|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie wiem, czemu kogoś może dziwić, że Wisła Kraków z trenerem Sobolewskim na czele przegrała baraże... może jedynie dziwić skala porażki...
Sobolewski, w tym sezonie przegrał wszystkie ważne mecze, wszystkie! Wystarczyło wygrać jeden mecz i mielibyśmy bezpośredni awans... A tak kolejny sezon w I lidze! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czy Pan Radziu już się podał do dymisji?
Bo gdybym był na jego miejscu to był się zapadł ze wstydu pod ziemię ale wcześnie wysłał sms do jakiegoś dziennikarza, że się nie nadaje na bycie trenerem i szukam pracy w maku... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pomyśleć że jak to samo napisałem na długo przed tragedią to chciano mnie zjeść.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To samo, dopóki będzie kontynuacja obecnej chujozy, dopóki kluczowie stanowiska będą piastować "legendy" i ich kumple, dopóty nie mam ochoty nawet włączać tv żeby oglądać ten kabaret. Chociaż trzeba przyznać, że dziś przy bramkach nr 3 i 4 kabaret był doprawdy pierwszorzędny.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie ograć Puszczy u siebie to jest sztuka....ale dostać w....... od Puszczy u siebie to jest nie lada wyczyn...legendarny wyczyn...
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
z Sandecją straciliśmy 4pkt z Chojniczanką 3pkt z Sosnowcem 3 pkt. z Łęczną 3pkt z Tychami 3pkt. to jest 16 pkt z dołem tabeli. Spółka cyrkowa Jurek i Radek nam to zapewniła.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale zostawić po tym wszystkim tego parodystę Sobolewskiego w klubie? Nie pojmuję. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Od remisu w Chorzowie to my byliśmy lata świetlne, a nie na styku.
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zostawienie Sobola na nowy sezon będzie tym samym co zostawienie Brzęczka w tamtym sezonie. Sobol jest wiślakiem, ma serce w niebiesko-biało-czerwonym kolorze, ale jest trenerem przegranym. Nie zafascynuje trybun, nie zdobędzie drużyny. Nie zrobi wyniku w nowym sezonie.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobolewski to słaby trener. Po prostu.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czy trener Sobolewski juz sie podal do dymisji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie no k... dalej nie mogę uwierzyć, co on odpierd... z tym skaldem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czy trener Sobolewski juz sie podal do dymisji?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
co było na konferencji?
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej nic, ponoć konfa trwała raptem 40 sekund. Nie miał jaj, żeby odpowiedzieć na pytania, wstyd.
Dobrze chociaż, że nie rzucił swojskiego 'zaj.ebałem' ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
przeprosił że nie wypełnił zadania, że jest mu wstyd i zakończył konferencję. czyli taki jaki był miałki cały sezon taki sam był na konferencji.
Nie podał się do dymisji niestety. Liczę, że jutro dostanie dyscyplinarkę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiedziałbym, że nikt o zdrowych zmysłach w klubie nie powinien nawet rozważać zostawienia Sobola i jego sztabu... ale potem sobie przypominam, że rok temu zostawili Brzęczka.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Naszym ostatnim trenerem który coś dawał i coś wnosił był Franc, potem same eksperymenty i wynalazki, każdy kolejny gorszy od poprzedniego. Mam nadzieje tylko że teraz trenerem nie zostanie Kiko a jego asystentem Kmiecik bo to będzie dla mnie gorsza szmata w pysk niż dzisiejszy wynik. Kolejne działanie na od....... po tym samym wzorze, no co może pójść nie tak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Jakby było np. 5 pkt po 10 meczach to i tak byłby do wywalenia i byłoby potencjalnie znacznie więcej kasy na nowego. No i więcej czasu niż dziś na przejrzenie trenerów bez pracy ( pytanie czy ktoś by to zrobił).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nawet nie miał jaj żeby się podać do dymisji. A tak bardzo go ceniłem jako piłkarza. Idź się oddalić czym prędzej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeden wniosek po tej rundzie - idź Pan w ..... Nie masz pojęcia o trenerce.
Zabierz ze sobą Kmiecika i Łaciaka. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
I Zajaca specjaliste od stalych fragmentow.
SObolewki ma kontrakt do 30 czerwca. No ale mialby litosc i tak sie podal do dymysji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Do teraz nie czaje dlaczego:
- James i Jaroch oraz Mula zaczeli na ławce - Dlaczego Blaszczykowski nie wszedł w przerwie lub np 60 minucie - Dlaczego Duda był tyle trzymany na boisku - Jak mozna bylo praktycznie kazdą wrzutkę przegrywać od momentu straty gola do końca 1. połowy - wszystkie z prawej... - Jak mozna sie potykać o wlasne nogi i tracić bramki Najważniejszy mecz sezonu ...
Ostatnio edytowane przez Fugiel : 07.06.2023 o godz. 00:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pora na wypalenie do białej ziemi całego sztabu szkoleniowego i zatrudnienie profesjonalistów.
Już drugi sezon możemy podziwiać jak się kończy budowanie od dupy strony ale z "Wiślackim DNA" ja bulwa już tego nie chcę oglądać, chcę zobaczyć ludzi którzy znają się na pracy którą wykonują a my ich zatrudnimy. PS Jaro na pewno wiedział że wyjdziemy wahadłami, przecież kilka dni się do tego blamażu przygotowywaliśmy niestety nie wyciągnął wniosków, będąc na jego miejscu i widząc co się kroi wyebał bym Sobola po pierwszym treningu i kazał zagrać baraże komukolwiek innemu. Inna sprawa że ja nie musiałbym tego robić bo Sobol by na pewno nie został u mnie trenerem po tym jak fantastycznie przygotowywał stałe fragmenty za Brzęczka. Dodatkowo mając świadomość że nie czas na eksperymenty czy dawanie szansy ale musimy zrobić awans tu i teraz i mamy na to kasę. Cofając się jeszcze dalej Brzęczek u mnie zostałby pogoniony od razu po kompromitacji i spuszczeniu nas do drugiej ligi. Więc widać tutaj szereg fatalnych decyzji menadżerskich po których decyzyjni zakładali okulary z różowym Wiślackim DNA czyli jesteśmy zajebiści, rządzimy mamy najlepszy sztab bo wszyscy to byli zawodnicy Wisły. Dość... Jeszcze jedno, nie chcę też już słyszeć pierdo... o krakowskiej czy wiślackiej piłce i że musimy taką grać. Powód: predykcje
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 07.06.2023 o godz. 00:59.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|