The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2023, 23:40
Karherop napisał(a):Wyświetl post
To ja się przypomnę, bo nie doczekalem się odpowiedzi w innym temacie
Uznałem że odpowiedź to strata czasu, ale widzę że uważasz że masz dowód na trenerski geniusz Sobolewskiego. Smutne.

O Brzęczku, Guli i praktycznie każdym trenerze jakiś nasz piłkarz powiedział kiedyś coś podobnego. Tak samo jak w sumie w każdym innym klubie jakiś piłkarz po zwycięstwie opowiada jak to mieli wszystko rozpracowane, przeciwnika znali lepiej niż ich trener i w ogóle "all according to keikaku". To jest evergreen, bo zresztą co taki piłkarz ma powiedzieć o swoim szefie? "Ale fart że te bramki wpadły, bo by było gorąco"?

Masz swoją odpowiedź, która jest oczywista. To banalne jak "musimy powiedzieć sobie kilka mocnych słów" w wywiadzie w przerwie meczu który się przegrywa.

Tyle że nie ma absolutnie żadnego znaczenia co mówią piłkarze o trenerze, czy właściwie o czymkolwiek związanym z piłką. Wszystkie odpowiedzi dostajemy podczas meczu. Gdyby wystarczyło po prostu opowiedzieć jak wyprowadzić kontrę, obronić SFG etc. to w sumie ja też mógłbym być trenerem. Niestety, liczy się tylko implementacja.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.03.2023 o godz. 10:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów