|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Markusik ma racje, koniec dyskusji
![]()
„Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba”...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Dzisiaj w podstawowym składzie wyszło 5 Hiszpanów. Który według Ciebie zagrał dobry mecz? bo jak dla mnie to w ostatnich meczach sezonu to Hiszpanie zawiedli najbardziej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Baraże ! Baraże ! .... i po Barażach.
Ciekawe co z: - klubem - Krolewskim - Kiko - napompowaną kadrą która trzeba poucinać - Inwestorem - wierzycielami W sezonie ogorkowym prosze o szczególne zwracanie uwagi na byłych klakierów delfinów i Marzenki na 100% się uaktywnią. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mówiłem, że z gwiazdorkiem Biegańskim gówno ugramy, on nawet nie próbuje bronić tylko efektownie się wyginać. Fernandez to samo, gwiazdeczka.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Fernandez od kilku kolejek grał jakby myślami był już gdzie indziej.Ciekawe z kim się dogadał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Często jechałeś po Biegańskim bez sensu ale to co dzisiaj odwalił. Makabra.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale co niby odwalił? Nic nie odwalił. Po prostu nie pomógł. I nie dlatego przegraliśmy. Przegraliśmy, bo zamiast wyjść z pianą na pysku to se klepaliśmy bez sensu, w zwolnionym tempie. To się musiało tak skończyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Prawda ze Mikołaj to nie jest jakiś super zawodnik ale z naszymi stoperami i organizacją gry w obronie to przypuszczam że Gianluca Pagliuca wyglądałby podobnie xD
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wiekszosc pilkarzy u nas zostanie bo i tak beda mieli tutaj lepiej niz gdzie indziej. Bardzie pytanie jest czy warto ich trzymac bo jakosc watpliwa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jedyna nadzieję i pomysł na następny sezon widzę w Kiko Ramirezie i jego hiszpańskich wynalazkach.. Ta runda dala nam przynajmniej wiarę, może w następnym sezonie dwie taki rundy wystarczą na 1 lub 2 miejsce? Po taniości poszukać znowu Hiszpanów bo niestety ale z Polakami w składzie to będziemy walczyć o byt jak za Brzęczka
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wg mnie Mikołaj fajnie się rozwijał jak trenerem bramkarzy był Kowal, natomiast jak nastał Łaciak zaczał się zjazd....
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
WSTYD! Rozejdzmy się... dzisiaj nawet młynowy sobie nie radził.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Dokładnie Savik. Mam takie samo zdanie, następny kurva przyjaciel Łaciak, swój człowiek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nasz upadek zaczął się od meczu w Głogowie. Głupota Fernandeza i ślepota sędziego. poszla po tym meczu seria 7 meczów bez zwycięstwa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To co dzisiaj odwalił to jego standard. Tyle że zawsze można powiedzieć, że stoperzy nie pokryli i udawać że się nie widzi jego mizernych umiejętności.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Trener bramkarzy jest jak trener główny tylko opiekuje się samymi bramkarzami, a my zmieniliśmy po spadku Trenera, na kolegę... I się zaczeło... ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Aha - jednego z dwóch. Tego drugiego, co uderzał, nie krył nikt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
zwróciliście uwage jak Puszcza była ze sobą i za sobą cały czas? piątki, wsparcia, przyjacielskie gesty i to nie było udawane. A u nas tylko machanie lapami i samolubstwo, pretensje i kwasy, zero drużyny, zwykła banda gości którzy się nie cierpią ale niestety muszą ubierać te same koszulki i jakoś znosić siebie na boisku. Najgorszy jest Fernandez, ma liczby głownie z karnych ale ile on zjebał w tym sezonie i w tamtym to głowa boli, mam nadzieje że już go nie zobaczę w naszym klubie, Taki Hiszpański Małecki tylko gorszy. Co najgorsze te kwasy w tym naszym klubie wzajemnej adoracji nie dotyczą tylko pierwszej drużyny przecież to widać w kamerach nawet a tu niby wszyscy są przyjaciółmi wszystkich to tak to wygląda na każdym poziomie. Legendy, przyjaciele i pociotki, emeryci i maskotki odejdźcie. Tu trzeba obcych ludzi profesjonalistów. Najlepiej Warszawiaków, Jak zmieni się tylko trener to nic się nie zmieni i będzie to dla mnie znak kolejnego sezonu w którym toczymy się w odchłań
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jeb..tu Koalika za każdym razem a widać teraz że to on miał w tym wszystkim racje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Hiszpanów to tu w wakacje już żadnych raczej nie będzie - Fernandez, Rodado, Junca, Mula, Tachi, Villar i cała reszta pójdzie w cholerę albo my ich tam wyślemy ze względów finansowych. Plus Moltenis, Colley etc...
A niektórzy mogą mieć dobre oferty np. Jaroch, Biegański etc ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Właśnie. Puszcza cały mecz była ZESPOŁEM. u nas po raz kolejny indywidualności, Fernandez Rodado Miki itd. Nie zauważyłem żadnej piątki, pokazania, że zagranie było oka, tylko machanie łapami. Uważam, że odejście Fernandeza i Rodado da tej drużynie sporo dobrego. Szczególnie jeśli chodzi o atmosferę,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
no cóż, może taka specyfika zarabiających łapiących się w pareto ![]() a co do meczu, rundy, sezon...nie da się zbudować zespołu, jeżeli Twoim kolegą z szatni jest właściciel - koniec, nic wiecej nie trzeba dodawać |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Wiadomo, ze u nas, przy takiej rotacji, trudniej to zbudowac. Ciekawe tylko, czy pojawily sie jakies kwasy wynikajace z decyzji personalnych Sobola, czy po prostu charaktery jednak nie spasowaly. Coz, dostalismy w czape, i to totalnie zasluzenie. Formula z Sobolewskim chyba sie wlasnie wyczerpala. Potrzebujemy kogos spoza Wisly, zadnego asystenta, bylego pilkarza itp. Kogos ze swiezym spojrzeniem. PS Zazwyczaj tego nie komentuje, bo nie moja bajka, ale gniazdowy dzis rzeczywiscie srogo odlatywal. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Sobolewski, Królewski, piłkarze, wyp..... Nic więcej nie trzeba dodawać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawiam się co trzeba mieć w głowie żeby się na konferencji prasowej po 1:4 u siebie z PUN nie podać do dymisji.
Tak zwyczajnie, honorowo. ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Co trzeba mieć w głowie? Ostatnią (oby) wypłatę do odebrania.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Przecież większość pracowników tego klubów nie ma za grosz honoru. Zdają sobie sprawę ze są miernotami i trzymają się koryta za wszelka cenę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dla Sobilewskiego ta porażka miała gigantyczny ciężar mentalny. Może być tak że na najbliższe lata wypadnie z kaaruxeli trenerskiej bo nie radzi sobie z presją. A to tylko pokazuje że może powinniśmy jednak szukać zimnokrwistych fachowców a nie emocjonalnych byłych zawodników.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|