|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cuda ,panie cuda
2 zwyciestwa i koniec przyspiewki Coraz blizej Ekstraklasa,a tak mi sie wbiła do głowy Wisełko ukochana wygraj jutro ten mecz,ten ważny mecz.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 27.05.2023 o godz. 20:36.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie tonujemy nastroje. Juz sezon pokazał, ze wykładamy się przed okazjami danymi przez los. Wiem wiem nie da się bez emocji dzisiaj przejść obojętnie obok tego co sie stało w Katowicach.
Niektórzy nie rozumieją, że walczymy ze zgodą o powrót do ekstraklasy. Tutaj każdy patrzy na siebie. Oni chcą byśmy przegrali i my chcemy by Ruch przegrał. Mamy zgodę, ale każdy z nas kibicuje swojemu klubowi i mimo to, to nasz klub liczy się najbardziej. Lubię Ruch, ale trzeba powiedzieć szczerze, że ich porażka dzisiejsza wprawiła mnie w ekstazę. Wiem, że rywal derbowy, ale chodzi o dobro naszego klubu. Piszę to dlatego, bo wiem, że Niebiescy czytają nasze forum. Każdy z nas wie, że jutro cały Chorzów będzie za Sosnowcem ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Jutro na pewno piłkarze będą mieli większy stres niż zwykle, ale raz że jest z przodu wyluzowany Rodado z żądnym wygranej Fernandezem. Czuję że siądziemy jutro na Sosnowcu zupełnie jak na Stali Rzeszów kilka tygodni temu. Panowie będą chcieli załatwić sprawę ekspresowo by już oszczędzać siły na Łęczna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Idealny dzień na przegraną 0:1 XD
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Łęczna w tej rundzie u siebie 2 wygrane, 5 remisów i 0 porażek i plasuje się w tym roku na 6 miejscu w I lidze (ale jeszcze kilka zespołów za nimi ma mecz do rozegrania. Także mają szansę na pierwszą porażkę u siebie w tym roku za tydzień
![]() Ale najpierw Sosnowiec jutro, a oni w tym roku na wyjazdach 0-3-3 ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
TBB ma Arkę rozkładzie u siebie, Ruch ma Tychy. Wszyscy mogą potracić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
limit frajerstwa sie skonczyl - i nie mam zamiaru sie nawet zastanawiac co by bylo gdyby - idziemy pewnie po 2 zwyciestwa z leszczami i wracamy do ekstraklasy .....teraz pytanie : z czym tam wracamy
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 27.05.2023 o godz. 21:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mało prawdopodobne jest aby w ostatniej kolejce wszyscy tracili tak jak nam pasuje. Jeszcze jest Puszcza, która jak wygra w tej kolejce to może nas wyprzedzić w ostatniej, przy założeniu, że jutro mecz wygrywamy.
Także ja bym tutaj sobie podpórek w stylu wszyscy z tych 3 przegrają nie szukał bo jest w uj bardziej prawdopodobne, że chcociaż 1 z tych 3 drużyn wygra. A nawet jak przegramy 1 z tych 2 meczów to jeszcze dochodzi kolejna opcja, ze wystarczy aby Ruch zremisował i też nas wyprzedzi. Nasz margines błędu został wyczerpany po 3ciej porażce w tej rundzie. I tak los się do nas osmiechnął, że mamy szansę na bezpośredni awans. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nastroje na forum Niebieskich są takie, że głowa mała:
- "zadowolenie wisly z naszej porazki w derbach to juz za duzo. To tak jakby Widzew kibicowal lksowi w meczu z nami. Bawcie sie w ta zgode sami juz w meczu u siebie bylo widac jak duzo brakuje im do Widzewa" -"Dzisiaj bedzie nie tylko swieto cyganow, ale i wislakow - ich popisy we wszystkich social mediach to mistrzostwo. Wiecej smierdzielow i nazioli slyszalem tylko od cyganow i szczew. Takiej sztamy jeszcze w Polsce nie widzialem" -"Wy dali za ta wisla?tam tance gratulacje do cyganow itp,ino Widzew, żeby te krakowskie niepowiem co jutro 5 dostali" -"mają pieniądze aby zmobilizować każdego z którym gramy do końca i osłabić zapał tych którym jednak by się chciało walczyć przeciw nim ." Nawet mój wpis o dupsku karmy zacytowali ;-) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie wiem dlaczego ale kojarzą mi się średnio...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A kogo obchodzą te pseudo zgody gangów narkotykowych? I to jeszcze takich co się co chwilę prują...
Srał pies Ruch, ważny awans Wisły. Fetowałem ich wpitol od GKS-u, kibicowałem sraczkowatym pierwszy (i oby ostatni) raz w życiu, nie zawiedli, chwała im. Derby dla Gieksy, awans dla nas! Powtórzę - w dupie mam Ruch. Liczy się tylko Wisła, ta sportowa - a nie podział stref wpływów w rozprowadzaniu prochów wśród debili i dzieciaków.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.05.2023 o godz. 22:17.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak sobie Ruch zj***e awans to przez swoje własne zaniedbania.
Bo na nas punkty zdobył. Oby jutro po południu była tu taka sama euforia jak teraz. ![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taa, zaraz na forum będzie kończenie zgód/układów
A Ruchowi życzę szczęścia w barażach, bo fajnie jakby weszli oni, a nie TBB czy Puszcza. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Także tyle ma Puszcza, że może nam zagrozić jeśli nie zdobędziemy 6 pkt. A jak zdobędziemy to już nikt nam nie może zagrozić. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dwa mecze. Tylko i az. Najwazniejsze, ze w koncu nie musimy sie na nikogo ogladac.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 27.05.2023 o godz. 23:15.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Najważniejszy dla Wisły jest awans. Liczy się wynik sportowy. Kogo jarają zgody - niech się bawi, ale najważniejsza jest przyszłość klubu. Powtórzę - srał pies Ruch, ich bezkarnych drwali i układy w PZPN. Jeżeli my awansujemy z drugiego miejsca a oni przepadną w barażach - nie będę płakał. Nigdy nie pisałem się na kibicowanie żadnemu innemu klubowi niż Wisła. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Jednocześnie euforia w naszych szeregach będzie ogromną. Jest to lekki dysonans. Układy kończono z mniej blachych powodów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A jak Ruch przepadnie, to przez siebie. Wyniki mieli ponad stan, sędziowie przymykali oczy na brutalne zagrania - jeśli nie awansują to dlatego że nie zasłużyli. Farta mieli aż za dużo. Piłkarsko z tego co mają wyciśnęli 120% - za to szacunek. Ale do Wisły nie mają podjazdu jeżeli chodzi o jakość.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.05.2023 o godz. 23:25.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Z drugiej strony Słonie są z Małopolski i bawią się za prywatną kasę bogatego właściciela (i tak powinno być), a nie pieniądze z kolejnych emisji akcji obejmowanych przez miasto. I dlatego wolę żeby (obok nas) awansowały Słonie.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 28.05.2023 o godz. 07:03.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
No cóż... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wiadomo, że w Łęcznej będzie ciężko, czy czasem Petrescu nie poleciał po Łęcznej?
Ale potencjał mamy na tyle większy, że musimy ... ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jedno jest pewne. Czeka nas przejebanie ciężkie 7 dni jako kibiców Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Sobol na odprawie powinien im puscic skróty z 2 ostatnich meczy Bayernu i Borsussii.
Dla pokory i pełnej mobilizacji. To, co zrobił Dortmund, to Mistrzostwo Wszechświata. I obyśmy nie dołączyli do tego szacownego grona. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przecież tu trzeba wyjść jak po swoje z Sosnowcem i Łeczną na pewniaka wygrać 2 mecze a nie trząść ze strachu portkami, bo czego mamy szukać tam wyżej?Nikt z nami meczów nie będzie odpuszczał, bo granie z Wisłą to prestiż czy to Sosnowiec, Łeczna, Amika czy Legia, każdy gra z nami na maxa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Junca dzos od początku czy zaczyna na ławce?
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|