|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
5:1 uchroni go pewnie przed zwolnieniem nawet po w.......u z Miedzią, Sobolewski wyleci jak sytuacja stanie się dramatyczna. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Arka była wczoraj beznadziejna, nie wiem na ile w tym zasługi Wisły - bo przede wszystkim świnka nie wykazała się niezbędną w meczu z nami agresywnością. Wobec tego nasze Hiszpany grały to, co lubią.
Ja bym mimo wszystko Sobolenkę pogonił - chłop żyje w swoim świecie, czego dał wyraz na konferencji prasowej. Poza tym Colley czy Eneko na LO - to nie jest coś, co wypracowałby w okresie przygotowawczym...To są warianty awaryjne. On tak naprawdę nic nie wypracował. Pytanie tylko - czy JK podjął już jakieś konkretne ruchy przed dzisiejszym spotkaniem - jeżeli nie, to jesteśmy w dupie. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Ustalono zmianę trenera, zakomunikowano piłkarzom, że w następnym meczu już będzie jakiś Hiszpan (na przykład) i powiedziano: kończymy strajk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dziwi mnie, że ktoś na poważnie potraktował info jakiegoś dziennikarza o tarciach pomiędzy drużyną i Sobolem, tym bardziej, że artykuł wyglądał jak prasówka z naszego forum.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Też mi się wydaje, że już ustalono warunki z nowym trenerem i dziś komunikat. Stąd tekst, że mecz z Arką nie będzie miał wplywu na decyzję. Czyli zmiana.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
Według mnie, jeśli JK nosi się z zamiarem zmiany trenera, to po meczu z Miedzią, w przerwie na reprezentację.
Jedna jaskółka wiosny nie czyni, dlatego władze chcą zobaczyć jeszcze mecz w piątek. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Zgadzam się, trener zapewne jest już jakiś dograny i teraz jest kwestia domykania sztabu szkoleniowego. Mecz w Legnicy (zakładam, że przegrany) będzie gwoździem do trumny Sobolewskiego i mam nadzieję całej bandy "legend" w klubie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś wystawienie na lewej obronie Satru-cośtam uznaje za przemyślany ruch Sobola to gratuluję i polecam jeszcze raz obejrzeć jak padła bramka dla Arki.Tylko dlatego że po 30 minucie Gdynianie przestali w ogóle walczyć zawdzięczamy że nie poszły kolejne akcje tą stroną boiska. Łobodziński to jednak taki sam papudrok jak Sobol....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jakby faktycznie kogoś mieli, to dzień po meczu z Opolem by był komunikat, że Sobol wylatuje i by sobie dogadywali z kandydatami przez ten tydzień czy nawet dwa. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
w poniedzialek nasi światli przywodcy mieli zdecydowac co z sobolem
mamy 22:18 , czy bylo jakies oswiadczenie ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Ja Wam panowie mówię, że ta sytuacja z Komarem to była ustawka żeby nie dać żadnego info o koszulce ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Wg meczyki.pl sobolewski zostaje. Hańba każdemu kto się do tego przyczynił. Kolejny sezon również spędzimy w I lidze wiec można zacząć ogrywać rodzine ramireza. Żenada. Jedyne wyjście dla tych odrealnionych typów to mniejsza frekwencja. Inaczej będą robic z Wisły dalej pośmiewisko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
https://www.meczyki.pl/newsy/wisla-k...-news/219628-n
Uprzedził mnie pomeran. Jeszcze w tym roku na Reymonta nie byłem i raczej prędko nie zawitam... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli zero zdziwienia.
Butny Sobolenka pozostaje na trenerskim stolcu. Szkoda strzępić ryja. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Teraz niech każdy kolejny mecz będzie meczem o wszystko dla sztabu i piłkarzy. Tylko tak można cokolwiek w tej lidze ugrać. Coś mi jednak podpowiada że Sobolewski urwał się że stryczka i jeszcze scenariusz tej rundy nas zaskoczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
Jak pozostałe mecze zagrają z podobnym zaangażowaniem to kupuję karnet na wiosnę. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ten mecz to byla anomalia raczej. Podobnie jak 7 wygranych z rzedu na wiosne. Zaraz wrocimy do swojego poziomu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Arka też nie ma trenera tylko parodystę, wiec w takim wypadku wygrywa drużyna z lepszym składem. To wyjaśnia wynik.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Sobolewski zostaje: https://www.goal.pl/1-liga/wisla-kra...sobolewskiego/ zmiany trenera nie będzie. Rzekomo nie ma lepszego kandydata na ten moment do wzięcia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wygraliśmy bo Arka nic nie grała. Wtedy my umiemy ładnie klepać, a jak dojdzie skuteczność to wpadają 3-4 gole, tym razem nawet 5. A gdyby Goku strzelił połowę tego co miał to i 7 czy 8 do 1 by było.
To stały schemat póki co. Gdy przeciwnik straszy nasi mają lęk w oczach a obrona gubi się jak dzieci. Pytanie jest jedno. Czy ten mecz cokolwiek zmieni, czy przestaną się bać i zbuduje się drużyna od teraz. Moim zdaniem nie. Ten mecz traktuje tak samo jak wszystko to co się już działo wcześniej. My już potrafiliśmy mieć serie 7 zwycięstw po to żeby później się skompromitować z ZS i Puszcza. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tutaj naprawdę ciężko być optymistą - skoro taka "strategia" daje 100% skuteczności przeciwko Wiśle. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wymarzonym kandydatem kibiców jest Daniel Myśliwiec.....dobra przyznawać się po kolei kto marzy o Myśliwcu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
I tak wątpię, że dociągnie do końca roku.
Tylko dlaczego to wszystko kosztem Wisły? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
Już nie takie komunikaty były, po czym trener po tygodniu wylatywał.
Kompromitująca porażka z Miedzią może być katalizatorem decyzji w klubie, ew. wygrana da Sobolowi miesiąc spokoju. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wg wszechwiedzącego twitera, na formę Arki podobno miał wpływ incydent z Kołakowskim, który wszedł do szatni i oznajmił piłkarzom, że jeśli Czubak nie zgodzi się na odejście to nie będzie na pensje
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, to przez innego Jarosława nasz Jarosław nadal będzie nas męczył Radosławem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Pyrrusowe zwycięstwo, za brzęczka potrafiliśmy wygrać 4:1 z Zabrzem a i tak spadlismy z hukiem xd miedź nas rozrzuci jak gnój po polu, tego jestem pewien. Na nas wystarczy agresywny doskok i rwanie gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Arka zlała mecz i w końcu wyszło to co każdy przewidywał czyli przygłup Kołakowski.
Z Miedzią już będzie powrót do przeszłości i normalności. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chyba że podeszli na totalnej olewce. Ja podejrzewałem jakąś grypę żołądkową w drużynie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|