|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nasz były pilkarz - Wachowiak - wszedł na ostatnie trzy minuty meczu z Ruchem. Debiut świętował w swoim stylu, zawalając bramkę.
https://www.wislaportal.pl/News.html..._Stali_Rzeszow ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jemu ktoś po prostu wyrządził duża krzywdę wmawiając, że może zarabiać na życie kopiąc piłkę.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Przede wszystkim krzywdę mu wszyscy robią ustawiając go na obronie. Jeśli gdzieś może być zawodnikiem na 1 ligę to skrzydło, może wahadło.
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
drybling i szybkość akurat ma
zgodze sie że najgorsza krzywda to dawanie go na obrone , bo w destrukcji jest tragiczny , robia z niego wiatrak ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Dla ciekawości. Wachowiak: 60 dryblingów (28 miejsce w lidze), średnio 4.73 na mecz (20), 63.33% skuteczności (11).
![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Karherop - jest długa lista piłkarzy w Ekstraklasie którzy grają w niej nie wiadomo po co. Przechodzą z klubu do klubu, nigdzie nie siedzą dłużej niż rok-półtora, liczb nie robią a mimo to zawsze znajdzie się desperat który ich zatrudni. Wielu jedzie na łatce "talentu" sprzed wielu lat...
Dla mnie to nie jest żaden talent, ale czas pokaże. Ma długą listę rzeczy do poprawienia i wcale nie tak dużo czasu. To że był dla nas aktualnie kompletnie bezużyteczny na każdej pozycji (co pokazują liczby i gra) jest oczywiste. Potrzebowaliśmy prawdziwych skrzydłowych a nie kolesia który dośrodkowuje w aut. Dobrze że cokolwiek za niego odzyskali.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.02.2023 o godz. 14:52.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
https://twitter.com/K_Stanowski/stat...aca-w-glowe%2F były asystent w naszym klubie, obecnie trener (jeszcze) Motoru Lublin Goncalo Feio podobno uderzył tacą prezesa klubu. Ten miał wylądować w szpitalu. W Wiśle też nie był aniołem. https://www.wislaportal.pl/33435,Wis...calo_Feio.html
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Warto tylko dodać że pod względem sportowym żarło mu niesamowicie: po przejęciu przez Feio awansowali z ostatniego miejsca w tabeli na 8, przegrali tylko jeden mecz, wywliminowali w PP Zagłębie i nas.
No ale pod kopułą coś chyba nie do końca dobrze poukładane ma. W duecie z Hyballą mogli by stworzyć fajny duet i od razu jako asystentów bym wziął Mijajlovića i Małeckiego |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mógłby też wziąć za asystenta naszego byłego "skauta".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Przecież Hyballa za kręcenie sutów by dostał w łeb i by się szybko skończyło Hyballowanie, spokorniał by.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no nie wiem , nie wiem
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To tylko memy a Feio potrafi taca przy.......ic, że gościu w szpitalu ląduje
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ważna aktualizacja: decyzją właściciela klubu Feio zostaje , prezes Tomczyk wyleciał z klubu
(tak , to nie żart) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czy tam nie jest tak, że mimo iż ten Feio jest nadpobudliwy i odpierdala to jednak ma wyniki, zależy mu i ma rację, a wiele z osób wokół klubu to pasożyty i nieroby?
Oczywiście takie zachowanie żeby komuś w mordę dawać są bez sensu ale jednak coś tam jest na rzeczy, że gościu sobie na wiele pozwala, z rzeczniczką też jakieś zwady, ona na konferencji się nie pojawia... Cyrk niezły i mimo, że chłop przesadza to jednak sytuacja nie jest taka zero jedynkowa. Po prostu myślę, że psycha mu siadła, ogólnie jest nadpobudliwy ale w klubie jest burdel i tak te sprawy zaczął rozwiązywać... ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Podobno prezio posuwal pania rzecznik i ona powiedziala co miala powiedziec, a takiej sytuacji w ogole nie bylo. I sie Feio zagotowal, nie wytrzymal zajebal w leb debila i przy okazji zrobil porzadek.
Do tego stoja za nim kibole, ktorzy widza robote jaka robi na boisku, widza tez jak prezes stwarzal trudnosci w przygotowaniu druzyny do sezonu. Wlasciciel tez to zobaczyl. No i kiboli zobaczyl. Po co z kibolami zadzierac jak mozna prezesa zmienic? Prezes nie wyciagnal druzyny ze spadku do walki o awans. Takze tego. W koncu jak ktos sie zachowal jak facet to nie ponosi tego przykrych konsekwencji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i dobrze. Trener robi świetną robotę, prezes nie.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dopóki p. Jakubas bawi się za swoje to ten temat jest zabawny.
![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
39-letni Piotr Brożek, były piłkarz m.in. Wisły Kraków, 5-krotny reprezentant Polski seniorów, po prawie ośmioletniej przerwie wznowił karierę. Został zawodnikiem występującego w klasie okręgowej (grupa Kraków I) Świtu Krzeszowice. W debiucie w nowym klubie zanotował cztery asysty!
https://gazetakrakowska.pl/piotr-bro...ar/c2-17347835 ![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wczoraj Imaz spotkał się na kolacji z naszymi hiszpanami i Ondraskiem..
Jaga jest mi neutralna, ale myslę, że jakby spadli do 1 ligii to byłaby spora szansa, że Jesus wróciłby do nas ![]() Osobiście sprowadziłym Imaza + Goku z podbeskidzia (Pirulo byłby sporym wzmocnieniem, ale raczej poza zasięgiem) i wzmocnił obronę, bez rewolucji w przypadku ewentualnego awansu |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Bedzie kolejna rewolucja w przypadku awansu. Najpierw odejdzie z nowu 6-8 zawodnikow, moze wiecej. Ilu sie uda wypchnac. A w ich miejsce przyjdzie najpierwnie 6-7 nowych graczy. Niektorzy kopacze nie dojezdzaja do poziomu 1 ligi, a co dopiero Eklasy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Goku, Pirulo, Imaz i do tego Fernandez. Jest takie powiedzenie, gdzie kucharek 6..
Ja mimo wszystko liczę latem na ewolucję, a nie rewolucje. Odejdą zapchaj dziury, a z obecnej 11 przy dobrych wiatrach zostanie 9-10 zawodników. Wiele razy wyrzucaliśmy 3/4 pierwszego składu a to jest najgorsze rozwiązanie. Nie wiadomo potem kto ma ten wózek ciągnąć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Niestety rewolucja być musi bo licząc wypożyczonych asów, którzy wrócą do nas w lecie mamy w kadrze 35 grajków jak nie lepiej. Nie wiem po co nam więcej niż 25 biorąc pod uwagę, że zagramy ligę (oby extra) i pewnie 1-2 mecze PP.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|