|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Trzymanie na siłę niekompetentnego szkoleniowca nie może dać ostatecznie dobrych efektów. Było wcześniej wiele wydarzeń i sytuacji ostrzegających nas przed tym, ale część osób wolała mieć klapki na oczach. |
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
w ciągu 30 lat na Wiśle widziałem sporo...ale to idzie w annały...
![]() ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Co za łysy debil.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Radek mistrz! Legenda klubu ale w trenerkę chłopie to Ty się baw i ucz w Wieczystej..
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Czepianie się Sobola, że jest idiotą i marnym trenerem, to jak czepianie się gówna, że śmierdzi.
Tutaj trzeba winić Królewskiego, że postawił na to trenerskie ZERO. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Myślałem, że z Brzęczkiem sięgnęliśmy dna , niestety z Sobolewskim zagrzebaliśmy się w mule na dnie. i nie zmeinię zdania nawet jak awansujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Następna oprawa proponuje „Won” |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
co zrobił pseudo trener w przerwie? wpuścił obrońcę za obrońcę. i to nie zdjął najsłabszego Juncę. gramy dalej 3-5-2
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Trener Sobolewski największym parodystą w historii Wisły. To co zrobił w meczu z Zagłębiem i dziś przejdzie do historii. Od dziś jedyny Jego kontakt z Wisłą to spacer nad brzegiem rzeki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I teraz powiem tak: mówiło to wiele osób na tym forum ze Sobolewskim nie awansujemy to Klub czekał c..j wie na coâŚ.
Hańba i wstyd!! ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
4:1 u siebie z puszcza.....
SOBOL WYPIERDALAJ |
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
![]()
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za późno⌠o dwie kolejki za późno. Pytanie co dalej będzie z KlubemâŚ.
Jak ciężko jest być kibicem Wisły⌠![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Sobol Sobolem ale czy jest chociaż jeden piłkarz za którym będziecie tęsknić jak odejdzie? Ja za żadnym...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałbym coś ale większość rozumnych ludzi rozumie co tu się wydarzyło, a do dekli takich jak Karherop, FraMat czy luczyk nic i tak nie dotrze.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie ma o czym gadać. Gra i wynik mówią wszystko. Awans przegrany w pierwszym barażu z Zagłębiem o nic nie grającym, u siebie i w drugim barażu też u siebie z Puszczą. Psycha jak widać nie dojechała na praktycznie żadnej ważny mecz w tym sezonie
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z dekli zapomniałem o Jaroo1
@thechris - będzie mi brakowalo Fernandeza, Igbekeme, pewnie Junci i Muli. Tych co umieli grać piłkę. Nie da się awansować bez trenera. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Luczyk możesz podać xg z dzisiaj?
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
thechris,
Jak podstawowymi piłkarzami będą Żyro o Młyński to szybko zatęsknisz za paroma zawodnikami. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Zwalajmy na Fernandeza bo sam nie wygrał meczu.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja rozumiem, że niektórzy muszą gdzieś wyładować frustrację.
Rozumiem że to pomoże dalszej przyszłości Wisły. Za dużo negatywnych emocji żeby coś sensownego napisać |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A mnie żadengo. A najmniej Lusia, który drugi raz z rzedu zawiódł w końcówce sezonu. Rok temu nie pomógł w utrzymaniu (debilne zachowanie i zawieszenie) i w tym roku nie pomógł awansować (fatalna gra w kluczowych meczach).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty nic nie rozumiesz. Kompletnie.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
Poziom piłkarski Wisły Kraków to była 3 ,4 liga...i to przez cały sezon....dlatego od przeciętnej druzyny dotalismy zasłużenie 4:1...wszystko sie zgadza
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
wypierdalaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na Fernandeza nie ma co zwalać ale z jego kontraktu można opłacić 3 wybitnych jak na pierwszolige zawodników
Tu potrzeba stopera, środkowego pomocnika i napastnika na rozpoczęcie sezonu ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przynajmniej nie pozwalam żeby kierowały mną złe emocje.
Ty też jutro masz szansę być mądrzejszy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu potrzeba TRENERA!
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Jakim imbecylem trzeba być by dawać na ławkę Mulę i Jamesa? dopiero ich wejście spowodowało powiew gry w drugiej połowie. Sobol naprawdę uważał, że Szotem strzeli bramkę i później na pewniaka wprowadzi swoich asów? To nawet Barcelona tak nie robi gdy gra z Elche...
Co z tego, że zrobił baraże, jak przerżnął najważniejsze mecze i jako trener skompromitował się, udowadniając, że ułożony przeciwnik to nie jest jego rozmiar kapelusza. Jak można było ściągać Rodado przy stanie 1-1 z Zagłębiem? Jak można zaczynać mecz o ese z Jamesem i Mulą na ławce? pytam się kur.. jak... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zle emocje? Złe emocje to mogę mieć jak się z zoną kłucę, dzisiaj moj Ukochany Klub został upokorzony, bo nagle trenerowi się zachciało eksperymentów. Ja jestem nieprzeciętnie Wk****ony
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|