|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Jeżeli nie wylosujemy kogoś z trójki Legia Pogoń Raków to mamy szanse na wiosnę zagrać w pucharach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tkai drobny szczegol: WIsla nie zna przepisow
![]() W konkursie rzutow karnych obie druzyny musza byc rownoliczne. Jak Puszcza dostala 2 czerwone kartki to WIsla tez musi przystapic w liczbie 9 zawodnikow do karnych. A do kola weszlo 11 i dwoch odeslali sedziowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Tak masz rację, ale to nie dotyczy sytuacji gdy drużyna dostaje czerwoną kartkę lub dwie. W tej sytuacji skład powinien uzupełnić kierownik drużyny i masażysta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
FIFA napisał(a):
Przy okazji albo nie znalazłem albo nie ma maksymalnej ilości karnych. Za to jest przepis, że nim zacznie się druga seria każdy dopuszczony zawodnik musi strzelić raz.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 21.10.2022 o godz. 21:08.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cieszy awans pomimo tego, a może przede wszystkim, że zrodził się w bólach i cierpieniu...
Jednak dalej nie ogarniam jak można stracić bramkę grając w przewadze dwóch zawodników!!!! Co gorsza straciliśmy drugą bramkę w sytuacji gdy graliśmy niemal w podstawowym składzie... Według mnie gdybyśmy to przerżnęli to byłaby mega kompromitacja... O co chodzi, z tym kretyńskim traceniem bramek... znowu gramy w przewadze i znowu wyglądamy źle... Trafiliśmy na Motor Lublin, czyli obecnie 17 drużynę II ligi... Mam nadzieje, że nasi tego nie zawalą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|