The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.02.2024, 19:04
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Bregu po prostu kopnął piłkę tak, że spadła na głowę Urygi, on ją przedłużył i Eneko zamknął akcję.
Zaraz się okaże, że Bregu bije wolne jak Beckham, bo dokopał piłkę do pola karnego.
Widzisz jasiu o nic więcej nie chodzi tylko o to żeby piłka spadała na głowy naszych atakujących, a nie obrońców przeciwnika. Dlaczego żaden obrońca Urydze nie przeszkadzał? Chociaż piłka leciała przez pół boiska. Masz pomysł? Pewnie w ptasim móżdżku nie ogarniasz, że piłka spadła dokładnie tam gdzie miała spaść i Uryga o tym wiedział i na nią czekał przed polem karnym, a reszta poleciała tam gdzie zwykle leci taka wrzutka na aferę czyli bliżej bramki.

To jest właśnie robota trenera, której laicy nie są w stanie dostrzec. Dla nich wszystko to przypadek.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.02.2024, 19:29
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Nie przebijesz mnie.
Mam w domu sportowe kanały rumuńskie i w żadnym z meczów jakie widziałem w ubiegłym roku osoba Omraniego nie rzuciła mi się w oczy.
Ależ ja Cię nie muszę przebijać.

Filmiki przedstawiające bramki zdobywane przez Omraniego i asysty, które notował pokazują dokładnie to, o czym mówię: są fałszywe?

Algierczyk był wartościowym napastnikiem, który sporo tych goli w Rumunii nastrzelał, zanotował mnóstwo kluczowych podań, zdobywał bramki głową, lewą nogą, z bliska i z dystansu, umiał wygrać pojedynek jeden na jeden, zastawić się, zgubić krycie, odpowiednio zachować w trzeciej tercji. To wszystko jest do odtworzenia i zobaczenia dla każdego, włącznie z tymi, którzy nie oglądają na co dzień rumuńskiej telewizji.

Dawał on sobie świetnie radę pracując pod ręką nie tolerującego lenistwa i lekceważenia obowiązków Petrescu, odnajdywał się w tej sytuacji, zdobywał z Cluj najwyższe trofea w kraju jako jego podstawowy piłkarz - to nie jest coś pomijalnego. Sobczak o grze na takim poziomie sportowym i w tak silnej drużynie może tylko pomarzyć.

Dziś pytanie brzmi tylko jak bardzo Omrani zmienił się od tego czasu, czy jest szansa, by szybko do tego wrócił. Odpowiedź na nie to broszka Rude - nie Twoja, nie skonfliktowanych z Algierczykiem działaczy jego ostatniego klubu, ani być może Koalikopodobnych kibiców z Rumunii, których próbowałeś cytować jako wartościowe źródło informacji o piłkarzu. Pewnie gdyby ktoś pogrzebał głębiej znalazłby na rumuńskich forach i inne przeciwstawne opinie.

