The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Cycu
Senior Member

Od: 09.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2023, 19:38
Cycu napisał(a):Wyświetl post
Jutro (wtorek) zostanie podjęta ostateczna decyzja czy umowa zostanie podpisana czy nie i w końcu skończy się ta saga z inwestorem.
Dziękuję, dobranoc.

azor napisał(a):Wyświetl post
Władeczkowi coś w końcu powiedzieli?
Tobie na pewno nie powiedzieli.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 13.06.2023 o godz. 19:46.
Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.06.2023, 19:41
Zaciskanie pasa za 3... 2... 1...

Ciekawe jak to pospinają finansowo, zapowiada się ciekawe lato w Krakowie.

Teraz wszystko zależy od tego, czy zostanie Kiko.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 13.06.2023 o godz. 19:58.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 13.06.2023, 19:45
Jarosław Królewski | www.instagram.com/wislakrakowsa

Cytat:
Po długim procesie negocjacyjnym, ciężkiej pracy nad umowami, zaprezentowaniu oferty inwestycyjnej RN WK oraz po spędzeniu dziesiątek wieczorów na spotkaniach z przedstawicielami sponsorów, partnerow oraz osob wspierających klub zdecydowaliśmy, że nie skorzystamy z obecnie otwartych propozycji inwestycyjnych - istotne okazały się drobiazgi ale kluczowe.

Nie była to w naszej sytuacji łatwa decyzja, ale po przeanalizowaniu wszelkich racjonalnych i mniej racjonalnych argumentów, czując odpowiedzialność za klub i jego tradycje, tożsamość oraz społeczność ufam, że podjeliśmy jedyną dobrą w tym momencie decyzję.

Praca wykonana podczas tego procesu inwestycyjnego uporządkowała nasze struktury i sprawozdawczość w zakresie prowadzonego due dilligence, co zaprocentuje w przyszłości.

Mamy swój pomysł w klubie na kolejne miesiące zarówno w kontekście sportowym, jak i gabinetowym.

Walczymy dalej.
Biorąc pod uwagę, że Jarosław Królewski nie znalazł ani jednego sponsora dla Wisły (wszyscy do klubu przychodzą dla Kuby), to tym bardziej nie jest zaskoczeniem, że nie znalazł inwestora.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 13.06.2023, 19:51
13-go we wtorek nie było szans na dobrą i przełomową wiadomość. Sobol zaciera ręce?
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 13.06.2023, 19:52
A ja wolę chujowo ale stabilnie, Jarosław w końcu gwarantuje stabilność, może chujową ale wiem że myśli i działa z sercem, włożył swój prywatny pieniądz i na pewno zdaję sobie sprawę z odpowiedzialności za te decyzję i także że obserwuje go tysiące jeśli nie setki tysięcy ludzi i na pewno nie postawi Wisły w mega chujowym niekorzystnym położeniu..
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.06.2023, 19:58
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
piłeś, nie pisz
Spoko , nie bylo tematu
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.06.2023, 19:58
Co za kabaret.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Stary 13.06.2023, 20:04
Gratuluje tym ktorzy brali na powaznie ta bajke o wielomilionowym inwestorze , wam sie da wszystko wcisnac, ten narod juz ma pietno pisu, czyli wierzenie w absurdy, jedynie kto moze nas wspomoc kilkoma mln to Kwiecien , jak mu sie znudzi marnotrawienie milionow zlotych w Wieczysta
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 13.06.2023 o godz. 20:09.
Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.06.2023, 20:04
no to urzadzamy sie w dupie na stałe....
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 13.06.2023, 20:06
Trzeba zaczac kupowac meble do zabudowy do I ligi.
Ponoc I liga to styl zycia
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 13.06.2023, 20:11
Jakiś wizjoner z tego forum kilka dni wcześniej dokładnie opisał dzisiejsze oświadczenie JK
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.06.2023, 20:19
Nie trudno było je przewidzieć - czekamy teraz na głos w sprawie Sobola, stanowisko Bileterii, Socios wiadomo, ze wspierają wszystko, Wolfy zapewne oczy dalej przysłonięte workiem, ot nowy bohater w naszej tragikomedii się pojawił - kretyni z UW, ich akurat nikt się nie spodziewał. Acz - kto Wisle kibicuje, ten się w cyrku nie śmieje.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.06.2023, 20:23
Może kiedy skończy się przeświadczenie, że w Wiśle można zarobić ładną kaskę za frajer to przestaną do nas przychodzić leserzy bez ambicji.

