|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A to nie lecimy do Turcji?
Pan Trela po raz kolejny celnie. BTW. jeden z niewielu, których rzeczywiście można tytułować per. Dziennikarz https://weszlo.com/2022/12/20/weryfi...iko-ramirezem/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Właśnie miałem napisać, że przepaść warsztatu pomiędzy nim a resztą cymbałów od stanowskiego jest porażająca.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2019
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Pan Trela to już nawet bardziej felietonista niż dziennikarz. Autor najlepszych, długich tekstów analitycznych. Można się jedynie cieszyć że ktoś taki chce pisać o Wiśle. Bo pisze ciekawie, mądrze i trafnie. ja myślę że Davida Junce to nikt nie musiał polecać, bo to bardzo znane nazwisko w hiszpańskim futbolu. Jakby nie kontuzje o praktycznie stracone ostatnie 3 lata to pewnie by występował w Sevilli czy Valencii.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 20.12.2022 o godz. 16:06.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Bardzo trafne odejścia, choć mam wrażenie że będzie mi lekko brakować Hugiego i Balty. Na odejście Plewki czekałem lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jeszcze pasozyty jak Basha, Mlysski i Colley - ewentualnie Pereira ( choc jemu jeszcze ostatnia szanse i jedna runde bym dal) tylko kto to szrotowisko przygarnie
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A wyznawcy TS-u jeszcze niedawno przekonywali, że Plewka i Starzyński będą stanowić o sile Wisły, a w perspektywie będą mogli zostać sprzedani za poważne pieniądze.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 28.12.2022 o godz. 00:16.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Starzyński za te koncówke meczu z Lechem? Wieczysta nawet go nie zechce. A co do Plewki to z szacunku do tego, że jakby nie było jest swój - nie zaszczycę jego ,,umiejętności" komentarzem. To jest ten typ piłkarza, który już nigdzie nie wypali.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no bo raczej nigdy nie wypali ktos kto jeszcze nigdzie nigdy nie wypalil -nie hce chlopaka obrazac - ale Garbarnia- Hutnik czy Wieczysta to dla niego miejsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Abstrahując od nazwisk to zapowiada się kolejny hard reset... znowu rozpalamy kominek, w którym palimy pieniędzmi... Ciągłe rewolucje kadrowe zaprowadziły nas do pierwszej ligi. Stabilizacja w tym klubie to jakaś nie znana legenda...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Każdego pożegnam bez żalu, tylko Hugi coś tam dawał z przodu, ale i tak nieadekwatnie do zarobków. Do tej grupy zdecydowanie dodałbym jeszcze Młyńskiego.
Cytat:
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Co do samych nazwisk to nie ma co dyskutować, przydałoby się ich jeszcze kilka na tej liście.
Pytanie tylko, co dalej? Nie sądzę, żeby na wszystkich od razu znaleźli sie chętni. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem, który to już hard reset?! Co przyniosły poprzednie rewolucje kadrowe?! Nie lepiej byłoby wzmocnić obecny skład 2-3 sensowymi graczami, a pozostali niech się wreszcie zgrają... Przerwa miedzy rundami rekordowo długa... jest czas na zagranie... Trafi mnie jak znowu dowiem się, że nasi nie są zgrani, bo nowych trzeba wkomponować....
W klubie powinni zamontować obrotowe drzwi dla nowych graczy/starych... Jak na razie to jesteśmy na minusie dzięki kolejnym nietrafionym transferom... Zawodnicy typu Balta, Cissé, Chmiel, Niewiadomski nigdy nie powinni trafić do naszego klubu, ani to zadnego innego klubu na poziomie nawet I ligi....
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 27.12.2022 o godz. 23:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Chmiela to nawet nie kojarze że był u nas
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
A taki Cisse to był tak wyjęty z rzeczywistości że jego odejście to nasze duże wzmocnienie. Jeśli faktycznie ta 8 odejdzie to może to sugerować że wzmocnimy się jeszcze skrzydłowym oraz kimś do środka, wszakże odeszloby 4 skrzydłowych i 2 środkowych pomocników. Jeśli się skończy na zapowiadanych 4-5 transferach to nie, nie jest to hard reset. Jeśli będzie bliżej 8-10 to już prędzej. O hard resetach źle się pisze gdy nie wypalają. Jak za hiszpańskiego zrywu przyszło w lecie 14 zawodników to była dobra zmiana. Finiszowalismy w lidze na 6 miejscu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak nie jest hard reset? Znowu zmiana głównej mysli, tzn teraz Kiko i zaciąg Hiszpanów nas zbawi, sporo transferów do oraz z klubu. To jest kolejny hard reset i oby w końcu wypalil
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Inna sprawa - komu i jak oni upchają tych asów? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Takie ruchy kadrowe mogli robić po spadku gdzie mogli się pozbywać kogo chcieli. Teraz znalezienie głupich na ten szrot będzie ciężkie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ale wtedy rządził Kuba z Brzęczykiem.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cisse gra jak gra , ale on może od biedy zagrać w ataku , takto zostaniemy znowu z 1 napastnikiem (Rodado).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jeszcze jest Zdenek Ondrasek przecież
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To tylko pokazuje, jaki problem mamy w Polskiej piłce z kompetentnymi ludźmi, którzy dawaliby choćby cień szansy, że transfery będą bardziej udane niż zwykle. Czy wypali, zobaczymy. Ale dopóki nie znajdziemy kogoś, kto ogarnie sprawy transferów (może tym kimś będzie Kiko), nic się tutaj nie zmieni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Co do Cisse to myślę że został wystawiony na listę przez względy mentalne, brak zaangażowania i olewające podejście bo umiejętności jakieś tam posiadał - jak mu się chciało to potrafił dryblingiem minąć 4 graczy i zrobić jakąś przewagę z przodu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|