Rude powinien go zobaczyć i wtedy będzie mógł miarodajnie go ocenić, a nie tylko na podstawie opinii kibiców i działaczy ostatniego klubu Algierczyka, otwarcie mu nieżyczliwych.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.02.2024, 19:50
Nieżyczliwi Algierczykowi są działacze jego trzech ostatnich klubów:
- CFR Cluj - we wrześniu 2022
Znamy Omraniego bardzo dobrze, był u nas tyle lat. Jest wyjątkowy, może okazać się bardzo przydatny, ale tylko w przy specyficznej koniunkturze. Dan Petrescu to jedyny trener, z którym grał na wysokim poziomie. On zawsze wiedział, jak go ustawić. Wiedzieliśmy, że przejdzie do FCSB, pozwoliliśmy mu odejść. Wiedziałem, że tam mu się nie uda. To wyjątkowy chłopak, ale trzeba wiedzieć, jak z nim postępować. Jest kapryśny. Na pewne rzeczy też trzeba zamknąć oczy, trzeba wiedzieć, jak z nim postępować. Zdecydowaliśmy się pójść inną drogą i wybraliśmy dobrze. Ci, którzy przyszli, dali nam o wiele więcej.
-FCSB - we wrześniu 2023 Billel Omrani dołączył do FCSB późno w zeszłym sezonie i musiał ciężko pracować na treningach, aby wrócić do optymalnej formy fizycznej. Zagrał w 21 meczach i strzelił tylko dwa gole. Tym samym z Francuzem rozwiązano kontrakt z FCSB na miesiąc przed jego wygaśnięciem. Prawie cztery miesiące po rozstaniu Gigi Becali naśmiewał się z piłkarza z powodu jego życia pozasportowego. "Jest kilku zawodników, którzy naprawdę mi się podobali i kiedy dostałem szansę, skorzystałem z nich. Tak było też w przypadku Omraniego. Tak, sprawdziłem go i wyrzuciłem. Teraz jest gdzieś w Bukareszcie. Ma swoją "drużynę" w Bukareszcie w trochę innych "klubach". Tak to wygląda, nic na to nie poradzimy powiedział Gigi Becali (właściciel FCSB) portalowi Fanatik.
- Petrol - dyrektor klubu - w styczniu 2024 "obiecywał, że będzie pracował nad powrotem do formy fizycznej. Skończyło się na obietnicach.

Dziwisz się, że są mu nieprzychylni?
Skoro przestał dbać o siebie i zanotował zjazd sportowy?
Ostatnio edytowane przez FraMat : 22.02.2024 o godz. 19:53.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 22.02.2024, 20:04
Jeszcze uzupełnię, co mówił o nim Becali:
- Ten napastnik szczególnie lubił grać w "dogrywkach". Po meczu wieczorami w klubach trafiał do bramki za każdym razem jakiejś innej panienki.

Kiedy natomiast odniósł drobną kontuzję, zamiast do lekarza udał się do klubu nocnego, w którym spędził dwie noce z rzędu do samego rana.

Innym razem, kiedy dowiedział się, że nie znajdzie się w składzie na mecz z Sepsi ponownie wylądował w klubie nocnym, a raczej w kliku klubach robiąc sobie tour de palinka.

Kiedy Becali dowiedział się o jego nocnych eskapadach ukarał go grzywną mówiąc: niech wychodzi jesli chce, ale o 11 wieczorem najpóźniej ma być w łóżku.

Zresztą zaraz po podpisaniu umowy z FCSB w internecie pojawiły się filmiki z "upalonym" Algierczykiem w taxi w Bukareszcie po kolejnej imprezie.

Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 22.02.2024, 20:22
Nieżyczliwi Algierczykowi są działacze jego trzech ostatnich klubów:
- CFR Cluj - we wrześniu 2022
Znamy Omraniego bardzo dobrze, był u nas tyle lat. Jest wyjątkowy, może okazać się bardzo przydatny, ale tylko w przy specyficznej koniunkturze. Dan Petrescu to jedyny trener, z którym grał na wysokim poziomie. On zawsze wiedział, jak go ustawić. Wiedzieliśmy, że przejdzie do FCSB, pozwoliliśmy mu odejść. Wiedziałem, że tam mu się nie uda. To wyjątkowy chłopak, ale trzeba wiedzieć, jak z nim postępować. Jest kapryśny. Na pewne rzeczy też trzeba zamknąć oczy, trzeba wiedzieć, jak z nim postępować. Zdecydowaliśmy się pójść inną drogą i wybraliśmy dobrze. Ci, którzy przyszli, dali nam o wiele więcej.
-FCSB - we wrześniu 2023 Billel Omrani dołączył do FCSB późno w zeszłym sezonie i musiał ciężko pracować na treningach, aby wrócić do optymalnej formy fizycznej. Zagrał w 21 meczach i strzelił tylko dwa gole. Tym samym z Francuzem rozwiązano kontrakt z FCSB na miesiąc przed jego wygaśnięciem. Prawie cztery miesiące po rozstaniu Gigi Becali naśmiewał się z piłkarza z powodu jego życia pozasportowego. "Jest kilku zawodników, którzy naprawdę mi się podobali i kiedy dostałem szansę, skorzystałem z nich. Tak było też w przypadku Omraniego. Tak, sprawdziłem go i wyrzuciłem. Teraz jest gdzieś w Bukareszcie. Ma swoją "drużynę" w Bukareszcie w trochę innych "klubach". Tak to wygląda, nic na to nie poradzimy powiedział Gigi Becali (właściciel FCSB) portalowi Fanatik.
- Petrol - dyrektor klubu - w styczniu 2024 "obiecywał, że będzie pracował nad powrotem do formy fizycznej. Skończyło się na obietnicach.

