśnię.
Podstawowi zawodnicy i zmiennicy w czwartek zagrali bardzo dużo minut na wysokiej intensywności. Bregu nie, więc może spokojnie zagrać nawet 90 minut, jeżeli będzie taka potrzeba.
Pomijając to jak gra wspomniany Villar (moim zdaniem mocno średnio) to w sytuacji finansowej Wisły nie da się utrzymywać równej kadry. W takiej sytuacji mieć w kadrze bardzo dobrego technicznie Bregu zamiast wpuszczać Szywacza albo Olejarkę i liczyć że może chociaż ten jeden raz nie dadzą dupy to gigantyczna różnica.
A teraz możesz wpełznąć z powrotem w szparę z której wylazłeś i czekać tam na jakąś wpadkę Wisły, jak to masz we zwyczaju.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.05.2024 o godz. 02:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 06.05.2024, 06:40
Zmień leki Wolfy, bo wygląda to coraz gorzej
Teraz porównanie Bregu do Szywacza. Co bedzie dalej?
Chyba pozostaje jeszcze Bartoń.

Bregu wartosciowe uzupełnienie składu? Owszem, zwlaszcza tego na trybunach.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 06.05.2024, 07:31
Na Bregu ktoś ładnie zarobił, stąd tak go bronią.

Kolejny fantastyczny ruch Kikusia Galactico.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 06.05.2024 o godz. 07:33.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.05.2024, 07:51
Jak rozumiem Rude zbudował swój autorytet, bo zjadł więcej pączków niż Omrani.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 06.05.2024, 08:18
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Zmień leki Wolfy, bo wygląda to coraz gorzej
Teraz porównanie Bregu do Szywacza. Co bedzie dalej?
Chyba pozostaje jeszcze Bartoń.

Bregu wartosciowe uzupełnienie składu? Owszem, zwlaszcza tego na trybunach.
Nie wiem czy jest się czym emocjonować z tym Bregu. Wzięliśmy gościa który kiedyś był gwiazdą, ale zjazd sportowy okazał się dużo szybszy niż spodziewano. Było widać po zimowym oknie że w kasie takie pustki, że musimy grzebać w "śmieciach". Dobrze chociaż że z Cziczkanem okazał się niezły strzał (jak na razie).

Na razie dzięki niemu wygraliśmy ze Stalą i Odra, z Widzewem miał dobry występ, więc w jakimś stopniu kaleką nie jest. Swoje minuty jeszcze dostanie, nawet bym się nie zdziwił jak wyjdzie od początku z Sosnowcem.

Pamiętam jaki był larum że gość przychodzi z kontraktem bez opcji przedłużenia - jak się okazało bardzo dobrze.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 06.05.2024, 08:23
Bregu jest idealną zapchajdziurą, nie jest to zawodnik wybitny, ale przynajmniej nie gramy w 10, jak jest na boisku. Płakać po nim nie będę.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 06.05.2024, 08:37
Nie wiem czy jest się czym emocjonować z tym Bregu. Wzięliśmy gościa który kiedyś był gwiazdą, ale zjazd sportowy okazał się dużo szybszy niż spodziewano. Było widać po zimowym oknie że w kasie takie pustki, że musimy grzebać w "śmieciach". Dobrze chociaż że z Cziczkanem okazał się niezły strzał (jak na razie).

Na razie dzięki niemu wygraliśmy ze Stalą i Odra, z Widzewem miał dobry występ, więc w jakimś stopniu kaleką nie jest. Swoje minuty jeszcze dostanie, nawet bym się nie zdziwił jak wyjdzie od początku z Sosnowcem.

Pamiętam jaki był larum że gość przychodzi z kontraktem bez opcji przedłużenia - jak się okazało bardzo dobrze.
Ogólnie, to dla mnie gość jest tak irytujący, że faktycznie nie ma się kompletnie czym emocjonować.
Nie zgadzam się z tym, że dzięki niemu wygraliśmy z Odrą - na pustą z metra trafiłby każdy.

Natomiast nie cierpię u kopaczy takiego pozoranctwa i braku fizycznego zaangażowania jakie prezentuje Bregu.
Po kolejnym, kompromitującym meczu, tym razem z Podbeskidziem, miarka przebrała się również u Rude, który odpalił go na trybuny w Warszawie.

A czy wyjdzie z Sosnowcem? Możliwe że tak - sytuacja zdrowotna w drużynie jest niejasna, nikt już chyba nie wierzy w "raporty" odczytywane przez Kawulę na konferencjach przedmeczowych.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 06.05.2024, 09:16

Natomiast nie cierpię u kopaczy takiego pozoranctwa i braku fizycznego zaangażowania jakie prezentuje Bregu.
Po kolejnym, kompromitującym meczu, tym razem z Podbeskidziem, miarka przebrała się również u Rude, który odpalił go na trybuny w Warszawie..
O ile Bregu nie ma wielkiej dynamiki i nie wchodzi w dryblingi ( w zasadzie jedyne co ma w ataku to wrzutki z prawej nogi i dość dobra dokładność podań), tak zwróciłem uwagę że w obronie udziela się o wiele bardziei niż kilku innych pilkarzy. Myślę że on biega nawet 3x więcej niż taki człapaka jak Semir Stillic, ale że nie ma nawet w 20% takiej jakość jak maestro to przeciętnego kibica to nie obchodzi.

A że był poza kadrą na narodowym? Rywalizował o ławke z Villarem i Goku i ja przegral. Przecież Rude musiał zabezpieczyc wszystkie pozycje na boisku, a na ławce może mieć 9 gości. Był tam 1 BR, 3 OB, 2 ŚP, 2 skrzydlowych i napastnik. Jaki sens był dorzucać kolejnego skrzydłowego na ławkę? Myślcie trochę ludzie.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 06.05.2024, 09:27
"Rywalizował o ławkę z Villarem i Goku".
No więc właśnie. Z tym Villarem, który ze Zniczem i Resovią pokazał wielkie nic i w efekcie z Bielskiem nie wstał z ławki.
Z Goku, który odbył kilka treningów po dłuższej kontuzji.

I właśnie z nimi Bregu przegrał rywalizację o miejsce na ławce.

Zwłaszcza, że jak akurat słusznie zauważyłeś, w meczu z Pogonią wobec kontuzji Junci pozycje bocznych obrońców wymagały zdecydowanie większej asekuracji.
I tutaj Rude decyduje się odesłać Bregu na trybuny.

Myślcie trochę ludzie.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 06.05.2024, 11:24
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co zrobił.
Swoją drogą, Omrani przydał się do jednego - żeby zbudować autorytet trenera i pokazać kto tu rządzi. Nie po to go tu ściągali, ale lepsze to niż nic.
Idąc tym tokiem rozumowania Basha i Junca przydali się żeby budować autorytet lekarza i fizjoterapeutów.Też nie po to byli tu ściągani ale lepsze to niż nic.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.05.2024, 11:28
Sobolewski też był zatrudniony żeby docelowo zbudować autorytet Rude.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 06.05.2024, 11:36
Poszło się jebać lekką ręką pewnie z 50 tyś zł ale to szczegół.Mamy świeże 5 baniek to kto by się takimi duperelami przejmował.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.05.2024, 11:42
Oj pajace, gdyby kontuzjowani nie wrócili do składu Omrani nadal byłby w składzie. Żarł pączki z Żabki i był w kadrze.
Teraz, skoro wszyscy są zdrowi to jest w takiej formie i przy takiej (?) postawie niepotrzebny na ostatnie 6 meczy. To został odstrzelony. Czy kiedy go kontraktowano ktokolwiek liczył jeszcze na Żyro? Czy było racjonalne liczyć na niego? Nie bardzo.

Jak widać po przykładzie sandomingo pojęcie szerokiego ( ) składu jest Wam obce.

Ale widzę że Omrani pełni jeszcze jedną, ważną społecznie funkcję - daje chwilę ulgi hejterom takim jak Jagul, Jaroo1, kryształ w tym trudnym czasie po wygraniu Pucharu Polski.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.05.2024 o godz. 11:50.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 06.05.2024, 11:49
Oj pajace, gdyby kontuzjowani nie wrócili do składu Omrani nadal byłby w składzie. Żarł pączki z Żabki i był w kadrze.
Teraz, skoro wszyscy są zdrowi to jest w takiej formie i przy takiej (?) postawie niepotrzebny na ostatnie 6 meczy. To został odstrzelony. Czy kiedy go kontraktowano ktokolwiek liczył jeszcze na Żyro? Czy było racjonalne liczy na niego? Nie bardzo.

