|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Bez względu na końcowy wynik, bez względu na nastrzelenie Junki Urygą, moim zawodnikiem meczu:
(najsłabsza polska karta w FC24 ma overall 50): ![]() Wykonanie własne |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Uciekliśmy spod topora.
Od następnego meczu Alan ławka mam nadzieję, oczywiście jeżeli nadal chcemy grać linią obrony 40 metrów od bramki. Junca nam dziś uratował tyłek. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ale Rollercoaster.
Tak nami zakręcili że aż się rzygać chce ale mimo wszystko banan na ryju. I jebać Znicza tych legijnych parobków. SUPER WISEŁKA. MVP: Rysiek Goczał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Junca + Żiru nam uratowali tyłek dziś.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Rude uratował się. Brawa za zwycięstwo ale mecz mimo wszystko żenujący w naszym wykonaniu. Villar i Sobczak kompletnie niewidoczni. Pomysł z Łasickim z prawej dziś chyba dobiegł końca. Uryga nie zagra w Rzeszowie, oby do końca sezonu nie podniósł się z ławki. Fajnie, że zagrał dziś dobrze Żyro i że zdrowy jest Gogół. Może dzięki temu Villar i Duda odpoczną. Junca wraca z formą do wiosny zeszłego roku. Pierwszy z 7 meczów wygrany. Jeszcze 6.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Junka ratuje dzisiaj Markusa... (Bo przecież nie Rude, Jerry1983 nie zwolniłby Alberta choćby ten przegrał wszystko do końca sezonu).
Swoją drogą, gość w tamtym sezonie po powrocie z Sosnowcem i Puszczą grał pyte straszną, tydzień temu już wszedł i było widać, że coś tam doszedł do siebie, a dzisiaj tylko i wyłącznie dzięki jego NASTRZELENIOM na nasze łamagi Uryga/Żyro wygrywamy mecz. Dobrze ma tą nogę ułożoną. Poza tym CAŁY MECZ ZERO AKCJI, gdyby nie fenomenalne wrzutki Junki byłaby kolejna kompromitacja. PS: były co najmniej dwie ręki. Przed karnym i rożnym była ewidentna ręka, którą przeciwko nam gwizdali ze 100 razy, a tu nic.....
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 19.04.2024 o godz. 21:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Pozwólmy miłośnikom AI i talentu super trenera cieszyć się dzisiaj z olbrzymiego sukcesu, jakim niewątpliwie jest zwycięstwo na boisku hegemona polskiej piłki - Znicza Pruszków. W końcu to była drużyna Lewego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Swoją drogą widać różnice między zaciagami Hiszpanów Junca ktory byl 3-4 najlepszy w druzynie za Fernandezem, Mulą i kims tam. Dziś o klase lepszy od wszystkich na boisku....
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ufff...ale z taką grą to baraże będą darem od losu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
W 1 minucie była ręka którą nam by gwizdnęli na 200%. A tu nawet Varu nie było.
Sobczak dramat drugi mecz z rzędu. Szot dramat. Vilar dramat, nie wiem czy ma opcję przedłużenia, ale robi wszystko żeby z niej nie korzystać. Z takim Juncą mamy szansę z Pogonią. A do biadolących... Panowie jeszcze nie tą razą. Ale 3 pkt dostaniemy? Czy za Znicz tylko 2?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.04.2024 o godz. 21:40.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Przyjechali wygrać na stojąco i prawie im się nie udało.
Kolejny beznadziejny mecz w naszym wykonaniu. Dobrze, że Znicz słaby, przynajmniej trzy punkty są. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Nie jesteśmy hegemonem ligi. Z wielkiej Wisły została historia i kibice. Ten zespół nie dorasta do pięt żadnej kadrze Wisły z ekstraklasy. Więc zostało się cieszyć z wygranej. Wolałbyś przegraną i bankructwo? |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Odnośnie meczu: pisałem to wielokrotnie, ale co znaczy mieć piłkarza z dośrodkowaniem w składzie i nie mieć. Pierwsza połowa była chyba nawet gorsza niż z Chrobrym. Biegać zachciało im się dopiero od drugiej bramki. Zmiany Rude odmieniły mecz. Junca poza dwiema asystami miał też świetne dogranie do Żyro, Żyro świetny mecz. Oby Uryga na dobre usiadł na ławce. Z Petrochemią podał rywalom na dwa zero, teraz pokazał swoją szybkość oldboya. Sorry, to jest mimo wszystko profesjonalna liga, trzeba biegać. To co Duda odwalił przy drugiej bramce - katastrofa. Kolejny myślami przy Pucharze Polski polski. No i oczywiście - wszystkie dośrodkowania złe, wszystkie podania do tyłu. Szot - katastrofa na lewej, główny hamulcowy na prawej. Sobczak - kolejny gówniany mecz. Żyro zasłużył chyba na pierwszy skład. Znamienna sytuacja kiedy Alfaro poszedł z kontrą (chyba jedyną w meczu) i musiał czekać na resztę. Dobrze że jest Żyro, dobrze że jest Junca, dobrze że jest Rodado. Oby Gogół był w formie, Dudzie przyda się przerwa. Mimo wszystko - wyprowadzenie meczu z 2-0 na 2-3 powinno dać im trochę pewności siebie. Ale nie ma co ukrywać - pierwsza połowa to byla farsa... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Lepsza "swoja" Wisła w 4 lidze niż taka AI w Ekstraklasie i w pucharach. Zgodnie z taką filozofią finał PP to nie żaden sukces. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Znowu ci się asperger włączył?
Nie martw się. Przejdzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez OnizukaTSW : 19.04.2024 o godz. 22:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam aspergera. Po prostu nazywam szmatę która udaje kibica Wisły po imieniu. Nie ja jeden to zauważyłem. Zdradziłeś się.
Frustracja po wygranej swojej drużyny to nie jest normalne zachowanie kibica. Za to pasiastego trolla - jak najbardziej... A tak między nami, to Cię nie rozumiem. Czego tutaj szukasz? Nie lepiej znaleźć sobie klub do kibicowania, a nie nienawidzenia? ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Sam się zdradzasz atakując innych ad personam. Ja rozumiem, że przerzucasz swoje uczucia na innych, między innymi te o nienawiści. Nie będę polemizował. Polemika z chorymi z nienawiści tylko ich utwierdza w ich urojeniach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
w 1 minucie przeciez powien byc karny dla nas,reka taka ze slepiec by zauwazyl ,ale 3 cepów na Varze nie.... co do meczu to moze to byl w koncu TEN mecz ktory sklei zespoł i da kopa,miejmhy nadzieje ale dzis dla chlopaków za odwrocenie wyniku wielkie brawa. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Nie musi płacić, sam sobie tego nie wymyśliłem. To jest logiczne rozumowanie biorąc pod uwagę wypowiedzi znacznej części "środowiska" i kibiców tutaj na forum.
"Finał PP to nie żaden sukces." Kto i po co może tak bredzić? Zastanów się to zapomnisz o tabletkach. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
mam wrażenie, ze to myślenie życzeniowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ch...ja grali ale wygrali.
Jeszcze 6 i e-klapa. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
W tym cała kwestia, że klub jest nieudolnie zarządzany od lat, kulminacją była hegemonia rodzinki i marnowanie kosmicznej w porównaniu do dzisiaj wydawanej kasy. Sportowo się cofnęliśmy? Przecież Królewski przejmował Wsłę na chyba 10 miejscu z marnymi szansami na baraże. To zatrudnienie Kiko zmieniło sytuację. Królewski zatrudniając Kiko, a potem Rude próbuje odwrócić kartę. Finał PP tego dowodzi, pokazuje że idziemy w dobrą stronę. Dlatego jego znaczenie jest umniejszane. Wygrane mecze, wymęczone, za to przegrane nawet po sędziowskich przekrętach zasłużone. To jest tak jaskrawa czarna propaganda, że zwyczajnie wstyd. Więc jeżeli komuś przydadzą się tabletki to na pewno nie mnie. Wiadomo, że Królewski ma swoje wady, dużo jest do poprawienia, ale trzeba Wiśle nawet z Królewskim u steru, życzyć dobrze, a nie trzymać kciuki za porażki. A część kibiców takie właśnie sprawia wrażenie.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.04.2024 o godz. 22:25.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może inaczej: pierwsza połowa najgorsza w tym sezonie pod względem zaangażowania i myślenia na boisku. Nie zdziwiłoby mnie gdyby okazało się że Szot i Duda ani razu nie podali do przodu. Nasi stoperzy i Carbo nie mają komu podać bo wszyscy się chowają.
Druga - absolutna dominacja. Junca i Żyro zaczęli grać, Szot i Duda nadal grali alibi ale przynajmniej jedno skrzydło funkcjonowało. Tyle wystarczyło. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
No cóż... poziom inteligencji na tym forum strasznie spadł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Uryga w obecnej formie to wypisz wymaluj Głowacki z ostatnich miesięcy gry w Wiśle. Objeżdżany przez napastników, zero dynamiki, często ratował się ostrymi wejściami na pograniczu żółtej kartki. Różnica jest taka, że to dopadło Alana 7 lat wcześniej. On jest strasznie napakowany, nogi ma jak koń, może tu leży przyczyna jego kłopotów?
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Dla mnie mogą grać takie mecze co kolejkę. Ważne by na koniec 3 punkty się zgadzały.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|