Dziwisz się, że są mu nieprzychylni?
Skoro przestał dbać o siebie i zanotował zjazd sportowy?
Która z tych wypowiedzi wymazuje jego dokonania, grę, umiejętności, trofea, bramki i asysty zdobywane w Cluj?

Która mówi w jakim miejscu i stanie jest dzisiaj Algierczyk? Teraz, obecnie, nie przed miesiącem, kwartałem i tak dalej?

Która przesądza o tym, że nigdy nie będzie w stanie choć w części się odbudować? Dlaczego jakiś działacz ma to wiedzieć lepiej niż trener Wisły, który po zobaczeniu zawodnika może oczywiście podzielić tą opinię, ale niekoniecznie?

Która pokazuje inną perspektywę niż perspektywy działaczy? Ten pierwszy z Cluj wypowiada się bardzo dobrze o jego umiejętnościach, mówiąc że jest wyjątkowy, ale potrzebuje dobrego trenera i odpowiedniego podejścia, by to pokazać. Czyli zapewne przy Sobolewskim Omrani zanotowałby jeszcze większy zjazd niż w Rumunii - to tylko taka mała dygresja.

No te słowa działacza to prawdziwe odkrycie Ameryki, tak bywa w świecie sportu. A potem broni on swojej decyzji o sprzedaży go mówiąc jaki to nie był genialny i przewidujący... Fajnie.

Która z tych wypowiedzi pokazuje, czy nie były później również jakieś problemy leżące po stronie trenerów, taktyki, etc. sprawiające, iż w ostatnim czasie zawodnik się pogorszył? W tym FCSB zagrał aż 21 meczy mimo nadwagi? Skoro nie nadawał się do gry, balował i był słaby, dlaczego tak często wystawiali go do składu? Na to też nie ma odpowiedzi.

Która pokazuje, co się działo w tamtejszym czasie w tamtejszych drużynach i wewnątrz klubu?

Dlaczego tak boisz się tego, by zawodnika ocenił osobiście Rude i podjął decyzję na podstawie własnych spostrzeżeń oraz oceny sytuacji? Nie ufasz trenerowi, że zauważy nadwagę, lekceważące podejście i te wszystkie inne sprawy, które tu podnosisz, gdy go zobaczy na własne oczy?

O co w ogóle robisz taki raban? O to, że Rude może mieć własne zdanie inne niż Ty i rumuńscy działacze? I może mu się udać dotrzeć do zawodnika, tak jak udawało się Petrescu? Wisła planuje wydać jakieś miliony na tego gracza? Ma zamiar zatrudnić go bez testów medycznych?
Ostatnio edytowane przez Markus : 22.02.2024 o godz. 20:30.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 22.02.2024, 20:35
Beciraj 2.0
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 22.02.2024, 21:03
Kilka dodatkowych informacji na temat możliwego transferu Algierczyka:

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...-w-tej-sprawie

"Omrani to wychowanek szkółki Olympique Marsylia, który najbardziej udaną część kariery spędził w Rumunii, zdobywając tam aż pięć mistrzostw kraju. Na pewno jego główną wizytówką jest walka o Ligę Mistrzów kilka lat temu, w barwach Cluj. Wprawdzie Rumuni odpadli w ostatniej rundzie, ale Omrani strzelił wtedy sześć goli, zostając królem strzelców fazy wstępnej Champions League. (...)

