The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2023, 17:51
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Jedno nie wyklucza drugiego. Pewne problemy Wisły są stale obecne. Zmieniają się piłkarze i trenerzy, a one nie znikają. Jestem również przekonany że Gula poległ przez jeden z nich (dwa z nich), a nie dlatego, że był równie słabym trenerem co Sobolewski. Klub zdaje się to widzieć, bo nie bez powodu chce Góralskiego. Tylko, że nie wiem czy jeden zawodnik uszczelni przeciekający środek i skrzydła jednocześnie.
Wisła chce czy Jarosław prawdomówny znowu chlapnął bzdurę ku pokrzepieniu serc - oto jest pytanie?
Po czym tydzień później sprzedał byle gdzie za byle co Moltenisa.
Pomijając już to czy czysto hipotetycznie lepiej mieć w drużynie matołka G czy trenera, który podniesie resztę?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.08.2023, 17:53
nero napisał(a):Wyświetl post
Mistrzu... to, że mam inne zdanie od Ciebie nie oznacza, że jestem idiotą bo widzę, że już się mocno zagalopowałeś w tej naszej dyskusji. Bo jak ktoś uważa inaczej to znaczy, ze idiota i szkodnik.

Ja jestem za wyjebaniem 90% ludzi pracujących obecnie przy Wiśle z tego powodu, że większość z nich jest na układach i większość z nich przesiąkła nic nie robieniem lub dużo robieniem, ale bez żadnych skutków. Już to przerabialiśmy setki razy, jeżeli w całym klubie jest patologia to kogo chcesz ściągnąć tutaj do trenowania? Kogoś pokroju Sobola, któremu u boku nie będzie przeszkadzał Kmiecik albo jakiegoś zagranicznego, który jak po 3 miesiącach zorientuje się jakie panują u nas zwyczaje to odpuści zaangażowanie i będzie jechał na wyjebce jak większość.

Nie wiem jak można bronić jakiekolwiek pracownika Wisły w sytuacji, gdy przez długi czas na czele stał Dawid Błaszczykowski znany z tego, że jak brat poprosił to podwiózł jego kolegę na mecz. Gość o żadnych kwalifikacjach, dobierał sobie współpracowników, a następnie oni kolejnych... To co przeciętny kibic mógł zobaczyć przez ostatnie lata to śmiech na sali, zatem wole sobie nie wyobrażać jak wyglądają działy "mniej widoczne". Prezesem klubu zostaje gość znany z tego, że jest bratem właściciela, który również za dużych kompetencji nie ma chyba, że zdobycie Mistrza Niemiec kwalifikujemy do potrzebnych kompetencji do prowadzenia klubu piłkarskiego. Wiele razy już było pisane... wszyscy, którzy mieli umiejętności i doświadczenie zostali pogonieni. Zatem na pewno te niższe szczeble w klubie są już zapełnione samymi profesjonalistami, po prostu u góry mamy amatorów.

Był Brzęczek, wszyscy chcieli zmianę trenera więc zmienili na Sobola no dziwne, że nie zatrybiło. Kolejna zmiana będzie dokładnie taka sama. Przyjedzie jakiś kolejny geniusz na poziomie Sobola, a my będziemy dyskutować, że to pierwsza liga, Gaurdiola do nas nie przyjedzie, a w ogóle to kasy nie mamy więc dobrze, że przyszedł X do nas.
O to chodzi że nie wiesz czy nie nadaje się 90%, 80% czy 30-ci. Po prostu tak sobie .......isz bez argumentów.
"Wyjebać ich wszystkich" to nie jest opinia ani pogląd tylko oszołomstwo.

Wymiana Brzęczka na Sobolewskiego nie zadziałała z tych samych względów dla których nie zadziała wymiana Sobolewskiego na Zająca. Musi przyjść trener z warsztatem, a nie były piłkarz bez żadnych sukcesów w trenerce.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.08.2023 o godz. 19:54.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 16.08.2023, 18:04
No to jedziemy dalej z moją tezą, że każdy dział w klubie jest ważny i istotny. Nawet te wbrew pozorom nieistotne, są istotne tylko trzeba być wystarczająco blisko klubu by je zauważyć.

Czy jeżeli masz nierzetelnego kierowcę, który się spóźnia przez co drużyna wyjeżdża próżniej na mecz ma znaczenie? Oczywiście, że ma. Bo to powoduje kolejne wydarzenia. Drużyna melduje się później w hotelu jest np. mniej czasu na drzemkę lub na inne ważne rzeczy przez to, że kierowca ma w dupie to co robi.

Dzisiejszy wyskok działu marketingu z hasłem "kto ma być ten będzie' na zarzut, że postanowili oni reklamować mecz dwa dni przed jego rozpoczęciem. Może po czymś takim jakieś grupie kibiców jednak w końcu pękła żyłka i powiedzą "pierd.ole jak tak podchodzą do tematu to nie kupuje biletu" Pewnie będzie ciężko to jakoś sprawdzić i zweryfikować nie trudno jednak stwierdzić, że raczej taka akcja nie spowoduje więcej pieniędzy w kasie klubu, a raczej mniej. Phi co tam dział marketingu przecież tam nie trzeba profesjonalistów oni są tylko od wklejania postów i robienia grafik...

Tak idzie rozpisać niemal każdy dział, wystarczy tylko sprawdzić czym się zajmują. Wszystko ma większe lub mniejsze znaczenie, jak w klubie pracuje 100 profesjonalistów (cokolwiek rozumieć pod tym słowem), a 5 pociotków to prawdopodobnie nic złego się nie wydarzy na tle pierwszej drużyny, ale jeżeli tendencja jest odwrotna to wiadomo, że te niekompetencje wyjdą i będą oddziaływać znacząco dla klubu i również na pierwszy zespół.

P.S. Może ktoś pamięta aferę, gdzie ktoś za późno wysłał jakiś dokument przez co mogliśmy stracić szanse na jakieś pieniądze? To dotyczyło akademii czy coś takiego, ale nie pamiętam czy to za czasów WSH czy już obecnych.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 16.08.2023, 18:10
wolfy napisał(a):Wyświetl post
O to chodzi że nie wiesz czy nie nadaje się 90%, 80% czy 30-ci. Po prostu tak sobie .......isz bez argumentów.
"Wyjebać ich wszystkich" to nie jest opinia ani pogląd tylko oszołomstwo.

Wymiana Brzęczka na Sobolewskiego nie zadziałała z tych samych względów dla których nie zadziała wymiana Sobolewskiego na Zająca. Musi przyjść trener z warsztatem, a nie były pilkarz bez żadnych sukcesów w trenerce.
Jak bez argumentów? Jak przez parę stron swoje wypowiedzi argumentuje.
Proszę jeden z argumentów

"Nie wiem jak można bronić jakiekolwiek pracownika Wisły w sytuacji, gdy przez długi czas na czele stał Dawid Błaszczykowski znany z tego, że jak brat poprosił to podwiózł jego kolegę na mecz. Gość o żadnych kwalifikacjach, dobierał sobie współpracowników, a następnie oni kolejnych... To co przeciętny kibic mógł zobaczyć przez ostatnie lata to śmiech na sali, zatem wole sobie nie wyobrażać jak wyglądają działy "mniej widoczne". Prezesem klubu zostaje gość znany z tego, że jest bratem właściciela, który również za dużych kompetencji nie ma chyba, że zdobycie Mistrza Niemiec kwalifikujemy do potrzebnych kompetencji do prowadzenia klubu piłkarskiego. Wiele razy już było pisane... wszyscy, którzy mieli umiejętności i doświadczenie zostali pogonieni. Zatem na pewno te niższe szczeble w klubie są już zapełnione samymi profesjonalistami, po prostu u góry mamy amatorów."

Jeżeli u góry rządzi amator to mam prawo wnioskować, że zapewne z powodu braku doświadczenia dobrał sobie marnych współpracowników. Gdy do tego słyszę, że catering prowadzi nowopowstała firma, gdzie szefem jest kuzyn Brzęczka, gdzie w akademii wybiera się jakiś kolegów z Częstochowy to wybacz, ale stwierdzenie "wyjebać ich wszystkich" jak najbardziej jest bliższe rzeczywistości niż "nie szalejmy, pewnie tego czy tamtego trzeba zwolnić, ale ogólnie bez rewolucji, przecież Ci ludzie na pewno się nadają" i błagam, nie odnoś się do tego, że mi catering na meczu przeszkadza, dlatego pierwsza drużyna nie awansowała. To wszystko co się dzieje wokół pokazuje kto w naszym klubie pracuje. Tak jak pisałem przed chwilą, dzisiaj dział marketingu zabłyszczał.

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 16.08.2023, 18:20
bocian23 napisał(a):Wyświetl post
https://www.meczyki.pl/newsy/wisla-k...g5OLQqX3_pE9VQ

Wisła blokuje na tt za niepochlebne komentarze wobec władz klubu. Idziemy w zajebistą stronę...
Wracają "stare dobre czasy".....od razu przypomina mi się SKWK i jedyna słuszna linia... może w klubie pracują "kumaci" z tej wydmuszki?
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 16.08.2023, 19:26
Nie wiem kto obsługuje konto Wisły na Twitterze, ale powinien stracić pracę.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.08.2023, 19:30
Patryko napisał(a):Wyświetl post
To po prostu kolejna niedoskonałość którą trzeba rozwinąć.
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 16.08.2023, 19:46
Być może sam Naczelny Wódz

Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 16.08.2023, 19:52
Jawne walenie w chuja z kibicami, kiedy są oni ostatnią ostoją tego klubu, jest po prostu obrzydliwe. Ktoś nie ma ....a za grosz wyczucia.

[35/54]

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 16.08.2023, 19:56
kolarz90 napisał(a):Wyświetl post
Być może sam Naczelny Wódz
Smutne ale to samo pomyślałem: czy to jakiś niedorobiony pracownik czy boss odreagowuje.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 16.08.2023, 20:03
Mimo wszystko obstawiam Karolajn albo jej bliskie otoczenie
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 16.08.2023, 20:24
Ja tez w pierwszej chwili pomyslalem o odklejonym.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 16.08.2023, 20:50
Jak bez argumentów? Jak przez parę stron swoje wypowiedzi argumentuje.
Proszę jeden z argumentów

"Nie wiem jak można bronić jakiekolwiek pracownika Wisły w sytuacji, gdy przez długi czas na czele stał Dawid Błaszczykowski znany z tego, że jak brat poprosił to podwiózł jego kolegę na mecz. Gość o żadnych kwalifikacjach, dobierał sobie współpracowników, a następnie oni kolejnych... To co przeciętny kibic mógł zobaczyć przez ostatnie lata to śmiech na sali, zatem wole sobie nie wyobrażać jak wyglądają działy "mniej widoczne". Prezesem klubu zostaje gość znany z tego, że jest bratem właściciela, który również za dużych kompetencji nie ma chyba, że zdobycie Mistrza Niemiec kwalifikujemy do potrzebnych kompetencji do prowadzenia klubu piłkarskiego. Wiele razy już było pisane... wszyscy, którzy mieli umiejętności i doświadczenie zostali pogonieni. Zatem na pewno te niższe szczeble w klubie są już zapełnione samymi profesjonalistami, po prostu u góry mamy amatorów."

Jeżeli u góry rządzi amator to mam prawo wnioskować, że zapewne z powodu braku doświadczenia dobrał sobie marnych współpracowników. Gdy do tego słyszę, że catering prowadzi nowopowstała firma, gdzie szefem jest kuzyn Brzęczka, gdzie w akademii wybiera się jakiś kolegów z Częstochowy to wybacz, ale stwierdzenie "wyjebać ich wszystkich" jak najbardziej jest bliższe rzeczywistości niż "nie szalejmy, pewnie tego czy tamtego trzeba zwolnić, ale ogólnie bez rewolucji, przecież Ci ludzie na pewno się nadają" i błagam, nie odnoś się do tego, że mi catering na meczu przeszkadza, dlatego pierwsza drużyna nie awansowała. To wszystko co się dzieje wokół pokazuje kto w naszym klubie pracuje. Tak jak pisałem przed chwilą, dzisiaj dział marketingu zabłyszczał.
Amen.

Możesz jednak być pewien, że Wolfy na to Ci nie odpowie - jak ma to w zwyczaju, gdy delikatnie mu się zasugeruje, że był głównym piewcą i orędownikiem układu z Częstochowy. Oczywiście, ma teraz rację w kwestii Sobola i Królewskiego, dziw że za poprzedniej władzy, która robiła błędy proporcjonalne do obecnych - walczył i bronił "byłego selekcjonera reprezentacji".

Brzeczek zbawiciel, Sobolewski/jego asystent - z automatu, dzień po przejęciu lejcy - amator. Papapa, papapa to jest właśnie Wilczka świat
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.08.2023, 21:37
Jest akcja i jest reakcja.
Kibice zaczynają tupać nogami zeby pogonić w p.izdu to wszytsko za nim bedzie za pózno ,ale Jarosław Królewicz jako ze
1.zawsze ma racje
a gdy nie ma patrz punkt 1.

oto jest cyrk i małpy u sterów.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 16.08.2023, 21:48
W ogóle to ciekawe, że jak przejmował rządy to miała być pełna transparentność, potrafił co miesiąc/dwa odpowiadać na pytania kibiców przez dwie, trzy godziny (głównie lał wodę ale chodzi o sam fakt). Co się takiego stało że w ciągu paru tygodni transparentność i inne górnolotne hasełka poszły do kosza a zastąpiły je prowokacyjne wpisy, buta, arogancja, poczucie własnej wyższości, nieomylności i całkowitej zajebistości

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 16.08.2023, 21:53
skarabeus;1607895. napisał(a):

W Rakowie nie jeb))#(li się z legendami. Są TYLKO PROFESJONALIŚCI. Grają tylko Ci, którzy nie boją się ciężkiej pracy i pasuje do systemy gry drużyny. Dlatego Raków po dramatycznej pierwszej połowie w 40 stopniowym upale wyszedł na druga połowę i zagrał jakby dopiero co się mecz zaczynał, choć w 1 połowie słaniali się na nogach. Dlatego, że tam jest TRENER przez bardzo duże T, jest cały sztab odnowy biologicznej i przede wszystkim, profesjonalni trenerzy przygotowania fizycznego.

.
Jak na bazie pracy wykonanej przez Hyballe, wygrywaliśmy z Rakowem do przerwy 1:0, a mogło być 3:0. Potem jeszcze dostali czerwień, a my dwie bramki grając w przewadze, to kto był winny?

Gula wziął porażkę na siebie, żeby czasem ktoś się nie obraził. I rodzinna atmosfera mogła trwać. I tak sobie nadal trwa, a jak ktoś ma pretensje to hejter.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 16.08.2023, 22:10
https://twitter.com/jarokrolewski/st...85910312157184
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 16.08.2023 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.08.2023, 23:00
ktoś coś wypił?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 16.08.2023, 23:02
FraMat napisał(a):Wyświetl post
ktoś coś wypił?
Nawet jeżeli to jakieś 4 lata temu.

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.08.2023, 23:03
Ok, idę spać...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 16.08.2023, 23:09
o to teraz jestem oszołomem

rozumiem frustracje z tego że twoja funkcja na forum została rozczytana, ale nie przejmuj sie, większość tego i tak nie ogarnie
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 16.08.2023, 23:11
Nie jest łatwo stawać się "cracovią" na kazdym polu, mimo, że od lat to próbujemy. Wydawało się jednak, że dopingu z mp3 od tych patusów już nie jesteśmy w stanie skopiować, no ale najwyraźniej nasz klubowy tt poprosił o potrzymanie piwa...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 16.08.2023, 23:16
Ale nadal trzyma.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 17.08.2023, 01:20
Wisła miała niesamowitą szansę na bycie dzisiaj w IV rundzie eLM jak Raków podczas prawdziwego odnowienia, które jednak nie nastąpiło podczas przełomu 2018 i 2019 roku.

Ale skoro prezesem przez bardzo długi okres był brat figurant, a trenerem w kluczowym momencie był wujek, a teraz dyrektorem jest przebieraniec z Hiszpanii.

Byłem przez dość długi czas jedynym, który ten układ krytykował.

Byłem niesamowicie krytykowany przez różnych spadów z czasów Marzenki, którzy zmienili barwy na odnowionych.

To o czym my mówimy?

Pozwoliliście na brata, wujka, to teraz widzimy do czego doprowadziliście i kto miał rację.

Ludzie ze skompromitowanej organizacji jaką było SKWK dalej mają wpływ na losy Wisły.

To jest przyczyna tego zła.

Polska liga jest słaba i tu naprawdę nie trzeba wiele, aby walczyć o puchary.

Pamiętamy doskonale konferencję prasową po spadku i urażonych memów, którzy poprzez swoją nieudolność i propagowanie ideologii rodzinnej doprowadzili do spadku.

To tym bardziej świadczy to o największej kompromitacji w historii Wisły.

W Wiśle od lat są dwa typy osób:

Pierwsi to te wszystkie legendy, przyjacioły, kochanki, wnuczki, bracia, wujki, patrioci, ale też ludzie z wyrokami, których licznie swego czasu zatrudniano.

Drudzy to przypadkowi ludzie, którzy dostają dużą władzę, wydają sporo pieniędzy, ale nie mają do tego kwalifikacji, a przede wszystkim są uwikłani w różne układy menedżerskie.

Takim klasycznym przykładem był duet Valckx-Maaskant.

Valckx robił wałki na transferach, sprowadzał przepłacony szrot - symbolem był duet Jaliens-Lamey.

Maaskant, którego największym sukcesem było wyeliminowanie Polonii Warszawa.

Pełnił funkcję słupa menedżerskiego, który miał wystawiać określonych partaczy do gry.

Po zakończeniu przygody z Wisłą zakończył karierę, jedynie prowadził prowincjonalne klubiki.

Podobnie jest po raz kolejny z erą hiszpańską.

Kikuś i jego osiągnięcia trenerskie to temat tabu.

W zasadzie na w miarę profesjonalnym poziomie zaczął pracę w Wiśle.

Kompetentnych brakuje od lat, a jak już są to ich się przegania.

Królewicz to zwykły mitoman, który coraz bardziej przypomina Irka Króla z Polonii.

Zniszczyć Wisłę to spory wyczyn.

Im się udało.

Ale oddać Wisły nie zamierzają.

Po co im jest Wisła?

Czy niejaki Wolf musi dalej szczekać na mnie?

Jako zaciekły obrońca wujka Jurka nie ma moralnego prawa nikogo pouczać i powinien milczeć.

Podobnie jak Królewicz z Gorlic.

Nie macie poczucia takiej ludzkiej przyzwoitości.

Podobnie jak ten drugi - obrońca Lameya, Jaliensa, szrotu hiszpańskiego, wcześniej obrońca Vargi, itp.

Obrońca tego niezliczonego szrotu zagranicznego z ostatnich kilkunastu lat.

W Wiśle przez ten okres czasu - 90% obcokrajowców to szrot.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 17.08.2023 o godz. 01:28.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.08.2023, 05:50
Cytat:
W ogóle to ciekawe, że jak przejmował rządy to miała być pełna transparentność, potrafił co miesiąc/dwa odpowiadać na pytania kibiców przez dwie, trzy godziny (głównie lał wodę ale chodzi o sam fakt). Co się takiego stało że w ciągu paru tygodni transparentność i inne górnolotne hasełka poszły do kosza a zastąpiły je prowokacyjne wpisy, buta, arogancja, poczucie własnej wyższości, nieomylności i całkowitej zajebistości

A. Skończyła się tłiterowa idylla, "szefuńciowanie" itd. Zaczęła się otwarta krytyka i rozliczanie efektów pracy.

B. Sytuacja Wisły jest gorsza niż nam się wydaje, a nie ma skąd wziąć pieniędzy by je przepalić.

C. Tarcia wewnątrz układu właścicielskiego. Być może te wywiady są skierowane nie do kibiców a do innych współwłaścicieli.

Zamierzone czy nie - jest to idealny grunt do ponownego wjazdu całej na biało ekipy z Truskolasów, jako wybawicieli Wisły.

Po wczorajszym wpisie na tłiterze dziś powinien pojawić się dwu zdaniowy komunikat o przyjęciu rezygnacji pracy z pracy osoby odpowiedzialnej za wpis i kierownika działu.

Rezygnacja uzasadniona względami osobistymi oczywiście.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 17.08.2023, 06:30
No właśnie,jak wy sobie wyobrażacie teraz takie spotkanie i odpowiadanie na pytania?Przecież w większości to by były trudne tematy których nie chce się ruszać.
Odpowiedz cytując
bocian23
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 17.08.2023, 06:51
Nie wykończyły nas sharakany - wykończyły nas odklejony Jarek i nieomylny Kubuś. Ja nie wierzę jak to wszystko można było tak zdziadować w tym klubie. Coraz bardziej jestem za opcją rozjebania kółeczka wzajemnej adoracji i ruszenia od IV ligi.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 17.08.2023, 07:15
Oczywiście temat skandalicznych wpisów z twittera został przemilczany przez krakowską elitę dziennikarską. Jak to leciało, nie gryzie się ręki, która cię karmi?

[35/54]

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 17.08.2023, 08:38
Oczywiście temat skandalicznych wpisów z twittera został przemilczany przez krakowską elitę dziennikarską. Jak to leciało, nie gryzie się ręki, która cię karmi?
A czego się spodziewałeś?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 17.08.2023, 08:47
Liczyłem na chociażby krótki wpis na twitterze krytycznego ostatnio Wojtowicza, ale cóż, przeliczyłem się.

[35/54]

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów