The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2022, 10:11
Dive Pirate napisał(a):Wyświetl post
Przecież z tego co powiedział Nowak wynika że mimo naglących potrzeb TJ nie chce się dorzucić do klubu a reszta jest gotowa to zrobić. Tak ja to zrozumiałem. Więc kto jest ten niedobry ? Na jego miejscu też pewnie bym się nie chciał więcej dołożyć bo wygląda na to że pozostali przepalą każdą kasę ale skoro nie chce to niech odda te udziały za zwrot kasy i niech się chłopaki bawią sami, i tak nie ma większości więc nic nie wskóra. Tak to na mój prosty rozum wygląda.
Ale dlaczego ma oddawać za tyle ile nabył skoro jego zdaniem te udziały są teraz warte wielokrotnie więcej ?( i nie tylko jego skoro za niecałe 4% zapłacili mniejszościowi po 1,5 mln)
Trudno mieć pretensje o 7,5 tys zł, tak naprawdę mogli objąć te udziały po 1zl, ważniejsze było że dali pieniądze na bieżącą działalność
Inna sprawa to na jaki % zostało to ustalone
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 07.10.2022, 10:11
Jagul napisał(a):Wyświetl post
TJ na tt:
Nie potrafię zrozumieć dzisiejszych wydarzeń. Nie wycofałem się z żadnych ustaleń. Wręcz przeciwnie. Zawnioskowałem o ich doprecyzowanie i szczegółowe przedstawienie. Tak aby dokument do podpisu stał się wiarygodnym protokołem, zgodnie z ustaleniami sprzed spotkania.
Muszą się dogadać, w niejednej firmie wspólnicy się rozchodzili i zawsze to można jakoś załatwić, szkoda że Nowak puścił to do mediów bo takie sprawy powinni między sobą załatwić a wygląda to jak presja medialna na TJ, tak czy siak nie wiemy co się tak faktycznie dzieje więc ciężko to ocenić.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 07.10.2022, 10:15
A pro po tych pożyczek. Może warto by było jednak jakoś mocniej właścicieli pociągnąć za temat.
Kto pożyczył, ile pożyczył, do kiedy pożyczył.
Bo znów tworzą się jakieś istotne rzeczy finansowo, które są owiane wielką tajemnicą.
Za 5 lat obudzimy się z podobnym problemem jaki został po Telefonice.
Różnica jest tylko taka, że Cupiał miał hajs, a Ci nasi milionerzy raczej trochę drobnych.
Jak kojarzę, już kiedyś był przegadywany ten temat i wcale nie trzeba pompować kasy do klubu w formach pożyczek, da się inaczej. Zatem też może warto by się jasno określili czy pożyczają czy dają. Jak dają to nie może to być zapisane jako pożyczka.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 07.10.2022, 10:17
Ale ta pożyczka jest zabezpieczona pod zastaw Świętej Ziemi.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 07.10.2022, 10:19
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Ale dlaczego ma oddawać za tyle ile nabył skoro jego zdaniem te udziały są teraz warte wielokrotnie więcej ?( i nie tylko jego skoro za niecałe 4% zapłacili mniejszościowi po 1,5 mln)
Trudno mieć pretensje o 7,5 tys zł, tak naprawdę mogli objąć te udziały po 1zl, ważniejsze było że dali pieniądze na bieżącą działalność
Inna sprawa to na jaki % zostało to ustalone
Dokładnie tak, ale jak myślisz ile ludzi to zrozumie? Niewielu.

Kupił akcje tanio, dlaczego? Może dlatego, że nikt 4 lata temu nikt nie chciał tego trupa, oni wzięli, pracowali ciężko dołożyli coś hajsu od siebie i jak najbardziej ma prawo oczekiwać, że po takim czasie sprzeda te udziały po wartości rynkowej, a nie po wartości zakupu.

No, ale wiadomo na Wiśle mogą zarabiać tylko kibice przy wypuszczaniu pamiątek, broń boże, żeby właściciel, jej kibic zarobił chociaż złotówkę za swoją inwestycję i pracę przez te lata.

