|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pogoń nie jest w żadnej dobrej formie, piłkarsko to poziom mniej więcej Widzewa a nie Manchesteru City.Między ligami nie ma żadnej przepaści, do wygranej wystarczy motywacja i chęci.Pogoń mimo wszystko też może nas trochę zlekceważyć, nie przygotują się na nas śledząc co gramy w tej lidze ;p
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 28.04.2024 o godz. 22:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Każdy wynik przyjmę - poza totalną kompromitacją. Wygramy - SUPER. Przegramy, szkoda - ale gramy dalej o awans.
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
mam podobne oczekiwania co wiekszosc tu. Licze na fajna atmosfere i doping na petardzie. Wtopa wkalkulowana, byle bez wstydu i po walce.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2021
Offline |
|
|
Jesteśmy drużyną, która niczego nie osiągnęła od 13 lat, więc takie nastawienie jest chyba właściwe.
Cokolwiek by nie pisać to jest to największy sukces od MP w 2011 roku. A jak będzie to zobaczymy. |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
trzeba to wygrać, nieważne jak byle wygrać!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Idzie na internecie wykupić transmisje? W polsat box go kupie?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak, na strims.in za całe 0zł
w ogóle to wstyd że finału PP nie ma na otwartym kanale |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Przecież mecz normalnie będzie pokazywany na otwartym Polsacie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak jets to ok, bo na flashscore pisze tylko polsat sport 1 i premium
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest na zwykłym polsacie:
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Eee to świetnie, dzięki
![]() ![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
co nie zmienia faktu że jak ktoś oglada tylko przez neta , to zwyklego polsatu za darmo nie obejrzy
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
jakby coś to zapewne na strims[.]top lub drhtv będzie, więc jak ktoś nie ma dostępu z zagranicy to przeklikać się przez reklamy i da radę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
FAQ przed meczem:
https://wislakrakow.com/posts/faq-pr...em-pogwis/9522 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W kwestii godziny wejścia to ta 10:00 to wejście tylko dla UW na rozstawienie oprawy. Najpewniej około 13 będą wpuszczać resztę grupy. Oby tylko bez przypałow jak 3 lata temu w przypadku Lecha.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Pilnie potrzebny jeden bilet na sektory Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Online |
|
I oczywiście Sociosy przyklaskujące patusiarskiej bandzie kumatych. Przysięgam, że jeżeli w czwartek moja majówka z PP skończy się na parkingu, to więcej nie kupię biletu na Reymonta. I tak wiem, jestem piknikiem, kibicem sukcesu, sierota po Cupiale, kolegą Bednarza etc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Cóż. Jednak rację mieli Ci, co pisali, że to stare dobre SKWK przemalowane na inne barwy. A z Koalika tu robili wariata… A najlepsze jest to, że oni to napisali po konsultacji z klubem. Ja p…
Czyli Jarosław zyskuje ksywkę CHWDP. Czemu mnie to wszystko nie dziwi? A tak apropos całej sytuacji. Ja to akurat nie jadę bo nie dam rady. Ale moi znajomi z A, posiadacze najdroższych karnetów, kupili dla siebie i dzieciaków możliwość wejścia na finał pucharu Polski od klubu. Od klubu, który ich namawiał żeby to zrobili, który informował, że dolna trybuna dla ultras a górna dla karnetowiczów. Klubu który się nie zająknął że kupno biletu wcale nie gwarantuje wejścia bo o tym będzie decydowało kilku patusów przy wsparciu odklejonego prezesa. To jest skandal przy którym odpały Marzenki wydają się lajtowymi pomyłkami. To jest poza skalą patologii. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja tylko zadałem proste pytanie - jakim prawem osoba z SKWK może być prezesem czegoś ponoć nowego.
Brak reakcji na późniejsze zdarzenia - układ truskolaski i proces spadkowy, a teraz burdel hiszpański wiele wyjaśnia. A przede wszystkim brak prawdziwego odnowienia. Jakby od początku, teraz to widać doskonale - rozwój Wisły nie był ważny. Brak zmian, które były oczekiwane i one zostały zablokowane. Ważny był tylko zmieniony układ, ale w rzeczywistości bardzo podobny. Brak reakcji na spadek, itp. Mnie krytykują tylko ci, którzy brali udział w przegonieniu Cupiała, bronili Marzenki do upadłego, ale mieli czas na przeformowanie się i z obrońców Marzenki stali się automatycznie tubą propagandową Świętego Jakuba i jego rodziny, Zaskrońca z Hańczowej, itp. Wystarczy spojrzeć, kto założył temat pochwalny na temat odnowionych. https://forumwisly.pl/showpost.php?p...96&postcount=1 To nie były to drobne błędy, tylko świadome okradanie Wisły na dziesiątki milionów.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 30.04.2024 o godz. 17:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Online |
|
|
Zaraz serek się wynurzy, że Leśkiewicz to tylko akcje charytatywne w SKWK prowadził i nie wiedział co się działo. Co prowadzi do prostej konkluzji - albo kłamie albo jest durniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bardzo słabo to wygląda z zewnątrz, zwłaszcza biorąc pod uwagę niedawną historię Wisły. Ktoś przejął konto socios?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Ło fiu fiu . Matko a jednak ? To wiele wyjaśnia dlaczego przez tyle czasu jesteśmy w dupie i nie widać żadnego światełka na poprawę sytuacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Gorzka satysfakcję mam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale chwila są dwie kwestie, jedno to przygotowanie oprawy do czego wygodniejszy jest pusty sektor i tutaj chyba nie ma kontrowersji. Druga sprawa to temat policji przy wejściach. To jest przepis na zamieszanie i zepsucie atmosfery święta, a taka biorąc pod uwagę pomysł żeby nie bluzgać na siebie, się zapowiadała. Po to jest wynajęta ochrona, żeby nie prowokować i stanowisko Socios jest tutaj w interesie wszystkich kibiców. Zresztą pomysł nie wyszedł od nas tylko od Pogoni, oni też dostrzegli co się święci.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ktoś się orientuje o której jest planowane wejście na nasz sektor? Będę dojeżdżał pod stadion metrem z obrzeży miasta i nie wiem o której się tam pojawić.
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W takich to znaczy w jakich?
Jeżeli nie jesteś w Socios to ich zdanie możesz zlekceważyć i tyle. Nawet jeżeli jesteś to raczej nie było głosowania w tym temacie. Więc nie jest wiążące. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Sektory dla grup zorganizowanych od 12, neutralne od 14
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
No kolejny, ale dobrze napiszę pełnym zdaniem. Od kiedy Socios jest od zajmowania stanowiska czy kibice mają wchodzić na trybunę czy mają nie wchodzić? Jakie znaczenia ma to czy jestem w Socios czy nie jestem? Jak nie jestem to nie mogę pytać? By oburzony postawą stowarzyszenia? To jest jakiś przywilej tylko dla członków czy jak?
![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|