The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2022, 20:09
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Sto razy bardziej wolę profesjonalnych najemników, którzy nie będą kochali tego klubu za to zrobią to co należy i jak należy. Po drugie - gdyby rzeczywiście kochał to albo by się nauczył zarządzać albo wynajął kogoś kto to umie. A po trzecie te bezsensowne kadry ponad 30 kopaczy, ściąganie i wywalanie za porozumieniem po kilku- kilkunastu dziadów w okienku jak się powtarza któryś raz to można zacząć podejrzewać, że nie jest przypadkowe.
Moim zdaniem po wydarzeniach tych blisko 4 lat takie bajki o miłości to dobre dla dzieci.
Milosc jest slepa ( w tym wypadku nie wiadomo czy do siebie czy do Wisly).
Odpowiedz cytując
sorino
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 13.11.2022, 22:54
Kluczem w ocenie Błaszczykowskiego jest jego wywiad z lata 2020 roku. Błaszczykowski kolokwialnie mówiąc "wyrzygał się" w nim na byłego prezesa Wisły - Piotra Obidzińskiego, a z siebie zrobił bohatera (zatrudnienie Skowronka), któremu inni rzucali kłody pod nogi.

Nieświadomie jednak odsłonił wtedy patologiczny układ jaki stworzył w Wiśle, chcąc być jednocześnie piłkarzem, współwłaścicielem, dyrektorem sportowym wybierającym i negocjującym z trenerem - "Ja po trzech godzinach od razu wiedziałem, że to jest właściwy człowiek", oraz decydującym o zwolnieniu tego trenera - "coś we mnie pękło, to był ostatni dzwonek, żeby coś zmienić".

Dzięki Obidzińskiemu wiemy również, że brat Jakuba był figurantem w Radzie Nadzorczej klubu - "Kuba głosował za Dawida nie będąc formalnie w radzie".

Od tego momentu wiedzieliśmy, że Błaszczykowski nie będzie ograniczał się tylko do gry a murawie, ale będzie trząsł klubem. W międzyczasie ze stołka prezesa wyrzucony został "przeszkadzający" profesjonalista - Obidziński, zastąpił go brat Błaszczykowskiego mający kiepskie CV (asystent wuja Jurka w Rakowie, potem zarządzał firmą wuja i brata oraz fundacją brata), a sam Jakub już formalnie został członkiem RN.

Od tego czasu Błaszczykowski mógł już rządzić Wisłą poprzez wpływ na swojego brata i jednocześnie mieć czyste papcie. Jakby Hyballa wypalił to pewnie usłyszeliśmy historyjkę o tym jak to Jakub dzwonił do znajomych w Niemczech i załatwił Hyballę. A jako że nie wypalił, a w dodatku skonfliktował się z samym Jakubem i uwielbianymi przez niego "legendami" - Boguskim i Kmiecikiem to usłyszeliśmy że Jakub go nawet nie znał, pomimo bycia przez 3 lata razem w BVB.

Kwestię żenującej cieszynki i późniejszej kuriozalnej wypowiedzi Błaszczykowskiego celnie skomentował Krzysztof Stanowski - polecam to sobie obejrzeć:

https://www.youtube.com/watch?v=sbU7ToCEZio

Następnie Błaszczykowski "popisał się" ściągając do Wisły słabego Cisse w miejsce najlepszego ofensywnego gracza Wisły - Yeboaha. Równocześnie jego brat zaklepał równie kuriozalną zamianę El Mahdioui - Fazlagić.

Na koniec najbardziej "popisał się" zatrudniony do Wisły przez braci ich własny wuja - Jurek, który zamiast polepszyć wyniki Guli to je jeszcze pogorszył, pomimo że dostał konkretne transfery (Poletanović, Manu, Citaiszwili). Wygrał 1 mecz na 14 i spuścił Wisłę na drugi poziom rozgrywek.

W "nagrodę za spadek" brat Dawid przedłużył na odchodne z Wujem kontrakt, dając mu dodatkowo kompetencje transferowe. Co z tych transferów wyszło widzimy po aktualnym miejscu Wisły w dolnej połówce tabeli Fortuna I ligi. Słabe, podstarzałe, podatne na kontuzje grajki na dwuletnich umowach, jacyś turyści typu Niewiadomski. Nie wiadomo nawet kto teraz będzie sprzątał tę stajnię Augiasza, bo przez Wuję rozpadł się cały dział sportowy klubu i nie ma żadnych struktur. Oby nie sam Błaszczykowski, bo obawiam się że pierwsze co był zrobił to sprzedanie Luisa Fernandeza, który lepiej od niego wykonuje karne i wolne, a przecież wracająca na wiosnę "gwiazda" musi mieć liczby...
Ostatnio edytowane przez sorino : 14.11.2022 o godz. 00:05.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 14.11.2022, 01:32
sorino : ja nie polemizuje. Kuba narobił mnóstwo błędów.

Doktor Granat : jeżeli wolisz profesjonalnych najemników, niż 'swoich' laików - to wyobraź sobie, że ja też. Tylko chętnych najemników z pieniędzmi na Wisłę nie było. Wzięło ją trio bo nikt inny nie chciał.

Ja tak czy siak uważam, że ta cieszynka miała wpływ na .... wielkie gówno.

Rozumiem, że zdarzyło się to przed tragiczną serią wyników, błędami transferowymi i złym doborem trenerów. Ale na boga, tylko dlatego, że to było wcześniej to nie znaczy, że to miało jakikolwiek wpływ na cokolwiek. Moim zdaniem nie miało.

Gdyby nie popełniono błędów w doborze piłkarzy/sztabu - byłby to nic nieznaczący gest.

Niestety, błędy popełniono, cała ich piramidę.

A Kuba próbował oddać zarządzanie klubem w ręce profesjonalistów. Patrz projekt Gula i Piaseczny. Tylko, że niestety nie potrafił dobrać odpowiednich. W tym cały problem.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 14.11.2022 o godz. 01:35.
Odpowiedz cytując
sorino
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 14.11.2022, 02:28
Cieszynka pokazała małostkowość "grającego członka Rady Nadzorczej" i brata prezesa klubu. Natomiast obecność tego członka w szatni i relacje jakie przekazywał swojemu bratu na pewno miały wpływ na rozwiązanie, mającej obowiązywać jeszcze przez rok umowy z lubianym przez kibiców Hyballą. Co z kolei przełożyło się na przepalenie kolejnych klubowych pieniędzy na odprawę dla tego szkoleniowca.

W międzyczasie dzięki trenerowi Hyballi straciliśmy 3 zawodników, którzy teraz z powodzeniem grają w Ekstraklasie - Abramowicz, Jean Carlos, Chuca (przez niego odszedł też Basha) i trzeba było zamawiać kolejny wagon grajków, jak zresztą co okienko za "Trójcy".

Efekt tych ciągłych przetasowań w składzie przyszedł w kolejnym sezonie, w którego połowie postanowiono dołożyć jeszcze do pieca i sprzedać za jednym zamachem 2 najlepszych zawodników.
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 14.11.2022, 08:27
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ja tak czy siak uważam, że ta cieszynka miała wpływ na .... wielkie gówno.
cieszynka pokazała kto (faktycznie) w klubie rządzi i jakie ma podejście do podwładnych.

największą wina Jażdzyńskiego i Królewskiego jest danie Kubusiowi pełni władzy...
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.11.2022, 09:24
szym_ek napisał(a):Wyświetl post
cieszynka pokazała kto (faktycznie) w klubie rządzi i jakie ma podejście do podwładnych.

największą wina Jażdzyńskiego i Królewskiego jest danie Kubusiowi pełni władzy...
nikt mu nic nie musiał dawać
sam se wziął
jak bilety swego czasu....
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.11.2022, 12:40
Cytat:
Kluczem w ocenie Błaszczykowskiego jest jego wywiad z lata 2020 roku. Błaszczykowski kolokwialnie mówiąc "wyrzygał się" w nim na byłego prezesa Wisły - Piotra Obidzińskiego, a z siebie zrobił bohatera (zatrudnienie Skowronka), któremu inni rzucali kłody pod nogi.

Nieświadomie jednak odsłonił wtedy patologiczny układ jaki stworzył w Wiśle, chcąc być jednocześnie piłkarzem, współwłaścicielem, dyrektorem sportowym wybierającym i negocjującym z trenerem - "Ja po trzech godzinach od razu wiedziałem, że to jest właściwy człowiek", oraz decydującym o zwolnieniu tego trenera - "coś we mnie pękło, to był ostatni dzwonek, żeby coś zmienić".

Dzięki Obidzińskiemu wiemy również, że brat Jakuba był figurantem w Radzie Nadzorczej klubu - "Kuba głosował za Dawida nie będąc formalnie w radzie".

Od tego momentu wiedzieliśmy, że Błaszczykowski nie będzie ograniczał się tylko do gry a murawie, ale będzie trząsł klubem. W międzyczasie ze stołka prezesa wyrzucony został "przeszkadzający" profesjonalista - Obidziński, zastąpił go brat Błaszczykowskiego mający kiepskie CV (asystent wuja Jurka w Rakowie, potem zarządzał firmą wuja i brata oraz fundacją brata), a sam Jakub już formalnie został członkiem RN.

Od tego czasu Błaszczykowski mógł już rządzić Wisłą poprzez wpływ na swojego brata i jednocześnie mieć czyste papcie. Jakby Hyballa wypalił to pewnie usłyszeliśmy historyjkę o tym jak to Jakub dzwonił do znajomych w Niemczech i załatwił Hyballę. A jako że nie wypalił, a w dodatku skonfliktował się z samym Jakubem i uwielbianymi przez niego "legendami" - Boguskim i Kmiecikiem to usłyszeliśmy że Jakub go nawet nie znał, pomimo bycia przez 3 lata razem w BVB.

Kwestię żenującej cieszynki i późniejszej kuriozalnej wypowiedzi Błaszczykowskiego celnie skomentował Krzysztof Stanowski - polecam to sobie obejrzeć:

Następnie Błaszczykowski "popisał się" ściągając do Wisły słabego Cisse w miejsce najlepszego ofensywnego gracza Wisły - Yeboaha. Równocześnie jego brat zaklepał równie kuriozalną zamianę El Mahdioui - Fazlagić.

Na koniec najbardziej "popisał się" zatrudniony do Wisły przez braci ich własny wuja - Jurek, który zamiast polepszyć wyniki Guli to je jeszcze pogorszył, pomimo że dostał konkretne transfery (Poletanović, Manu, Citaiszwili). Wygrał 1 mecz na 14 i spuścił Wisłę na drugi poziom rozgrywek.

W "nagrodę za spadek" brat Dawid przedłużył na odchodne z Wujem kontrakt, dając mu dodatkowo kompetencje transferowe. Co z tych transferów wyszło widzimy po aktualnym miejscu Wisły w dolnej połówce tabeli Fortuna I ligi. Słabe, podstarzałe, podatne na kontuzje grajki na dwuletnich umowach, jacyś turyści typu Niewiadomski. Nie wiadomo nawet kto teraz będzie sprzątał tę stajnię Augiasza, bo przez Wuję rozpadł się cały dział sportowy klubu i nie ma żadnych struktur. Oby nie sam Błaszczykowski, bo obawiam się że pierwsze co był zrobił to sprzedanie Luisa Fernandeza, który lepiej od niego wykonuje karne i wolne, a przecież wracająca na wiosnę "gwiazda" musi mieć liczby...
Takie małe sprawy wiele mówią o ogóle.
Pragnę dodać, że wiele o naszym Kubie mówi jego podsumowanie spadku Wisły z ekstraklasy "zajebałem bo nie grałem" oraz nieumiejętność zakończenia kariery mimo kontuzji, która się ciągnie już ponad rok. I ten człowiek będą właścicielem, w sumie prezesem, najwazniejszą personą w klubie, mając 37 lat, nie potrafi zakończyć kariery, tylko wmawia sobie i wszystkim, że będzie grał i jeszcze w I lidze będzie Wisłę ratował.