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 13.06.2023, 20:23
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
Gratuluje tym ktorzy brali na powaznie ta bajke o wielomilionowym inwestorze , wam sie da wszystko wcisnac, ten narod juz ma pietno pisu, czyli wierzenie w absurdy, jedynie kto moze nas wspomoc kilkoma mln to Kwiecien , jak mu sie znudzi marnotrawienie milionow zlotych w Wieczysta
nie kumam tego kultu cargo Kwietnia
to gość który chciałby decydować nawet o rodzaju papieru toaletowego w kiblu. gdzie są jacyś działacze, społeczność, ktokolwiek kto byłby w stanie mu się stawiać, tam nie będzie się pchał
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 13.06.2023, 20:33
Dlatego tez mieliśmy prezesa z kręgielni (o ironio, wcześniejszy vice był z siłowni), a poważni ludzie dostawali kopa
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Watts napisał(a):Wyświetl post
nie kumam tego kultu cargo Kwietnia
to gość który chciałby decydować nawet o rodzaju papieru toaletowego w kiblu. gdzie są jacyś działacze, społeczność, ktokolwiek kto byłby w stanie mu się stawiać, tam nie będzie się pchał
Nie napiaalem ze kwiecien moglby przejac Wisle, tylko jako ponoc jej zagorzaly fan moglby kiliony ktore wyrzuca w bloto w Wieczystej choc w polowie dofinansowywac nas, i nie twierdze ze tak bedzie , tylko to szczyt marzen ze ktos by sie taki znalazl
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Chorynatrzykolory napisał(a):Wyświetl post
A ja wolę chujowo ale stabilnie, Jarosław w końcu gwarantuje stabilność, może chujową ale wiem że myśli i działa z sercem, włożył swój prywatny pieniądz i na pewno zdaję sobie sprawę z odpowiedzialności za te decyzję i także że obserwuje go tysiące jeśli nie setki tysięcy ludzi i na pewno nie postawi Wisły w mega chujowym niekorzystnym położeniu..
Chujowo owszem, a czy i jak długo stabilnie to się dopiero okaże.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.06.2023, 20:48
Odkąd wyszło, że ów inwestor to jakaś arabska firma krzak, nie miałem wielkich nadziei.

Jaro, prowadź. Tylko najpierw zatrudnij trenera.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 13.06.2023, 20:59
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
Nie napiaalem ze kwiecien moglby przejac Wisle, tylko jako ponoc jej zagorzaly fan moglby kiliony ktore wyrzuca w bloto w Wieczystej choc w polowie dofinansowywac nas, i nie twierdze ze tak bedzie , tylko to szczyt marzen ze ktos by sie taki znalazl
no więc to sponsor który w zamian za pieniądze chciałby mieć decyzyjność, obawiam się że kartę filantropa przepalił tu ostatnim razem
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Od: 09.2019

Stary 13.06.2023, 21:01
Ten dobry jest https://twitter.com/Wychowany_na_X/s...08267088904192

Tylko śmiech nam został.

Ostatnio edytowane przez Cycu : 13.06.2023 o godz. 21:10.
Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.06.2023, 21:09
To już wiemy w jak głębokiej dupie jesteśmy.
Można się rozejść.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 13.06.2023, 21:28
Cycu napisał(a):Wyświetl post
Ten dobry jest https://twitter.com/Wychowany_na_X/s...08267088904192

Tylko śmiech nam został.

Gdybym był mistrzem photoshopa, to przerobiłbym jara ma Ciebie, Arabów ma kibiców Puszczy
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.06.2023, 21:31
Decyzja jednak niespodziewana. Życie pokaże czy ten fundusz wypłynie gdzie indziej w PL i czego dokona.

Na nudę na pewno nie będziemy narzekać, ale nic innego jak statusu quo na najważniejszych stanowiskach nie można oczekiwać.
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 13.06.2023, 21:38
Nie ma drugiego kibica w tym kraju który od tyle lar, z taką konsekwencja jest robiony w ch*ja przez właścicieli klubu któremu kibicuje

Co do inwestora to albo nigdy go nie było, albo był a znając nasze szczęście to zainwestuje w jakiś slask i wygra z nimi mistrza za 2 lata
Ostatnio edytowane przez Stelio : 13.06.2023 o godz. 21:42.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 13.06.2023, 22:11
czy to już ten moment w którym Kuba przedstawi swoją wersje zdarzeń ?
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 13.06.2023, 22:15
Po ostatnich latach nic nie może dziwić w Wiśle.

Tylko pytanie brzmi: czy ta sprawa nie ma drugiego dnia.

Brak gry Błaszczykowskiego może dziwić i brak wejścia na boisko w meczu z Puszczą.

GdzIe ta prawda wg Jakuba?

W końcu środowiska kibicowskie nie zareagowały na kolejny skandaliczny sezon pod panowaniem Świętego, tylko zareagowały na awans Puszczy.

Tydzień mija od kompromitacji i cisza.

Wisła jak żaden inny klub w Polsce nie jest robiony w ch...