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.10.2022, 10:36
Wiślacki Twitter donosi, że Jarosław Królewski zrezygnował z funkcji Członka i Wiceprzewodniczącego Rady Nadzorczej Wisły.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 07.10.2022, 10:39
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Wiślacki Twitter donosi, że Jarosław Królewski zrezygnował z funkcji Członka i Wiceprzewodniczącego Rady Nadzorczej Wisły.
Co to może oznaczać?

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.10.2022, 10:44
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Nie jest, przestań te swoje kocopoły smarować.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.10.2022, 10:48
Oznacza to ni mniej, ni więcej tyle, że Trio się posypało i kampania grudniowa ruszyła w tym roku w pierwszej połowie października.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 07.10.2022, 10:53
nero napisał(a):Wyświetl post
Co to może oznaczać?
Że, znikną z social media wpisy na typu: "drużyna Wisły choćby przegrała 8 meczów z rzędu, to będzie mieć wsparcie", "przegrana z Lechem 0:5 jest wliczona, i nie ma o co bić piany", które destrukcyjnie wpływały na zaangażowanie, odpowiedzialność i wolę walki piłkarzy, skoro ich pracodawca stwierdza, że nie mają się czym przejmować. Oraz zaprzestania wpłacania dziesiątek tysięcy złotych na Żydowskie Muzeum, bo jakiś głupek z Cracovii napisał, że Wisła brzydko na nich śpiewała w trakcie Derbów Krakowa. Choć można było te pieniążki przekazać na budowę pomnika Henryka Reymana. Jak również tłumaczenie Karoliny Biedrzyckiej z kiepsko prowadzonych social media Wisły, tylko dlatego, bo jej dziadek był słynnym piłkarzem tego klubu.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.10.2022, 10:54
A już się cieszyłem, że wszystko idzie ku dobremu. Ogarnięty prezes zamiast Dawida, trio mocne jak nigdy, super pomysł z menedzerem panem Jurkiem Brzeczkiem. Jeszcze jak wczoraj ten wywiad przeczytalem, ze bedziemy szukac chlopakow z regionu z serduchem wislackim, ze nasi medycy umieja łokcie wyleczyc, to juz w ogóle wow. A tu takie cos :(
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 07.10.2022, 10:57
Wracając do tematu tych pożyczek/ kredytów na wykup bazy treningowej Wisły.. to są miliony złotych i warto nadzorować temat. Bo jak widzimy - w klubie jest burdel na kółkach, a Nowak wyskakuje z pomysłami brania kredytów na wykup bazy, jakby w klubie nie było większych problemów.

Obecny układ się załamie, Nowaka już tutaj nie będzie, a Wisła pozostanie z zaciągniętymi kredytami do spłacania jakiejś bazy, która teraz Wiśle nie jest potrzebna. Wiśle potrzebny jest szybki awans do Ekstraklasy i dopiero wówczas można sobie ogarniać bazy, szklenie, akademię.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.10.2022, 11:01
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
No bo pożyczają cyklicznie co roku, trochę więcej niż po bańce.
To ciekawe co piszesz.

Nie twierdzę, że tak nie jest, ale śledzę dość pilnie różne informacje i przypominam sobie o pożyczce inicjacyjnej 1,33 mln na twarz, potem było ogłoszenie o pożyczce chyba 1 mln i tyle. Plus zakup akcji/wkład nazwijmy go nowego trio na czele z WN.
Nie wiem, może mnie coś ominęło. Ale chyba o tak istotnej informacji powinni być poinformowani kibice/akcjonariusze inaczej niż na zamkniętym spotkaniu wąskiej jednak w stosunku np. do ogólnej liczby akcjonariuszy grupy ludzi.
Miało być przecież transparentnie.

I dla porównania Cupiał dokładał w szczytowym momencie chyba z 10 baniek rocznie. Akcja ratownicza kibiców (akcje, linia życia, nadmiarowa sprzedaż karnetów itd.) to ponad 10 milionów. Nie oczekiwałem, że nowi właściciele będą dokładać. Oczekiwałem transparentności i profesjonalnego zarządzania.

I na marginesie. Socios będą na bazę pieniądze dawać czy pożyczać ? Dla kolegi akcjonariusza pytam.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 07.10.2022, 11:02
Na chwilę obecną szybki awans do Ekstraklasy jest większym wyzwaniem niż za Cupiała awans do fazy grupowej LM aNoucu...

Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 07.10.2022, 11:14
Akurat w zabezpieczaniu własnych interesów i ustalaniu wszystkiego w sposób profesjonalny, to z całego trio ufam właśnie Jażdżyńskiemu. Mam nadzieję, że znajdą wyjście z tej sytuacji, a dla nas najlepiej by było, żeby właściciel był jeden.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 07.10.2022, 11:22
https://twitter.com/jaceksta/status/...4531409567745?

I co gorsza - Nowak tego typu głupoty wygadywał wczoraj dużo więcej.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.10.2022, 11:23
Elefant napisał(a):Wyświetl post
I na marginesie. Socios będą na bazę pieniądze dawać czy pożyczać ? Dla kolegi akcjonariusza pytam.
Przede wszystkim, to prezes Nowak chyba zapomniał, że to członkowie stowarzyszenia decydują o zgromadzonych środkach. Nie odbyły się żadne głosowania, więc na ten moment nie ma żadnej decyzji o współfinansowaniu wykupu bazy z pieniędzy Socios.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 07.10.2022, 11:25
Przecież ten Nowak, po tym wywiadzie to powinien zostać dyscyplinarnie wyp...y, jeszcze na takich kopach że by Jurka dogonił przy drzwiach wyjściowych.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 07.10.2022, 11:37
Przeczytałem cały wywiad, jestem lekko załamany, ale zobaczymy co przyniesie przyszłość :/

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 07.10.2022, 11:49
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Czyli stadionu corupcjovii !
Kategorycznie nie spłacać
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 07.10.2022, 12:06
ok , czyli wyglada to tak ze spór jest o to czy akcje powinne zostać odsprzedane za 2,5 tysiaca PLN , czy za x milionów

Jazdzynski jest be , bo chciałby x milionów

Jakub ( i Królewski ? ) zapewne też , ale że oni nie planują sie akcji pozbywać więc tutaj tematu nie ma i oni są "eleganccy"

postać Nowak jest niejednoznaczna , bo niby prezio z nadania Jakuba , ale jednak też i współwłaściciel , który koniec końców może okazać się graczem

forumowicze niepotrzebnie sie czepiają lapsusów językowych , chłop z PR nieobyty , ale o polityce w biznesie wygląda na to że ma pojęcie

otwieramy popcorn
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 07.10.2022, 12:51
Czerepach, jakim on się może okazać graczem, jak sam przyznał, że nie ma zbyt wiele hajsu?..
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 07.10.2022, 12:58
Skoro gościu powadzący klub w I lidze, z aspiracjami do ekstraklasy, mówi, ze widziałby w Wiśle samych ludzi z wiślackim serduchem, z małopolski, to znaczy, że jest .......nięty i na wszystkim tak się zna jak na prezesowaniu.
drozd:
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 07.10.2022, 13:02
Czyli tak:

Prezes wygaduje bzdury i atakuje medialnie właścicieli.

Prezes RN: Jest zbulwersowany publicznymi wypowiedziami Nowaka, któremu sam dał zgodę na objęcie stanowiska
Vice prezes RN: składa rezygnację
II vice prezes: nabrał wody w usta od początku wejścia do Wisły, za nic nie odpowiada, ale chcę decydować o wszystkim

Do tego drużyna kiśnie w 1 lidze a kibice są wk*******

Zapowiada się naprawdę ciekawa jesień w wykonaniu Wisły Krakow
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 07.10.2022, 13:04
Nowak dla mnie za dużo gada , lepiej niech pracuje w ciszy i spokoju .
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.10.2022, 13:17
Wiślacka Gra o Tron, tylko tutaj nikt o ten tron się raczej nie kwapi
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 07.10.2022, 13:27
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
ok , czyli wyglada to tak ze spór jest o to czy akcje powinne zostać odsprzedane za 2,5 tysiaca PLN , czy za x milionów

Jazdzynski jest be , bo chciałby x milionów

Jakub ( i Królewski ? ) zapewne też , ale że oni nie planują sie akcji pozbywać więc tutaj tematu nie ma i oni są "eleganccy"

postać Nowak jest niejednoznaczna , bo niby prezio z nadania Jakuba , ale jednak też i współwłaściciel , który koniec końców może okazać się graczem

forumowicze niepotrzebnie sie czepiają lapsusów językowych , chłop z PR nieobyty , ale o polityce w biznesie wygląda na to że ma pojęcie

otwieramy popcorn
Wreszcie jakieś ciekawe rozważania co do wczorajszych zdarzeń.
Bo jak zacząłem czytać forum to powiem szczerze , że jestem wręcz w stanie podziwu dla czarnowidztwa i totalnego pesymizmu jaki większość tu prezentuje. To dla mnie niesamowite jak można tak podchodzić do życia. i żyć . Niepojęte.

Przechodząc do meritum to dla mnie Pan Prezes Władek okazał się bardzo konkretnym człowiekiem z wręcz wymalowaną na twarzy uczciwością i prostolinijnością . Nie było żadnych korpogadek , lania wody i innego pie.......a. Dość konkretne mięcho.

No i co dowiedzieliśmy się o sytuacji w gronie właścicielskim. Na pewno są różne zdania (co samo w sobie nie jest niczym złym). I myślę że część Tria ( a może całe) chce się wycofać. Wszyscy prowadzą rozmowy z inwestorami... Tym niemniej nie uważam że wtręt o TJ był z góry zaplanowany i ma znamionować jakąś rozgrywkę. Po prostu mu się ulało.
Bo twierdzę , że WN chce coś robić naprawdę , nie ma ochoty pozorować działań albo ugrzęznąć gdzieś w jałowych dyskusjach czy sporach ile kasy przysługuje odchodzącemu właścicielowi.

Próbując to zrozumieć trzeba wrócić do początku czyli 1 stycznia 2019.
Na ten dzień Wisła była trupem i to mocno śmierdzącym. A mówiąc językiem ekonomicznym , firma która powinna natychmiast złożyć wniosek o upadłość likwidacyjną . To właśnie jednoznacznie przypomniał Pan Prezes. Bo on zna realia biznesu i nie jest to jego opinia a fakt. Przypomnę też, że podobnie oceniał ówczesną sytuację Wisły pan Kwiecień.
To że pojawiło się Trio , a szczególnie JB i postanowili reanimować tego trupa było wręcz zjawiskiem typu z motyką na słońce. Ponieważ był to trup, to przejęcie własności akcji za umowną złotówkę ( faktyczne za podobno 22 tyś) było całkowicie uzasadnione ekonomicznie bo taka była wtedy wartość rynkowa Wisły.
Po zrobieniu pierwszego kroku wykonano drugi. Czyli wprowadzono do firmy pieniądz w postaci pożyczki od właścicieli. Nie wiem czy z góry założyli że będzie to "na wieczne nieoddanie " czy też może kiedyś , za parę dobrych lat , jak Wisła stanie na nogi, jednak wystąpią o jej zwrot.
Naturalnym wydaje się , że owszem , mają prawo do zwrotu tej pożyczki ale raczej nie powinni żądać bonusa od sprzedaży akcji . Czyli, jeśli ktoś z Tria chce się wycofać to dostaje zwrot pożyczki ale akcje sprzedaje po tyle za ile kupił. Taki ewentualny bonus , w mojej ocenie byłby dopuszczalny jakby pojawił się inwestor który przejmuje klub i od razu wpłaca do klubu znaczną sumę.

Co było dalej? Przypomnę, że odbyła się emisja akcji dla kibiców i tą drogą Wisła pozyskała bodajże 4 mln . Tu oczywiście trzeba pokazać kontekst. Jako kibice Wisły nabyliśmy te akcje (bo ja też nabyłem) o wartości księgowej praktycznie "zero" ale realnie wpłaciliśmy te 4 miliony. Bo każdy przyjął że ten zakup to jak gdyby darowizna dla klubu . I każdy zdawał sobie z tego sprawę .

Idźmy jeszcze dalej. Jak WN zechciał zostać mniejszościowym właścicielem (bo wtedy na pewno nie myślał o funkcji prezesa) to podjął świadomie decyzję o zakupie tych 4% za kwotę 1,5 miliona. Dlaczego? Bo, po pierwsze też dał te pieniądze trochę jako "darowizna -wpłata od sponsora" a po drugie, wtedy jak on wchodził, ten nasz trup, ukochana Wisełka , zaczął zdradzać objawy zmartwychwstania! Czyli , te akcje coś już były warte . Nie pytajcie mnie jednak ile konkretnie. Jak by nie było - WN dobrowolnie, bez przymusu za tą kasę akcje kupił.

I teraz mamy dzień dzisiejszy. Dochodzi do sporu z TJ . Na razie nie wiemy czy chodzi o to aby ustalenia właścicieli zapisać na wiążącym dokumencie czy raczej jest to rozgrywka TJ mająca na celu wymiksowanie się jego z konieczności wpłaty kolejnej pożyczki. W mojej ocenie, większe prawdopodobieństwo ma ten drugi wariant Zgadzam się, że takie dyskusje pomiędzy właścicielami nie powinny wypływać na światło dzienne . Ale... Mi się podoba że WN to ogłosił bo to skróci drogę do rozwiązania sprawy. W jakąkolwiek stronę. Bo czas ucieka.

Poza tym, WN jednoznacznie określił wartość dziury na 10 milionów. Nie trzeba się domyślać . Z jednej strony, dookreślając że 8,7 mln powinno spłynąć do końca roku pokazał nam że problem jest tylko z kwotą 1,3 mln. To oczywiście, biorąc kontekst biznesowy, nie powinno być problemem. Tym niemniej , mam lekkie wątpliwości czy naprawdę uda się ściągnąć te 8,7 mln do końca roku z planowych i zaległych
wpływów transferowych. Zobaczymy.

Kolejną kwestią jest plan przejęcia bazy w Myślenicach. Tu nie do końca rozumiem cel tego. Jak będzie własnością Wisły to będzie 1,2 mln kosztów mniej rocznie? Rachunek wyników będzie lepiej wyglądał?
Poza tym , jego stwierdzenie, że jest deklaracja Socios iż będą w tym partycypować, chyba nie do końca było uzgodnione z Prezesem Serkiem... No nie wiem . Tu sekwencja powinna być prosta- najpierw twarde ustalenia a dopiero potem oświadczenie.
Na pewno sam pomysł nie jest głupi ale czy nas na to stać.

Pomijam komentarz do poruszonych tematów sportowych (dział skautingu, zakończenie współpracy z Brzęczkiem, kontuzje itp) .
Ostatnio edytowane przez stary dziad : 07.10.2022 o godz. 13:32.
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.10.2022, 13:36
Gin napisał(a):Wyświetl post
Nowak dla mnie za dużo gada , lepiej niech pracuje w ciszy i spokoju .
Oni wszyscy za dużo gadają. Ale to znak obecnych czasów, te yebane social media dają możliwość wypowiedzenia się każdemu, nawet największemu głupkowi. Tęsknie za ciszą z czasów Cupiała, do dziś nie wiem jak brzmi jego głos

stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Przechodząc do meritum to dla mnie Pan Prezes Władek okazał się bardzo konkretnym człowiekiem z wręcz wymalowaną na twarzy uczciwością i prostolinijnością . Nie było żadnych korpogadek , lania wody i innego pie.......a. Dość konkretne mięcho.
Dokładnie, prosty i wydaje się uczciwy człowiek. Ale za dużo paplał wczoraj, pieniądze i biznes lubią ciszę.
Ostatnio edytowane przez luke1906 : 07.10.2022 o godz. 13:38.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.10.2022, 13:49
Jak mają czuć się w naszym klubie Rodado, Fernandez słysząc to pie*dolenie prezesa Nowaka ?
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 07.10.2022, 14:47
Błaszczykowski out
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów