|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ależ ten Uryga szybki!
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Qrwa5 minuta a Uryga już nie ma siły. Dramatyczny kolejny początek meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Brawo dla trenera za to, że wystawia Uryge konsekwentnie
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pozostalo juz chyba tylko pic na smutno. Co za kompromitacja.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobol przy Rude to Bóg trenerki. Zaściankowcy, przeroście PMS
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Wynik dla nikogo nie powinien być zaskoczeniem, Znicz stać na drogich Polaków, Wisła może sobie pozwolić tylko na tanich Hiszpanów. Co prawda Hiszpanie są najlepszymi piłkarzami na świecie, więc z zasady są lepsi od Polaków, ale naszym słabym punktem są Uryga, Szot, Duda i ten charakterny w ataku. Gdyby ich zamienić Hiszpanami, zagralibyśmy tiki takę.
Za rok się uda! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Duda krył powietrze. Super.
Pewnie myślami był już w finale. Szmaty. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Poszedł Colley do przodu, ....uś Duda stoi i patrzy a Miki qrwa kryje na radar. Dramat co gramy. Ile jeszcze Duda będzie wychodził w pierwszym składzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ile jeszcze lat kompromitacji przed nami?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ktos mi wytlumaczy po .... my dosrodkowywujemy w pole karne kiedy nie mamy w srodku nikogo kto przeskoczy stoperow Znicza? W 30 minut musialo byc juz kilkanascie dosrodkowan i wszystko konczy sie wybiciem pilki?
Jesli trener wymyslil dosrodkowania jako taktyke to chyba wypadaloby wstawic Zyro do ataku albo tego Omraniego. Jesli ich nie wstawil to moze zamiast dosrodkowan lepiej byloby zaordynowac strzaly z dystansu. Albo strzelimy albo na dobitke dojdzie Sobczak lub Rodado. Dosrodkowania w kazdym razie w obecnej konfiguracji skladu to proszenie sie o kontry i oddawani pilki za darmo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
A kim my mamy grać? Sapałą za Dudę?
Gorzej, że zespół gra cały czas to samo. Wysoko na połowie przeciwnika, klepą po obwodzie i wrzutka .... wie do kogo. Jak przeciwnik przejmie to kontra i bramka, bo Uryga nie zdąży, a reszta nie umie kryć. Nie wciągamy przeciwnika na naszą stronę żeby coś prostopadle pograć, nie ma dryblingu i szybkiego wyjścia, nic nie ma. Czasem w chaosie uda się wepchnąć piłkę do bramki, ale rzadko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
"Oto nasza ławka rezerwowych: Anton Cziczkan, Igor Sapała, Dejvi Bregu, Michał Żyro, Eneko Satrústegui, Patryk Gogół, David JuncĂ., Mariusz Kutwa, Ángel Baena."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Najważniejsze, że jest recyrkulacja piłki i asymetryczne ustawienie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
My gramy, przeciwnik strzela bramki. Ja do ciebie, ty do mnie, 80% posiadania piłki, 1 strzał na bramkę.
Granie wysoko obrońcami, którzy mają przyspieszenie dwusuwowego Wartburga, to jest samobójstwo. Albo Rude jest za głupi, żeby to zakumać, albo jest po prostu słabym trenerem. Po tylu błędach Urygi nawet Krzoska poczyniłby odpowiednie korekty w ustawieniu. Druga bramka to jest majstersztyk, Majewski dostaje podanie z autu totalnie nieatakowany, poprawia sobie piłeczkę i idzie dośrodkowanie. Krew może człowieka zalać. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ta drużyna :
- nie ma szybkości w obronie - nie ma środka pola - nie ma pomysłu w ataku Niestety po raz kolejny nie ma też myślącego trenera, bo nikt aspirujący do tego miana nie wystawiał by Lasickiego na prawej obronie albo z uporem godnym maniaka nie wystawiał Szota czy Dudy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Majewski Mleczko i 9 nołnejmów kręci nami jak dziećmi. Majewski a Duda to jak mercedes do malucha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Przy drugiej bramce warto popatrzeć na Szota. To jest sabotaż własnej drużyny. Wygląda jakby był zadowolony że odpuścił i padła bramka. Czy to jest błąd w ustawieniu z winy trenera?
Przy pierwszej bramce bramkarz wybija, a Duda uchyla się od piłki, która trafia do Majewskiego. Taktyka zawiodła? Postawa drużyny skandaliczna. Zobaczymy co Rude powie po meczu. Jeżeli nie wy.......i w przerwie Szota i Dudy to może się zawijać.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.04.2024 o godz. 20:32.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
W takiej grze FIFA/FC każdy piłkarz ma punkty umiejętności. Max jest 99, min za szybkość. Obrońcy z top lig mają średnio ok 75, w eklapie 50-60. Uryga miałby z 20, a taki średni 40 latek, który nic nie robi ma gdzieś 15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Najbardziej mi w tym wszystkim szkoda Igora Sapali…piątek, 21.30 i zamiast jakiegoś biforka zaczynać, później do Frania to ci se wymyślili, żeby do jakiegoś ....a Pruszkowa go brać…dramat człowieka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Warszawie się Igor nie zabawi? Wiesz, że on w Polonii i Dolcanie grał kiedyś? Wiesz, że on ma kolezków w Wawie jakichś influencerów? Wiesz, że dla niego się dzisiaj zaczyna życie po meczu?
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Pewnie jest zorganizowany powrót do Krakowa w ramach budowania team-spirit. Drugiej strony jeszcze jest sobota.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zajebista taktyka. Mamy jednego co umie wrzucać, gramy na niego. Zero strzałów z dystansu, zmiany rytmu gry. Tylko do Ziunki i może Ziunka nabije naszego.
Edit: Ale może wystarczyâŚ?
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 19.04.2024 o godz. 21:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zszedł Majewski i Znicz zgasł.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
aha, pisalem przed editem. Wedlug mnie kluczowe i tak bylo wprowadzenie Zyry. W tej lidze druzyna taka jak Wisla nie da rady bez dryblasa w ataku.
Ostatnio edytowane przez As : 19.04.2024 o godz. 21:21.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|