Ale zauważcie, że to ma miejsce wskutek działań wewnętrznych - środowisk kibicowskich (zazwyczaj przestępczych), TS-u, fałszywych odnowicieli czy różnej maści klakierów.

Dzisiaj w Wiśle i wokół Wisły w najbliższym otoczeniu nie ma ani jednej wiarygodnej osoby

Królewicz dużo mówi, dużo obiecuje, a jest coraz gorzej. Wydaje się, że gorzej być nie może, a są kolejne poziomy zjazdu Wisły w przepaść.

Tego inwestora zapowiadał już wiosną 2019 r.

Czy Jarek nie wie co mówi, bo takie wrażenie sprawia jakby żył w oderwaniu od rzeczywistości.

Ten ostatni długi wywiad na weszło wskazuje, że Jarek fantazjuje o wyżynach, podbojach, a potem przyjeżdża Puszcza i 1:4.

https://weszlo.com/2023/04/19/jarosl...ynerise-wywiad

Czy jednak jest blokowany przez Błaszczykowskiego, środowiska kibicowskie i TS.

Tego nie można wykluczać, biorąc pod uwagę historię ostatnich lat.

Jadczak lub ktoś inny powinien przeprowadzić śledztwo na temat zmarnowanego odnowienia i doprowadzenia Wisły do obecnego stanu rzeczy.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 13.06.2023 o godz. 22:30.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 13.06.2023, 23:12
Ja się tak ostatnio zacząłem zastanawiać, czy przypadkiem Ci nasi nowy właściciele w sensie od 2019 roku nie są ch.uja warci?

Jakie było zadłużenie Wisły, gdy WSH wynosiło kasę w reklamówkach? Podobno wtedy sytuacja finansowa była tragiczna itd. Zatem pytanie ile teraz wynosi zadłużenie? Czy to nie jest przypadkiem tak, że te zadłużenie niewiele się zmieniło? Nadal jest chujnia, czyli minęły 4 lata jedyna rzecz jaka się przez ten czas zmieniła to gramy 1 lidze? No bo szłoby przeboleć tą 1 ligę, gdyby chociaż konkretnie dług był spłacony, a tutaj dług jaki był taki jest tylko myk pyk jesteśmy z długiem w 1 lidze.

Ja rozumiem, że nie ustawiają się po nas tłumy chętnych do prowadzenia klubu, że właściciele dają swój hajs by łatać dziurę finansową, ale czy hm... to nie oni zajebali, zatem niech oni wyskakują ze swojej kasy?
Jak w firmie jest chu.jnia kasa się nie spina to kto zasypuję dziurę? Szef co nie?

Mi się wydaje, że robimy błąd cały czas nosząc tych ludzi na rękach. Najpierw JB, a teraz JK. Dlaczego nikt głośnio nie powie, że zrobił nas po prostu w chu.ja z tym inwestorem i że nie powinien tak z nami pogrywać?! Skoro była to tajemnica to czemu jak jakiś dzieciak co wytrzymać nie potrafi sam idzie do mediów i o nim mówi? Nie my lepiej się spuszczajmy jaki to on zajebisty bo wziął odpowiedzialność na siebie i postanowił dać wolną rękę gościowi, którego sprowadzili na nasz polski rynek WSH.

Jeszcze chwilę i pomyślę, że WSH lepiej zarządzali klubem niż ratownicy, a polegli tylko dlatego, że zaczęli wynosić za dużo hajsu z klubu. Bo czy stwierdzenie, że bazujemy obecnie na gościu (Kiko), którego odkryło WSH jest nieprawdziwe?
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
ciastek88
Senior Member

Stary 13.06.2023, 23:18
Tak jak pisałem już kiedyś - będzie awans będzie inwestor - nie będzie awansu to nie będzie inwestora. Reszta to słowa i makaron na uszy.
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 13.06.2023, 23:20
ciastek88 napisał(a):Wyświetl post
Tak jak pisałem już kiedyś - będzie awans będzie inwestor - nie będzie awansu to nie będzie inwestora. Reszta to słowa i makaron na uszy.
Żebyś się chłopie nie zdziwił kiedyś że będzie awans ake inwestora nie...
O ile będzie nam dane dożyć awansu na poziom Ekstraklasy, nie zanosi się.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ciastek88
Senior Member

Stary 13.06.2023, 23:39
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Żebyś się chłopie nie zdziwił kiedyś że będzie awans ake inwestora nie...
O ile będzie nam dane dożyć awansu na poziom Ekstraklasy, nie zanosi się.
Gdzie ja pisałem , że awans do ekstraklasy automatycznie = przyjście inwestora ? Bycie kibicem Wisły nauczyło mnie żeby nie emocjonować się kolejnymi inwestorami więc i tutaj nie miałem żadnych nadziei.
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów