|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Sędzia główny: Daniel Stefański
Sędziowie asystenci: Michał Obukowicz i Andrzej Zbytniewski Sędzia techniczny: Aleksander Kozieł VAR: Sebastian Jarzębak i Karol Iwanowicz ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
|
Stefański jako główny,Jarzębak na Varze.Coś mi się wydaje,że Rude na dzień dobry dostanie po ryju od polskiej ligi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
koalik czy możesz zniknąć z tego forum ?WSZYSCY CIE MAJA ZA DEBILA piszesz jak kretyn znikaj
![]()
TYLKO UKOCHANA WISLA AZ DO SMIERCI !!JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeżeli, to nie od polskiej ligi tylko od czarnej mafii, która broni cuchnącego bagienka od zawsze.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Konferencja prasowa przed meczem:
https://youtu.be/9ji_PkpWfhs?si=kCLTwWFgh99a0MwF Szpital stały (Broda, Gogół, Talar) Żółte kartki: 5: Colley, Goku 4: pauzują: -, wrócili: Satrústegui, Jaroch, Carbó, Duda, Rodado 3: Junca, Szot, Basha, Gogół 2: Uryga, Alfaro, Olejarka, Sapała, Villar 1: Ratón, Krzyżanowski, Łasicki, Baena, Sobczak
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 17.02.2024 o godz. 15:36.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
Ja mam nadzieję, że wrócimy na swoje miejsce szybko, bo po liczbie postów w tematach meczowych widać, jak zainteresowanie pikuje. Nie dziwi mnie to wcale, ale fakt faktem, że mało tu pozytywnych emocji może człowiek z siebie wykrzesać. Oby Rude zaliczył dobry start i nie przekombinował.
![]()
Jeszcze będzie pite za te wszystkie lata czekania. Jeszcze będzie pięknie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
A czym tu człowiek ma się interesować? Klub robiony na kolanie, żadnych fundamentów i żadnych dobrych perspektyw, każdy po prostu już pogodził się z losem i sytuacją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A ja się obawiam, że ten mecz to będzie pyta w naszym wykonaniu i kubeł zimnej wody na nasze gorące głowy, które nie mogły się doczekać pierwszego meczu i oczekują ładnego widowiska pod wodzą nowego trenera.Wielce Szanowny Pan Królewski skomentuje mecz w swoim stylu "Wszystko jest ok, gramy dalej" i będziemy czekać na następny częściej zaglądając do tematu "Zabawy statystyką..." Oby moje obawy się nie spełniły.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Musimy zaczac szanowac Ratona, zeby mu nie bylo przykro bo wychodzi na to, ze z nim do ESA bedziemy galopować.
Dzisiaj ogromna presja. Tychy, Arka, Lechia wygraly. Czuje w kosciach ze bedzie zimny prysznic, tak jak wspomina Griszka. Obym sie mylil, i nawet wymeczone w bolach, ale zeby byly 3 pkt.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Sztab uznal ze jest na tyle dobrym bramkarzem i zdrowym, że ryzyko kontuzji jest minimalne, więc szkoda kasy na sprowadzenie bramkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ktoś może wrzucić linka do zakupu transmisji tak aby klub też zarobił? Mam nową przeglądarkę, a mialem to w ulubionych, nie wiem gdzie teraz szukać.
/edit : dzięki Masada
Ostatnio edytowane przez s1mone : 18.02.2024 o godz. 11:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki Ci człowieku!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To moze zaczne xD
Czy wygrywasz czy nie!⌠|
|
|
|
Banita
Od: 07.2021
Offline |
|
|
Ciekawy skład. Wierzę, że uda nam się pokonać Stal.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Basha Junca Żyro Baena brak nawet na ławce a jest 3 ŚO. ktoś coś wie czemu tak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
zaraz chwila prawdy
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
25 minuta a wyglada to tak jakby Sobol siedzial na lawce. Dalej widze, ze uskuteczniamy wrzutki na wysokich obroncow rywala pomiedzy ktorymi biega jeden lub dwoch malych Wislakow.
Edit: O, nawet wynik sie zgadza.
Ostatnio edytowane przez As : 18.02.2024 o godz. 13:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Marnie widzę awans bezpośredni przy takiej grze i błędach :/
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecam dodanie remika do ignorowanych. Wtedy nie widac jego postow i nie rozwala sie forum jego postami
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dramatyczna pierwsza połowa. Błąd Carbo za który na podwórku dostałby w ryja. Bardzo dobra gra Dudy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Też uważam, że dziś bardzo dobrze się prezentuje. Przy takiej grze Sapała się raczej z ławki nie podniesie.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dawno nie ogladałem tak smętnej 1 połowy, przegladanie storek na IG bylo ciekawsze
bramka dla stali - nocny koszmar Markusa ![]() a warto dodać że obcinka Colleya to mógł być spokojnie karny napór w końcówce, ten strzał Goku , no a potem akcja bramkowa , fajna coś sie działo kopanina, ale emocje były ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No i główka Rodado którą powinien trafić z 5 metrów.
Najsłabsi Jaroch, Goku. Alfaro też piłkę miał może, ze dwa razy. Teraz jest czas dla trenera, zobaczymy co jest wart. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jak narazie typowy mecz Wisly. Sprezentowana bramka i wrzutki na obroncow rywala. Duda najlepszy na placu, mam nadzieje ze wystarczy mu pary.
Swoja droga to zastanawiajace, ze kolejny trener probuje grac skrzydlami i wrzucac pilke kiedy nie mamy nikogo wysokiego w ataku. Skoro i tak oddajemy pilke za darmo to moze lepszym pomyslem byloby nakazac strzelac z dystansu, moze chociaz cornery by z tego byly. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy nikt nie widzi, że Jaroch w grze do przodu do drewno?
Czy nikt nie widzi, że nasi Hiszpanie, o ile mają technikę indywidualną, to pod względem inteligencji boiskowej są wręcz denni? Rodado, Goku, Alfaro nie maja pojęcia jak się ustawiać, jak unikać spalonego, jak wykorzystać swoją technikę. To mój pierwszy kamyczek do hiszpańskiego ogórka (sorry, Markus) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jestem ciekaw opinii kolegi Markusa o najlepszym środkowym pomocniku w 1 lidze (a może i w Polsce) Marcu Carbo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jebana wolna gra w tiki take, powinni miec placone podstawe plus premie za wyniki a nie calosc co miesiac na konto niezaleznie od wynikow. Moze wtedy by im zalezalo i grali by szybciej.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|