|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Niespodzianak to wynika ale sensacja przebiieg meczu. Wygrala druzyna lepsza
To 11 lipca zaczynamy eliminacje LE |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hiszpańska MARCA zauważyła:
Cytat:
https://www.marca.com/futbol/futbol-...51d8b45d4.html ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wygrała drużyna lepsza, choć te zapasy Carbo... Chyba Cupiał zadzwonił do kolegi TW a ten do sędziego VAR.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Linię spalonego złamał Szot.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Nie kopie się leżącego, mogłeś poczekac do jutra.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawiam się też, czy forumowe stadko wielbicieli idiotyzmów Koaliczka dalej ma zamiar tytułować Rude "alfonsem z hiszpańskich pastwisk", podobnie zresztą jak to robią z Kiko?
Czy ci ludzie kiedykolwiek zmądrzeją? Bo to, że Koaliczek nie ma na szans na wzniesienie się na jakąkolwiek konstruktywną refleksję wiadomo od dawna, ale że wciąż ma wielbicieli tych swoich idiotyzmów, to już fatalnie świadczy o niektórych osobach. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Owszem zdarzały mu się błędy, ale generalnie rolę skrajnego lewego pomocnika wspierającego Eneco wypełniał sumiennie i realnie pomagał w zabezpieczeniu naszej lewej strony.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj nie ma co marudzić tylko się cieszyć. Dopiero co człowiek odzyskuje głos, a synowie wreszcie mogli poczuć co znaczy Wielka Wisła.
Świetna i mądra gra. Pełne poświęcenie i serducho do walki niesamowite. Bardzo dziękuję piłkarzom i trenerom. Nawet jeśli do tej pory w 50% nie wierzyłem w ten projekt, to jeśli tak ma wyglądać nasza Wisła, to coś niesamowitego. Wypada przeprosić, pogratulować i czekać na awans! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Piast, pogratulował a nasze ziomeczki, przyjaciele z miasta Łodzi coś cicho
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
BRAWO DRUŻYNA! 13 lat bez sukcesu, kto by pomyślał wtedy, że tyle będziemy czekać. Bardzo cieszy, że zrobiliśmy to w dobrym stylu, z mocnym rywalem. Teraz ogolić sosnowiec, zrzucić to kure.wskie fatum w meczach z nimi. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Markus już przestań te swoje wysrywy forsować.
Jest czas poświętować sukces, swoje wojenki sobie poprowadź w temacie o Rude, bo większości kibiców się nie chce tego twojego ścieku czytać w tym temacie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Otóż to. Nie nastawiałem się jakoś na finał, ot, żeby się jakoś fajnie pokazać i tyle. Ale żeby wyjść i być przez niemal cały mecz lepszy od Pogoni? Serio, chyba nawet najwięksi optymiści tego nie przewidzieli. Tym bardziej szkoda, że nie wbiliśmy im więcej. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Czekam, aż zaczną szczekać... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nic mądrego nie napiszę.
Po prostu dziękuję. Zapomniałem już, jak to jest, kiedy "twoja" drużyna wygrywa trofeum. Największe gratulacje chyba dla trenera. Mam wrażenie, że serio zaszczepił w nich wiarę. Ukłony dla Eneko i Chickana - gość naprawdę dobrze gra nogami. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
tego forum sie nie da naprawic - za duzo tu trolii ktorzy zyja tylko tu i nic w zyciu nie osiagneli - zwykle ....y zza klawiatury ........ok, niewazne , teraz przed nami boj o baraze .....kuzwa, pol zaangazowania z tego meczu wystraczyloby na wygranie tej wiesniackiej 1 ligi w cuglach !!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dziękuję!
Do zobaczenia jutro o 14... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Złamał, ale to jednak był aut, z którego spalonego nie ma, więc tak całkiem samopas stojącego nisko Grosickiego zostawić nie mógł. Teoretycznie miał 1-2 sekundowe okienko, żeby domknąć linię, ale jednak oczekiwałbym, że przy aucie drużyna stanie niżej, zrobi większą głębię i uniknie gra na aż takim ryzyku. Tymczasem Colley zachował się tak jakby to był wolny, a nie aut.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba jednak warto było czekać na Chichkana. Naprawdę świetnie gra nogami. Zaliczył dziś asystę drugiego stopnia przy golu Satrusteguiego.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Bardzo dobry mecz moze mamy Pana Bramkarza.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Byłem
Wróciłem Przyznaję, do dogrywki nie wierzyłem - taki ze mnie kibic Los nam oddał za główkę Jopa z 2010 Fenomenalny mecz, nie ma sensu się czepiać dzisiaj kogokolwiek Niezapomniane przeżycie Dziękuję ! ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Już z PBB miał kilkanaście sytuacji gdzie bez pressu odgrywał bardzo pewnie z pierwszej w sytuacjach gdzie Alvaro na bank grałby przyjęcie - poprawka - podanie. Szczerze powiedziawszy nie byłem anie trochę zaskoczony, że dziś wyszedł jako pierwszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
W zasadzie nie mam co tu pisac,bo nic nie odda radosci w serduchu.
Panowie Pilkarze poprostu wam za dzis DZIĘKUJE. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Dziękuję!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dziękuję WISŁO KOCHANA. Można pisać tu dużo ale po co. Cieszmy sie
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prezes po meczu:
https://youtu.be/S6oQ0fT-0e8?si=TJtVHRUt1u8scVVU ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wróciłem, odnośnie meczu napiszę tylko: puchar jest nasz la la la la !!!
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Markus z Drozdem prędko wyleźli ze swoich nór i próbują teraz pouczać innych
Wielki dzien dla Wisły. Czekam na ten poziom w kluczowych meczach decydujących o awansie. No i w końcu mamy bramkarza, a nie jakiegoś parodystę.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 02.05.2024 o godz. 22:49.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
DZIĘ-KU-JE-MY!