Jak widać po przykładzie sandomingo pojęcie szerokiego ( ) składu jest Wam obce.

Ale widzę że Omrani pełni jeszcze jedną, ważną społecznie funkcję - daje chwilę ulgi hejterom takim jak Jagul, Jaroo1, kryształ w tym trudnym czasie po wygraniu Pucharu Polski.
Wolfy ja Cie nie wyzywam tak że hamuj.Znowu idąc tym tokiem myślenia czy to już jest pewne że pozostałych meczach nikt kontuzji nie złapie?Czy racjonalnym jest założenie,że nikt się nie wysypie i Omraniego można kopnąć w dupe?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 06.05.2024, 12:01
"Rywalizował o ławkę z Villarem i Goku".
No więc właśnie. Z tym Villarem, który ze Zniczem i Resovią pokazał wielkie nic i w efekcie z Bielskiem nie wstał z ławki.
Z Goku, który odbył kilka treningów po dłuższej kontuzji.

I właśnie z nimi Bregu przegrał rywalizację o miejsce na ławce.

Zwłaszcza, że jak akurat słusznie zauważyłeś, w meczu z Pogonią wobec kontuzji Junci pozycje bocznych obrońców wymagały zdecydowanie większej asekuracji.
I tutaj Rude decyduje się odesłać Bregu na trybuny.

Myślcie trochę ludzie.
Ty sugerujesz że Rude go skreślił, ja sugeruje że przegrał rywalizację. Gdzie tkwi prawda? Zapewne jak już nie zagra u nas ani minuty to w tym pierwszy. Ja jednak sądzę że zaliczy swoje minuty, bo krąg zawodników mogących grać na skrzydłach zawęża się do 5 nazwisk.

Ponadto:
Goku "dluzsza nieobecność". No to popatrzmy. Kontuzji doznał 8 kwietnia w meczu z Motorem. trenował normalnie z zespołem już (Pierwsze zdjęcia) 27 kwietnia. 2.5 tygodnia to nic w porównaniu do naprawdę długich kontuzji. A to dla nas mimo wszystko kluczowy grać, choćby przez pryzmat liczb.

Villar ma dobre wejścia z ławki, gorzej z podstawy. Jak Rude analizował choćby zeszła rundę to zapewne zauważył pewna pawidlowosc. Poza tym to PP, tak jak Baena. Alfaro pokrywał LP wraz z Goku. Bregu gra praktycznie tylko na LP. Zapewne jakby nie powrót Goku to nie dość że Bregu byłby w kadrze to myślę że zagrałby też w finale.

Jakby Junca nie miał kontuzji to pierwszym do odstrzelenia z ławki byłby Krzyżanowski. Chyba że chcesz mi wmówić że Bregu miałby wejść na LO.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.05.2024, 12:02
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Wolfy ja Cie nie wyzywam tak że hamuj.Znowu idąc tym tokiem myślenia czy to już jest pewne że pozostałych meczach nikt kontuzji nie złapie?Czy racjonalnym jest założenie,że nikt się nie wysypie i Omraniego można kopnąć w dupe?
Raczej tak, można założyć że kartki/kontuzje będą, ale na tym etapie mamy niemal pełną kadrę. Ostatnio Omrani był za Rodado, Sobczakiem, Goku, Żyro, Gogółem na pozycji napastnika/cofniętego napastnika (ale - co zabawne - przed Olejarką).
Rude powiedział zdaje się że RACZEJ nie zagra i jeśli nie czeka nas jakiś dramat kadrowy to nie mieści się w osiemnastce. Jak były kontuzje/kartki to nawet dostawał minuty. Szybszy powrót Rodado w optymalnej formie, dobra postawa Żyro i świetna forma Gogóła po operacji kolana sprawiły że Omrani jest już zbędny.

Czy dało się przewidzieć że Żyro i Gogół złapią świetną dyspozycję w tym sezonie kiedy kontraktowano Omraniego? Że Sobczak się tak rozwinie (z Pogonią był bliski dwóch goli, zwłaszcza piętka była kozacka)? Nie.

Oczywiście, gdyby spadły na nas plagi egipskie to Omrani na bank odzyskałby miejsce w składzie dzięki ciężkiej pracy i zmianie nastawienia, ale lepiej żebyśmy nie musieli testować tego wariantu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.05.2024 o godz. 12:06.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 06.05.2024, 12:15
Nikt nie negował konieczności postawienia na jakiegokolwiek zawodnika mając w zasięgu jedynie Sobczaka i Rodado oraz wracającego po kontuzji Żyro, ale fakt że postawiono właśnie akurat na Omraniego. Intencje mieli dobre, ale zdecydowanie zaliczono wpadkę transferowa która niestety mocno od początku śmierdziała.

Pomijając aspekt finansowy to po prostu szkoda blokować miejsce na kogoś z kogo mógłby być jakiś pożytek, no chyba że mamy aż tak tragiczna młodzież, ale w tym względzie się już wolę nie wypowiadać. Trenerzy wiedzą lepiej.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 06.05.2024, 12:15
Oj pajace, gdyby kontuzjowani nie wrócili do składu Omrani nadal byłby w składzie.
Kabaret za darmo na forum
Choć nie wypada może tutaj się śmiać, bo jednak przypadłość ewidentnie chorobowa.

Wolfy w niedzielę: Omrani przydał się do tego, że Rude zbudował sobie na nim autorytet w szatni.
Wolfy w poniedziałek: Gdyby nie powrót kontuzjowanych to Omrani nadal byłby w składzie.

No spoko, czyli fajne ten autorytet Rude. Akurat wrócili kontuzjowani to stwierdził - ok, w takim razie odpalam Omraniego, pokaże im jaki ze mnie macho.

Oczywiście do tego wyzywanie normalnie myślących od idiotów, pajaców itp.

tutaj ewidentnie trzeba zmienić leki albo i lekarza.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.05.2024, 12:19
Nikt nie negował konieczności postawienia na jakiegokolwiek zawodnika mając w zasięgu jedynie Sobczaka i Rodado oraz wracającego po kontuzji Żyro, ale fakt że postawiono właśnie akurat na Omraniego. Intencje mieli dobre, ale zdecydowanie zaliczono wpadkę transferowa która niestety mocno od początku śmierdziała.

Pomijając aspekt finansowy to po prostu szkoda blokować miejsce na kogoś z kogo mógłby być jakiś pożytek, no chyba że mamy aż tak tragiczna młodzież, ale w tym względzie się już wolę nie wypowiadać. Trenerzy wiedzą lepiej.
Tak, mamy aż tak tragiczną młodzież. Olejarka swoją postawą na treningach wylądował w rezerwach, Karcz już o niego nie pyta bo dostał informację zwrotną z klubu żeby się nie ośmieszał.

Wystawianie miernych młodzieżowców już dość nas przez te lata pogrążyło. Omrani "blokował" miejsce w składzie tylko w umysłach fanatyków młodego drewna, skoro przegrywają z nim rywalizację o kadrę pierwszego zespołu to jednoznacznie pokazuje że nie, nie będzie z nich pożytku w Wiśle.

Napiszę więcej - tragedią jest brak kolejnego lewego obrońcy zamiast Krzyżanowskiego. Takiego co biega do obrony i nie kryje na radar.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.05.2024 o godz. 12:22.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 06.05.2024, 12:25
Raczej tak, można założyć że kartki/kontuzje będą, ale na tym etapie mamy niemal pełną kadrę. Ostatnio Omrani był za Rodado, Sobczakiem, Goku, Żyro, Gogółem na pozycji napastnika/cofniętego napastnika (ale - co zabawne - przed Olejarką).
Rude powiedział zdaje się że RACZEJ nie zagra i jeśli nie czeka nas jakiś dramat kadrowy to nie mieści się w osiemnastce. Jak były kontuzje/kartki to nawet dostawał minuty. Szybszy powrót Rodado w optymalnej formie, dobra postawa Żyro i świetna forma Gogóła po operacji kolana sprawiły że Omrani jest już zbędny.

Czy dało się przewidzieć że Żyro i Gogół złapią świetną dyspozycję w tym sezonie kiedy kontraktowano Omraniego? Że Sobczak się tak rozwinie (z Pogonią był bliski dwóch goli, zwłaszcza piętka była kozacka)? Nie.

Oczywiście, gdyby spadły na nas plagi egipskie to Omrani na bank odzyskałby miejsce w składzie dzięki ciężkiej pracy i zmianie nastawienia, ale lepiej żebyśmy nie musieli testować tego wariantu.
Czy dało się przewidzieć,że zawodnik o takiej historii z ostatnich dwóch lat nie będzie w stanie dojść do sensownej formy która dawałaby alternatywę dla graczy takich jak Sobczak czy Rodado?Tak.To było praktycznie pewne.
Chwała Bogu nie trzeba było tego sprawdzać w praktyce i miejmy nadzieje że już nie trzeba będzie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.05.2024, 12:37
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Czy dało się przewidzieć,że zawodnik o takiej historii z ostatnich dwóch lat nie będzie w stanie dojść do sensownej formy która dawałaby alternatywę dla graczy takich jak Sobczak czy Rodado?Tak.To było praktycznie pewne.
Chwała Bogu nie trzeba było tego sprawdzać w praktyce i miejmy nadzieje że już nie trzeba będzie.
Kosztował bardzo niewiele - to jest klucz do oceny. Po prostu nie mieliśmy już pieniędzy.
Mogliśmy oczywiście wykonać ruch pozorowany i (przy aplauzie dziennikarzy i kibiców) wyciągnąć jakąś młodą melepetę udając że kwestie napastników mamy zamkniętą.

Dlaczego melepetę? Bo prawdziwe młode talenty są wysondowane i drogie. Czasem trafi się taki Gogół, zwykle - Młyński lub Olejarka (przy czym moim zdaniem Młyński to jest poziom wyżej jednak).

Przyszedł Omrani, dużo nas nie kosztował, kupując pączki w Żabce wsparł miejscową ekonomię. Na szczęście nie był potrzebny.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 06.05.2024, 12:37

Żyro (zwłaszcza) i Gogół świetna dyspozycja? Boję się jak Żyro będzie w nieświetnej bo w PP z przodu nie zrobił nic, dobrze że walczył w obronie.
Jaki Omrani, jaka ciężka praca, jaka zmiana nastawienia? Przyjechał na trzymiesięczny urlop, ale dostał kopa bo nawet przez ten czas mu się nie udało poudawać, że mu się cokolwiek chce. Udało nam się podpisać algierskiego Janczyka, nie ma co się okłamywać.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.05.2024, 12:42
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Żyro (zwłaszcza) i Gogół świetna dyspozycja? Boję się jak Żyro będzie w nieświetnej bo w PP z przodu nie zrobił nic, dobrze że walczył w obronie.
Jaki Omrani, jaka ciężka praca, jaka zmiana nastawienia? Przyjechał na trzymiesięczny urlop, ale dostał kopa bo nawet przez ten czas mu się nie udało poudawać, że mu się cokolwiek chce. Udało nam się podpisać algierskiego Janczyka, nie ma co się okłamywać.
Żyro miał udział przy trzech golach, w Pucharze Polski podał do Gogóła na setkę w kontrze która sam wyprowadził. Nie jego wina że nie padła z tego bramka. Bądźmy choć trochę uczciwi.

Praca i zmiana nastawienia to był sarkazm. Przyciśnięty do muru Rude jakoś musiałby Omraniego w końcu wytłumaczyć, inaczej niż "wszyscy inni są kontuzjowani".
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 08.05.2024, 21:07
Angel Rodado: Mam kontrakt, będą chcieli, żebym go wypełnił, ale to będzie zależeć od tego, czy uda nam się uzyskać awans. Z ekonomicznego punktu widzenia sytuacja klubu nie jest "niczym godnym uwagi". Wszyscy mnie o to pytają, ale ja chcę cieszyć się chwilą. Zobaczymy, co wydarzy się latem.
https://cadenaser.com/baleares/2024/...adio-mallorca/
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów