|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
Tobie na pewno nie powiedzieli.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 13.06.2023 o godz. 19:46.
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Zaciskanie pasa za 3... 2... 1...
Ciekawe jak to pospinają finansowo, zapowiada się ciekawe lato w Krakowie. Teraz wszystko zależy od tego, czy zostanie Kiko.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 13.06.2023 o godz. 19:58.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jarosław Królewski | www.instagram.com/wislakrakowsa
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
13-go we wtorek nie było szans na dobrą i przełomową wiadomość. Sobol zaciera ręce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A ja wolę chujowo ale stabilnie, Jarosław w końcu gwarantuje stabilność, może chujową ale wiem że myśli i działa z sercem, włożył swój prywatny pieniądz i na pewno zdaję sobie sprawę z odpowiedzialności za te decyzję i także że obserwuje go tysiące jeśli nie setki tysięcy ludzi i na pewno nie postawi Wisły w mega chujowym niekorzystnym położeniu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co za kabaret.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gratuluje tym ktorzy brali na powaznie ta bajke o wielomilionowym inwestorze , wam sie da wszystko wcisnac, ten narod juz ma pietno pisu, czyli wierzenie w absurdy, jedynie kto moze nas wspomoc kilkoma mln to Kwiecien , jak mu sie znudzi marnotrawienie milionow zlotych w Wieczysta
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 13.06.2023 o godz. 20:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
no to urzadzamy sie w dupie na stałe....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Trzeba zaczac kupowac meble do zabudowy do I ligi.
Ponoc I liga to styl zycia |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Jakiś wizjoner z tego forum kilka dni wcześniej dokładnie opisał dzisiejsze oświadczenie JK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie trudno było je przewidzieć - czekamy teraz na głos w sprawie Sobola, stanowisko Bileterii, Socios wiadomo, ze wspierają wszystko, Wolfy zapewne oczy dalej przysłonięte workiem, ot nowy bohater w naszej tragikomedii się pojawił - kretyni z UW, ich akurat nikt się nie spodziewał. Acz - kto Wisle kibicuje, ten się w cyrku nie śmieje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Może kiedy skończy się przeświadczenie, że w Wiśle można zarobić ładną kaskę za frajer to przestaną do nas przychodzić leserzy bez ambicji.
Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
to gość który chciałby decydować nawet o rodzaju papieru toaletowego w kiblu. gdzie są jacyś działacze, społeczność, ktokolwiek kto byłby w stanie mu się stawiać, tam nie będzie się pchał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego tez mieliśmy prezesa z kręgielni (o ironio, wcześniejszy vice był z siłowni), a poważni ludzie dostawali kopa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie napiaalem ze kwiecien moglby przejac Wisle, tylko jako ponoc jej zagorzaly fan moglby kiliony ktore wyrzuca w bloto w Wieczystej choc w polowie dofinansowywac nas, i nie twierdze ze tak bedzie , tylko to szczyt marzen ze ktos by sie taki znalazl
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Odkąd wyszło, że ów inwestor to jakaś arabska firma krzak, nie miałem wielkich nadziei.
Jaro, prowadź. Tylko najpierw zatrudnij trenera. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no więc to sponsor który w zamian za pieniądze chciałby mieć decyzyjność, obawiam się że kartę filantropa przepalił tu ostatnim razem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Cycu : 13.06.2023 o godz. 21:10.
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To już wiemy w jak głębokiej dupie jesteśmy.
Można się rozejść. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Decyzja jednak niespodziewana. Życie pokaże czy ten fundusz wypłynie gdzie indziej w PL i czego dokona.
Na nudę na pewno nie będziemy narzekać, ale nic innego jak statusu quo na najważniejszych stanowiskach nie można oczekiwać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Nie ma drugiego kibica w tym kraju który od tyle lar, z taką konsekwencja jest robiony w ch*ja przez właścicieli klubu któremu kibicuje
Co do inwestora to albo nigdy go nie było, albo był a znając nasze szczęście to zainwestuje w jakiś slask i wygra z nimi mistrza za 2 lata
Ostatnio edytowane przez Stelio : 13.06.2023 o godz. 21:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
czy to już ten moment w którym Kuba przedstawi swoją wersje zdarzeń ?
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Po ostatnich latach nic nie może dziwić w Wiśle.
Tylko pytanie brzmi: czy ta sprawa nie ma drugiego dnia. Brak gry Błaszczykowskiego może dziwić i brak wejścia na boisko w meczu z Puszczą. GdzIe ta prawda wg Jakuba? W końcu środowiska kibicowskie nie zareagowały na kolejny skandaliczny sezon pod panowaniem Świętego, tylko zareagowały na awans Puszczy. Tydzień mija od kompromitacji i cisza. Wisła jak żaden inny klub w Polsce nie jest robiony w ch... Ale zauważcie, że to ma miejsce wskutek działań wewnętrznych - środowisk kibicowskich (zazwyczaj przestępczych), TS-u, fałszywych odnowicieli czy różnej maści klakierów. Dzisiaj w Wiśle i wokół Wisły w najbliższym otoczeniu nie ma ani jednej wiarygodnej osoby Królewicz dużo mówi, dużo obiecuje, a jest coraz gorzej. Wydaje się, że gorzej być nie może, a są kolejne poziomy zjazdu Wisły w przepaść. Tego inwestora zapowiadał już wiosną 2019 r. Czy Jarek nie wie co mówi, bo takie wrażenie sprawia jakby żył w oderwaniu od rzeczywistości. Ten ostatni długi wywiad na weszło wskazuje, że Jarek fantazjuje o wyżynach, podbojach, a potem przyjeżdża Puszcza i 1:4. https://weszlo.com/2023/04/19/jarosl...ynerise-wywiad Czy jednak jest blokowany przez Błaszczykowskiego, środowiska kibicowskie i TS. Tego nie można wykluczać, biorąc pod uwagę historię ostatnich lat. Jadczak lub ktoś inny powinien przeprowadzić śledztwo na temat zmarnowanego odnowienia i doprowadzenia Wisły do obecnego stanu rzeczy.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 13.06.2023 o godz. 22:30.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ja się tak ostatnio zacząłem zastanawiać, czy przypadkiem Ci nasi nowy właściciele w sensie od 2019 roku nie są ch.uja warci?
Jakie było zadłużenie Wisły, gdy WSH wynosiło kasę w reklamówkach? Podobno wtedy sytuacja finansowa była tragiczna itd. Zatem pytanie ile teraz wynosi zadłużenie? Czy to nie jest przypadkiem tak, że te zadłużenie niewiele się zmieniło? Nadal jest chujnia, czyli minęły 4 lata jedyna rzecz jaka się przez ten czas zmieniła to gramy 1 lidze? No bo szłoby przeboleć tą 1 ligę, gdyby chociaż konkretnie dług był spłacony, a tutaj dług jaki był taki jest tylko myk pyk jesteśmy z długiem w 1 lidze. Ja rozumiem, że nie ustawiają się po nas tłumy chętnych do prowadzenia klubu, że właściciele dają swój hajs by łatać dziurę finansową, ale czy hm... to nie oni zajebali, zatem niech oni wyskakują ze swojej kasy? Jak w firmie jest chu.jnia kasa się nie spina to kto zasypuję dziurę? Szef co nie? Mi się wydaje, że robimy błąd cały czas nosząc tych ludzi na rękach. Najpierw JB, a teraz JK. Dlaczego nikt głośnio nie powie, że zrobił nas po prostu w chu.ja z tym inwestorem i że nie powinien tak z nami pogrywać?! Skoro była to tajemnica to czemu jak jakiś dzieciak co wytrzymać nie potrafi sam idzie do mediów i o nim mówi? Nie my lepiej się spuszczajmy jaki to on zajebisty bo wziął odpowiedzialność na siebie i postanowił dać wolną rękę gościowi, którego sprowadzili na nasz polski rynek WSH. Jeszcze chwilę i pomyślę, że WSH lepiej zarządzali klubem niż ratownicy, a polegli tylko dlatego, że zaczęli wynosić za dużo hajsu z klubu. Bo czy stwierdzenie, że bazujemy obecnie na gościu (Kiko), którego odkryło WSH jest nieprawdziwe? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jak pisałem już kiedyś - będzie awans będzie inwestor - nie będzie awansu to nie będzie inwestora. Reszta to słowa i makaron na uszy.
![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O ile będzie nam dane dożyć awansu na poziom Ekstraklasy, nie zanosi się. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie ja pisałem , że awans do ekstraklasy automatycznie = przyjście inwestora ? Bycie kibicem Wisły nauczyło mnie żeby nie emocjonować się kolejnymi inwestorami więc i tutaj nie miałem żadnych nadziei.
![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|