A pińćset złotych trzeba płacić co miesiąc
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 18.11.2022, 10:16
Podobno jest lista transferowa kogo nie chcemy i kogo chcemy.Wie ktoś może o nazwiskach na niej?
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 18.11.2022, 11:30
Ja bym chętniej poznał listę podmiotów, które sfinansują takie ruchy
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 18.11.2022, 15:20
Kogo nie chcemy - to wiadomo ( kominy płacowe i możliwy zarobek) i łatwiej sfinansować też
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 18.11.2022, 19:28. pytanie
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Ja bym chętniej poznał listę podmiotów, które sfinansują takie ruchy

A kto jest menago Fratczaka ?Może to pomoże
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 19.11.2022, 01:21
kogo chcemy - kogo nie chcemy - ja .......e - wy ludzie myslicie i widzicie co piszecie ile do gadania ma trup na pochowku na cmentarzu
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 19.11.2022, 01:54
sorino napisał(a):Wyświetl post

Idealny post.

A gdy ja zacząłem krytykować brata i wujka, to stałem się wrogiem nr 1.

Jakieś Lucki czy inne Malki pisały, że Dawidek wykonywał tytaniczną pracę.

Lucek już po spadku zaciekle bronił wujka i brata, przy okazji mnie atakując.

Nie mówiąc o Serniku czy innym Wolfym.

Dzisiaj wiadomo kto miał rację.

Sprawa z wujkiem ostatecznie skompromitowała wielu użytkowników tego forum. Pokazała, że oni nie stoją po właściwej drodze.

Dawida zacząłem krytykować już po pamiętnym meczu z Płockiem u siebie 0:3 i ja go pierwszy nazwałem figurantem w roli prezesa.

Dlatego od momentu awansów Dawida należy mówić o świadomym działaniu na szkodę Wisły.

Z premedytacją.

To nie są żadne przypadkowe błędy, to nie są błędy wynikające z braku doświadczenia.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 19.11.2022 o godz. 03:35.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 19.11.2022, 09:55
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Idealny post.

A gdy ja zacząłem krytykować brata i wujka, to stałem się wrogiem nr 1.

Dzisiaj wiadomo kto miał rację.

Sprawa z wujkiem ostatecznie skompromitowała wielu użytkowników tego forum. Pokazała, że oni nie stoją po właściwej drodze.

Dawida zacząłem krytykować już po pamiętnym meczu z Płockiem u siebie 0:3 i ja go pierwszy nazwałem figurantem w roli prezesa.

Dlatego od momentu awansów Dawida należy mówić o świadomym działaniu na szkodę Wisły.

Z premedytacją.

To nie są żadne przypadkowe błędy, to nie są błędy wynikające z braku doświadczenia.
Już ci ktoś w innym temacie zadał to pytanie-jakie widzisz rozwiązanie?Co zrobić żeby się wygrzebać z bagna?
.......isz jak krzyżówka Jońskiego z Kosiniakiem Kamyszem ale nie ma nic o tym jak to naprawić.Rzuć jakiś pomysł-poza oczywistym wy.......eniem wszystkich z klubu-to porozmawiamy poważnie.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.11.2022, 11:17
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Już ci ktoś w innym temacie zadał to pytanie-jakie widzisz rozwiązanie?Co zrobić żeby się wygrzebać z bagna?
.......isz jak krzyżówka Jońskiego z Kosiniakiem Kamyszem ale nie ma nic o tym jak to naprawić.Rzuć jakiś pomysł-poza oczywistym wy.......eniem wszystkich z klubu-to porozmawiamy poważnie.
Przede wszystkim musi się okazać, ze po przerwie zimowej w ogóle jest ktoś, kto kieruje Wisłą i bierze na siebie odpowiedzialność merytoryczną i finansową. Na pewno nie powinna to być trójca (nawet, gdyby w magiczny sposób Panowie dogadali się i chcieli ze sobą działać), ponieważ nie ma już miejsca na ignorancję, ani czasu na naukę. Wszystkie inne kwestie są obecnie wtórne.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 19.11.2022, 11:34
tedyy napisał(a):Wyświetl post
A kto jest menago Fratczaka ?Może to pomoże
Wiem kto, tylko co to ma do rzeczy?
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 19.11.2022, 18:47
W przeciwieństwie do krasnoluda Modo sierżant Colon znał znaczenie słowa "ironia". Uważał, że to owoc podobny do aronii.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 19.11.2022, 21:17
aronia groźna broń na tym forum
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 20.11.2022, 09:07
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Wiem kto, tylko co to ma do rzeczy?
Odpisałem Ci na twiterze odniesiesz sie
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 23.11.2022, 21:39
I

Koaliku ja widzę tu dwie opcje... Skoro tak konsekwentnie siejesz w koło tą samą propagandę to albo mnie pamięć zawodzi(1), albo masz kolejne omamy(2)...

Wbrew pozorom rozwiązanie jest banalnie proste. Od maja napisałem kilka postów, więc weź choć raz odpowiedzialność za swoje słowa i kliknij na moje statystyki... odszukaj i zacytuj fragmenty, gdzie po spadku zaciekle bronię Wujka i Dawida bo ja tego nie kojarzę.... Dasz radę? Wątpię...

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.11.2022, 23:03
Zapowiada się gruba wyprzedaż w zimie...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 23.11.2022, 23:14
Zdecydowanie. Zapowiada się ciężka walka o utrzymanie na wiosnę.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.11.2022, 08:08
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Zapowiada się gruba wyprzedaż w zimie...
Wyprzedaż połączona z łapanką chłopaków bez kontraktów z niższych lig. Jak my mamy awansować w takich warunkach? Czyste szaleństwo...

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 24.11.2022, 09:47
Ale jaki awans?
My w tej chwili walczymy TYLKO o przetrwanie klubu ...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.11.2022, 09:48
Nasze przetrwanie łączy się z awansem. Jeśli przetrwamy finansowo ten rok i nie awansujemy = brak kasy na kolejny sezon więc jedynie agonię odłożymy o jeden sezon dalej.

No chyba, ze tkwimy ciągle w 2019 roku, mamy trupa ale nadzieję, że pojawi się jakiś szejk i to poskleja w ciągu tygodnia.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 24.11.2022, 10:04
Rodado Hugi Colley Basha Balta- oni pewnie są z tej grupy zarabiającej, jak ktoś pisał 40tys na miesiąc. Za mniejsze pieniądze pewnie przyszliby grać Mroziński Gąska Cisse Serafin Biernat .Jakościowo na jesień byli o niebo lepsi

Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 24.11.2022, 10:09
Wujas naściągał tego szrotu a teraz w nagrodę bryluje na mundialu i robi za uwaga uwaga: EXPERTA!!!! Co za poyebany świat
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.11.2022, 10:12
Ciężko mi uwierzyć, że snujący się po boisku oldboj Basha ma 40k kontraktu. Jeśli tak jest, to osoba, która jest za to odpowiedzialna, powinna być wywieziona z Reymonta na taczkach.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.11.2022, 10:17
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Rodado Hugi Colley Basha Balta- oni pewnie są z tej grupy zarabiającej, jak ktoś pisał 40tys na miesiąc. Za mniejsze pieniądze pewnie przyszliby grać Mroziński Gąska Cisse Serafin Biernat .Jakościowo na jesień byli o niebo lepsi
Wg mnie: Fernandez, Rodado, Colley, Hugi, Młyński, Pereira, Żyro, Łasicki, Uryga.

Basha raczej nie, Balta? Być może.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 24.11.2022, 10:18
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Ciężko mi uwierzyć, że snujący się po boisku oldboj Basha ma 40k kontraktu. Jeśli tak jest, to osoba, która jest za to odpowiedzialna, powinna być wywieziona z Reymonta na taczkach.
nie takie cuda w naszym klubie się dzieją i działy. a defensywny napastnik Rodado to mniej? a potykający się o własne włosy Colley? ile zarabia Młyński , Plewka , Gruszkowski ?

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów