|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
I który sie u nas rozwinął?
Duda z Biegańskim się kopią po czołach i to tylko dlatego, że mamy zbyt wąską kadrę aby ich zastąpić, dołączył do nich Szot, który eksplodował formą i nie było tragedii jak zagrał ze dwa mecze. O talentach w stylu Talara, Gruszkowskiego, Plewki, Młyńskiego, Starzyńskiego itp nawet nie wspomnę, bo to już jest taki regres, że wpuszczenie ich na boisko to czyste samobójstwo. My tych młodych chłopaków uśmiercamy. My ściągając ich robimy przede wszystkim krzywdę im, ale i sobie. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
i nie deprecjonujmy ich piszac ze beztalencia , bo Starzynski u Hyballi ogarniał w ekstraklasie w wieku 15 czy tam 16 lat
a teraz ? przecietny 19 latek ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Bo u nas jest atmosfera rodzinna, nikt niczego nie musi, od nikogo niczego się nie wymaga, nikogo za nic się nie rozlicza. Bezstresowo. Jak się pojawi ktoś kto wymaga,jak Hyballa to zaraz staje się wariatem bez wiślackiego DNA olewactwa, bylejakości i frajerstwa.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tak właśnie robimy sobie i innym tą krzywdę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Online |
|
|
Nasz kapitan. Zastanawiam się jaki jest sens udzielania, spisywania i publikowania tego typu banałów:
"Jako drużyna bardzo się cieszymy, że nadal będziemy mogli współpracować z trenerem Sobolewski, z którym złapaliśmy wspólny język i podążamy w jednym kierunku. Wiemy, czego od nas oczekuje i będziemy kontynuować rozpoczętą robotę. Runda wiosenna była w naszym wykonaniu bardzo dobra, jednak całość zamazuje baraż z Puszczą Niepołomice. Oczywiście nie ustrzegliśmy się błędów i słabszych meczów, ale taka jest piłka, a my jesteśmy bogatsi o to doświadczenie. Uważam, że teraz będziemy o wiele bardziej wyrachowaną drużyną " |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Najważniejsze że chłopaki mają wywalone. Zero stresu, czy się gra czy nie kaska wpływa, trener wykonał zajebistą robotę.
Dno. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
teraz to juz raczej czat gpt
a juz tak na serio , to czy któryś z piłkarzy na tym etapie miałby powiedzieć że on .......i współprace z potwierdzonym trenerem ? przecież klub kokosa murowany ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Z Sosnowcem się cofnęli po 1:0 właśnie ze względu na to wyrachowanie K.... muł i wodorosty.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Długo nie będziemy czekać na wyjebkę Sobolewskiego. Zrobi się gnój już po paru kolejkach Królewski nie da rady klajstrować tych samych, notorycznych błędów tego pseudotrenera
Ostatnio edytowane przez adfurle : 25.06.2023 o godz. 14:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Królewski nie przyzna się do błędu. To nie ten typ. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przeczytałem dzisiaj dopiero wywiad z Sobolem na lovekrakow
Jest taka piękna sentencja ,która go najlepiej podsumuje : Lepiej milczeć i uchodzic za ignoranta niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości Gość bezbłędny jak późny Stolar, wszystko zrobił dobrze Wyjście 6 obrońcami i dziura w środku pola to same doskonale decyzję Naprawdę brak mi optymizmu przed następnym sezonem ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
To by tłumaczyło tę niemożliwą do opanowania nienawiść - może być tylko jeden król na dzielni
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szanuję Sobolewskiego za przeszłość piłkarską. Trenersko nas pogrążył. Niczym nie zapracował na prowadzenie pierwszego zespołu, wbrew urojeniom Twoim czy FraMat-a to nie jest nawet przeciętny trener. Ale jak się odpowiednio dobierze mecze to ma zajebistą średnią To wręcz geniusz trenerski. Nie to co Brzęczek. Taaa...Aktualnie nie odczuwam żadnych większych emocji. Awans będzie niezwykle trudnym zadaniem. Na pewno Sobolewski będzie mógł się wykazać. Szczerze wątpię czy podoła. Nienawiść? Nie. Na dobrą sprawę winny jest Królewski. Sobolewski desperacko próbuje tylko utrzymać posadę. Raczej nie może przebierać w ofertach, raczej ta posada będzie jego końcem. Naszym też. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Czyli dalej zakochany w Wujku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Sobol, chociaż raz wyciągnij wnioski i sam zrezygnuj.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobolewski do zwolnienia w trybie natychmiastowym.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Nie jestem w stanie pojąć co ten człowiek wyprawia, dzisiejsze zmiany były po prostu irracjonalne, Sobolewski OUT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Myślę że nie ma co się pastwić nad trenerem on się poprostu nie nadaje.
Nie zauważyłem absolutnie żadnego postepu w każdym aspekcie gry w ktorym bylismy slabi w poprzedniej rundzie. SFG dalej nie istnieja czy to w ataku czyvto w obronie. Obrona - nie istnieje. Atak - tylko indywidualne akcje nic wiecej. Zmiany 1do1 brak elastycznosci taktycznej. Dzis Mamrot (a jest to mocno sredni trener z karuzeli) tak ustawił GKS że przy minimalnym nakładzie sił ugrał remis. Radek miej honor... ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Joan Carillo bez klubu, ostatni prawdziwy trener w Wiśle.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Bramki ze stałych fragmentów gry jak ta na 2:2 padały i będą padać, zrozumiano ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie kiedy rywal jest kompletnie niekryty w polu karnym przy SFG? U nas - jasne że będą.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo Miki kryl Klemenza xD
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|