Krakowski klub nie poniósłby praktycznie żadnego ryzyka finansowego jeśli chodzi o tę transakcję. Jest bardzo prawdopodobne, że Omrani zgodzi(ł) się grać za symboliczną pensję i bonusy związane z jego występami/wynikami drużyny.

Co to może oznaczać? Jeśli się nie sprawdzi, to krakowski klub praktycznie nic na tym nie straci. Ale gdyby Omrani "odpalił", strzelał gole i pomógł Wiśle w awansie do Ekstraklasy, to jest szansa na to, że byłby to jeden z najbardziej udanych ekonomicznie ruchów w najnowszej historii klubu."
Ostatnio edytowane przez Markus : 22.02.2024 o godz. 21:05.
(...)
"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 22.02.2024, 21:08
Markus napisał(a):Wyświetl post
W tym FCSB zagrał aż 21 meczy mimo nadwagi? Skoro nie nadawał się do gry, balował i był słaby, dlaczego tak często wystawiali go do składu? Na to też nie ma odpowiedzi.
Wystarczy zajrzeć do statystyk:
W składzie na mecz znalazł się łącznie 26 razy na 31 meczów FCSB
4 z tych 26 spotkań spędził na ławce.
W wyjściowej 11 znalazł się 6 razy na 26 spotkań
Nie zagrał ani razu 90 minut.
Poza tym wchodził albo w końcówkach, albo w II połowie.
Na boisku spędził 732 minuty na ok. 2340 czyli łącznie zagrał trochę ponad 8 spotkań po 90 minut.

Właściciel płacił mu 20 tys euro miesięcznie, Omrani za 9 miesięcy w FCSB otrzymał więc 180 tys euro + 250 tys za podpis na umowie.
A Becali uważa, że skoro płaci dobrze piłkarzowi to ten ma grać, a rolą trenera jest sprawić, żeby wydane pieniądze się zwróciły.
Becali jest typem właściciela, który ustala sobie skład (jak kiedyś Wojciechowski w Polonii).
Stąd tak częsta obecność Omraniego w składzie.
Potem Becali się wkurzył i rozwiązał kontrakt z darmozjadem.
Na miesiąc przed jego wygaśnięciem.
To chyba znamienne?

Co do wypowiedzi działaczy- są potwierdzane przez kibiców i dziennikarzy sportowych.
Czego jeszcze Ci trzeba?

A propos postu powyżej.
Podejrzewam, że chodzi o jakiś deal z agentem piłkarza - może Wisła go przechowa umożliwiając mu trenowanie i powrót do formy i do wagi, a agent za to coś nam ułatwi z jakimś innym swoim piłkarzem?
Szczerze?
Nie wierzę, że nam się przyda.
Może zagra jakiś mecz czy dwa na świeżości i wszystkim się wyda, że to nowy Elvis Manu, czy Michael Pereira?
Oczywiście, piłeczka po stronie klubu
Ostatnio edytowane przez FraMat : 22.02.2024 o godz. 21:16.

Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 22.02.2024, 21:13
Czego jeszcze Ci trzeba?
Opinii Rude o nim. Tylko i aż, bo tylko ona ma tu znaczenie. Jak będzie negatywna, nie ma tematu. Ale jak powie: okej, dam mu szansę, bo zdołam go odbudować, wiem jak to zrobić i może mi być potrzebny, to jestem wtedy za podpisaniem go na jak słyszymy bardzo korzystnych dla Wisły warunkach.

O ile jeszcze po drodze zaliczy testy medyczne.
Ostatnio edytowane przez Markus : 22.02.2024 o godz. 21:16.
(...)
"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 22.02.2024, 21:18
Opinii Rude o nim. Tylko i aż, bo tylko ona ma tu znaczenie. Jak będzie negatywna, nie ma tematu. Ale jak powie: okej, dam mu szansę, bo zdołam go odbudować, wiem jak to zrobić i może mi być potrzebny, to jestem wtedy za podpisaniem go na jak słyszymy bardzo korzystnych dla Wisły warunkach.

Tu akurat się zgadzamy.

Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 22.02.2024, 21:20
Czyli wg sportowych faktów będzie miał kontrakt 100 euro i będzie spał na ławce na Plantach?
C.d. nachalnej narracji cóż to za nadzwyczajna okazja, a JK niestety nadal milczy.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 22.02.2024 o godz. 21:30.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 22.02.2024, 21:27
Podejrzewam, że chodzi o jakiś deal z agentem piłkarza - może Wisła go przechowa umożliwiając mu trenowanie i powrót do formy i do wagi, a agent za to coś nam ułatwi z jakimś innym swoim piłkarzem?
Jeśli tym dealem miałoby być na przykład przedłużenie kontraktu Rodado na korzystnych dla Wisły i możliwych do udźwignięcia warunkach finansowych, może nie byłoby to złym ruchem.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 22.02.2024, 21:38
Jeśli tym dealem miałoby być na przykład przedłużenie kontraktu Rodado na korzystnych dla Wisły i możliwych do udźwignięcia warunkach finansowych, może nie byłoby to złym ruchem.
to co zostaje z tego równania? duża prowizja dla agenta za "wolny" transfer Omraniego? co to w ogóle za gość ten agent, jakiś Hiszpan?

https://twitter.com/flisescu/status/1760754491312202237
opinia gościa który robi się na eksperta od ligi rumuńskiej
Ostatnio edytowane przez Watts : 22.02.2024 o godz. 21:48.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 22.02.2024, 22:00
Miguel Riera
dalej niczego o nim nie wiem.

Czy jest możliwe, ze to ten facet?
https://astanatimes.com/2014/12/span...-home-country/
Ostatnio edytowane przez FraMat : 22.02.2024 o godz. 22:04.

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.02.2024, 22:34

Przecież to nie zależy od Rude ale od podejścia samego zawodnika, Rude z nim pogada 15 min, obaj sobie coś naobiecuja, ale finalnie Rude w Wiśle nie jest po to by ratować karierę jakiegoś Algierczyka, ale zrobić z Wisłą awans do esa.

Ok będzie grał u nas za czapkę gruszek, pomieszka w fajnym mieście, pozna nowych kolegów, pewnie jeszcze mu się wydaje że 2 poziom w Polsce jest polamatorski, a marka taka jak Wisła to samograj i będzie miał co mecz 5 setek na strzelenie gola. Zgarnie fajna kasę za awans, i wypromuje się do kolejnego klubu, bo w Rumunii jest już skreślony, zważywszy na ciągnąca się za nim opinie

Niemniej jak trafi do Wisły to będę mu życzył powodzenia, choć nie obiecuję sobie po no nim absolutnie nic. Przynajmniej mi nie grozi rozczarowanie jak Markusowi.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 22.02.2024 o godz. 22:36.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 22.02.2024, 23:27
https://m.digisport.ro/fotbal/fotbal...ctului-2834291
DigiSport podaje że umowa Omraniego z Wisłą jest już pewna. Ponoć interesowały się nim Górnik Zabrze i Raków

Umowa ma obowiązywać do lata 2026 z możliwością przedłużenia do 2028

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.02.2024, 23:33
Przecież to co tam napisali jest żywcem przekopiowane od Piotra Koźmińskiego, z dodanymi bzdurnymi liczbami. Nazwy klubów to raczej te "proponowane", niekoniecznie "zainteresowane".
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 23.02.2024, 01:37
Jeśli prawda jest to o jego problemach z prowadzeniem to brać go przyda nam się napastnik z nadwagą i słabą formą, ilość miernych piłkarzy musi się zgadzać.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.02.2024, 02:02
Jeżeli to dobrze rozumiem to Cziczkan podpisał kontrakt. U nas z numerem 31
https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...73296411246671

A co do Algierczyka z problemami to można mu na dwa wiosnę wynająć mieszkanie gdzieś w Myślenicach by miał blisko na trening ale daleko do imprezowni.
Agenci są od tego by pomagać się wygrzebywać swoim klientom, a 30 lat to jeszcze nie emerytura.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 23.02.2024 o godz. 02:05.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Stary 23.02.2024, 06:00
Gadamy o podejrzanym gościu z Algerii. A co z Dziedzicem ? Testy i.... cisza,,,
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 23.02.2024, 10:04
Padają pierwsze konkretne sumy dotyczące planowanych zarobków Omraniego w Wiśle. Ma grać za zaledwie 10 000 euro! Miesięcznie ma to być suma około 2000 euro.

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...la-algierczyka
Ostatnio edytowane przez Markus : 23.02.2024 o godz. 10:07.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.02.2024, 11:09
Widać gościu się szanuje
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.02.2024, 11:19
Reszta do podniesienia z boiska. Zdrowy układ z korzyścią dla obu stron. Oby tylko nie miał 20 kg nadwagi, bo fizycznie gotowy będzie na przerwę letnią ^^

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 23.02.2024, 11:21
Jebane algorytmy,dość szybko nauczyły się że do Wisły sprowadza się piłkarzy po znajomości
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.02.2024, 12:22
Przecież widać, że to jakaś prowizorka, kto poważny zgodzi się na takie warunki. Nawet jeśli ten Omrani ma nadwage i jest bez formy to przyjmując taką ofertę tylko się kompromituje. Poza tym po co nam gość bez formy, w czym on nam może pomóc?
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 23.02.2024, 12:25
Pewnie jest układ z agentem. Ten dostaje zgodę na transfer Rodado jeszcze w tym okienku, a daje w zamian za darmo "wybitnego" napastnika.

Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 23.02.2024, 13:00
Według nieoficjalnych informacji przyjścia Dziedzica i Algierczyka mogą nie być jedynymi ruchami, jakie zrobi jeszcze Wisła w obecnym okienku. Są plany sprowadzenia jeszcze jednego zawodnika.
(...)
"
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 23.02.2024, 13:02
Pewnie jest układ z agentem. Ten dostaje zgodę na transfer Rodado jeszcze w tym okienku, a daje w zamian za darmo "wybitnego" napastnika.
No to mówię,ta AI Zaskrońca jest już na poziomie wczesnego Skynetu i nauczyła się jak się poruszać w świecie sportowych agentów i ich koneksji
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.02.2024, 13:17
To jedynie potwierdza jak sztuczna inteligencja jest nieprzewidywalna i niebezpieczna dla ludzkości. Ludzie chcą ją stworzyć dla swoich korzyści, tym czasem AI sama w sobie ewoluuje i robi to co sama uważa za słuszne.

Zapewne Królewski wpisał w dane, że Wisła jest biedna, ma długi, że stawiamy na wartości przyjacielskie i rodzinne itp. No to wynalazła, gościa co będzie grał za darmo i ma pośrednio znajomości w naszym klubie.

Zaczyna się obawiać na jakiej zasadzie był wyszukiwany Rude ;/

PS. Pytanie do zaskrońcopodobnych. Było mówione, że każdy piłkarz będzie musiał być zaakceptowany przez algorytm i później przez ludzi z klubu.
1. Na podstawie czego algorytm zaakceptował Algierczyka?
2. Jeśli na podstawie tego, że "może się odbuduje, może schudnie" itd to równie dobrze można brać wszystkich z B-klasy - przecież każdy może się nauczyć grać w piłkę lub eksplodować z talentem, albo nawet nie umieć grać ale przypadkowo w meczu prosto kopnąć piłkę i zaliczyć asystę/bramkę
3. Istnieje piłkarz, którego te algorytmy by nie oceniły pozytywnie?

Pytanie bonusowe. Smakują nadal bajeczki Krolewskiego? Jesteśmy nowoczesnym klubem?
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 23.02.2024 o godz. 13:21.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.02.2024, 13:18
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Widać gościu się szanuje
Szanować to się może ktoś kto się wcześniej nie skompromitował podejściem do swoich obowiązków. Widać innych opcji już nie ma.
W sumie za takie pieniądze to żadne ryzyko dla klubu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.02.2024 o godz. 14:37.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów