The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2023, 18:43
Jedyne co umiesz to obrazac typowe kiedy ktos na twoim poziomie nie potrafi odpowiedziec na rzeczowe argumenty
Nie boli mnie to wolfy, po prostu taki jestes trzeba ci wybaczyc chlopie
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.05.2023, 18:54
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Jedyne co umiesz to obrazac typowe kiedy ktos na twoim poziomie nie potrafi odpowiedziec na rzeczowe argumenty
Nie boli mnie to wolfy, po prostu taki jestes trzeba ci wybaczyc chlopie
Jakie ....a rzeczowe argumenty?! Rozumiesz co znaczą słowa jakich używasz (pytanie retoryczne)?
To co tutaj Tworzysz to mieszanina pomówień, plotek i gdybań które są sprzeczne z prawdą (vide wejście Kwietnia). To nie argumenty, o rzeczowości już nawet nie wspominam.

A wszystko dlatego bo Kuba udzielił normalnego wywiadu po powrocie na boisko po niemal dwuletniej kontuzji i puściły zwieracze No i co Ty nie wiesz o Blaszczykowskim, ho, ho! Jakbyśmy wiedzieli to co Ty...

Ech. Daj se siana.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 21.05.2023, 19:12
Wiem to co jest dostepne w internecie. Wystarczy chciec poczytac Nie trzeba miec zadnej wiedzy tajemnej, co mi co chwila imputujesz

Piknik dobrze cie zdiagnozowal zanim zaczales swoje popisy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.05.2023, 19:18
Wiem to co jest dostepne w internecie. Wystarczy chciec poczytac Nie trzeba miec zadnej wiedzy tajemnej, co mi co chwila imputujesz

Piknik dobrze cie zdiagnozowal zanim zaczales swoje popisy
Nie no, ja wiem że nie masz żadnej wiedzy o rzeczach o których piszesz. Czytałem te same teorie które kompilujesz wcześniej.

Piknik zdiagnozował mnie, Ty Błaszczykowskiego, ja Ciebie, na diagnozowaniu KOALIK-a pewnie kilka doktoratów na Babińskiego obroniono. Wszyscy zdiagnozowani, możesz iść spać.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 21.05.2023, 19:21
@skarabeus

Pamiętaj z kim dyskutujesz. Chłop bronił Brzęczka jak niepodległości. Do Sobola przyp..... się nawet po wygranej w Gdyni. Dla takiego Jakub to będzie legenda choćby przez jego rodzinne konszachty Wisła skończyła w 4 lidze. Tylko Królewski daje nadzieje, że tak się nie stanie...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 21.05.2023, 19:45
A moze to Kuba jest?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.05.2023, 19:47
A moze to Kuba jest?
Nie.
Prostuję tylko dlatego że nie takie majaki traktujecie jako prawdę objawioną...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 21.05.2023, 20:08
Ja nie mogę pojąć jednego jak można spuścić klub do 1 ligi i nie mieć sobie nic do zarzucenia odpierdalajac przy okazji dziwne akcje z cieszynkami i szmatami na płocie. Ale jeszcze bardziej mnie dziwią osoby które najchętniej bileterowi o.......ily by kolbe razem z jajcami. A dla tych którzy twierdzą ze bez Puchatka byłby koniec Wisły odpowiem —— Lepiej z mądrym zgubić niż z głupkiem znaleźć
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 21.05.2023, 20:22
jak nic do zarzucenia , przecież przyznał że zajebał
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 21.05.2023, 20:24
Przestałbyś ironizować ...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 21.05.2023, 20:26
a co mam z trollami dyskutować na poważnie ? (i nie pisze teraz o PAWLE)
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 21.05.2023, 20:39
Durne wrzutki to nie dyskusja...

Zresztą o czym tu dyskutować, efektem światłych rządów legendy było 10 miejsce w 1 lidze. Całe szczęście pozbawiony został wpływu na zarządzanie i efekty widać od razu.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Stary 21.05.2023, 20:43
Tylko ślepi nie chcą dostrzec, że klub się staczał pod batutą Kubusia, a kiedy ten został odsunięty od jakiegokolwiek wpływu to drużyna się rozwija.
Odpowiedz cytując
MateuszABG
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 21.05.2023, 21:16
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego "bileter"?
mlody_ale_wierny napisał(a):Wyświetl post
To są derby, mecz ważniejszy od wszystkich lig, eurolig i pucharów. Nieważne czy to piłka nożna, koszykówka, podwodne szachy czy k...a zapasy wielbłądów. Derby to derby. Dlatego obowiązek jest stawić się na tym meczu.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 21.05.2023, 21:20
MateuszABG napisał(a):Wyświetl post
Wpisz w google "afera biletowa Błaszczykowski".

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 21.05.2023, 21:25
MateuszABG napisał(a):Wyświetl post
Znana historia z ME 2012, spięcie z Latą bo kapitan Kuba dostał jego zdaniem z PZPN-u za mało biletów dla rodziny, kolegów itp.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 21.05.2023, 22:04
Przy czym wkurzające jest obwinianie jedynie Kuby za tamtą sytuację, bo on tylko występował w imieniu całej drużyny jako jej przedstawiciel (kapitan), a biletów chcieli wszyscy, bo PZPN im to obiecał.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 21.05.2023, 22:14
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Przy czym wkurzające jest obwinianie jedynie Kuby za tamtą sytuację, bo on tylko występował w imieniu całej drużyny jako jej przedstawiciel (kapitan), a biletów chcieli wszyscy, bo PZPN im to obiecał.
No tak było, ale co z tego? Wszyscy dali dupy, a Kubie zabrakło ogłady medialnej żeby ogarnąć że to zły moment. A to że ówczesny PZPN to była amatorka na każdym froncie wiedzieli wszyscy. Tylko przykład był kretyński i dolał benzyny po porażce.
Tak samo jak afera z dachem na narodowym.

Teraz pamiętają o tym tylko hejterzy.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 21.05.2023, 23:08
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Co więcej miał medialnie iść z nim Lewy ramię w ramię ale mu menager odradził, jak to wpłynie na odbiór przez kibiców.

I widać też kto miał wtedy rację.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 22.05.2023, 07:16
Widzę, że koledzy @skarabeus i Piknik już zdążyli wytworzyć całe teorie na temat mojego wpisu, że JB16 to "piłkarz ponad podziałami". Doszli nawet do tego, że tacy jak ja to nie wiedzą, skąd się inflacja bierze.
Nie zauważyli tylko jednego: napisał o JB16 jako piłkarzu a nie działaczu...
Ale jak to mówi przysłowie: szewc bez butów chodzi. Chcieli być śmieszni to się ośmieszyli.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 22.05.2023, 08:48
Fajnie, że Kuba wrócił jako piłkarz. W tym był zawsze bardzo dobry i może pomóc w walce o awans.

Kuba jako działacz jest bardzo, ale to bardzo słaby i mam nadzieję, że po sezonie albo inwestor albo Jarek wykupi jego udziały.

Szacunek za karierę ale im szybciej wyjdzie z Wisły, tym lepiej
Odpowiedz cytując
luczyk
Member

Od: 12.2010

Stary 22.05.2023, 09:07. halo, halo
- nie mam żadnej wiedzy "insajderskiej", ale to nie przypadkiem Piszczu i Błaszczu trzymali razem, a Lewy od nich odbijał
Odpowiedz cytując
Piknik1906
Senior Member

Od: 01.2019

Stary 22.05.2023, 09:54
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że koledzy @skarabeus i Piknik już zdążyli wytworzyć całe teorie na temat mojego wpisu, że JB16 to "piłkarz ponad podziałami". Doszli nawet do tego, że tacy jak ja to nie wiedzą, skąd się inflacja bierze.
Nie zauważyli tylko jednego: napisał o JB16 jako piłkarzu a nie działaczu...
Ale jak to mówi przysłowie: szewc bez butów chodzi. Chcieli być śmieszni to się ośmieszyli.
Nie znam intencji @skarabeus ale ja się w żaden sposób do tego co akurat Ty napisałeś nie odnosiłem.
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 22.05.2023, 10:16
luczyk napisał(a):Wyświetl post
- nie mam żadnej wiedzy "insajderskiej", ale to nie przypadkiem Piszczu i Błaszczu trzymali razem, a Lewy od nich odbijał
Dokładnie tak !
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 22.05.2023, 10:22
Tak. Była nawet taka reklama którejś z niemieckich marek samochodów z całą trójką która to rozgrywała (Kuba i Łukasz jechali razem a Robert osobno czy coś).
Ale co my tam wiemy, tutaj są insiderzy którzy wiedzą skąd się bierze inflacja, to ja się wolę nie odzywać bo jeszcze mnie zdiagnozują...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 22.05.2023, 10:52
No właśnie tak sobie czytam i się zastanawiam czy mnie coś ominęło ale to chyba Lewy był tym trzymającym z niemiaszkami a Piszczek i Kuba trzymali się razem.Nie zmienia to jednak faktu,że Błaszczykowski jako działacz dał dupy po całości a i kibice reprezentacji wcale nie są tacy jednoznaczni w swojej opinii względem JB.Tu niestety winny tez jest Wuja który ciągnął go za uszy w kadrze choć Kuba już na powołania nie zasługiwał .
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 22.05.2023, 12:01
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak. Była nawet taka reklama którejś z niemieckich marek samochodów z całą trójką która to rozgrywała (Kuba i Łukasz jechali razem a Robert osobno czy coś).
Ale co my tam wiemy, tutaj są insiderzy którzy wiedzą skąd się bierze inflacja, to ja się wolę nie odzywać bo jeszcze mnie zdiagnozują...
Mówił o tym były menager Lewego, w pierwszych latach w BVB Kuba i Piszczek pomagali Lewemu, czy to szatni BVB czy to w prywatnych spawach, to się jednak posypało po kilku latach, już z po euro 2012
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 22.05.2023, 19:27
https://www.youtube.com/watch?v=zkL1Wr9tntM

Już są! Wideo kulisy - niepublikowane nigdzie indziej smaczki, rozpierdoI na trybunach, powrót legendy, zakulisowe rozmowy, ujęcia z wiślackiej szatni, Jarosław Królewski jako DJ i wiele więcej z meczu Podbeskidzie 0-3 Wisła.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 22.05.2023, 20:16
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy dali dupy, a Kubie zabrakło ogłady medialnej żeby ogarnąć że to zły moment.
Pod tym względem Kuba się nie zmienił, jak pokazały jego późniejsze historie.

Zobaczymy - od jakiegoś czasu wziął sobie na wstrzymanie w zakresie swojej aktywności medialnej - ciekawe jak długo wytrzyma.

Karherop napisał(a):
Co więcej miał medialnie iść z nim Lewy ramię w ramię ale mu menager odradził, jak to wpłynie na odbiór przez kibiców.

I widać też kto miał wtedy rację.
Co ma wisieć, nie utonie - Lewy i tak wyłożył się w bardzo podobny sposób w zakresie afery z premiami...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów