The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2023, 18:06
tomytom napisał(a):Wyświetl post
I co dalej?
Wysyłąmy wszyscy totka, żeby załatać dziurę w budżecie i zapewnić jakieś bieżące funkcjonowanie?
To akurat scenariusz, którego będziemy coraz bliżej z każdym kolejnym miesiącem utrzymywania status quo.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.08.2023, 18:15
Cytat:
Problem Jaro jest też taki, że on by bardzo chciał zbudować coś trwałego, żeby trener + dyrektor tu byli na lata, a nie zmieniać koncepcje co rundę. I wszystko mogłyby się udać, gdyby rok temu pożegnano razem z Brzęczkiem także Sobola i zatrudniono fachowca. Nie żadnego mistrza, po prostu przyzwoitego trenera, Banasik dla przykładu był wtedy wolny.
Uważam, że tylko w połowie masz rację. Sam trener tu nic nie zmieni. Sobolewski jest słaby ale też nie tak słaby, że sam to wszystko marnuje.

W Wiśle jest ogromna patologia, za dużo legend, za duży układ, za mało ludzi z kompetencjami, za mało profesjonalizmu, za mało prawdziwej pracy, a za dużo wielkich słów i pustych hasełek.

Sobol jedynie wpasował się w tę układankę i dokłada swoje super cegiełki.
Dobry trener, który by nawet znał się na pracy, chciałby zrobić progres z Wisłą, musiałby zatrząść tym bagnem = albo by był bezsilny wobec układu i by go pogonili, albo by mu psycha siadła, albo mimo profesjonalizmu i kompetencji nie osiągnął by żadnych dobrych wyników, bo skala patologii i nieprofesjonalizmu w klubie jest zbyt duża aby kopacze się mogli rozwijać i zająć się grą.

Ja nie wiem czy tutaj Guardiola by się sprawdził. Może tak, ale mając budżet jak w Man City, no oczywiście żartuję, ale musiałby mieć budżet z 2 czy 5 razy większy niż teraz Wisła... żebym mógł pomyśleć "no mimo tych legend i patologii to się uda, bo trener top i kasa na tyle duża, że piłkarze beda 3 klasy wyżej niż reszta ligi".

Spójrzmy co się dzieje w klubie, niby cały czas coś się zmienia a nic się nie zmienia. Żaden trener tu się nie sprawdził, żaden prezes, żaden właściciel, żadna koncepcja, od gegenpresingu, przez swoich Sobolów, Stolarczyków, po słowacko-polski projekt.
Żaden piłkarz tu się nie rozwija praktycznie. Prawie wszyscy piłkarze tu gasną.
Niezależnie od:
- trenera
- narodowości piłkarza
- wieku
- jego umiejętności
- wysokości kontraktu
- jego bagażu doświadczeń w lepszych klubach czy ligach
itd.

To pokazuje, że sam trener, ani zaciągi Polaków, Hiszpanów, Słowaków czy Murzynów z RPA, nic tutaj nie zmienią. Jedynie wyniki mogą być lepsze i gorsze, bo wiadomo, że jak polski drewniany młodziak na starcie ma załóżmy 100 pkt do umiejętności, a legendy Wisły mu zeżrą tych punktów o połowę to gra na 50 punktów, a jak się wsadzi Hiszpana najlepszego na jakiego nas stać, i przyjmijmy, że taki gościu to 300 pkt umiejętności, zeżra mu nasze legendy połowę tego, to nadal jest lepszy od naszych młodych talentów, i zrobi lepszy wynik.

Tylko to nadal jest marnowanie potencjału i tego Hiszpana i tego młodego Polaka.

I to powinno być pierwsze i póki co jedyne zadanie Królewskiego. Póki nie rozwiąże zagadki, co, kto marnuje potencjał tych ludzi, co i kto jest temu winien, to nie ma sensu wydawać na cokolwiek złotówki, bo to będzie zawsze zmarnowana złotówka, dopóki mamy zaciągnięty ten hamulec ręczny.

Dziwi mnie, że taka rzekomo mądra głowa jak Jaro, tego nie widzi i nie rozumie.
Moja diagnoza jest od dawna ta sama. Za mało ludzi kompetentnych, stawianie na jakieś górnolotne hasła i wybieranie tymi hasłami ludzi do sztabu (bo sa legendami), i niestety te legendy nie umieją i nie chca pracować, buntują się na ciężką pracę i nie patrzenie na zasługi, tylko równośc, taką, żeby każdy musiał zapierdalać (akcja Kuba, Boguś vs Hyballa. Czyli aktywni piłkarze, którzy się obrazili bo chłop chciał żeby więcej trenowali. Liderzy Wisły się obrazili bo chłop chciał pokazać im ale przede wszystkim nie liderom, zagranicznym graczom, młodziakom, że mają zapierdalać jak chcą grać w Wiśle i jak chcą coś osiągnąć)
Przez to wszystko jest wypaczenie zasad, piłkarzom w Wiśle robi się kisiel z mózgu. Bo się ich uczy, że tutaj się zarabia na zasługi, za bycie legendą, za nazwisko, za to, że się jest z Hiszpanii itp, że tutaj nie trzeba ciężko pracować, przykładać się. Że można być pokracznym Colleyem z wysokim kontraktem i sobie grać, a jak będzie zarabiał mniej, będziesz się nazywał Moltenis i wyjdzie ci kilka meczów w końcu, to wylądujesz na trybunach. Z kolei jak będziesz stoperem i będziesz widział jakimi łamagami sa Twoi koledzy z druzyny w czasie meczu, to trener Cię nie da na obronę, tylko wymyśli, że będziesz środkowym pomocnikiem, siedzacym na ławce.

Normalny człowiek dostałby ....icy. W takich warunkach się nie da żyć spokojnie, pracować i rozwijać. Klub to zwykła firma, jak szefostwo jest pojebane, a zasady chore to wyników z takiej pracy nie będzie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.08.2023, 18:51
Zwróciłbym się w stronę Grupy Deductor
https://sport.tvp.pl/53468926/zrozum...enie-na-futbol
(artykuł co prawda z 2021 ale aktualny)
https://www.facebook.com/Deductor2/

ale nie wiem czy legendy by się nie obraziły?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 14.08.2023, 18:59
Zobaczcie na Kmiecika, to jest osoba na co dzień widoczna dla przeciętnego kibica. Za co on odpowiada? Jak rozlicza się tego człowieka ze swoich obowiązków? Czy sztab składający się z Kmiecika jest sztabem profesjonalnym?
Teraz pomyślcie ilu jest takich ludzi w klubie, którzy nie są tak na świeczniku jak Kmiecik.
A teraz pytanie czy chcielibyście pracować i angażować się w miejscu, gdzie roi się od takich Kmiecików na każdym kroku.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Stary 14.08.2023, 20:39
no oczywiście że nie, pytanie tylko czy Jaro ma tyle jaj żeby przestać być przyjacielem i troskliwym misiaczkiem i będzie potrafił ustawić/wyjebać ich do pionu, wg mnie jesteśmy zgubieni
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.08.2023, 20:49
Nie będzie miał jaj, kto wie czy do odrzucenia arabów nie został "namówiony" starym dobrym. Szanuj legendy. Bo ich los przy nowych właścicielach byłby przesądzony.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 14.08.2023, 21:09
Jest kolejna perełka. Mamy u sterów speca co zna niuanse nieznane szerszej publiczności. Możemy spać spokojnie.

„ Mam doskonały przegląd opcji szkoleniowych (wad i zalet kandydatów) w Polsce i w Europie z niuansami nieznanymi szerszej publiczności nie od dziś ale od pierwszego dnia, w którym objąłem rolę prezesa klubu. Każdy kto mnie zna, doskonale wie, że taki mam styl działania.”
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 14.08.2023, 22:01
Jakie zalety miał wujek Jurek, że pozwoliliście mu na spadek?

Królewicz, przestań bredzić i wypad.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 14.08.2023, 22:11
BCGorlice napisał(a):Wyświetl post
Jest kolejna perełka. Mamy u sterów speca co zna niuanse nieznane szerszej publiczności. Możemy spać spokojnie.

„ Mam doskonały przegląd opcji szkoleniowych (wad i zalet kandydatów) w Polsce i w Europie z niuansami nieznanymi szerszej publiczności nie od dziś ale od pierwszego dnia, w którym objąłem rolę prezesa klubu. Każdy kto mnie zna, doskonale wie, że taki mam styl działania.”
To jesi hit. Krolewski posiada wiedze tajemna na temat szkoleniowcow z calej Europy, ale trzyma sie kurczowo TOP Sobola
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.08.2023, 22:18
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
To jesi hit. Krolewski posiada wiedze tajemna na temat szkoleniowcow z calej Europy, ale trzyma sie kurczowo TOP Sobola
On po prostu wie, że maszyna Sobola w końcu odpali. Może i za 5 lat i w 3 lidze, ale odpali jak nic.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 14.08.2023, 22:23
O ile wcześniej przy medialnych wyskokach Jarka można było mieć podejrzenia, że coś pod kopułą nie styka, tak teraz po tej serii "wywiadów" nie ma co do tego najmniejszych wątpliwości. Tam jest odklejka na poziomie mistrzowskim.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.08.2023, 22:34
Wczesniej to Jarek bardzo lub w miarę rozsądnie się wypowiadał. Teraz to wygląda tak, jakby przejął sam Wisłę, po to aby ją ośmieszać i rozwalić od środka.
Widocznie życie w stresie, mało snu, popaliło chłopu styki i przestał kontaktować oraz stracił łączność z bazą.

Sobolewski do wywalenia, a jak tak dalej pójdzie to Jaro na obserwację psychiatryczną.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 14.08.2023, 23:09
BCGorlice napisał(a):Wyświetl post

O matko. On jest porąbany. Spuści Wisłę z ligi byle tylko udowodnić że miał rację.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.08.2023 o godz. 08:48.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 14.08.2023, 23:18
Ego wyj...jak stąd na Marsa. Tragedia. Popierdółka a nie prezes.
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 14.08.2023, 23:31
Nie pozostaje nic innego po tej wypowiedzi królewicza jak zacytować pilotów samolotu z katastrofy w lesie kabackim

"Dobranoc, do widzenia, cześć, giniemy"
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 15.08.2023, 01:21
Nie wiem jak jest z finansami Wisły. Może źle zapamiętałem, może się mylę (z góry przepraszam), ale tak mi świta, że za wszystkie zabawy Królewskiego, jak wcześniej Cupiała, zapłaci ostatecznie Wisła. Zostanie z mega długiem i tylko jedną opcją... Bankructwem. Może, jeśli tak jest (nie upieram się), problem polega na tym, że Jarosław bawi się nie za swoje? W takim przypadku jego beztroska i brak refleksji nie dziwi. W końcu, jakby miało wydarzyć się coś niefajnego, popłacze na kilku konferencjach i wróci tam skąd przyszedł.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 15.08.2023, 08:15
Przeczytałem na Weszło długiego tweeta Królewskiego. Trzy krótkie refleksje:
1. Prezes cierpi na kompleks wyższości. Cała ta informacja dotyczy jego, a nie kryzysu Wisły.
2. Prezes nie wie, co robić, wi,ęc ucieka w ogólniki dotyczące własnej zajebistości.
3. To jebnie.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 15.08.2023, 08:20
Niestety ale coraz bardziej pachnie to dluzszej perspektywie IV ligą. Od dawna było wiadome, że reanimacja trupa się prawdopodobnie nie uda.
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.08.2023, 08:24
"Natomiast, zamierzam pozostać poza emocjami w swoich wyborach, krok po kroku weryfikować plany i iść dalej nawet jak przyjdzie zrobić krok wstecz. "

Krok wstecz to oznacza brak awansu do ekstraklasy czy też II liga?
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 15.08.2023, 08:33
Cóż wygląda, że jesteśmy w czarnej dupie.

Zaczynając od początku. Gdy trio przejmowało stery nic nie determinowało upadku jaki nastąpił. Nie pamiętam dobrze wypowiedzi Obidzińskiego, ale jej sens był taki, że kluby takie jak Wisłą to samograje i trzeba bardzo się starać by to zepsuć. Ale udało się. Koszmarne błędy w zarządzaniu, nepotyzm, stworzenie w klubie atmosfery luzu i braku odpowiedzialności za efekty swojej pracy to dzieło JB16 i to on ponosi pełną odpowiedzialność za upadek. Czy JB16 lub ktokolwiek z ferajny poniósł jakiekolwiek konsekwencje doprowadzenia do upadku Wisły ?

Gdy JK przejmował stery wydawało się przez chwilę, że nastąpiła zmiana jakościowa. Przyciągnięcie Kiko i związane z tym transfery dawały na krótką nadzieję. Niestety JK idzie dalej po wyznaczonej przez JB16 drodze. Postawił na złego trenera, w efekcie ponieśliśmy upokarzające porażki w walce o awans. Czy ktokolwiek poniósł konsekwencje ? Dalej kontynuowany jest model klubu, w którym nikt za nic nie odpowiada a prezes jest kiepsko zarządzającym figurantem od poklepywania po plecach zawodników i noszenia śmiesznego głośnika.

Ostatni wpis na twitterze to absolutne kuriozum. Oto po serii złych meczy, kiedy każdy widzi, że drużyna gra na poziomie katastrofalnym a wyniki są niezadowalające co robi prezes. Wysyła maila do sztabu by wyrazić swój uwaga "pogląd", bo nawet nie używa słowa niezadowolenie, na grę zespołu. Spadłem z krzesła i turlałem się ze śmiechu przez pięć minut. Takie metody to są dobre w korpo, gdzie nic nie zależy od jakości pracy, a nie w klubie. W wersji hard trzeba było wejść po meczu do szatni walnąć krzesłem o ścianę i w paru męskich słowach przedstawić swój "pogląd". Jest jeszcze kilka mniej drastycznych, ale skutecznych metod. Wysłanie maila którego prawie nikt nie przeczyta (nawet jak Hiszpanom go przetłumaczą) a na pewno nikt się nim nie przejmie to marnowanie czasu.

JK napisał też, że granie pod presją może nas dużo nauczyć w kluczowych momentach sezonu. Otóż po pierwsze wiosną może nie być już meczów granych pod presją, bo nasza strata może być zbyt duża. No chyba, że chodzi o walkę utrzymanie. Po drugie człowiek blisko czterdziestoletni powinien wiedzieć, że gra, praca, wszelkie działania pod presją to talent, którzy ludzie mają a nie coś co da się wypracować i nauczyć. Takiego talentu nie ma RS co udowodnił niejednokrotnie, nie ma też większość zawodników. Jeżeli mecz idzie źle nie było i nie ma zawodnika, który uniósłby tzw ciężar gry.

Padło z różnych stron wiele merytorycznych argumentów dotyczących słabej gry Wisły. Co nam odpowiada JK. Nic, poza tym, że ma mityczne narzędzia. Niestety nie mogę tego inaczej ocenić jak arogancję w stosunku do otoczenia i przeświadczenie o własnej nieomylności. Oczywiście może być też tak, że beton w Wiśle jest tak wielki, że nic nie jest w stanie go skruszyć. I on musi pisać takie bzdety, by to przykryć.

Na koniec wczorajszego oświadczenia kluczowe zdanie o robieniu kroku wstecz. Co to oznacza ? Drugą ligę z RS bez względu na wszystko ?
Bo dla mnie krok wstecz, żeby odwrócić trend, to spektakularne wywalenie całego sztabu szkoleniowego i medycznego. To na początek. A dalej. A dalej to korepetycje z nauki zarządzania kosztują. Ja nie jestem altruistą.
Obym się mylił, może JK jest wielkim wizjonerem i wprowadzi nas razem z RS do LM. Oby, bo w przeciwnym razie do zobaczenia w czwartej lidze.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 15.08.2023, 08:37
Nasz prezes niestety idzie w zaparte i obudzi się pewnie dopiero za 5-6 kolejek, kiedy będziemy w strefie spadkowej i marzeniem będzie doczołganie się do barażów.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 15.08.2023, 08:41
leszekm napisał(a):Wyświetl post
"Natomiast, zamierzam pozostać poza emocjami w swoich wyborach, krok po kroku weryfikować plany i iść dalej nawet jak przyjdzie zrobić krok wstecz. "

Krok wstecz to oznacza brak awansu do ekstraklasy czy też II liga?
Może wyrzucenie Sobola, może bankructwo, może coś jeszcze innego. (własna rezygnacja?).
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 15.08.2023 o godz. 08:48.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 15.08.2023, 08:52
To jest pomylony facet

Nie ma drogi na skróty, Trzeba robić krok wstecz. Wariat

Panie Królewski, żeby móc zrobić krok wstecz to trzeba iść do przodu. Rozumiesz Pan? Chyba tylko Pan i reszta bagienka którego tak Pan bronisz nie dostrzega, że cały czas się cofamy.

Żeby móc iść na skróty to trzeba wiedzieć jaki jest cel. A celu nie widać. O jakiej pan mówisz presji? To że trzeba wygrać mecz wychodząc na boisko wiąże się Pana zdaniem z presją? To jest Panie sport tu się musi chcieć wygrywać, ktoś kogo to stresuje do sportu się nie nadaje.

Ale Pan i reszta ratowników/grabarzy stworzyliście w Wiśle olimpijski klimat braku oczekiwań, ważny jest udział. Większego debilizmu wymyślić nie można. Dlatego wszyscy u nas grają słabiej niż potrafią, a wygrana z będącym na wakacjach Zagłębiem Sosnowiec mentalnie ich przerasta. To Pan jesteś za taki stan odpowiedzialny, bo ryba psuje się od głowy i jeżeli pan deklarujesz dalsze kroki wstecz, to takie właśnie nastąpią.

Tylko, że na stadionie przy R22, pokrzykiwaniom trenera będzie odpowiadało echo, a Pan się będziesz głowił dlaczego tych Pańskich kroków wstecz nikt nie ma zamiaru oglądać.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 15.08.2023, 09:00
Bojkot finansowy Wisły to był dobry pomysł z mojej strony. Kupiłbym karnet i teraz się denerwował że funduję Królewskiemu tourne po mediach. Wrócę jak to wszystko .......nie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 15.08.2023, 09:08
a może to był od poczatku plan Kuby, który poznał Jarka na tyle, że wiedział że posadzenie go na stolcu doprowadzi go do takiej kompromitacji, ze wjedzie na białym koniku on JB16, i wszyscy przywitają go z ulgą niczym Brzęczka

w końcu latami na forum pisaliście czas aby Kuba zamienił dres na garnitur, a murawe na gabinet xD
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 15.08.2023, 09:09
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bojkot finansowy Wisły to był dobry pomysł z mojej strony. Kupiłbym karnet i teraz się denerwował że funduję Królewskiemu tourne po mediach. Wrócę jak to wszystko .......nie.
tego jeszcze nie było jak pisałem, ale w kontakście mojego posta to już dość czytelne, że działalność forumowa wolfiego jest na zamówienie truskolasów
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 15.08.2023, 09:21
Ale przecież Błaszczykowski jest ojcem aktualnej tragedii w klubie. Gdyby nie akcja z Hyballą, zatrudnienie Brzęczka i trzymanie go po spadku, bylibyśmy w innym miejscu. I nie ma żadnej gwarancji że obecne samobójcze zachowanie Królewskiego nie wynika z presji właśnie ze strony stronników truskolasów. Królewski w tym bagienku jest sam. Jego jedyną szansą jest wyjebać wszystkich i załatwić sobie ochronę. Taka smutna prawda.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 15.08.2023, 09:32
no i co z tego ?

to że Ja , Ty i jakiś ułamek forum umie to odczytać to nie znaczy że to nie wystarczy na ukontentowanie mas...
wystarczy przypomnieć owacje na stojąco po słynnym "zaj...em"

wyobraź sobie hipotetyczną sytuacje:

Kuba jeszcze 3-4 kolejki siedzi cicho, ewentualnie pudruje swój PR wspominankami z kadry (w sumie temat na czasie bo pożegnał się z nią oficjalnie dopiero co)
Wisła wymęcza remisy z jakimiś odrami opole i tym podobnymi hegemonami
Jaro swoimi twittami zbliża się do marsa coraz bardziej

i nagle Jakub tupie nogą, zwalnia Sobola z całym sztabem i ściąga Joana Carillo lub nawet kogoś półke wyżej z tamtych rejonów, przy okazji idą przecieki że to jego zasługa, że gdyby nie on to Sobol by był jeszcze lata etc

gwarantuje ci że 85% forum by piało z zachwytu

a co ważniejsze 99% trybun...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 15.08.2023, 09:46
Wiadomo...

Jedyna szansa, że Królewski się otrząśnie, albo faktycznie sprzeda klub komuś z zewnątrz.

Trybuny, a na pewno decydenci na trybunach tęsknią do wiadomych czasów, a JB akurat z tym środowiskiem strategicznie władzą się podzieli. Szmaty na płocie podczas kompromitowania Hyballi nie pojawiły się z nieba. Zajebałem to też była zagrywka propagandowa tyle że wyszła komicznie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 15.08.2023, 09:50
dla nas komicznie gawiedż zareagowała euforycznie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów